dobré ránko. dík za koncert aj za nás, bol to skvelé, radi sme sa zasa zúčastnili! V noci sme nespali, zakotvili sme v nejakej večierke a prečkali tam noc pri pive, potom flákanie sa po nusliach, obed na žižkove, múzeum mhd a nakoniec sme stretli známosti a ďalšie pivo a po polnoci nakoniec aj spánok. z prahy sme odchádzali v nedelu o pol štvrtej poobede a to bol najvyšší čas, loď sa potápala, tak sme sa vytratili. 🙂
Buzirky hrali este na druhy den v klube ujezd…..ze by sa opakovala historia ako pri bezladuaskldu? To by som sa tesil…….nechajme sa prekvapit ako to dopadne…..
Sdruzeni rodicu a pratel ropy zdieľa odkaz.
Česko:Slovensko = 1:2
Děkujeme všem, kteří včera došli na federální match v kryté hale U Rafa a fandili od srdíčka, pro ty ostatní stručný popis zápasu. Oslabenou sestavu CHVM doplnil na pravém křídle internacionál Chadima, hosté měli více ze hry a nebáli se pouštět do technických řešení standardních situací. Domácí přišli ze šatny odpočatí, hráli s nasazením, propotili dresy, i když manýry se zraněními, posedáváním na hrací ploše či dokonce výstup s berlí nejsou hodny formátu hanspaulského okresního přáteláku. Ale noty jsou kulaté, hudba se hraje na tři půlky, a po přestávce čerstvě vyholená útočná trojka s Kaščákem v bráně ukázala všem, zač je toho punk. Zvítězila dobrá nálada a nápěv „Sportu zmar“ se ještě dlouho nesl nočními tramvajemi.
…no čo pankáči, ako…dosť nezvyklé že tu nieje ranný príspevok z príchodu od lubošha??? dúfam, že sa vám nič nestalo???…ale žeby panková smršt VBPS & CHVM???…zvaná borovičková???
molone. Rano sme prisli asi o 6. Rozbiti ako zito. Praha opat super. prvy festak na proseku robi otto z bbp. Svela akcia. Kedze som kyptavy a vonku lialo videl som vsetky kapely. Prvej som nezachtil meno. Ale prijemna depresiva. Potom pretlak veku. Bicie basa flauta trubka. Zaujimave a aj dost zlozite. Vyborny pan basak marek. Potom chvm. Nasleduju krasne nove stroje. Moja sdcovka z mladosti. Skvele. Potom sialena a super parta bbp na cele s ottom. Skvele kostymy a music very good. Bavil som sa. Plus kopa borovicky. Varene vino. Skvele publikum. Do 2 00 afterparty na hoteli
druhy den. Poobede navsteva kultoveho miesta u pinkasu. Su to burani. Boli sme tam poslednykrat. U rafa opat fantasticky koncert. Skveli divaci. Magicke miesto. Dorazili aj pani bratia juricovci z berlina. Spider z janota 1935. s nami na sago hral mikolas chadima a v tuneli lukas sayofonista z ropakov. V blazňvi misko kascak na husle. Potom skvela ako vzdy domaca parta sdruzeni rodicu a pratel ropy. Dakujeme im za organizaciu a aparat. Hrali uplne fantasticky. Perfekt. Aj u nich hostoval mikolas chadima. Nakoviec vydrapena buzirka pank system. Mali so sebou cely stab. Vlastnych fanusikov. Bednakov. Kadernicky ktore muzikantom vykuzlili magicke frizury. Kamery. Nahravanie dvd. Na zaciatku trosku kostrbate a potom opadla trema a uz to slapalo. Skok o tyci pal do pici. K tomu pivo. Zelena. Whisky. Perfekt koncert. Kopa srandy a tanca. Skvely zvukar. after party a o 2 00 odchod. Skvele. O rok znova
Byli jste SKVELI na Proseckych Majich v Praze !
Nejlepsi zazitek vecera (odpoledne) !
Moc vas zdravime z Prahy (byli jsme ta kapela pred vami, Pretlakveku.cz)
marek ahoj.diky. Ja som velmi obdivoval tvoju priam profesorsku hru na bass. A chvalim aj tvoj nastroj. Cierna fender jazz bass. Taka ista ako u chvm a aj krasnych novych strojov. A videl som ta u rafa. Ahoje pretlak veku. Bolo to velmi aternativne a zaujimave. Drzte sa
m
vacsia hanba ako tam je cil uz i tak nemoze byt, na to ze normalneho prezidenta nikdy nebudeme mat sme si uz zvykli a navyse, snad podla ziadneho prieskumu nema druhe kolo absolutne iste takze sa nakoniec moze este aj fajne skompromitovat a zhovadit pred narodom.. a sa podpis.. =;o))
zaciatkom oktobra, okolo piateho hrame spolocne so SLOBODKOU v RANDALI v BRATISLAVE………MOLON chystaj ciro……
klasicka zostava tam nesmiem opat chybat:)
…číro je fpozore
dobré ránko. dík za koncert aj za nás, bol to skvelé, radi sme sa zasa zúčastnili! V noci sme nespali, zakotvili sme v nejakej večierke a prečkali tam noc pri pive, potom flákanie sa po nusliach, obed na žižkove, múzeum mhd a nakoniec sme stretli známosti a ďalšie pivo a po polnoci nakoniec aj spánok. z prahy sme odchádzali v nedelu o pol štvrtej poobede a to bol najvyšší čas, loď sa potápala, tak sme sa vytratili. 🙂
…no fešáci tak v tej prahe ste urobili asi riadny pank, to heslo sa splnilo úplne do bodky….po nás potopa!!!
