Dnes jeden pekny…..
Stretnu sa dvaja chlapi…. vies, ja som zvolil taky novy pohlad na zeny..
…. a ako to funguje?
No,kazdu obodujem od 1 po 100 bodov. A pytam sa: má vagínu? Má.!!! Tak 100 bodov….:-)
Ctibor Bachraty. Mozete ho vidiet na Pohode. Je jej dvornym fotografom. Ako pedagog tanca Rastika a mna ucil v rokoch 1978 az 1982 tancovat v subore Trencan. Zopar jeho fotiek mame aj v knizke UnderPunk
Ak náhodou neviete tak dnes má môj brat Lubosko narodeniny. Brata zelame ti všetko najlepšie veľa životného optimizmu hudobných nápadov a ešte toho zdravicka
a merilyn ahoj dávnu si tu nebola a čože blonďák má svátek??? ….á ozaj, tak fšetko naj…hlavne zdravíčko to ty potrebuješ najviac…
…a dnes ti dám takýto darček, je to kapela o ktorej sa dlho hovorilo so spojením že budú pokračovatelia Led Zepellin, tak si to niekde pusti, minulý rok vydali LIVE…
Seruste chvmaci,
odlozte stromceky, zabudnite na lopaty a zoberte manzelky spolu s detmi. Pridite sa vytancovat. do skoku vam spolu s priatelmi zahra i moja malickost.
ad by som Vam napisal moje skusenosti s tou žltou cinskou frezou pred 4-kolku, ktoru ponukaju ako profesionalnu frezu.
Tuto frezu som kupil v decembri 2012 s velkymi ocakavaniami.
Prisla strasne tuha zima, vela snehu , udrzujem si cca 150 m cesty vo svahovitom terene.
Po par jazdach sa mi zo zaciatku ohli obe poloosi, ktore drzia kolesa, ktore nesu teleso frezy. Bohuzial som to nechcel a ani nemohol reklamovat., nakolko skoro denne padal sneh a nebol by som sa dostal z domu. Zavesy kolies som si dal posilnit, asi 5 x hrubsimi a pevnejsimi zeleznymi uholnikmi, ake tam boli povodne.
Zaroven sa mi ohlo uchytenie , ktore sa vklada do tazneho zariadenia, to bolo vyrobene z velmi makkehop kovu. Rouzplalo sa na placku……..Taktiez sme ho museli spevnit, resp. cele vymenit
Elektricke napajanie navijaku mi odpadlo cca po 3 jazdach, je to robene tak, ze to vydrzi len v suchej garazi. Akonahle pride do styku so snehom a nedajboze so solou, tak je potrebna revizia..
Napajanie mi neustale vybijalo baterku na 4-kolke. Preventivne som teda frezu odpajal…
LAMELY maju zavlacky, ktore absolutne nevydrzali odfrezovat tazky sneh, okamzite sa tieto zavlacky odtrhli. Museli sme ich posilnit, dali sme tam 8ky skrutky….viem ze je to risk, a moze sa zaseknut motor, ale odvtedy odfrezovavali spolahlivo.
Ked som jazdil po betonovej ceste tak som zodral spodok radlice tak, ze vydrzi max este 1 sezonu, nakolko je to velmi makky plech.
Motoricky je stroj skvely, ma slusny vykon.. Na motor nemozem nic zle povedat. Startoval a fungoval tak ako je je treba.
Vsetky ramy su hrdzave ako liska a freza vyzera akoby som ju 10 rokov pouzival. Som kyptavy, zle chodim a peso uz odhrnat nescem
Bohuzial sme v zime viac opravovali ako odhrnali. Na koniec zimy mi uplne odisiel navijak, cize momentalne je ta freza uplne nefunkcna a musel som sa vratit ku starej dobrej rucnej pochodznej pasovej freze KARCHER, ktora mi funguje uz 10 rokov bez problemov a potrebuje len minimalnu udrzbu.
Bohuzial som hned neprisiel na to, ze stroj je cinsky, cize som sa osral………nekupujte si to plis…….a sag vy to nepotrebujete….
Treba vsadit na osvedcene znacky. Aj ja som uz teraz mudry. Sranda stala 1500 ewri……tos co uz. HONDA stoji 3000. Uz cul viem
Ak náhodou neviete tak dnes má môj brat Lubosko narodeniny . Brata zelame ti všetko najlepšie veľa životného optimizmu veľa hudobných nápadov a ešte je toho zdravicka
Jak to, že tě stará dnes pustila do hospody?
