Chalani, ja dnes spievam falošne. Som tu autom… (Miro Puna na skúške CHVM)
– Poďme už hore! Tam sa dáme dole… (Miro Puna, pred odchodom na skúšku CHVM na laze)
– Ty si chceš natočiť sólovú platňu…?! (Miro Puna po poznámke Rasťa Dobranského, že kto bude na skúškach CHVM piť, nezúčastní sa nahrávania nového CD)
– Už máme Coca-Colu light, Pepsi-Colu light, Marlborky light, Sparty light… Ešteže nám aspoň tú borovičku nedojebali…! (Juro Šinka – Kemr, CHVM)
– S alkoholom opatrne! Aby ste nepovylievali… (Juro Šinka – Kemr, CHVM)
– Nielen svet je malý. Aj niektoré demižóny… (Juro Šinka – Kemr, CHVM)
– Rozdiel medzi domácou a nemocničnou stravou je zhruba taký ako medzi pohlavným a pietnym aktom… (Juro Šinka – Kemr & Ľubo Dzúrik, CHVM)
– Na klavíri hrám radšej iba na bielych klávesoch, pretože ani poriadne neviem, ako sa tie čierne vlastne volajú. Napríklad minule som si myslel, že hrám CIS, no všetci tvrdili, že je to DĚS… (Ivan Masarik, CHVM)
– Za dobré vysvedčenie dobré CD! A čo za zlé vysvedčenie? Žeby CD CHVM…? (Ivan Masarik)
caute vcera koncert roka pre mna -uplne paradny koncert vsetkych kapiel okrem poslednej ovcich kiahni to uy som sedel v buse smer domov, ale co sa dialo v publiku na visacom zamku :))
inac vcera bol na koncerte aj nas basak nasej kapely Gate 77 -ramones revival-a vravel : o mesiac po dlhej pauze opat ideme hrat skusat,nasli novu vyhovujucu skusobnu a bolo aj na case uz som mal drums abstak
ked sme vcera vonku pred randalom boli -ja ,dusan z hp a ivan spomenul som koncert co si v knizke pisal -koncert hasiacieho +chvm z 1991 tusim v detve ci zvolen-dussan si ani nepametal a ivan tiez len ze je v knihe
netusim o akom koncerte s HP hovoris………..Nikdy sme s HASIACIM PRISTROJOM nehrali a nikdy som to nepisal do KNIZKY…..Vo ZVOLENE bol ZVOLENSKY ROCKOVY STADION v roku cca 1988 a tam HASIACI nehrali
koncert prima. Kopa znamych. Mesca tuldo ivet z hzps. Jonathan z chvm. Jojo organizator. Sveto. Miky. Zdendo z brna. Oxana. Visacov som len pocul. Prijemna akcia
Zabudol som ti povedat.Hra este kapela Ovcie Kiahne,koncertuju s VZ celu jesen a manag. Visacov ma oslovil ci mozu,ze by radi do BA.Hraju uplne na koniec po VZ,tak by to nemalo nikoho obmedzit. Len aby ste vedeli.
Prave mi volal kamos z Havirova,ci hrate,lebo ked nie,tak nepride ((-:
Moc Vás zdravím . Nevíte kdy hrajete ? Podle programu hrají čtyři kapely . . . Vlak mi přijíždí asi v 19. 50 hod. Mohl bych busem ale vím prd , kde zastavuje ( údajně u dopravních podniků ) Dík Zdenek
Luboš ma práve doyebal, ale ja som si zariadil robotu na štvrtok kôli tomuto mailu od teba…
Vcera som dostal nejakeho zaludocneho virusa. Skoro vobec nechodim…dost ma to jeblo.
A tazko povedat ci to do stvrtku rozchodim ale skor nie.
Moc ma to mrzi, nestava sa mi to casto.
no iwko tak trénuj texty, ja už na štvrtok mám robotu a asi na 100% nestíham, hold chlapci ak chce človek zarobiť musí mať dve roboty a ja už som v tom štádiu…
punk ipa ,hardcore ipa ,to su nazvy jednotlivych piv, viac tu http://www.brewdog.sk/ a dokonca nedavno bol v trencine otvoreny bar kde capuju a pradavaju tieto piva, odporucasm sa predtym dobre najest -obsahuju viac alkoholu ,su viac chmelene,tazsie ,a take kvazi korenistejsie
ale drahe 0,33l za 2,60 a capovane aj 3.60 eu ale stoji to ochutnat
No, to by ma velmi mrzelo… Ten koncertik je totiz svatek, na ktory sa uz dlhsie tesime, samozrejme hlavne pri predpoklade Tvojej ucasti! No, tak Ti prajem co najskorsie uzdravenie. Snad to nejak dobre dopadne 🙂
nieco som hladal a naslo sa aj toto :NVK Trade, s.r.o.; 1.Trenčianský súkromý pivovar (Matúš Čák Trenčiansky) vid fotka podpivnika-poznate ten sukromny pivovar???
http://www.youtube.com/watch?v=DKtc06oQdsk&feature=youtu.be Nový videoklip!!!
