POZOR ak vychádzaž z dákeho miesta ktoré nie je súčasťou cesty a to vy nie ste, takže tam by to malo byť o.k., ale ak by si išiel z parkoviska tak si fpiči, aspoň to ja tak chápem…
morgen, u nas sa uz zjarnieva, tak to o par dni posleme (najprv si to uzijeme nech to zasa nedokurvite snehom 🙂 v nitrianskom kraji vraj povodnove nebezpecenstvo, tak posielam ryzu na sadenie.
bol som na chikilikitua pred cca dvoma tyzdnami, hrali vo vrbovom s chrbatmi a parou. tak nejak som polovicu koncertu prestal v rade na pivo a ani mi to nevadilo. pri tretej pesnicke pary sme odisli, chrbaty strojovo dobre, ale neviem, cele mi to prislo profi ale kusok nuda. chikiliki sa tvarili ako dire straits, nepohli sa od mikrofonu na viac nez 30 cm. tak neviem. prajem im to, ale sme uz tusim v inych vlakoch.
hej, koncerty čikačov takto vyzerajú poslednú dobu niekedy
ale v prešove to bolo krásne napríklad; len čo sa na pódium vyvalili traja ďalší členovia, už to ožilo
ale takto už nehrávajú hehehe)
Molon:Ale sfotit to mojim fotakom je nemozne. O fotakovom videu uz ani cek. Ale nezufaj! Takych fotiek je plny net, tak im mozes ukazat tie! Navyse je tu este stale moznost im ukazat co vam tu pisem! : )
sucho bez sneho okolo +3°C – papez dodebatoval ide sa jeste navsteva pride a ked este sem tam slniecko vybehne……… Veselu velku noc Vam vsetkym moji priatelia.
sňah žiaden, zrážky 25 cm……fpiči aj s takou velkou nocou….oblievanie typy choď von a ja sa budem pozerať s pohárikom v ruke, ako mokneš je ináč pekná predstava =:o(
kurva – taky hezky. Ja som po tazkej chripke -od minuleho piatku v posteli som teraz prvy krat vstal – slaby jak stena. Inac ma byt takto az do dalsiehi weekendu…..
No boha pani! Som vysiel na rannu cigu, kukam ake jasne nebo a do toho sa mi zacala rysovat polarna ziara. Kukam, vaham ci to nie je nejaky mrak, ale az na jeden malicky dalsich nevidim. Ako si tak fajcim, tak silneje a natiahne sa az rovno nado mna. Nevdojak urobim par krokov vzad a ona za mnou. Otocim hlavu a ona je natiahnuta az do prichadzajuceho zore, ktore som mal za sebou. Koncom obluka sa dotyka prveho denneho svetla. To uz je jasna a siroka, ze nepochybujem. Ale zaroven mi to pride tak neskutocne, ze vaham sam nad sebou ci len po tom deme spanku nehalucinujem. Neskutocne!!! : ))))
kuwa a prečo to neodfotíš??? alebo nenahráš na mobil, pre nás sú to kuwa nevšedné veci, ja to kazujem v robote, že kde mám fpiči kamaráta a čo tam zažíva =:o)
Ranko, kua! Co by clovek nespravil kvoli vzrusujucim zazitko! Aj nespat a v tychto casoch pre trestancov vstat! Kua! Len aby boli a nejednalo sa o ziadnu vrazdu za skore vstavanie!
koľko čár je f strede štefáničky???
čítajte ten druhý príspevok – je tam aj fotka
http://auto.sme.sk/c/6723883/cez-dvojitu-plnu-ciaru-nesmiete-ist-ani-pri-vyjazde-z-miesta-mimo-cesty.html?utm_source=auto&utm_medium=titulka-widget&utm_campaign=temsek
Zaujimave….ale Dalko ktory robi v autoskole hovori ze od nas z roboty mozeme cez 2 pruhy
POZOR ak vychádzaž z dákeho miesta ktoré nie je súčasťou cesty a to vy nie ste, takže tam by to malo byť o.k., ale ak by si išiel z parkoviska tak si fpiči, aspoň to ja tak chápem…
morgen, u nas sa uz zjarnieva, tak to o par dni posleme (najprv si to uzijeme nech to zasa nedokurvite snehom 🙂 v nitrianskom kraji vraj povodnove nebezpecenstvo, tak posielam ryzu na sadenie.
a yebeho a yebeho a yebeho – do kedy???
