– Kamaráti, ak ma najbližšie stretnete v klobúku, zhrbeného a s paličkou, tak to som naozaj ja – dnes, 1. mája 2013 o 12:28, som sa totiž vďaka dcérke Janke stal dedkom!!! Vnúčikove technické údaje: Lukáško, 50 cm, 3870 g… 😀 ♥
Kua, pekny Fidov report z undergroundoveho vyjazdu vo zvolene. Aj tam ludia na to seru. FIDO uz konecne uveril ze na slovensku UG nefrci. Preto aj my hrame radsej u nich doma……
Prave citam, ze slajzi budu hrat na pohode. Zda sa, ze rokovania boli namahave a zdlhave ked ich ohlasili az teraz. Navyse prebiehali v rezime mimoriadneho utajenia kedze tuto o tom nebol ani tuk. Mam len jednu otazku. Neviete ci ich tryskacmi priletia priamo na vase letisko, je to letisko pre nich dostatocne velke, alebo zaparkuju niekde inde?
Prečítaj si pozorne text, je to dôležité pre správnosť testu.
Si v pralese,…
Vládne tam totálny chaos a panika kvôli tropickým dažďom a záplavám ..
Neuveriteľný lejak …
Si fotoreportérom CNN …
a Ty si uprostred tohto chaosu … situácia je nebezpečná, skoro beznádejná …
Si tam, aby si spravil úžasné fotky, ktoré uchvátia svet …
Okolo Teba len blato, voda strháva domy, berie zvieratá a ľudí … rozbesnená príroda ukazuje svoju nesmiernu silu … berie všetko, čo jej stojí v ceste …
A zrazu vidíš výletný minibus.
Pasažieri bojujú o svoje holé životy, aby ich voda a bahno nepohlitilo …
Podídeš blžšie ….
Zdá sa, že sú to významné osoby …
Spoznávaš ich: FICO … KAŽIMÍR … MAĎARIČ … FREŠO … KANÍK … MIKLOŠ … SULÍK … MIHÁL … BUGÁR … ŠVEJNA … HRUŠOVSKÝ … FIGEĽ … MEČIAR… ŽITŇANSKÁ …GAŠPAROVIČ … PAŠKA … POČIATEK … KALIŇÁK … LIPŠIC … a ešte nejaké ďalšie gorily
Uvedomíš si, že príval vody a bahna ich už už ide pohltiť a navždy zmiesť z povrchu zemského.
Máš dve možnosti: Zachrániť ich alebo spraviť fotku!
Zachrániť im život alebo stať sa autorom fotografie, ktorá bude ocenená Pulitzerovou cenou …vyhráš World Press Photo… (staneš sa slávnym. Poctivo a bez úplatkov zarobíš veľa peňazí).
Bude to však fotka, ktorá zachytí kontroverzné ľudské bytosti na prahu smrti.
baba: pirati na islande su v parlamente, gratulujem! 🙂
pan brat mojho charakteru sa dozil zivotneho jubilea – 20 rokov v sestnastkovej sustave. som kvalitne roztrieskany, ale sem sa pozeram za kazdeho pocasia, pozdravujeme a tesime sa na bordel!
Mne negratuluj, ja som ich nevolil. : ) Ale vraj sa tam dostali len o drzku. No a tu mas este jedneho noveho poslanca najstarsieho parlamentu na svete (ano, je to ten spevak v cervenej kosielke : ): http://www.youtube.com/watch?v=uJg6iwE7jdQ
fčera som povedal, že Bayern je nezastaviteľný a silne ašpiruje na naj mužstvo na svete, že Barca dostane na piču a dnes som povedal, že to bude dortmund ktorý ukáže pekný fotbal…….
Bol som dnes v LIDLI a s prekvapením som sledoval, ako si jeden veľmi
„opálený“ mládenec vzal z regálu do vozíku cca 30 fliaš piva. Miesto do
pokladne zamieril k automatu na vracanie prázdnych fliaš, ktorá je priamo v
predajni. Tam zdatne vyberal PLNÉ fľašky z košíka a ládoval ich do
automatu.
Ten mu fľaše zobral a vypľul lístok so sumou 15,- EURO.
Mladý nelenil, otočil sa a urobil to ešte 2x … Zašiel k pokladni a nechal
si peniaze vyplatiť. Pokladníčka si lístky z vracačky vzala, peniaze dala
cikánskej marhe a všetci boli spokojní.
