vcera vzoikla kostra dost zaujimavej tazko sa rodiacej skladby SLOVENSKA BANANOVA REPUBLIKA . Julo taketoveci komentuje so slovami. Tuto skladbu malokto pochopi na prve pocutie. Dostali sme sa do vod NO MEANS NO. ale jo je v poriadku
Ahojte tito vsetci co ma ziadaju o priatelstvo na FAKEBUKU. Neviem gdo a ako asi zalozil cisty chlievik ze LUBOS DZURIK a teraz ten chlievik ziadaju aby sa s nimi kamaratil
Ja sa s Vami kamaratim aj bez FAKEBUKU…nakolko tam niesom a ani nebudem.len sem-tam sa mrknem co pise IVAN MASARIK……
tagze sorry kamarati.
TYMTO VAM POTVRDZUJEM.ano , prijimam Vase priatelstvo.s mnohymi sa uz roky kamaratim.
Martin Skovajsa
Odporučil Peter Goda
Žiadosti o priateľstvo
Skryť všetko
Žiadosti o priateľstvo
Radoslav Bozik
Trencin, Slovakia
Marian Hubinsky
Ali Horvath
Dana Kubinyova
Mato Punkový Zberateľ
Róbert Kútny
Vše
Miroslav Hrubiš
Jozef Igaz
Miroslav Puna
Peter Cigáň
Zita Bednáriková
Ekonomická univerzita
Hynek Just
PORG Libeň
Erich Bernat
Monika Klemanova Šnircova
Františka Bestová
Iveta Švecova
SPŠ Handlová
Handlová
Hamry Hamr
Andrea Ocenasova
Gymnázium Ľudovíta Štúra Trenčín
Brisbane, Queensland, Australia
Peter Kurtik Bradaty
Mišák Strummer je vaša spoločná priatľka.
Petr Prochor Procházka
VLAKVEDOUCÍ, České dráhy
Nymburk
Igor Obusek
Jana Kura Masariková
racuje v Sekretariat Cheval Suisse
Oberkirch, Switzerland
Františka Bestová
Ostrava, Czech Republic
Mario Michna
Digital Distribution Manager, Seta label
Slnkoslav Slnko
Akademia umení Banska Bystrica
Trencin, Slovakia
Viktor Marko
Anton Julény
MFF UK
„Si to ty? TOno.“
Emília Jana Rajtarova-Poláková
Boris Ancin
STU Blava
Trenčianske Teplice
Branislav Nacik
Ján Košo Kvoček
Trnavská univerzita v Trnave
Trnava
Maria Hajekova
Trencin, Slovakia
Havierova Karin
Trencin, Slovakia
Julius Mihalik
Mišo Kozic
ymnázium J. A. Gagarina, Trenčín
Eva Hubinska
Petr Schredl
Bratislava, Slovakia
Soňa Berithová
Drietoma
Juraj Cocher
Anton Šulík
Jarka Betakova
Prezident Ratafak Plachta
Kamil Pašteka
Robert Lifka
Peter Kops
Martin Valasek
Marian Kaščák
VŠT Bratislava
Slavomír Šedivý
STU Bratislava
Trencin, Slovakia
Roman Fecko
Pracuje v RF music agency
Michal Dzúrik
Junior Landscape Designer, Geo 3 s.r.o Trenčín
Zobraziť viac
Ahoj Lubos,
Tak som si dnes priniesla spat z opravovne moj CD prehravac a on bol cely cas / viac ako rok/ OK, iba potreboval vyvetrat a postavit na sikmu plochu…dobre kazdy sme niaky!!!