fajin music
totog som nasiel
Chalani, ja dnes spievam falošne. Som tu autom… (Miro Puna na skúške CHVM)
– Poďme už hore! Tam sa dáme dole… (Miro Puna, pred odchodom na skúšku CHVM na laze)
– Ty si chceš natočiť sólovú platňu…?! (Miro Puna po poznámke Rasťa Dobranského, že kto bude na skúškach CHVM piť, nezúčastní sa nahrávania nového CD)
– Už máme Coca-Colu light, Pepsi-Colu light, Marlborky light, Sparty light… Ešteže nám aspoň tú borovičku nedojebali…! (Juro Šinka – Kemr, CHVM)
– S alkoholom opatrne! Aby ste nepovylievali… (Juro Šinka – Kemr, CHVM)
– Nielen svet je malý. Aj niektoré demižóny… (Juro Šinka – Kemr, CHVM)
– Rozdiel medzi domácou a nemocničnou stravou je zhruba taký ako medzi pohlavným a pietnym aktom… (Juro Šinka – Kemr & Ľubo Dzúrik, CHVM)
– Na klavíri hrám radšej iba na bielych klávesoch, pretože ani poriadne neviem, ako sa tie čierne vlastne volajú. Napríklad minule som si myslel, že hrám CIS, no všetci tvrdili, že je to DĚS… (Ivan Masarik, CHVM)
– Za dobré vysvedčenie dobré CD! A čo za zlé vysvedčenie? Žeby CD CHVM…? (Ivan Masarik)
myslim ze aj tento konzert bude fajin
7. decembra 2012
Klub Boro – Brno
METALURG
SKRYTÝ PŮVAB BYROKRACIE
CHÓR VÁŽSKYCH MUZIKANTOV
ZETÖR
mato mám pre teba to triko, tak brnkni keď budeš u babky….+ prázdnu flašu….
jasne,zajtra podvecer ,dobehnes jak minule ?? este ti zajtra napisem ok
ja mam flasu f praci
tak ju daj pls molonovi ak nezabudnes
caute vcera koncert roka pre mna -uplne paradny koncert vsetkych kapiel okrem poslednej ovcich kiahni to uy som sedel v buse smer domov, ale co sa dialo v publiku na visacom zamku :))
inac vcera bol na koncerte aj nas basak nasej kapely Gate 77 -ramones revival-a vravel : o mesiac po dlhej pauze opat ideme hrat skusat,nasli novu vyhovujucu skusobnu a bolo aj na case uz som mal drums abstak
vidime 30.11 !!!
a zajtra smer tn
ked sme vcera vonku pred randalom boli -ja ,dusan z hp a ivan spomenul som koncert co si v knizke pisal -koncert hasiacieho +chvm z 1991 tusim v detve ci zvolen-dussan si ani nepametal a ivan tiez len ze je v knihe
netusim o akom koncerte s HP hovoris………..Nikdy sme s HASIACIM PRISTROJOM nehrali a nikdy som to nepisal do KNIZKY…..Vo ZVOLENE bol ZVOLENSKY ROCKOVY STADION v roku cca 1988 a tam HASIACI nehrali
hmm ze by som si to pomylil s inou kapelou/ to je to ked riesim vela veci /kapiel ,nahravok…naraz/total chaos
kuknem ,spomeniem a potom napisem
koncert prima. Kopa znamych. Mesca tuldo ivet z hzps. Jonathan z chvm. Jojo organizator. Sveto. Miky. Zdendo z brna. Oxana. Visacov som len pocul. Prijemna akcia
a samozrejem MATO PANKOVY tam nikdy nechyba
aj lukidlo z ba. hasiaci pristroj su fajn chalani
Ak ste to nahodou este necitali:
http://www.tyzden.sk/kultura/islandsky-tyz-dennik.html
Uzite si koncert!
CHVM RANDAL 8.11.2011
1. NORMY sax
2. KONIEC SVETA sax
3. H.O.V.N.O .sax
4. HAZARDNY HRAC sax
5. No MORE HEROES
6. DENNO DENNE
7. SLOBODA 1
8. 18-20
9. Krivak .sax
10. HOT DOG .sax
11. DOPITE . sax
12. HARMASAN .
13. TUNEL sax
14. Z PLNYCH PLUC sax
15. PLESNIVI STARCI sax
16. ZELENINOVA POLICY
17. SOMETHING BETTER CHANGE
predpokladany cas
20-00 HASIACI PRISTROJ
21-00 CHVM
22-00 VISACI
23-30 OVCIE KIAHNE
Díky !
Zabudol som ti povedat.Hra este kapela Ovcie Kiahne,koncertuju s VZ celu jesen a manag. Visacov ma oslovil ci mozu,ze by radi do BA.Hraju uplne na koniec po VZ,tak by to nemalo nikoho obmedzit. Len aby ste vedeli.