S údivom som sledoval, ako počíta, že dostal za vrátené fľaše s pivom a cca
pol hodinu „roboty“ 45,- EURO. Ak by takto „pracoval denne, tak za
20 pracovných dní má 900,- EURO v čistom, bez daní a odvodov……
Potom že sa ekonomika nebude točiť – tvrdí Ficohlav.
napadlo ma to uz, to je jasne 🙂 lenze uz z principu, na akom tie automaty funguju sa to neda. overene v praxi mam to, ze ak nechas vo flasi na dne pivo/limo/vodu/cokolvek a pokusis sa ju vratit, automat ju nezoberie, musis to vyliat. ten automat totiz kontroluje flase ci su v poriadku, aby sa dali znova pouzit. a kedze ide o sklo, cokolvek co nesedi sa poklada za nebezpecne a flasu to vrati. to iste plati aj pre plastove flase (tie sa tu vykupuju tiez, aj ked tie makke sa hned drtia). tamtie mejly su ako horoskopy, poslem ti ich za den 50 ked chces. a kazdy bude zarucene pravy, overeny na vlastne oci, pretoze ludom je u riti ako funguje svet okolo nich, oni potrebuju nepriatela aby zakryl ich vlastnu neschopnost 🙂
No ale my sme tu zimu tohto roku vlastne ani nemali. Skutocna zima tu bola jeden den. A prave dnes je tusim druhy. Este rano o siestej ked som sa prevaloval na druhu stranu to vyzeralo na dalsi krasny slnecny skoro letny den. Lenze ked som sa zobudil o pol deviatej tak vonku tri centi, obloha husto biela a snezi si to ako keby ani tu zajtra nemal byt statny sviatok – prvy letny den. : )
http://kultura.idnes.cz/zemrel-bubenik-olympiku-milan-peroutka-fc5-/hudba.aspx?c=A130504_111005_hudba_vha
Kua uz rubu v nasom lese……sakra….nemame aj my viaceri prave 49? Tak chlapci…..uz si treba naozaj davat BACHA
Nemáme … dávno v pixi 🙁
Veru chlapi, rychlo pime kym sa da a chuti nam.
XlovenskooooooooooOooooooooooOooooooooOoooooo
Huraaaa zacali .dobre…..richard a vasi sa trapia?
myslim ze nie – nepozeral som – trening a potom sme boli s chlapcami trosku do 3 rana v jednej peknej krmicke….. Nemci prehrali az v predlzeni…
Ano , potom uz hrali skvele
kokoti v akcii
kua molone zijes?
http://m.youtube.com/#/watch?v=FlRoqHmGdMY&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DFlRoqHmGdMY
The who live rockpallast 1981
prvý koncert čo som videl, skvelé … som si robil fotky z TV, no vyšlo z toho niečo nič moc, ale ten pocit !
To som vtedy videl, zážitok na tú dobu, jeden z mála.
janko. Sak som to sem zavesil pre tych co to videli. Nech si zapipominaju. Lebo ine kapely nazivo sme nemali gde vidietd
este byvalo na wiedni nejaka hudobna relacia a tam som videl kissov za sociku
Police su zaveseni nizsie
a ešte POLICE som videl – z čias Regatta de Blanc
dufam ze ste oslavili .1 .maj PRACOU
– Kamaráti, ak ma najbližšie stretnete v klobúku, zhrbeného a s paličkou, tak to som naozaj ja – dnes, 1. mája 2013 o 12:28, som sa totiž vďaka dcérke Janke stal dedkom!!! Vnúčikove technické údaje: Lukáško, 50 cm, 3870 g… 😀 ♥
dedo ivan chvm. Tag to velka gratulacka seckym ktori sa o TVOJE DEDKOVANIE pricinilgq
http://www.youtube.com/watch?v=C_LzgbwzZmo&list=PL9D2E754993E13E82&index=13
aj toto si pamatam ako dnes….ti Nemci nam s tym rockpallastom robili velku radost
THE POLIXE
Aj totok.
http://www.youtube.com/watch?v=zAyfd69wkrk
o chvilu to uz bude 30 rokov co aj tento pan ovplyvnil nase hudobne smerovanie……JOHN CALE, live at ROCKPALLAST……
http://sopel.freemusic.cz/zvolenske-radovanky/#more-1306
Kua, pekny Fidov report z undergroundoveho vyjazdu vo zvolene. Aj tam ludia na to seru. FIDO uz konecne uveril ze na slovensku UG nefrci. Preto aj my hrame radsej u nich doma……
…tak je tu prvý klip z coachella-y Nick Cave
http://www.youtube.com/watch?v=LjkFDP03aDI&feature=em-subs_digest&list=TLaygi1oM3W_A
kezky..tesim sa ze este niesme na tejto scene ani zdaleka najstarsi……a huslista vaôi…..kua
Prave citam, ze slajzi budu hrat na pohode. Zda sa, ze rokovania boli namahave a zdlhave ked ich ohlasili az teraz. Navyse prebiehali v rezime mimoriadneho utajenia kedze tuto o tom nebol ani tuk. Mam len jednu otazku. Neviete ci ich tryskacmi priletia priamo na vase letisko, je to letisko pre nich dostatocne velke, alebo zaparkuju niekde inde?
