Toto vcera (dnes?) nahodili Sigur Ros na jutub ako navnadu na ich chystany album na jun (nejak naskoro nie? zeby tvorivy pretlak? cista parada ! : ). http://www.youtube.com/watch?v=Oc6zXSdYXm8
Inac Lubora by ste mohli castejsie vyuzivat na texty. Podla mna je ako taky bajny poklad. Kazdy o nom pocul, nikto nevie kde sa nachadza. : ) Navyse co text – to sperk. (oukej, mozno nie uplne kazdy : )
Stado 11 kokotov, myslim futbalistov. Preco Robo dava peniaze na taku kokotinu ako fotbal. Mozeme mat aj 2o striel na branu, ked nedaju gol. Hlavne tí zahranicní bohovski futbalisti. Ked nie su bubase tak mam v pici.
Ja by som najradsej v pici tuto pojebanurepubliku na cele s panom kokotom.
Na zdravie . FJK?
Tak som predsa len nasiel jednu z tych skupin (typek v cervenom drese dostane vase dvd). Vopred suhlasim s Molonom. Nic nove pod slnkom, stary , dobry grunge, ba ciste Alice in chains, lenze… A tu som zvedavy co dopovie po vypocuti vsetkych pesniciciek. : ) http://www.youtube.com/watch?v=O7FohG4vA6Q
Nuz tito predali cez 100 000 albumov. Ale koncert som nevidel. Za posledny rok co som zaregistroval, tak hrali cez airwaves – ta som nebol a potom tri vecery po sebe v klube a to kym som sa spamatal kupit listok, tak uz boli vypredane. Ale poviem ti nieco co ti moze povedat len niekto kto je na bara ostrove. Nimi uploadnute videa na youtube (teda aj ten link) su blokovane na prehravanie v ich domovskej kapele. Kua, idem pohladat rozhovor co som onehda videl po ocku. Mozno sa z neho dozviem dovod.
Dik! Dvd-cka nachystane! Zaroven si mi pripomenul po mojom dvojmesacnou ustavicnom zabudani, aby som sa pozrel na kapely v ktorych hrali. Co ma doviedlo k zisteniu, ze som tie listocky s menami dokazal omylom vyhodit. Nevadi. Ak sa mi ich zajtra podari stretnut, tak sem zavesim linky youtubovske. Ale okrem toho, ze vraj to boli rockove kapely fakt nic netusim.
Cestou na bezovec cca 15 km od beckova v dedine modrovka byva nadsenec,ktory tam chova tavy, klokany, zubry……vola sa to tam new zeland……fotil som to vcera 🙂 🙂 🙂
Kua, dnes som si taku fotku mohol urobit pred domom. : ) A keby som vysiel von z mesta, tak by som sem postol len taku silnu syto zelenu cez ktoru by ani mna nebolo vidno tusim. : )
Molon zawes ten bordell plis
poznazte tuto ex hardcore punk bandu z tn,vydali Panels – Svet pre všetkých (1996)
Poznám, Tomáš Sulo nám istý čas bubnoval v školskej kapele.
nepoznqam
gdo widew PRAZSKY VYBER v BA?
ake to bolo ???,
na piču zlý zvuk, show o.k.
http://hudba.zoznam.sk/reportaze/25-03-2013-prazsky-vyber-v-bratislave-dobry-koncert-zly-zvuk-a-telefonat-do-superstar/
Pekne fotky….aj Branusko si t.am zar yyloval…..skvele…..tos nevim
Dnes laz. Demo 2 diel…ak sa podari
dnes koncert prazskeho vyberu v povodnej zostave v blave
music – discography – unpll – skuska 21032013
Ako prve demo, celkom ok.
V utorok pokracujeme
Kua. V tejto chvili som ti pisaw sms
Rastick…pochvala 🙂 🙂 🙂
dnes je tu len -1°C ale jebe taky vietor, ze to clovek ako -20 citi….
U nas krasne slnko. Cca 2 stupne…..pofukuje slabucko….ideme na bike
Toto vcera (dnes?) nahodili Sigur Ros na jutub ako navnadu na ich chystany album na jun (nejak naskoro nie? zeby tvorivy pretlak? cista parada ! : ).
http://www.youtube.com/watch?v=Oc6zXSdYXm8
Inac Lubora by ste mohli castejsie vyuzivat na texty. Podla mna je ako taky bajny poklad. Kazdy o nom pocul, nikto nevie kde sa nachadza. : ) Navyse co text – to sperk. (oukej, mozno nie uplne kazdy : )
Tiez si myslim…..ale on sa aj branil, nie vzdy sa mu chce…….Luborovi
Treba ho uplatit a ukecat borovickou! : ) Baj d vej:V bublani uz bol?
Bol. 5 diel? Kukni varchive
Stado 11 kokotov, myslim futbalistov. Preco Robo dava peniaze na taku kokotinu ako fotbal. Mozeme mat aj 2o striel na branu, ked nedaju gol. Hlavne tí zahranicní bohovski futbalisti. Ked nie su bubase tak mam v pici.
Ja by som najradsej v pici tuto pojebanurepubliku na cele s panom kokotom.
Na zdravie . FJK?
Sag sme nekuukali…..kolko prehrali?
Molon, furt nist?
takyto pekny text nam pisal kedysi v 2007 LUBOR BENKOVIC…….