Ále, dal jsem jí do vany pěnu, tak mne nezdržovala.
A to byla nějaká omlazující pěna?
Ne, montážní….
Dodatočne sa pripájame s blahoželaním DLHO A ŠŤASTNE ŽI! 🙂
Lukáš and company from Bratislava
Oooo Lukidlo….diky
dnes laz. Pomoc GRECKU
tagze..MIRECEK marod, MOLON je CHUVA, KEMR fuka choru mamenku, JEBE v ISTANBULE…….underground sa dnes nekona…..
reklama – teraz v sobotu v boogie bare bude nemecky vecer. tak sa zastavte.
Ellwik. Vy ste v tn?
nie, ale pan komarek bude, maju malu snuru a v sobotu hraju prave v tn. tri kapely, ludove piesne z berlina.
Lubko, šecko naj, naj, najlepšie, hlavne toho zdravia!
Dyk Janyk
Dnes jeden pekny…..
Stretnu sa dvaja chlapi…. vies, ja som zvolil taky novy pohlad na zeny..
…. a ako to funguje?
No,kazdu obodujem od 1 po 100 bodov. A pytam sa: má vagínu? Má.!!! Tak 100 bodov….:-)
http://kultura.sme.sk/c/6717546/ctibor-bachraty-ziadny-tanecnik-nezostane-v-lufte-aby-ste-ho-odfotili.html
Ctibor Bachraty. Mozete ho vidiet na Pohode. Je jej dvornym fotografom. Ako pedagog tanca Rastika a mna ucil v rokoch 1978 az 1982 tancovat v subore Trencan. Zopar jeho fotiek mame aj v knizke UnderPunk
toto je celkom husté…
http://ekonomika.sme.sk/c/6762359/rybnicek-trencin-moze-ostat-rozkopany-pre-cudziu-chybu.html
lubosi vse naj -hlavne toho zdravi a muziky…
Dikes kluci
vsetko najlepsie aj od nas, z celeho sveta! 🙂
Dakujem Vam velice pekne za vinse
Luboško prajem ti zdravíčko, šťastíčko, veľa nápadov a dosť baraniny.
Ak náhodou neviete tak dnes má môj brat Lubosko narodeniny. Brata zelame ti všetko najlepšie veľa životného optimizmu hudobných nápadov a ešte toho zdravicka
Lubeno, narodeniny dnes máš, môžeš si pripísať ďalší rok,
nech šťastie a zdravie, ešte dlho sprevádza tvoj krok.
Lubosu, tak to vsetko najlepsie a nech ta zacne pocuvat noha a neprestane pocuvat nist ostatne!
Diky pankaci a pankacky
a merilyn ahoj dávnu si tu nebola a čože blonďák má svátek??? ….á ozaj, tak fšetko naj…hlavne zdravíčko to ty potrebuješ najviac…
…a dnes ti dám takýto darček, je to kapela o ktorej sa dlho hovorilo so spojením že budú pokračovatelia Led Zepellin, tak si to niekde pusti, minulý rok vydali LIVE…
http://www.youtube.com/watch?v=HumbKouo0gg
pekna muzika
Luboš všetko naj, hlavne pevné zdravíčko .
Mato a tuto od Of monsters… poznas? Vsetkym silno odporucam! Strasna raritka!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4wQMDQc-PbY#!
…to ako myslia vážne??? …to je riadna haluz.
Samozrejme, ze si len robim srandu. Niekto si z nich vystrelil. Kua, ale paci sa mi jaka je to haluz. : )
Seruste chvmaci,
odlozte stromceky, zabudnite na lopaty a zoberte manzelky spolu s detmi. Pridite sa vytancovat. do skoku vam spolu s priatelmi zahra i moja malickost.
Hezky komarik
Fcera mal narodeniny miestny maskot Lucano
Znovuu funguje http://www.smox.sk taq sa tesime
ze by?
Novy Bean
včera mi doniesol kamarát takéto noviny, celé som ich prečítal a chcel som ich aj sem zavesiť, ale sú na internete aj v elektronickej podobe, prečítajte si je to celkom zaujímavé čítanie:
http://www.trencin21.sk/wp-content/uploads/2013/03/trencin21-2013-031.pdf
Kua gde je jar?
Na ceste.
