zajtra idem opat do tn ,budem tam az do nedele, poprosim ta molon dodaj mi prosim vsetky pivne flasky co ste maly odomna-mozme sa zas stretnut nedelu popoludni pred cestou dom u janacka??daj vediet
ps-len kratkosti:uz idem varit na sporak piva zo sladovych vytazkov+chmel… spravit idem Kvasnicove ,psenicne-moj recept,JOSTOVE-moj recept-taky experiment,ceresnove,matove minimalne 2 uz koncom jula k dostaniu
Som sa pomylil. Minimalne 500 kokotov. Asi si dnes vsadili. Asi aj Rusi.
Čo im jebe, takto si to komplikovať. Do piče. A zabudol som FJK( kto by nevede, tak to je,že Fico je kokot.)
Toto sice nie je ziaden andros, ale aj tak je to jedna z najlepsich hudobnych veci z bara ostrova – Olafur Arnalds. Kua, ani ja som este nevidel cely jeho koncert (raz som na to zabudol : ) a nejak pred dvoma tyzdnami som zas musel rozbijat baliky – dovolenku setrim na vase navstevy). Toz aspon takto:http://www.npr.org/event/music/180369144/-lafur-arnalds-live-in-concert?sc=tw&cc=twmp
To sme teda hrali. Prvá tretina ako tak , ale ostatné, ako naši mladý, hrali metanie, a nie hokej. No týmto výkonom sa ani nepriblížime k minuloročným výkonom.
Pani! Hmmmm…. Neviem ako by som to tak, aby ma vasa stranka nevyhodila v polovici vety… Nooo, ale tunajsia pesnickarka Lay Low (inac vyborna!!!) sa rozhodla, ze novy album natoci koncertny. Koncert bude v jej obyvacke. A bude sa dat pozerat nazivo na webe. Proste cele trhle! Pozriet si to mozte tuna (o 23.00 slovenskeho casu): http://www.inspiredbyiceland.com/inspiration/music/
A ideme sa trápiť ďalej
huraaaaaaa
Drzime dnes americanom?……
Nieeeee
držím dnes šecko … najmä moč
Chlapci, zajtra laz dufam ze ste volakeri nezabudli ze sme sa tak minule dohodli……….
Jasneeeeeee??????????????????????
kto ma rad belegicky kriek (ceresnove) koncom jula bude k predaji ,zatial posielam final verziu etikety
a tu dalsie kvasnicove,prve co budem varit na sporaku
Ceresnove je mnam mnam……
No aspon Tý Lotyši vyhrali, a máme to vo vlastných sračkách. No ale ten zápas s tými rusmi, to bolo, ale ten Janus to zazdil.
Kua, tu je ticho jak po prehratom hokejovom zapase!
dojepkali statocne. kua 4-minutova presilofka na zver ako chuťovečka a bez jedinej strely na branku.. a šak majú kedy..
lllubos laz tabletGo radivo go
Kua
Radivo, pekny goooooooool
Dufam, že tí naši kokoti maju už kupene letenky. Jebu to jak mali chlapci na rybniku. Uz nech je po majstrovstvach a nech je klud. Hanba VELIKA.
Tos nevedia trafit do tej branky……………
Vstaváj strana agromnaja, a fčul bude zápas pravdy?????????????
Ceski bratri to uz nemaju vo svojich rukach………tos uvidime…… a uvidime co nasi…..
Kua. Tag dnes to uz definitivnee zabalime s tymi usa?
som mysleu ze s rusama hraju.. kazdopanne jenno, balime nech je to ktokolvek..
Ano s ruskom, sorry
palom ruskom?
Nie, Jožom Ruskom
ak chceme postupit do 8finale musi nastupit jednoznacne FJK. on vie vzdy robit zazraky
by to odklikoval za nich..
aj rakušáci nám neskaj naložia ?? a FJK, to je jasné! aj doc. gašparkom..
Kurva, všetci hokejisti to maju v piči. Aj ja ich mám. Kokoti to sú. Doc.FJK.5
no ostzda….mirecek, dival si sa ?????????????????