Prave mi volal kamos z Havirova,ci hrate,lebo ked nie,tak nepride ((-:
Moc Vás zdravím . Nevíte kdy hrajete ? Podle programu hrají čtyři kapely . . . Vlak mi přijíždí asi v 19. 50 hod. Mohl bych busem ale vím prd , kde zastavuje ( údajně u dopravních podniků ) Dík Zdenek
v llidu dojdes pesky
tak ako ide all chvm ci budu makety tvari jak v klipe chvm??
vsetci idu kua mato
no kto sa ma v tom vyznat uz :)))
tag teda ideme komplet
sorry boys ale nebudem obvolávať 10 bytov že som kokot….
molon sak si ked si ma hned odpisal ty kukud
Luboš ma práve doyebal, ale ja som si zariadil robotu na štvrtok kôli tomuto mailu od teba…
Vcera som dostal nejakeho zaludocneho virusa. Skoro vobec nechodim…dost ma to jeblo.
A tazko povedat ci to do stvrtku rozchodim ale skor nie.
Moc ma to mrzi, nestava sa mi to casto.
…kokrétne slová „skôr nie“
skor nif neznamena nie molon
skor nie
no iwko tak trénuj texty, ja už na štvrtok mám robotu a asi na 100% nestíham, hold chlapci ak chce človek zarobiť musí mať dve roboty a ja už som v tom štádiu…
ok. Pankaci. Nazral som sa vitaaminov.. Oddychol. Vidime sa v randali. O 16 stretavka v geo. O 18 vykladka v randali.
tak pivo,borovicka zaucinkovalo na virus?? vidime sa zajtra
zajtra koncert roka 2012 aspon pre mna
Luboško skoro sa uzdrav.
vybavene
kua. . Chvilu tam niesom a hned ma chcu nahradit. . Kua sag to zvladnete aj bez basy
Ale čo si Ľuboš, tvoju sólobasu nevie nikto tak dobre zahrať. Jedine, že by tento pán pod dozorom Sanchéza 🙂 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DTvIGrsileQ
co je to menzura?
kuko je makac a na sancheza nema nigdo
Luboš, bez basy by sme to zvládli ale bez trhá ťažko
Bez basy by sme sa obišli, ale iba pri bare … Vsak basa tvrdí muziku
Bez basy by sme sa obišli, ale iba pi bare … Vsak basa tvrdí muziku
ako dobre že nebola skúška, práve som dorazil domov
nový adam ant – cool zombie live
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=jAXvzvYHzms
evidentne nedostatok borovičky, kuwa…
Takže asi správne predpokladám, že ak sa Ľubo do štvrtku nedá do poriadku, tak koncert v Randali padá, však..? :/
robim co sa da kua……..zatial je to este nahovno
viem co treba-ale niekto musi ist to kupit silno chmelene…skotske punkove pivo brewdog
co sposobuje, ze je to pivo „punkove“?
punk ipa ,hardcore ipa ,to su nazvy jednotlivych piv, viac tu http://www.brewdog.sk/ a dokonca nedavno bol v trencine otvoreny bar kde capuju a pradavaju tieto piva, odporucasm sa predtym dobre najest -obsahuju viac alkoholu ,su viac chmelene,tazsie ,a take kvazi korenistejsie
ale drahe 0,33l za 2,60 a capovane aj 3.60 eu ale stoji to ochutnat
to by bola velka skoda!!! keby sa nasla nahrada bass slo by to??
kua mato aj ty ma chces vymenit? Sakra
alebo si matko alebo kerm zobrali bass a bude len jedna elektricka gitara:)
Kua, The Doors síce tiež hrávali bez basgitary, ale Ray Manzarek ju na klávesoch (na rozdiel odo mňa) popri svojich partoch zvládal nahradiť… 🙂
hrával ju nohami….yvko ty by si mohol tou treťou rukou čo zvieraš mobil =:o)
kuwa pankáč sa dosral…čo už kuwa phanksssssssnotdéd….
chlapci. Celu noc som nespal..skocil na mna nejaky kurva virus..koncert v BA vidim z mojej strany velmi blede………..mrzi ma to
dnes na skusku urcite nemozem
No, to by ma velmi mrzelo… Ten koncertik je totiz svatek, na ktory sa uz dlhsie tesime, samozrejme hlavne pri predpoklade Tvojej ucasti! No, tak Ti prajem co najskorsie uzdravenie. Snad to nejak dobre dopadne 🙂
PS: Pozdravuje Lukas a Oxana z Bratislavy 🙂
lukidlo. Ideme na to
😀 Tesim sa 🙂
asi musim opat dodat moj liek moje pivo:))
mato opat v akcii……tentokrat to trochu padalo………..
http://www.ceskoslovenskytalent.cz/martin-dzurik-ceskoslovensko-ma-talent-2012-5/
nieco som hladal a naslo sa aj toto :NVK Trade, s.r.o.; 1.Trenčianský súkromý pivovar (Matúš Čák Trenčiansky) vid fotka podpivnika-poznate ten sukromny pivovar???
zajtra laz
marilyn. Secko naj k dnesnym narodkam
a MATO dnes 17. Tag secko naj
nazdravie !
som sa vozil fcera na 4 kolke
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=vR3GN65y1QU&feature=endscreen