Slajzi pristanu vo wiedni a potom ich sem dovezie tatrovka……aj my vieme o tom len od piatku….
FJK
Prečítaj si pozorne text, je to dôležité pre správnosť testu.
Si v pralese,…
Vládne tam totálny chaos a panika kvôli tropickým dažďom a záplavám ..
Neuveriteľný lejak …
Si fotoreportérom CNN …
a Ty si uprostred tohto chaosu … situácia je nebezpečná, skoro beznádejná …
Si tam, aby si spravil úžasné fotky, ktoré uchvátia svet …
Okolo Teba len blato, voda strháva domy, berie zvieratá a ľudí … rozbesnená príroda ukazuje svoju nesmiernu silu … berie všetko, čo jej stojí v ceste …
A zrazu vidíš výletný minibus.
Pasažieri bojujú o svoje holé životy, aby ich voda a bahno nepohlitilo …
Podídeš blžšie ….
Zdá sa, že sú to významné osoby …
Spoznávaš ich: FICO … KAŽIMÍR … MAĎARIČ … FREŠO … KANÍK … MIKLOŠ … SULÍK … MIHÁL … BUGÁR … ŠVEJNA … HRUŠOVSKÝ … FIGEĽ … MEČIAR… ŽITŇANSKÁ …GAŠPAROVIČ … PAŠKA … POČIATEK … KALIŇÁK … LIPŠIC … a ešte nejaké ďalšie gorily
Uvedomíš si, že príval vody a bahna ich už už ide pohltiť a navždy zmiesť z povrchu zemského.
Máš dve možnosti: Zachrániť ich alebo spraviť fotku!
Zachrániť im život alebo stať sa autorom fotografie, ktorá bude ocenená Pulitzerovou cenou …vyhráš World Press Photo… (staneš sa slávnym. Poctivo a bez úplatkov zarobíš veľa peňazí).
Bude to však fotka, ktorá zachytí kontroverzné ľudské bytosti na prahu smrti.
A TU JE OTÁZKA (ODPOVEDAJ ÚPRIMNE):
POUŽIJEŠ BLESK, ALEBO NIE??
Bleeskkkkkkk ano…..
most chucka norisa. Kua aj v tn by sa hodil
baba: pirati na islande su v parlamente, gratulujem! 🙂
pan brat mojho charakteru sa dozil zivotneho jubilea – 20 rokov v sestnastkovej sustave. som kvalitne roztrieskany, ale sem sa pozeram za kazdeho pocasia, pozdravujeme a tesime sa na bordel!
Mne negratuluj, ja som ich nevolil. : ) Ale vraj sa tam dostali len o drzku. No a tu mas este jedneho noveho poslanca najstarsieho parlamentu na svete (ano, je to ten spevak v cervenej kosielke : ):
http://www.youtube.com/watch?v=uJg6iwE7jdQ
tag secko naj panu bratovi g jubilevovi
Vdaka 😉
uz dlho ste nedali nemecky report. Ako dopadol komar v TN?
Tak michal.jurica idem si dat jeden na to Tvoje jubileum
som neni anonym
alice cooper. Kua este hra
prekvapenie
Dnes sightseeing bratislavy.popri historickych budovach som natrafil aj na torzo jednej bratislavskeej skupiny……:-) sag ich asi poznate
A čože ste netrafili k františkánom ?
Petko sa asi znovu zeni……..:-)
10 veci z bordella je na svete…..este kusoq
lubos:Som ti dnes vybavoval sprievodcu na iceland airwaves! Prebrali by sme to na pohode. Beries? : )
Preberieme
rozkopany trencin.
Neskaj laz chlapci:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Kemrík, tak teda aj tu Ti vinšujem všetko najmeninovejšie..! 🙂
Perfektný
futbal hrajú tí Nemci, včera Mníchov , dnes Dortmund. By som sa nedivil, bo by bolo finále nemecké.
fčera som povedal, že Bayern je nezastaviteľný a silne ašpiruje na naj mužstvo na svete, že Barca dostane na piču a dnes som povedal, že to bude dortmund ktorý ukáže pekný fotbal…….
