FAKT? sakra, ten bol skvely. Tisickrat som pocul ich cierny LIVE DVOJALBUM a tam bola ta basa vyhulena a pekne sa to dalo z tej LP cvicit. Dovtedy som nepoznal este PLASTIKOV ani SEX PISTOLS………
KEN HENSLEY bol tusim spevak a basaka nepoznam po mene………
LP co som si zapamatal SALISBURY, INNOCENT VICTIM a este len 2LP LIVE a k tomu som mal snad este 5 dalsich, LOOK AT YOURSELF, pekny obal so ZRKADLOM gde si sa mohol vidiet….atd, no skoda toho, mam dojem ze minuly rok hrali aj v CECHACH….
Na devatenáctém ročníku festivalu nezávislé a alternativní scény od 16:30!!!
letos zahrají:
KRÁSNÉ NOVÉ STROJE
BBP – podzemní orchestr
CHÓR VÁŽSKYCH MUZIKANTOV
PŘETLAK VĚKU
ŠIROKO DALEKO
Na místě bude tradičně přítomna i pojízdná prodejna alternativní hudby a literatury
POLÍ PĚT (RECOMANDO) http://www.polipet.cz
a nebude chybět ani nutné občerstvení – alko i nealko, ale hlavně holické!!!
NAVIDĚNOUUU, PŘÁTELÉ!!!
Jagi, ten ROBERT LIFKA, ktoreho tam spominaju fotil v knihe underpunk tie fotky , kde sme na takom nakladaku a este kopu inych. Na obale toho bieleho CD CHVM, nova doba so starym obsakom je ON s takymi okuliarmi………. Ostal nejaky divny.tos ale ja hovno do toho vidim, zenit sa uz nechcem a je mi to jedno…….punx not det
Ja len preto, ze ti ortodoxni mi pridu (v tomto pripade az bohovski) vtipni. (aj ked sa mi zaroven ziada povedat cista Gomora Sodoma, totalny upadok moralky) Pytaju sa niekde o robotu a potom ked ju maju zacnu vymyslat, ze cast z nej nebudu robit, lebo viera. Kua, vsak na svete je tolko bohu milych povolani! Tot od mna tak vo vseobecnosti, tak sa pytam ako to je tamto konkretne. Neviem. Nezenil som sa. Ani v Trencine.
Vzdy to bolo tak, ze oddavali poslanci..obcianske sobase….nielen primator……mna oddal poslanec a vydrzal som doteraz….este mi aj zakyvali 5-cipou hviezdou a zahrali internacionalu a piesen prace aby som vedel aky mam nabrat smer………
Bylo to skvělé!
A myslím že vy jste měli obrovský úspěch. Já bohužel snědl nějaké konopné keksy, tak jsem byl nějakou dobu poněkud mimo. Spát jsem šel nad ránem do nějaké čekárny nalepené na ten vinný sklep…
Ale už OK 🙂
Pozdravy an aSlovensko.
-f-
Moravaci dekuji vam, bylo to super 🙂 dokonce jsem uz zacala cist underpunk…jsem vedela ze uz se zname dlouho, myslim ze kdyz me maminka v roce 1985 vozila okolo mladej gardy v kocarku, tak jsme se potkali 🙂
kvasna nadoba…musi byt pred pouzitim -vycistena a sucha !!! hygiena najdolezitejsia pri vareni… piva,staci male zavahanie pri dezinfekcii a moze to byt velky problem az taky ze pivo sa pokazi
Do piče. Chcel som sa vyjadriť z tabletu, ale tam mi napísalo, že som sa už vyjadril.Do piče. ale ja som sa iswm vydriť. až teraz.
Môj TABLET SAMSUNG ni povedel že som sa už VYJADRIL, KOKOT, ale ja som sa ešte nie.
Naši chlapci OK, až na tu 1. tretinu. Ináčdobre. . Ale aj tak je hlavný problém vo Ficovi(už nepíšm FJK.) aj tak všetcia vieme že je to kokot FICO: Treba ho od odjebať. Tak ako to urobil Brejvik.
Socialna demokracia je hrozba pre ľudstvo. HOWGH. FJK
Chalani podnikatelia vám všetko funguje ?
Myslel si to takto?