Uz len dnes doobeda a odteraz uz len dazd……to boli possledne biele hovna
http://www.frenky.sk/clanok/840/chiki_liki_tu-a_dobyli_metu_tisic_koncertov.html
chikiliki 1000 koncertov
bol som na chikilikitua pred cca dvoma tyzdnami, hrali vo vrbovom s chrbatmi a parou. tak nejak som polovicu koncertu prestal v rade na pivo a ani mi to nevadilo. pri tretej pesnicke pary sme odisli, chrbaty strojovo dobre, ale neviem, cele mi to prislo profi ale kusok nuda. chikiliki sa tvarili ako dire straits, nepohli sa od mikrofonu na viac nez 30 cm. tak neviem. prajem im to, ale sme uz tusim v inych vlakoch.
hej, koncerty čikačov takto vyzerajú poslednú dobu niekedy
ale v prešove to bolo krásne napríklad; len čo sa na pódium vyvalili traja ďalší členovia, už to ožilo
ale takto už nehrávajú hehehe)
a!!! ďalší čo to zbadal…wythaj fklube ellwish
tos ale odmakali si. Su to fajin chalani a ani ndmosim pocuvat ich muziku
Homollka ma rekord. Lyzovali sme tam pred 10 rokmi 1.aprilA……tento rok bude rekord. Vtedy boli ta 3 cm snehu a tefaz 60
richardovi secko naj g meninam
Aj ja sa pripájam, a hlavne to zdravie. Ale to je až zajtra
Saq aby sme nezabulli
tak chlapci a je to tu – je po zime….jar už je na ceste
Konečne
a teraz bude klzava cesta od jari:))
Sakra, teraz mam ovela vacsie vzruso ako nejaku ziaru- prave som na stk-cke! : (
Molon:Ale sfotit to mojim fotakom je nemozne. O fotakovom videu uz ani cek. Ale nezufaj! Takych fotiek je plny net, tak im mozes ukazat tie! Navyse je tu este stale moznost im ukazat co vam tu pisem! : )
Bre ranko – tu je dnes nadherny slnecny den – ranny mrazik sa pomaly stahuje a slniecko vyhrava – sup a ide sa oblievat…..
velka noc . Taka aka ma byt
BANDZONE NAPADLI HACKERI
http://bandzone.cz/chorvazskychmuzikantov
kuknite akych fanusikov mame……
Rano tam boli fotky mačiek namiesto fanusikov
Dnes postavime velkonocneho vajculiaka zo snehu
Chlapi, dievčatá zajtra nepolievajte, stačí keď ich zoberiete na prechádzku.
sucho bez sneho okolo +3°C – papez dodebatoval ide sa jeste navsteva pride a ked este sem tam slniecko vybehne……… Veselu velku noc Vam vsetkym moji priatelia.
veselo idem na velku noc frezovat. Dalsich 15 dopadlo. Neskutocne. Perinbabe uz naozaj jebe
prave padaju ping pongove lopticky
sňah žiaden, zrážky 25 cm……fpiči aj s takou velkou nocou….oblievanie typy choď von a ja sa budem pozerať s pohárikom v ruke, ako mokneš je ináč pekná predstava =:o(
U nas 185 cm snehu
Za rok?
Ne na nasom lyzovackovom mieste kde
chodime uz roky praded 1492 m v jesenikoch
Mireckovi secko naj k meninam………:-) 🙂 🙂 🙂 🙂
kua. U nas stale 10 cm snehu
Homolka včera cca 40 cm
Takže dnes večer som vonku znovu zasvietil stromcek. FJK.
dobry napad. dnes zapinam strom aj ja..diky kamo
sneh este drzi
jo to je najviac in v celej europe – vianocny stromcek s velkonocnymi gulami a vajcami….
u nas 15 cm
kurva – taky hezky. Ja som po tazkej chripke -od minuleho piatku v posteli som teraz prvy krat vstal – slaby jak stena. Inac ma byt takto az do dalsiehi weekendu…..
Huraaaaaaaaa – znovu mame snehu!!!!!! Ta jar, to leto a ta jesen boli naozaj moc kratke……
No boha pani! Som vysiel na rannu cigu, kukam ake jasne nebo a do toho sa mi zacala rysovat polarna ziara. Kukam, vaham ci to nie je nejaky mrak, ale az na jeden malicky dalsich nevidim. Ako si tak fajcim, tak silneje a natiahne sa az rovno nado mna. Nevdojak urobim par krokov vzad a ona za mnou. Otocim hlavu a ona je natiahnuta az do prichadzajuceho zore, ktore som mal za sebou. Koncom obluka sa dotyka prveho denneho svetla. To uz je jasna a siroka, ze nepochybujem. Ale zaroven mi to pride tak neskutocne, ze vaham sam nad sebou ci len po tom deme spanku nehalucinujem. Neskutocne!!! : ))))
kuwa a prečo to neodfotíš??? alebo nenahráš na mobil, pre nás sú to kuwa nevšedné veci, ja to kazujem v robote, že kde mám fpiči kamaráta a čo tam zažíva =:o)
Co dodat?
Vesele vianoce z lazov prajem
Ranko, kua! Co by clovek nespravil kvoli vzrusujucim zazitko! Aj nespat a v tychto casoch pre trestancov vstat! Kua! Len aby boli a nejednalo sa o ziadnu vrazdu za skore vstavanie!
furt to tvrdím, ešte jednu na cicinu a má to vyhraté…
Matko sa nam zase pekne rozgulal
http://www.youtube.com/watch?v=zjVMugacNic
bordel in disco
Hezky. Len si to mohol dat do toho spodneho chliewika