polhodinka nahrata. Spravime toto ako 1 diel
Kua po na potopa? V tej prahe to nevyzera dobre…..nemali sme tam hrat Koniec sveta….do riti
Buzirky hrali este na druhy den v klube ujezd…..ze by sa opakovala historia ako pri bezladuaskldu? To by som sa tesil…….nechajme sa prekvapit ako to dopadne…..
Správy z Facebooku… 😉
Sdruzeni rodicu a pratel ropy zdieľa odkaz.
Česko:Slovensko = 1:2
Děkujeme všem, kteří včera došli na federální match v kryté hale U Rafa a fandili od srdíčka, pro ty ostatní stručný popis zápasu. Oslabenou sestavu CHVM doplnil na pravém křídle internacionál Chadima, hosté měli více ze hry a nebáli se pouštět do technických řešení standardních situací. Domácí přišli ze šatny odpočatí, hráli s nasazením, propotili dresy, i když manýry se zraněními, posedáváním na hrací ploše či dokonce výstup s berlí nejsou hodny formátu hanspaulského okresního přáteláku. Ale noty jsou kulaté, hudba se hraje na tři půlky, a po přestávce čerstvě vyholená útočná trojka s Kaščákem v bráně ukázala všem, zač je toho punk. Zvítězila dobrá nálada a nápěv „Sportu zmar“ se ještě dlouho nesl nočními tramvajemi.
http://www.chvm.sk/wp-mp3-fukkavica/V.B.P.S./02%20Skladba%202.mp3
Toto isto pisal roman nerda……zo srpr……moc vystizne
Ellwik a pan brat. Gde ste nakoniec spaali a kedy ste sa vratili do berlina? Dajte report
tu sú nové fotogalérie:
http://chvm.sk/koncert-hradcovice-18-05-2013-chvm-hokr/
http://chvm.sk/koncert-praha-30-05-2013-prosecke-maje/
http://chvm.sk/koncert-praha-31-05-2013-klub-u-rafa/
Tonko nekonečne dlho to natahuje …. a nenatiahne, problém u mna ?
Tonik sa pochlapil…..este cakame dalsie fotozy zo zivota…..O:-)
…lubošhu a rozhovor je natočený???
po polovici sa to vyplo. Dohodol som sa co dalej
…potom mi povieš, čo a ako…
…tak super, že to dobre dopadlo…a čože sa stalo u pinkasu???
po troch hodinach sme uz nestihali pit pivo rychlo. Pan nam povedal ze tohle je hospoda a ne cekarna. Nechali sme tam 2000. Vypili 20 piv.
…ako dobre že som nebol s vami…zmrdi vyyebaný!!!!!!!!!!!!
Nnno, asi by sme dostali aj na papulu keby si tam bol,,,,,,,:-):-)=-Oo_O:-DO:-)O:-):-Q:-$B-):O:-*=-O:-P;-):-(:-(:-(:-(:-(:-O:-XO:-)O:-)O:-)
dnes som stacala dakedy v auguste k mani i auguste budem v tn tak kto bude mat potom zaujem napiste
vlavo kvasnicove varene na sporaku zo sladoveho vytazku napravo ceresnove len vykvasene
…no čo pankáči, ako…dosť nezvyklé že tu nieje ranný príspevok z príchodu od lubošha??? dúfam, že sa vám nič nestalo???…ale žeby panková smršt VBPS & CHVM???…zvaná borovičková???