Cim viac pracujes, tym viac spravis a tym vacsie faktury musis spravit a tym vacsiu Dph musis odviest statu. A kedze ti stat neplati tag cim vacsi dlh mas voci statu na tej Dph , tym si pre nich vacsi kmín….. zhrnutie?….cim viac v tomto systeme makas tym si vacsi kmin……..je na case to zmenit
Som uplne kludny. Hrali sme 2. Tretininy dobre, ale dojebali sme to
Ten 4. Gol to trochu dojebali. Ale aj tak treba odjebat FICA. POTOM BUDE KONECNE POKOJ. HOwgh. Všetko je na piču, všetko je na kokot ……( vid. Zona A _HOVNO?)
molon mi uz davno vratil ,ty si vravel ze tu jednu mas ty v geocku a gulik ak ju este nevyhodil tak je u neho.no nechajme to tak,ale na buduce prosim vratit vsetky flasky ktore dostanes
tag dnes do nich do finov. Pekny koncert budeme mat v sobotu ked uz bude iste ze ideme do finale. A v hradcovicich dostaneme na hubu lebo sa budu bat ze cechov v tom finale porazime ¥
pivo bude az koncom juna k mani,ano flasku treba vratit,lebo ked si kazdy zobere flasu nebudem kam dat pivo,a do plastovych zasadne nedavam,dufam ze este je na stefanicke v geu ta jedna flaska
myslel s6 ze ti ju molon uz davno z geo doniesol. Ale mato. Ked to je takto s tymi flaskami tak ja na to seriem . Kupim si plechovkove v obchode. Aj ked to tvoje bolo naozaj dobre
Dnes vyrazaju ROPACI na mikrotour, tag im drzme palce.budu dostatocne namakani……
23/5/13 ponorka (trida 1. maje 8, olomouc)
24/5/13 hudebni bazar (ostrava)
25/5/13 musicclub13 (krnovska 13, opava)
31/5/13 raf (hanspaulka)
http://www.srpr.cz
Dnes pauza na LAZE, stretneme sa v UTOROK 28.5.2013……..predprazsk sustredenie…..
mozno bude aj prekvapenie………..
http://spravy.pozri.sk/clanok/Zomrel-basgitarista-kapely-Uriah-Heep-Trevor-Bolder/208993
VEDEL aka je dobra basa…FENDER JAZZ BASS
…akurát som to sem išiel dať…kuwa ďalší skvelý hudobník…
dalsi basak dole.. =;o(
aky ????? kua……..
uriah deep
Uriah heep acidko……
Volagde mam lp, nahravky alebo cd……
Salisbury
Demons and vizards
Hight and mighty
Look at yourself
Innocent victim
Sweet freedom
FAKT? sakra, ten bol skvely. Tisickrat som pocul ich cierny LIVE DVOJALBUM a tam bola ta basa vyhulena a pekne sa to dalo z tej LP cvicit. Dovtedy som nepoznal este PLASTIKOV ani SEX PISTOLS………
KEN HENSLEY bol tusim spevak a basaka nepoznam po mene………
LP co som si zapamatal SALISBURY, INNOCENT VICTIM a este len 2LP LIVE a k tomu som mal snad este 5 dalsich, LOOK AT YOURSELF, pekny obal so ZRKADLOM gde si sa mohol vidiet….atd, no skoda toho, mam dojem ze minuly rok hrali aj v CECHACH….
Spevák sa volal David Byron, ten už je tiež dlho na onom svete. Hensleyhral na Hammondy, gitara a voc.
nuz, taky je zivot. len ten nas ficko nechce skapat.. =;o((( aj za hento urcite on moze. FJK !!!
http://en.wikipedia.org/wiki/Uriah_Heep_discography
ej ako tag kukam minimalne 10 albumov poznam dobre
Na devatenáctém ročníku festivalu nezávislé a alternativní scény od 16:30!!!
letos zahrají:
KRÁSNÉ NOVÉ STROJE
BBP – podzemní orchestr
CHÓR VÁŽSKYCH MUZIKANTOV
PŘETLAK VĚKU
ŠIROKO DALEKO
Na místě bude tradičně přítomna i pojízdná prodejna alternativní hudby a literatury
POLÍ PĚT (RECOMANDO) http://www.polipet.cz
a nebude chybět ani nutné občerstvení – alko i nealko, ale hlavně holické!!!
NAVIDĚNOUUU, PŘÁTELÉ!!!
v totej praze budete spat alebo sa vraciate ??