Ano, ale lepšie navidieť, taký hokej ako naši mladý, bez nasadenia a vtipu
celé zle.
zajtra idem opat do tn ,budem tam az do nedele, poprosim ta molon dodaj mi prosim vsetky pivne flasky co ste maly odomna-mozme sa zas stretnut nedelu popoludni pred cestou dom u janacka??daj vediet
ps-len kratkosti:uz idem varit na sporak piva zo sladovych vytazkov+chmel… spravit idem Kvasnicove ,psenicne-moj recept,JOSTOVE-moj recept-taky experiment,ceresnove,matove minimalne 2 uz koncom jula k dostaniu
Mato, to vyzera ako ked policia zabavi drogovemu dilerovi nejake veci….ta tvoja fotka…….
Prave som sa v spravach prave dozvedel, že FJK je Doc. Takže budeme pisať, že Doc. FJK.Phd.
Ja mam dojem ze my sme na skuske hrali ovela lepsie jak ti hokejisti
že váhaš … alepšie sme tráfali … chlapci dokonca aj domo trafili
Aspoň som to trápenie nevidel. Ale dnes sa budem dívať.
kemr co sces kua, saq aj henti coskoro domov trafia.. =;o)
Pozeram hokej. No pekne stado kokotov.
Som sa pomylil. Minimalne 500 kokotov. Asi si dnes vsadili. Asi aj Rusi.
Čo im jebe, takto si to komplikovať. Do piče. A zabudol som FJK( kto by nevede, tak to je,že Fico je kokot.)
Ja som radsej kosil travu a dobre som urobil……..aspon som sa nemusel hanbit ze som slovak……:-):-)
Dnes povinny predkoncertny laz
a prosím o dochvíľnosť aby sme stíhali aj prísť na koncert o 19:00 v športovej hale …
Ten Majkl Dejvid je už dnes..?! Teším..! B)
ideme. Beriem gulovnicu
Čo oslavujete koniec vojny, či čo ??????????????????
AnOoooo88….hlavne nemci…..
Toto sice nie je ziaden andros, ale aj tak je to jedna z najlepsich hudobnych veci z bara ostrova – Olafur Arnalds. Kua, ani ja som este nevidel cely jeho koncert (raz som na to zabudol : ) a nejak pred dvoma tyzdnami som zas musel rozbijat baliky – dovolenku setrim na vase navstevy). Toz aspon takto:http://www.npr.org/event/music/180369144/-lafur-arnalds-live-in-concert?sc=tw&cc=twmp
chlapci postrehli ste ??
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IDCU17wXktY
tri sestry?
dve
Dnes secko najlepsie k narodeninam KATKE CHVM a JEBE CHVM
Zite dlho a stastlivo a pokojne
Pripajam sa vsetko najlepsie!
Kua tag o chwilku ideme na to …SLOVENSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO…..kua….a nist ??????
No teraz ešte jeden gól, do oného.
No konečne, FJK
hura. fjk hral za nich
V tretej trtine nemci už nebudú vládať, tak im dáme ešte jeden gól. A bude vymaľované. Dúfam.
Richardovi chalani sa dnes ukazu……….
=;o)
Výborne, Acidko ?????????????
Acidko ….maliar?
Chuck noris vie prepojit USB s USA
To sme teda hrali. Prvá tretina ako tak , ale ostatné, ako naši mladý, hrali metanie, a nie hokej. No týmto výkonom sa ani nepriblížime k minuloročným výkonom.
Aj tak je všetkemu na vine FJK. Keby hral, tak urcite vyhrame, lebo on da goool vždy. Do pi……..
mirecek, ptvych desat minut hrali uplne skvele. Mohli dat 3 goly a bolo by to uplne inak,,,,,,,,,keby keby…..boli by sme v nebi………
Kua go go go 0…….1
Pani! Hmmmm…. Neviem ako by som to tak, aby ma vasa stranka nevyhodila v polovici vety… Nooo, ale tunajsia pesnickarka Lay Low (inac vyborna!!!) sa rozhodla, ze novy album natoci koncertny. Koncert bude v jej obyvacke. A bude sa dat pozerat nazivo na webe. Proste cele trhle! Pozriet si to mozte tuna (o 23.00 slovenskeho casu):
http://www.inspiredbyiceland.com/inspiration/music/
skvely napad…ze by sme tak pokrstili bordell?