Molon. Kua sag z tebe bude sportovy redaktor
Odporucam pozriet tuto fotku, aby ste mali lepsiu predstavu co to tu motam o dnesnom pocasi v hlavnom bara meste! : )
https://dl.dropboxusercontent.com/u/8139222/islvedur.jpg
?……?……?……………….?…..
Co? No takto to tu vcera bolo. Jou a tak ako na tej poobednajsej fotke to vyzeralo aj rano o siestej. : ) btw:Kto je za tym smajlom?
Jurko, všetko naj.. k meninám
čavte inžinieri…ak by ste mali niekto zvyšných 1 alebo 5 alebo 100-€ tak sem prihoďte…..
https://www.hithit.com/cs/project/105/novy-album-panacik-mrakodrap-na-vinyl?variant=a
…že ďakujem.
panacik jede………sag je mlady
Tak toto som ozaj ešte nevidel . . .
Bol som dnes v LIDLI a s prekvapením som sledoval, ako si jeden veľmi
„opálený“ mládenec vzal z regálu do vozíku cca 30 fliaš piva. Miesto do
pokladne zamieril k automatu na vracanie prázdnych fliaš, ktorá je priamo v
predajni. Tam zdatne vyberal PLNÉ fľašky z košíka a ládoval ich do
automatu.
Ten mu fľaše zobral a vypľul lístok so sumou 15,- EURO.
Mladý nelenil, otočil sa a urobil to ešte 2x … Zašiel k pokladni a nechal
si peniaze vyplatiť. Pokladníčka si lístky z vracačky vzala, peniaze dala
cikánskej marhe a všetci boli spokojní.
S údivom som sledoval, ako počíta, že dostal za vrátené fľaše s pivom a cca
pol hodinu „roboty“ 45,- EURO. Ak by takto „pracoval denne, tak za
20 pracovných dní má 900,- EURO v čistom, bez daní a odvodov……
Potom že sa ekonomika nebude točiť – tvrdí Ficohlav.
A niektorí blbci chodia do práce ….
prevzate z dorucenej posty………
automat na flase plnu flasu nevezme. ale to uz asi v dorucenej poste nebolo, ze 🙂
Si to skusal aj ty biely elwik?
Ook ellwix
napadlo ma to uz, to je jasne 🙂 lenze uz z principu, na akom tie automaty funguju sa to neda. overene v praxi mam to, ze ak nechas vo flasi na dne pivo/limo/vodu/cokolvek a pokusis sa ju vratit, automat ju nezoberie, musis to vyliat. ten automat totiz kontroluje flase ci su v poriadku, aby sa dali znova pouzit. a kedze ide o sklo, cokolvek co nesedi sa poklada za nebezpecne a flasu to vrati. to iste plati aj pre plastove flase (tie sa tu vykupuju tiez, aj ked tie makke sa hned drtia). tamtie mejly su ako horoskopy, poslem ti ich za den 50 ked chces. a kazdy bude zarucene pravy, overeny na vlastne oci, pretoze ludom je u riti ako funguje svet okolo nich, oni potrebuju nepriatela aby zakryl ich vlastnu neschopnost 🙂
Ked mas rad ta
ke historky tak povedz. To si viem cucnut z prstu kazdy den aspon dve. : )
Haaa, ty by si chcel, aby som to blbe frajerovanie dokazal?! Ale to by potom nebolo blbe frajerovanie! : )
Daj
Jurajovi KEMRIXOVI, secko naj g meninam a hlavne uz trosku kludu a pokoja a mnoho zodratych brnkatiek v jeho oblubenej kapele
Dik blondáčik !
jagi. Uz mate teplo?
No ale my sme tu zimu tohto roku vlastne ani nemali. Skutocna zima tu bola jeden den. A prave dnes je tusim druhy. Este rano o siestej ked som sa prevaloval na druhu stranu to vyzeralo na dalsi krasny slnecny skoro letny den. Lenze ked som sa zobudil o pol deviatej tak vonku tri centi, obloha husto biela a snezi si to ako keby ani tu zajtra nemal byt statny sviatok – prvy letny den. : )
Hmm, takze to musim aktualizovat. Ano, uz zase mame teplo. : )))
Zase musim aktualizovat – krasny letny den! : )
Vas punkovy ex kolega spravedza po hlavnom bara meste. Pre nespikujucich aspon pekne video.
http://www.guardian.co.uk/travel/video/2013/apr/23/reykjavik-iceland-guide-video
v minutazi 6-40 je aj MISO REVILAK