Spime..na druhy den hrame v PRAZE u RAFA s ROPAKMI a VYDRAPENOU BUZIRKOU predsa…….
kua neprovokuj, to znie dobre..
saq prave ze dumam. zistujem ci sa mi to nekryje..
dondi
=;o)))
Dnes ma meniny MERILYN, tag teda secko naj tejto nasej JULKE
To doteraz v Trencine neoddaval primator?
http://trencin.sme.sk/c/6808694/primator-vetoval-uznesenie-o-civilnych-sobasoch.html
Jagi, ten ROBERT LIFKA, ktoreho tam spominaju fotil v knihe underpunk tie fotky , kde sme na takom nakladaku a este kopu inych. Na obale toho bieleho CD CHVM, nova doba so starym obsakom je ON s takymi okuliarmi………. Ostal nejaky divny.tos ale ja hovno do toho vidim, zenit sa uz nechcem a je mi to jedno…….punx not det
Ja len preto, ze ti ortodoxni mi pridu (v tomto pripade az bohovski) vtipni. (aj ked sa mi zaroven ziada povedat cista Gomora Sodoma, totalny upadok moralky) Pytaju sa niekde o robotu a potom ked ju maju zacnu vymyslat, ze cast z nej nebudu robit, lebo viera. Kua, vsak na svete je tolko bohu milych povolani! Tot od mna tak vo vseobecnosti, tak sa pytam ako to je tamto konkretne. Neviem. Nezenil som sa. Ani v Trencine.
Vzdy to bolo tak, ze oddavali poslanci..obcianske sobase….nielen primator……mna oddal poslanec a vydrzal som doteraz….este mi aj zakyvali 5-cipou hviezdou a zahrali internacionalu a piesen prace aby som vedel aky mam nabrat smer………
Dik. Toz toto konkretno mi je jasno. : )
a s molonom cože co ??
mala pauza
som pochopil. skor ma dovod zaujimal..
musis mu zavolat……..snad len chvilku oddychuje..
jj..
a kurwa!!!
http://www.cas.sk/clanok/251143/kruta-choroba-zabila-raya-manzareka-74-zakladajuceho-clena-legendarnych-the-doors.html
kua a ja ze preco dnes furt vyhravaju THE DOORS.Manzarek bol genialny klavesak…….kua aj STRANGLERS sa isto od neho ucili…..
matko nmh. >plis dopis do toho rafa aj buzirky. Dakujem
Dakujeeeem
Bylo to skvělé!
A myslím že vy jste měli obrovský úspěch. Já bohužel snědl nějaké konopné keksy, tak jsem byl nějakou dobu poněkud mimo. Spát jsem šel nad ránem do nějaké čekárny nalepené na ten vinný sklep…
Ale už OK 🙂
Pozdravy an aSlovensko.
-f-
🙂
konopné keksy sú na noc tažké fido !
Dnes fajin akcia…..prijemni moravaci….radost tam hrat
Moravaci dekuji vam, bylo to super 🙂 dokonce jsem uz zacala cist underpunk…jsem vedela ze uz se zname dlouho, myslim ze kdyz me maminka v roce 1985 vozila okolo mladej gardy v kocarku, tak jsme se potkali 🙂
A prisiel aj branusko s panom bratom?
Asi pul hodinu po vas prijel pan brat extra z vrboveho a chrbaty s branuskom z prahy 🙂
V hradcovicich jen vitazi, chrbaty jen v praze
a hrali aj chrbaty?
prvy testik hned po skonceni varenia:test farby ,vone !!! 10 kvasnicove
test pocas kvasenia-to uz je pivo !!!
moje prve varenie piva mam za sebou. dole foto pred varenim (cistenie ,susenie)
🙂 ked sa pivo vari tag preco sa susi?
kvasna nadoba…musi byt pred pouzitim -vycistena a sucha !!! hygiena najdolezitejsia pri vareni… piva,staci male zavahanie pri dezinfekcii a moze to byt velky problem az taky ze pivo sa pokazi
ps -molon si dava pauzu??
samozrejme to plati aj pre hrniec
Zajtra odlet o 19-00 od DRAKA, o 18-30 v GEO3……smer UNDERGROUND
…lubošu tak ako píšeš…skutočne potrebujem teraz veľa kludu a pokoja…som ale stále s vami chlapi, teda inžinieri!!!
