čujte pozónistiyiyiyiyiyiyiy, alebo mato f sobotu som u mamy takze ma prezvoň kedy tam budes…………..ja ti dám za dve flašky dve eurá a ty otočíš dve tri kolá s borovičku, o.k??????
niekdy 19.00 dam presne vediet,no borovicku uz nepijem ako nikdy som jej neholdoval ale ked uz tvrde tak uz jedine len sladovicu a pivovicu .ja mam pivny motor tak dufam ze ho nepokazi borovicka
som fakt zvedavy na to nove cd,pozvete si aj hosti na nahravanie noveho cd?? niektore stare ale stale funkcne nastroje by sa aj patrilo oprasit ako za sociku v chvm:)
ved sam si pisal do knizky : o pozauone ze stale caka ked sa oprasi na nove cd
ps -sobotu prebera molon moje pivko pre seba aj pre teba,tak dufam ze bude chutit-potom ked dopijes nevyhadzuj prosim odloz k mame tvojej,nie je to diky
– Chlapi sú tuším fakt svine! Nedávno som sa v reštaurácii stretol s tým, s ktorým som zažil najväčšie intímne zblíženie vo svojom živote – sanitárom z nemocnice, čo mi pred operáciou holil prirodzenie. A on si ma, mrcha, vôbec nepamätal..! (Ivan Masarik)
kamarati opat raz hlasim navrat z rumunska. paradicka krajina, ja sa tam asi prestahujem.. =;o))) tu ako ???? a nezabudajme na vecne aktualne – FJK !!!!!!!!!!!!
molon podarilo sa ti nahrat toho strummera? a napadla ma taka vec. ideme teraz nahravat dve nove veci a teda ze ci by sa dala premiera odvisielat na bublani co vy na to?
Tento týždeň svetoznámym Armstrongovcom akosi neišla karta. Kozmonaut Neil zomrel. Cyklista Lance zase prišiel o všetky tituly. Dúfam, že aspoň trubkár Louis z toho vyviazol bez ujmy a nikto naň nevytiahol nejaké staré hriechy z minulosti… 🙂
– To, že španielska babička si myslela, že vie maľovať, bolo náhodou celkom milé a vtipné. Keď si ale napríklad amatéri s obdobným „talentom“ na politiku myslia, že vedia vládnuť, vtedy už naozaj končí všetka sranda… (Ivan Masarik)
tak potvrzdujem ucast na koncert na zonu a+naco nazov do piana 7.9
potrebujem vediet presne kto ma zaujem o moje pivo,ale pozor maximalny odber je 3 piva (kedze do tn berem vadsiu varku pre viac ludi a este musi troska ostat aj na sklade)
pivko stoji 1 eu jedna flasa-ale davam akciu 2 flase za 1 eu ,druhe gratis
FLASE ale potom prosim vratit ( niesom zberatel flias a kazda flasa nieco stoji a kam budem stacat dalsie pivo ked nebudu flase??
Vcera tu bola kulturna vec a toto sa, okrem milion inych veci, udialo tiez. Russell Crowe bol ohlaseny dopredu. Pocas dna sa to aktualizovali na viacero miest. Sakra, ale o Patti Smith som netusil! To by som sa do mesta vybral aj ja! http://www.youtube.com/watch?v=CC3GNXIlm5c&feature=share
chlapci zijete? Je tu nejako ticho
čujte pozónistiyiyiyiyiyiyiy, alebo mato f sobotu som u mamy takze ma prezvoň kedy tam budes…………..ja ti dám za dve flašky dve eurá a ty otočíš dve tri kolá s borovičku, o.k??????
niekdy 19.00 dam presne vediet,no borovicku uz nepijem ako nikdy som jej neholdoval ale ked uz tvrde tak uz jedine len sladovicu a pivovicu .ja mam pivny motor tak dufam ze ho nepokazi borovicka
No More Heroes má tento mesiac / september 35 rokov, kuwa a furt znie pankovo fantasticky!!!
tak si to dame aj s VISACIM ZAMKOM.to je znamka panku
Jurajova recenzia na knižku:
http://www.chvm.sk/wp-content/uploads/2012/09/chvm.jpg
tak chlapci. Koniec prazdnin..caka nas moc prace. Bordel caka. Vo stvrtok laz
som fakt zvedavy na to nove cd,pozvete si aj hosti na nahravanie noveho cd?? niektore stare ale stale funkcne nastroje by sa aj patrilo oprasit ako za sociku v chvm:)
mato…….stare nastroje ???????? sag to uz je len na fotku….gdo by na tom hral?????? ..a hostia ??? asi nie
ved sam si pisal do knizky : o pozauone ze stale caka ked sa oprasi na nove cd
ps -sobotu prebera molon moje pivko pre seba aj pre teba,tak dufam ze bude chutit-potom ked dopijes nevyhadzuj prosim odloz k mame tvojej,nie je to diky
matko. Pisal som to obrazne. Na tej haraburde sa nedalo hrat ani vtedy. Bol to skor divadelny prvok
oprava preklepu-to nie-nie je to lacna zalezitost tie flasky
krasna recenzia v 35,2012 TYZDNI od JURAJA KUSNIERIKA. Ked scete tag si kupte
recenzia na underpunk
No nehovor mi, ze ju sem nezavesis! : )
.jagi ano. Ale az f pondelok. Doma nemam skener
navrat na hrudu. Kua tu sa nekuri?