Ale konecne som si mohla pustit strasne vela music co som dlho nepocula a ako prve som dala Vase CD…ako to popisat: susedia asi nadavali, ale to sa nedalo pocuvat ticho…JE TO SUPER !!! a vsetkym co ste to dali dokopi strasne dakujem, bola som v momente o aspon 25rokov mladsia a plna energie a napadov…fakt super, povedz aj ostatnym!!!
prernbil som skladbu z minuleho tyzdna co sa vam podobala na pridrbane disco a potom na b52. Dnes je to len ciste chvm..gdo tam najde nejaku podobnost este teraz tak mu dam liter slivovice. Tej ceskej
jako jediný jsem v práci pil vodu ,žaby a myši jsem přecházel tak,a včera si všimnu,že vyvrtaly studnu hned vedle býků,na zdraví,no nedal by sis pivo ?
Zivotne skusenosti – ked som mal 15 a mal som doma pustenu muziku – po stvrtej prisiel tato domov a bolo treba stisit, alebo vypol poistky. Na vyske len vtedy hlasno ked nikoho nebolo, alebo ked sa nikto neucil. Na vojne nic, po vojne bolo volnejsie a teraz? Prides domov, jebnes si to poriadne na dobre otacky a zhora vrci dcera, daj to slabsie, musim sa ucit….. Kurva skutocne v mladosti bol möj utek robit diskoteky ale teraz? Asi mi skutocne zostava len ta pivnica….
Moooooooc pekny vtip: Dve slušné ženy, kamarátky, si vyrazia na decentnú dámsku jazdu a akosi nechtiac sa ožerú.. ako svine. Vracajú sa v noci domov a keď prechádzajú okolo cintrorína prepadne ich naliehavá potreba. Čupnú si teda medzi hroby, ale ani jedna nemá hajzliak. Prvá si stiahne nohavičky, utrie sa nimi a zahodí ich. Druhá má drahé luxusné prádlo, ktoré nechce obetovať. Všimne si vence na hrobe, pri ktorom čupí, odtrhne stuhu z venca a ňou sa utrie. Ráno si ich manželia telefonujú a sťažujú sa ako inak slušné manželky sú spité a teraz chrápu v posteli. Jeden z nich ešte podotkne: „Ty kokot, ale začínam tušiť to najhoršie.. tá moja prišla bez nohavičiek!“ A ten druhý na to: „Hmm.. to ešte nič nie je.. tej
mojej trčí z polovice zadku nejaký kus stuhy a na nej má napísané: „Od celého hasičského zboru – nikdy na teba nezabudneme!
Pozvanocka je fajn, len sa jednej veci cudujem – naco tam drbete tu sexy babu – ved schalani pridu urcite. Ja by som tam drbol holheo IvanaM a Mikulas bude plny nadhernych mladych dievceniec….
Ano, ano, ano..
Betonovej bez/pes tento podzim kroutí patnáctý rok svého života. Rozhodli jsme se toto výročí oslavit. Budeme rádi, když jej oslavíte s námi.
Je to ale fofr. Už tento pátek – 14.9.2012 od 18:00 v klubu lávka, Kraví hora, venku, na dvorku, open air
Co bude? Pivo bude, buřty budou, hudba bude. Vstup volný bude.
Co nebude? Snad nebude pršet, protože, bude-li pršet, nebude oslava.
hm,
len minulý týždeň som si kúpil 3 CD. tento rok som bol na viacerých koncertoch a dvoch festivaloch. a nevšimol som si, že by chodilo menej ľudí. netreba plakať, ale hľadať iné formy predaja
P.S. na koncerte kapely Totální nasazení oznámili, že ľudia si môžu kúpiť CD za 50 korún!!!
a na webe Chóru vážskych muzikantov sa dajú ich všetky CD stiahnuť zadarmo, pričom sa tam píše, že sťahovanie a šírenie je vítané.