Upresnil by som. Podarilo sa zistit, ze jar bola 28.3.2013 o 10:26 evidetne na ceste do kuchyne. Ale chce to trpezlivost. Este sa nepodarilo zistit do cej.
http://restauracie.sme.sk/clanok/jar-vchadza-do-kuchyne-stvoricou-cerstvych-byliniek
ad by som Vam napisal moje skusenosti s tou žltou cinskou frezou pred 4-kolku, ktoru ponukaju ako profesionalnu frezu.
Tuto frezu som kupil v decembri 2012 s velkymi ocakavaniami.
Prisla strasne tuha zima, vela snehu , udrzujem si cca 150 m cesty vo svahovitom terene.
Po par jazdach sa mi zo zaciatku ohli obe poloosi, ktore drzia kolesa, ktore nesu teleso frezy. Bohuzial som to nechcel a ani nemohol reklamovat., nakolko skoro denne padal sneh a nebol by som sa dostal z domu. Zavesy kolies som si dal posilnit, asi 5 x hrubsimi a pevnejsimi zeleznymi uholnikmi, ake tam boli povodne.
Zaroven sa mi ohlo uchytenie , ktore sa vklada do tazneho zariadenia, to bolo vyrobene z velmi makkehop kovu. Rouzplalo sa na placku……..Taktiez sme ho museli spevnit, resp. cele vymenit
Elektricke napajanie navijaku mi odpadlo cca po 3 jazdach, je to robene tak, ze to vydrzi len v suchej garazi. Akonahle pride do styku so snehom a nedajboze so solou, tak je potrebna revizia..
Napajanie mi neustale vybijalo baterku na 4-kolke. Preventivne som teda frezu odpajal…
LAMELY maju zavlacky, ktore absolutne nevydrzali odfrezovat tazky sneh, okamzite sa tieto zavlacky odtrhli. Museli sme ich posilnit, dali sme tam 8ky skrutky….viem ze je to risk, a moze sa zaseknut motor, ale odvtedy odfrezovavali spolahlivo.
Ked som jazdil po betonovej ceste tak som zodral spodok radlice tak, ze vydrzi max este 1 sezonu, nakolko je to velmi makky plech.
Motoricky je stroj skvely, ma slusny vykon.. Na motor nemozem nic zle povedat. Startoval a fungoval tak ako je je treba.
Vsetky ramy su hrdzave ako liska a freza vyzera akoby som ju 10 rokov pouzival. Som kyptavy, zle chodim a peso uz odhrnat nescem
Bohuzial sme v zime viac opravovali ako odhrnali. Na koniec zimy mi uplne odisiel navijak, cize momentalne je ta freza uplne nefunkcna a musel som sa vratit ku starej dobrej rucnej pochodznej pasovej freze KARCHER, ktora mi funguje uz 10 rokov bez problemov a potrebuje len minimalnu udrzbu.
Bohuzial som hned neprisiel na to, ze stroj je cinsky, cize som sa osral………nekupujte si to plis…….a sag vy to nepotrebujete….
Treba vsadit na osvedcene znacky. Aj ja som uz teraz mudry. Sranda stala 1500 ewri……tos co uz. HONDA stoji 3000. Uz cul viem
som sa teraz trosku do toho zacital a Lubeno aj cela Honda je na hovno – problem je v tom ze vsetci ty odbornici pisu – quad a fresa maju ine otacky a nedkoazes s quadom udrzat rovnomernu rychlost – jebne ti cela fresa. Tu mas par videi k tomu – oni vstci o tom pisu ze to je len hracka. http://www.youtube.com/results?search_query=ATV+Snowblower+&oq=ATV+Snowblower+&gs_l=youtube-reduced.12…18106.18106.0.19796.1.1.0.0.0.0.139.139.0j1.1.0…0.0…1ac.Fbkmfv71Lik A tu mas to forum: http://www.quad-forum.eu/forum.php
poradi vam odbornik
…úplne najviac sa mi páči to ing. pred menom…to je super…
nemoze mat kazdy pred menom ze BOLLOCK
Acidko…….:-) 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Ak náhodou neviete tak dnes má môj brat Lubosko narodeniny . Brata zelame ti všetko najlepšie veľa životného optimizmu veľa hudobných nápadov a ešte je toho zdravicka
Widew som to v Zahradkarovi
Mame doma
Roman brat
toto nebol dobry napad
ellwix. Ja tiez na podiu neutekam dalej ako 30 cm
ty si ale vysluzily kamionista co hybal andrgraundom, mozes teraz odpocivat, na opicu tam mas teraz molona.
no a je to tu…toto je tá správna fotka s petulom Saganovie…
Dofukat