CHVM LUBOR BENKOVIC
Môj marketing moje logo
Bezbrehé pankové pogo
Pestujem najvyššie cnosti
Svoj život bez budúcnosti
Rýchlo ešte za živa
Ponáram sa do piva
A po noci plnej panku
Oddám sa sladkému spánku
Môžem kašľať na kecy
Čo sú celkom od veci
Ľudia to je jedna banda
Ale hlavne že je sranda…
Kua, prve tri verse cista pecka!!! : )))
Vola sa to noc punku
Toz Steini (? – ten vlavo) z Blackoutu (blackout.is) uz svoje, teda vlastne vase, dvd-cko uz dostal. A mi nieco o nom poviem, tak vam o tom poviem.
Aby sa nas nszlakli
Neskaj laz chlapi. Molone nahravadlo!!! 🙂 🙂 🙂
Vcelku fajjin….uz sa rysuje bordelisko
no takto to tu u nas vyzera a pada to dalej…..
Tesime sa……..kua. neskaj bike. Zajtra sanky
kurna ale sa to zvrtlo – od obedu to stale pada – momentalne okolo 5 cm a ma padat celu noc – pekna jar je to….
živá panoráma po slovenskej http://www.youtube.com/watch?v=nX1CCccMpG4
hezky…….
mato:V klidku. Podla mna su tu aj ovela zaujimavejsie veci. Akurat, ze kukam, ze tie vychytava colours of ostrava. Toto je len velmi slusny popik.
jagi-mne staci par sekund a viem ohodnotit kapelu ci stoji za to (ako hovorim za svoju osobu
diky jagi,pisal som aj gesovi ,no tento rok este dole spomenuta kapela nepride,snad o rok
Jagi tag nezabunni dvd doma……..!,,,,,,,!!!!,,,!
Tak som predsa len nasiel jednu z tych skupin (typek v cervenom drese dostane vase dvd). Vopred suhlasim s Molonom. Nic nove pod slnkom, stary , dobry grunge, ba ciste Alice in chains, lenze… A tu som zvedavy co dopovie po vypocuti vsetkych pesniciciek. : )
http://www.youtube.com/watch?v=O7FohG4vA6Q
btw:Tusim vam nefunguje spamovy filter. ; )
ej neviem ci sa tomuto typkovi bude lubit nas chaosssss……..
old Alice In… a poslabšie hudobné aranžmá…jednoducho nemá to dynamiku a „gule“
a ja ze voplajaka METLA..kua
Prave tym, ze to nema gule, tak mi to este cosi pripomina, ale nijako mi to nechce prist na rozum. Myslel som si, ze ty mi to povies. : )
baba gagarin-vitaj a tuto island band poznas?? Of Monsters and Men http://www.youtube.com/watch?v=0gEVaniPOmU vies mi nieco k nej povedat??
uz po prvom tone na youtube sa mi zapacila ta kapela a to ju pocujem prvy krat ,par sekund zatial vypocul
Nuz tito predali cez 100 000 albumov. Ale koncert som nevidel. Za posledny rok co som zaregistroval, tak hrali cez airwaves – ta som nebol a potom tri vecery po sebe v klube a to kym som sa spamatal kupit listok, tak uz boli vypredane. Ale poviem ti nieco co ti moze povedat len niekto kto je na bara ostrove. Nimi uploadnute videa na youtube (teda aj ten link) su blokovane na prehravanie v ich domovskej kapele. Kua, idem pohladat rozhovor co som onehda videl po ocku. Mozno sa z neho dozviem dovod.
Kua. My sme rozdali 10 000 albumov…..:-) 🙂 🙂
Hladal som toto a aj ked tam nie je odpoved na otazku, tak je to aj tak zaujimave citanie.
http://www.thescottishsun.co.uk/scotsol/homepage/scotlandfeatures/4807160/Of-Monsters-And-Men-singer-Nanna-cant-go-to-Iceland.html
Pripomente mi zajtra doobeda, ze mam zobrat vase dvdecka dvom ludom. Kua, uz mesiac mozno co to chcem a furt mi to napadne az poobede. : (
Jagi nezabudni……doobeda 🙂 🙂 🙂
Dik! Dvd-cka nachystane! Zaroven si mi pripomenul po mojom dvojmesacnou ustavicnom zabudani, aby som sa pozrel na kapely v ktorych hrali. Co ma doviedlo k zisteniu, ze som tie listocky s menami dokazal omylom vyhodit. Nevadi. Ak sa mi ich zajtra podari stretnut, tak sem zavesim linky youtubovske. Ale okrem toho, ze vraj to boli rockove kapely fakt nic netusim.
Vo stvrtok povinny LAZ, nahrame nejake demo…………..
BORDELLLLLLL
Jozef prichadza na bielom koni………tag secko najlepsie k meninam seckym jozkom :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ale tu je nejak mrrrrrrrrtvo, či čo
Ked t a blba zima nas umrtvuje
kua svet je naruby. V komarne snehova kalamita a na lazoch sa pasu tavy
cely svet sa uz jebe. Na cypruse idu ludom brat uspory…. su to tvoje tavy – stal sa s teba Egyptan a uz nepotrebujes auto?
Cestou na bezovec cca 15 km od beckova v dedine modrovka byva nadsenec,ktory tam chova tavy, klokany, zubry……vola sa to tam new zeland……fotil som to vcera 🙂 🙂 🙂
Dnes uz zase vsetko biele hovna zakryli
Kua, dnes som si taku fotku mohol urobit pred domom. : ) A keby som vysiel von z mesta, tak by som sem postol len taku silnu syto zelenu cez ktoru by ani mna nebolo vidno tusim. : )
Hura, hura snezik pada, ale ja ho uz nemam rada. „Neznamy basnik“
uz si ho tam nechajte t
Jagi.v takom triku ti musi byt teplucko
slniecko, okolo +5°C – zima je prec – zajtra este teplejsie, ale bez slniecka.