mínus Reagovať | 180 morgul |
10.09.2012 11:22 | Oznám správcovi | Odkaz
http://www.frenky.sk/clanok/412/lahka_muza_-_kontroverzna_kapela.html
Dokial KEMR s MATKOM nebudu mat taketo obleky a figury, tak nam ludia isto nebudu hufne chodit na koncerty
https://www.youtube.com/watch?v=XebvpPtebaI
vcera vzoikla kostra dost zaujimavej tazko sa rodiacej skladby SLOVENSKA BANANOVA REPUBLIKA . Julo taketoveci komentuje so slovami. Tuto skladbu malokto pochopi na prve pocutie. Dostali sme sa do vod NO MEANS NO. ale jo je v poriadku
Porodena kostra… Brrrr!!! Ste teda riadni humusaci!!!
jagi. Sag andrgra not det
chvm ala youlo yebnuté………..
du na to
Ahojte tito vsetci co ma ziadaju o priatelstvo na FAKEBUKU. Neviem gdo a ako asi zalozil cisty chlievik ze LUBOS DZURIK a teraz ten chlievik ziadaju aby sa s nimi kamaratil
Ja sa s Vami kamaratim aj bez FAKEBUKU…nakolko tam niesom a ani nebudem.len sem-tam sa mrknem co pise IVAN MASARIK……
tagze sorry kamarati.
TYMTO VAM POTVRDZUJEM.ano , prijimam Vase priatelstvo.s mnohymi sa uz roky kamaratim.
Martin Skovajsa
Odporučil Peter Goda
Žiadosti o priateľstvo
Skryť všetko
Žiadosti o priateľstvo
Radoslav Bozik
Trencin, Slovakia
Marian Hubinsky
Ali Horvath
Dana Kubinyova
Mato Punkový Zberateľ
Róbert Kútny
Vše
Miroslav Hrubiš
Jozef Igaz
Miroslav Puna
Peter Cigáň
Zita Bednáriková
Ekonomická univerzita
Hynek Just
PORG Libeň
Erich Bernat
Monika Klemanova Šnircova
Františka Bestová
Iveta Švecova
SPŠ Handlová
Handlová
Hamry Hamr
Andrea Ocenasova
Gymnázium Ľudovíta Štúra Trenčín
Brisbane, Queensland, Australia
Peter Kurtik Bradaty
Petr Prochor Procházka
VLAKVEDOUCÍ, České dráhy
Nymburk
Igor Obusek
Jana Kura Masariková
racuje v Sekretariat Cheval Suisse
Oberkirch, Switzerland
Františka Bestová
Ostrava, Czech Republic
Mario Michna
Digital Distribution Manager, Seta label
Slnkoslav Slnko
Akademia umení Banska Bystrica
Trencin, Slovakia
Viktor Marko
Anton Julény
MFF UK
„Si to ty? TOno.“
Emília Jana Rajtarova-Poláková
Boris Ancin
STU Blava
Trenčianske Teplice
Branislav Nacik
Ján Košo Kvoček
Trnavská univerzita v Trnave
Trnava
Maria Hajekova
Trencin, Slovakia
Havierova Karin
Trencin, Slovakia
Julius Mihalik
Mišo Kozic
ymnázium J. A. Gagarina, Trenčín
Eva Hubinska
Petr Schredl
Bratislava, Slovakia
Soňa Berithová
Drietoma
Juraj Cocher
Anton Šulík
Jarka Betakova
Prezident Ratafak Plachta
Kamil Pašteka
Robert Lifka
Peter Kops
Martin Valasek
Marian Kaščák
VŠT Bratislava
Slavomír Šedivý
STU Bratislava
Trencin, Slovakia
Roman Fecko
Pracuje v RF music agency
Michal Dzúrik
Junior Landscape Designer, Geo 3 s.r.o Trenčín
Zobraziť viac
„Mišák Strummer je vaša spoločná priatľka.“ hehe:))
vidis. Fakebuk chce zo mna spravit buzeranta
pripominam ………ak mate volakoho gdo sce. Nech sa rozhonne
Ahoj Lubos,
Tak som si dnes priniesla spat z opravovne moj CD prehravac a on bol cely cas / viac ako rok/ OK, iba potreboval vyvetrat a postavit na sikmu plochu…dobre kazdy sme niaky!!!