molone. Rano sme prisli asi o 6. Rozbiti ako zito. Praha opat super. prvy festak na proseku robi otto z bbp. Svela akcia. Kedze som kyptavy a vonku lialo videl som vsetky kapely. Prvej som nezachtil meno. Ale prijemna depresiva. Potom pretlak veku. Bicie basa flauta trubka. Zaujimave a aj dost zlozite. Vyborny pan basak marek. Potom chvm. Nasleduju krasne nove stroje. Moja sdcovka z mladosti. Skvele. Potom sialena a super parta bbp na cele s ottom. Skvele kostymy a music very good. Bavil som sa. Plus kopa borovicky. Varene vino. Skvele publikum. Do 2 00 afterparty na hoteli
kns
Bbp
druhy den. Poobede navsteva kultoveho miesta u pinkasu. Su to burani. Boli sme tam poslednykrat. U rafa opat fantasticky koncert. Skveli divaci. Magicke miesto. Dorazili aj pani bratia juricovci z berlina. Spider z janota 1935. s nami na sago hral mikolas chadima a v tuneli lukas sayofonista z ropakov. V blazňvi misko kascak na husle. Potom skvela ako vzdy domaca parta sdruzeni rodicu a pratel ropy. Dakujeme im za organizaciu a aparat. Hrali uplne fantasticky. Perfekt. Aj u nich hostoval mikolas chadima. Nakoviec vydrapena buzirka pank system. Mali so sebou cely stab. Vlastnych fanusikov. Bednakov. Kadernicky ktore muzikantom vykuzlili magicke frizury. Kamery. Nahravanie dvd. Na zaciatku trosku kostrbate a potom opadla trema a uz to slapalo. Skok o tyci pal do pici. K tomu pivo. Zelena. Whisky. Perfekt koncert. Kopa srandy a tanca. Skvely zvukar. after party a o 2 00 odchod. Skvele. O rok znova
kua az ma srcco boli …
bude este. Neboj
mikolas a lukas0SRPR
Byli jste SKVELI na Proseckych Majich v Praze !
Nejlepsi zazitek vecera (odpoledne) !
Moc vas zdravime z Prahy (byli jsme ta kapela pred vami, Pretlakveku.cz)
marek ahoj.diky. Ja som velmi obdivoval tvoju priam profesorsku hru na bass. A chvalim aj tvoj nastroj. Cierna fender jazz bass. Taka ista ako u chvm a aj krasnych novych strojov. A videl som ta u rafa. Ahoje pretlak veku. Bolo to velmi aternativne a zaujimave. Drzte sa
m
Pozdravujeme z
Prahy. Stale prši.
jak se vede pankaci ??
…som vás videl, hne´d by som s vami išiel…šťastnú cestu a dobré hranie….phanksnotdéééééd…………..
Tour praha…..ehm. ideme ta trosku ako taky vacsi katapult…..gitara, basa, buben, klaves, spev…..tos. snad to dobre dopanne…….
A sagy ….marod
Bol tu MOLON, ceckych nas pozdrauje a drzi palce……..ked oddychne tag znovu naskoci do vlaku………
…toto je z minulého týždňa novinka…trocha mu s tým pomáham…
http://www.youtube.com/watch?v=Dv3QAHoouaE
jj, som videl hned ako vyslo…
http://www.youtube.com/watch?v=55N208NPbUA
hlavne nieco pre rasta :)) http://bit.ly/13hG2Re
FJK! nech len ide do pice ho palaca kua, aspon sa odjebe z vlady a smer sa snad rozpadne..
NO NEVIM ACID
vacsia hanba ako tam je cil uz i tak nemoze byt, na to ze normalneho prezidenta nikdy nebudeme mat sme si uz zvykli a navyse, snad podla ziadneho prieskumu nema druhe kolo absolutne iste takze sa nakoniec moze este aj fajne skompromitovat a zhovadit pred narodom.. a sa podpis.. =;o))
Ach jaj
kua uz coskoro..
http://www.youtube.com/watch?v=gNliJ66WbbU
myslim ze niekerych nas to vcelku potesi. =;o)
…sú to buzny, ale fpohode…west and girls však už neprekonajú =:o)
mne sa aj tento novy zvuk celkom lubi. resp staronovy ?? aj ten novy singel je vcelku fasa..
misko vyrobil kopu peknych trhciek
este
a este kopu inych
neskaj laz chlapci……….
http://www.frenky.sk/clanok/853/chvm-posledna.html
Tos a uz je to na svete,…….
ste super
V utorok laz kvoli prague……..povinny
dnes oslavoval 50rokov nas byvaly hrac na pilu a pozaun YONATHAN JULENY. prajeme mu secko naj
yonathan
No a ide finále, Richard komu fandíš ?
Bajeernuuu predsa
ano fandil som Bayernu aj ked BVB je tu za kopcom. Pekny zapas – dobra reklama na futbal a aj na ten nemecky…..
ja som fandil nemcom … v Borusii ich bolo viac — nepomohlo, ale fotbal riadny !
BVB má lepší pomer cena / výkon
U Rafa si spolu s nami ako host zahra Mikolas Chadima na sago v skladbe 4 rocne svaby……sa tesime
kua … ma to mrzí ešte vácej
Kemrix….neboj vzdy cosi vymyslime…..a mozno sa naserkas a rovno s Natali dobehnete k Rafovi…..a potom mozete aj f prahe prespat…..podumaj