Nech Ti teda pokojne slnko svieti……..ked sa odskrtnes tag budeme vediet ze je to OK a ze uz opat potrebujes rachot…………
Molon sa nam skrtol. Ja som mu vzdy hovoril ze sa nema fotit v tych okularoch……….
Hrali dobre. Len niekedy treba aj kusokk stastia……
Videli ste spravy? V anglicku husto snezi…….
Ako tak pozeram, tak je tu aj mail z tableu. Ale všetko platí,. FJK.
Do piče. Chcel som sa vyjadriť z tabletu, ale tam mi napísalo, že som sa už vyjadril.Do piče. ale ja som sa iswm vydriť. až teraz.
Môj TABLET SAMSUNG ni povedel že som sa už VYJADRIL, KOKOT, ale ja som sa ešte nie.
Naši chlapci OK, až na tu 1. tretinu. Ináčdobre. . Ale aj tak je hlavný problém vo Ficovi(už nepíšm FJK.) aj tak všetcia vieme že je to kokot FICO: Treba ho od odjebať. Tak ako to urobil Brejvik.
Socialna demokracia je hrozba pre ľudstvo. HOWGH. FJK
Chalani podnikatelia vám všetko funguje ?
Myslel si to takto?
Cim viac pracujes, tym viac spravis a tym vacsie faktury musis spravit a tym vacsiu Dph musis odviest statu. A kedze ti stat neplati tag cim vacsi dlh mas voci statu na tej Dph , tym si pre nich vacsi kmín….. zhrnutie?….cim viac v tomto systeme makas tym si vacsi kmin……..je na case to zmenit
No Rastik a máš po nervoch
Vs
Som uplne kludny. Hrali sme 2. Tretininy dobre, ale dojebali sme to
Ten 4. Gol to trochu dojebali. Ale aj tak treba odjebat FICA. POTOM BUDE KONECNE POKOJ. HOwgh. Všetko je na piču, všetko je na kokot ……( vid. Zona A _HOVNO?)
No a teraz sa možeme upriamiť na koncert, bo v sobotu nebudeme hrať, ale dobre chalani hrali. Prvý zápas prvú tretinu, a teraz druhú. HOWG
Tak, asi pojdeme domov, aj cesi budu radi, že sme skončili.
Mato. Tvoja flasa je uz pol roka u molonovej mamy
molon mi uz davno vratil ,ty si vravel ze tu jednu mas ty v geocku a gulik ak ju este nevyhodil tak je u neho.no nechajme to tak,ale na buduce prosim vratit vsetky flasky ktore dostanes
Z geo sme to premiestniki k molonovej mame do rici…..chapes?
nikto mi nic nepovedal ze je to u molonovej mami chapes??
Tos chapes sag molon tam byva uz pol roka….. chapes?
tag dnes do nich do finov. Pekny koncert budeme mat v sobotu ked uz bude iste ze ideme do finale. A v hradcovicich dostaneme na hubu lebo sa budu bat ze cechov v tom finale porazime ¥
Aj Branusko by sa potesil takejto bezpecnosti pri praci..VOJACI na STEFANICKE si dali umyt okna voplajakej TETE
cooooool ta pani teta
mato pankovy. Ja by som si kupil to ceresnove pivo. Len ty chces aj vratit flasku a to som ja nespolahlivy
pivo bude az koncom juna k mani,ano flasku treba vratit,lebo ked si kazdy zobere flasu nebudem kam dat pivo,a do plastovych zasadne nedavam,dufam ze este je na stefanicke v geu ta jedna flaska
A sakra…..mozem ti dat hociaku pivovu ?
no ved si vravel ze geocku je ta jedna tvoja,molon uz davno vratil,a gulik tomu musim napisat, no hocijaku flasu len tak neberem,
nie som milionar aby som zas kupil uplne nove flasky,a robis velku chybu ked kupis v obchode- ved kde kupis domace kvasnicove,ceresnove,jostove..
myslel s6 ze ti ju molon uz davno z geo doniesol. Ale mato. Ked to je takto s tymi flaskami tak ja na to seriem . Kupim si plechovkove v obchode. Aj ked to tvoje bolo naozaj dobre
Ešteže sme mali tú skúšku dnes, aspoň možeme vo štvrtok sledovať zápas o 17,30 hod. s Fínskom
nie je top neskor ??
mirecek. Ved ja som to tusil a preto som to prelozil
Mato,podla etikety 50 ml je dost málo