Ale konecne som si mohla pustit strasne vela music co som dlho nepocula a ako prve som dala Vase CD…ako to popisat: susedia asi nadavali, ale to sa nedalo pocuvat ticho…JE TO SUPER !!! a vsetkym co ste to dali dokopi strasne dakujem, bola som v momente o aspon 25rokov mladsia a plna energie a napadov…fakt super, povedz aj ostatnym!!!
INA verny fanusik
dnes laz. Bordellujeme
prernbil som skladbu z minuleho tyzdna co sa vam podobala na pridrbane disco a potom na b52. Dnes je to len ciste chvm..gdo tam najde nejaku podobnost este teraz tak mu dam liter slivovice. Tej ceskej
šmox nastryhaný kuwa celý celučičký od znovu, kuwa…………..už len mix……
co si si vypew prvykrat a si to omylom zmazaw!
richard. Ja to frcim cez sluchadla
ještě mňa napadá lůka ,jak máš svoju nejlépe
viktor a čo teraz slopeš keď ste museli šetko schovať do pivníc, zas len to pivo?!?!?!?!
jako jediný jsem v práci pil vodu ,žaby a myši jsem přecházel tak,a včera si všimnu,že vyvrtaly studnu hned vedle býků,na zdraví,no nedal by sis pivo ?
…Skleňená ?
Zivotne skusenosti – ked som mal 15 a mal som doma pustenu muziku – po stvrtej prisiel tato domov a bolo treba stisit, alebo vypol poistky. Na vyske len vtedy hlasno ked nikoho nebolo, alebo ked sa nikto neucil. Na vojne nic, po vojne bolo volnejsie a teraz? Prides domov, jebnes si to poriadne na dobre otacky a zhora vrci dcera, daj to slabsie, musim sa ucit….. Kurva skutocne v mladosti bol möj utek robit diskoteky ale teraz? Asi mi skutocne zostava len ta pivnica….
Moooooooc pekny vtip: Dve slušné ženy, kamarátky, si vyrazia na decentnú dámsku jazdu a akosi nechtiac sa ožerú.. ako svine. Vracajú sa v noci domov a keď prechádzajú okolo cintrorína prepadne ich naliehavá potreba. Čupnú si teda medzi hroby, ale ani jedna nemá hajzliak. Prvá si stiahne nohavičky, utrie sa nimi a zahodí ich. Druhá má drahé luxusné prádlo, ktoré nechce obetovať. Všimne si vence na hrobe, pri ktorom čupí, odtrhne stuhu z venca a ňou sa utrie. Ráno si ich manželia telefonujú a sťažujú sa ako inak slušné manželky sú spité a teraz chrápu v posteli. Jeden z nich ešte podotkne: „Ty kokot, ale začínam tušiť to najhoršie.. tá moja prišla bez nohavičiek!“ A ten druhý na to: „Hmm.. to ešte nič nie je.. tej
mojej trčí z polovice zadku nejaký kus stuhy a na nej má napísané: „Od celého hasičského zboru – nikdy na teba nezabudneme!
hezky. Lapaji hasici
Chvíľka poézie – básnička pre Ivka :
Mladý rocker
z vlasov dredy
starý rocker
na plešine vredy
tož upratal som SD kartu na nahrávači a pridal som do unpll ďalšie skladby, tak očúvajte, štvrtek sa blíži…kuwa
roč nezahrajete zrovna všeckych padesát?
viktore. Ak si si nevsimol tak tuto si davame pracovne nove veci z noveho cd. Predsa ich nemame 50
du na to
tagze chystany Mikulas..hudba tanec klobasa.poslednych 200 listkov ………….á 20,-
Pozvanocka je fajn, len sa jednej veci cudujem – naco tam drbete tu sexy babu – ved schalani pridu urcite. Ja by som tam drbol holheo IvanaM a Mikulas bude plny nadhernych mladych dievceniec….
obrastek
tak to bol zader- nahy ivan m na poster:))
posli na majla tvoj bank ucet kam ti poslem tych 20 eu za mikulasa
lubosi tu je ta relacia.. =;o)
http://www.uschovna.cz/zasilka/K8SLE8BCC6Y88N2B-B4B
zelena je trava…….