Tu je pank z Medzilaboriec. Cisto fasa! Prihlaste sa cez Babayagagarin1 a barancik – jednorazovy ucet.
http://www.last.fm/music/Huehuetl/Presov+Live
Myšlienka dňa:
– Chlapi sú tuším fakt svine! Nedávno som sa v reštaurácii stretol s tým, s ktorým som zažil najväčšie intímne zblíženie vo svojom živote – sanitárom z nemocnice, čo mi pred operáciou holil prirodzenie. A on si ma, mrcha, vôbec nepamätal..! (Ivan Masarik)
kamarati opat raz hlasim navrat z rumunska. paradicka krajina, ja sa tam asi prestahujem.. =;o))) tu ako ???? a nezabudajme na vecne aktualne – FJK !!!!!!!!!!!!
Myšlienka dňa:
– Keď som bol malý, očaril ma „Kocúr v čižmách“. Keď som už teraz trošku povyrástol, fascinuje ma zase „kocúr v trúbe“… (Ivan Masarik)
super slobodka
Dúfam, Ľubo, že si si ten obrázok nepozeral iba cez mobil – a teda si pochopil, že to ani tak nešlo o Slobodku ako o tú šikovnú španielsku babičku… 😉
jasne ze cez mobil kua. Ste ma ojepkalgq,g
Ľubo, však keď na ten obrázok klikneš, zobrazí sa Ti aj v lepšom rozlíšení… 😉
Konečne sme sa dočkali toho toľko sľubovaného nového albumu skupiny Slobodná Európa – ZREŠTAUROVANÍ A ZNIČENÍ..! 🙂
Myšlienka dňa:
– To, že ľudia čítajú na záchode, je úplne v poriadku. Horšie by už bolo, keby srali v knižnici…
vecier z mora
Tutok Vodice
A veď si … Ja Vodice .
Gde si malo byt
molon podarilo sa ti nahrat toho strummera? a napadla ma taka vec. ideme teraz nahravat dve nove veci a teda ze ci by sa dala premiera odvisielat na bublani co vy na to?
nahraté……odvysielame, jasné
Btw, ešte k tej téme odobratých titulov – toto ma pobavilo… 🙂
tento vysiel !!!!
Tento týždeň svetoznámym Armstrongovcom akosi neišla karta. Kozmonaut Neil zomrel. Cyklista Lance zase prišiel o všetky tituly. Dúfam, že aspoň trubkár Louis z toho vyviazol bez ujmy a nikto naň nevytiahol nejaké staré hriechy z minulosti… 🙂
Myšlienka dňa:
– To, že španielska babička si myslela, že vie maľovať, bolo náhodou celkom milé a vtipné. Keď si ale napríklad amatéri s obdobným „talentom“ na politiku myslia, že vedia vládnuť, vtedy už naozaj končí všetka sranda… (Ivan Masarik)
posledny krat sa pytam-mam vam odlozit dve flasky mojho piva ?? (jednu molon,druhu lubos) dajte vediet ,potrebujem co najskor vediet
já si dám ,dokdy vydrží?
kuwa šak sme dohodnutí, či nie kuwa?????? jednu mne a jednu lubosovi, kuwa!!!
ok,len som potreboval potvrdit
viktor-uz som ti pisal ze jedine ak budes tu na slovensku ba alebo tn,do cr neposielam vobec
8.9 na vecer pred janackom sa stretneme a vamm ich dam
okay, ale deň dopredu napíš ze tam mám byť……luwa….
Luboško a ako sa majú grécke veľryby?
jedinu ktoru som tu videl som bol ja
Takuô peknuô?
dnes zomrela pani profesorka KUBALOVA zo suboru TRENCAN. vela nas naucila. Cest
tak potvrzdujem ucast na koncert na zonu a+naco nazov do piana 7.9
potrebujem vediet presne kto ma zaujem o moje pivo,ale pozor maximalny odber je 3 piva (kedze do tn berem vadsiu varku pre viac ludi a este musi troska ostat aj na sklade)
pivko stoji 1 eu jedna flasa-ale davam akciu 2 flase za 1 eu ,druhe gratis
FLASE ale potom prosim vratit ( niesom zberatel flias a kazda flasa nieco stoji a kam budem stacat dalsie pivo ked nebudu flase??
napiste cim skor,zacinam rezervovat pivka-ale maximalne 3 kusy,plati akcia pri kupe 2 flias za 1 euro.druhu mas free-akcia plati len ked kupis 2 flasky
kto neskor doda rezervacku -moze sa stat ze uz nebude
inac 1 flasa stoji 1 euro
21. augusta 1968 vraví žena mužovi:
– Vstávaj, starý, sme obsadení!
– Ale veď to by Rusi nedovolili…
…tak Scot Mckenzie to má za sebou 73†…..If you’re going to San Francisco ……..
Absolútne aktuálny absolútny rým… :/
pozdrav z mora . Greece.
Vcera tu bola kulturna vec a toto sa, okrem milion inych veci, udialo tiez. Russell Crowe bol ohlaseny dopredu. Pocas dna sa to aktualizovali na viacero miest. Sakra, ale o Patti Smith som netusil! To by som sa do mesta vybral aj ja!
http://www.youtube.com/watch?v=CC3GNXIlm5c&feature=share
35 stupnov a stupa to dalej, na cely tyzden je to hlasene – mame sa na co tesit
Mato,nezapomen na mna s tou basu na listopad
som ti odpisal na email