PRE ACIDA HRA….
molone…co bublania.sag 6 sme ich natocili a furt nist
Ano, ano, ano..
Betonovej bez/pes tento podzim kroutí patnáctý rok svého života. Rozhodli jsme se toto výročí oslavit. Budeme rádi, když jej oslavíte s námi.
Je to ale fofr. Už tento pátek – 14.9.2012 od 18:00 v klubu lávka, Kraví hora, venku, na dvorku, open air
Co bude? Pivo bude, buřty budou, hudba bude. Vstup volný bude.
Co nebude? Snad nebude pršet, protože, bude-li pršet, nebude oslava.
Za kapelu všechny zdraví
Fjodor Petřivalsky, MBA
lubeno tie bublania sa mi nedaju spustit.. =;o((
kukni http://www.dratak.cz
tam su fsetky v archive….skus tade…….
radio dratak
ti yebe, úplne f pohode fungujú, dole je prehrávač, pusti cezoň….
vcera druhy diel repakoveho pribehu. Ivanek si privodil sarmantnost. Pol litra repaku plus 6 kaliskov naprazdno
http://youtu.be/t7eomviwtHo zdravím Vás!
molone tu to mas..
chlapci mate co dohanat !!! =;o)))
http://www.mojevideo.sk/video/1628f/tonko_neviem_byt_sam.html
neviem čo je na tomto vtipné, mentálne slabšie vybavení jedinci ktorí nevedomky zvyšujú sledovanosť tv joj … väzenské gule sú vtip, toto je smútok
hahhahahhahahhahahha kuwa hustééé´´eéééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To su maskovane VEZENSKE GULE???
Neviem PIT SAM. Ked pijem sam tak sa dogrcam………
Pozdrav z Cypru
Kua horúco ako svina ale na obed už balime kufre
Tak sa idem na Slovensko trochu ochladit
ahoooooooooooj
Tento dokument z pohody som pozrel zatial len do polovice a vy ste sa tam objavili uz dvakrat.
http://vimeo.com/26334194
videw som len 10 minut ale je to pekne
mato to pivo je naozaj slvfle. Chuti mi. Enem kusok kalne. Hodne jednoho eura.
dakujem lubos ,ovela lepsie jak europiva a plzen !!! Slamovo zafarbený austrálsky ležiak s výraznou chuťou.
kde si mozem kupit cds CHVM ???
mas to v maili
OPTIMISTICKA PENZIA
http://www.guzer.com/grandpa-rocks-pedestrian-zone
Ahaho co som nasiel v diskusii pod tymto http://baricak.blog.sme.sk/c/307630/Ludia-nechodia-na-koncerty-CD-sa-stalo-zberatelskou-raritou.html clankom!
hm,
len minulý týždeň som si kúpil 3 CD. tento rok som bol na viacerých koncertoch a dvoch festivaloch. a nevšimol som si, že by chodilo menej ľudí. netreba plakať, ale hľadať iné formy predaja
P.S. na koncerte kapely Totální nasazení oznámili, že ľudia si môžu kúpiť CD za 50 korún!!!
a na webe Chóru vážskych muzikantov sa dajú ich všetky CD stiahnuť zadarmo, pričom sa tam píše, že sťahovanie a šírenie je vítané.
mínus Reagovať | 180 morgul |
10.09.2012 11:22 | Oznám správcovi | Odkaz
mato. Pivo je super. Chutovo skvele. Len trochu kalne. Ale naozaj super. Rad si take pivo za euro kupim
hirax pekne pise. Vie to posudit a asi mu aj pokrivkava HIRAX SHOP.tos kriza je ale muziku a najma tu garazovu to neovplyvnuje