kua sak su nalepene v priesvitnych obaloch zvnutra na obale knihy.. Tam kde su tie kostry je DEDINA SPIEVA a NB KONCI SU SNY V PRHLAVE. fakt tam niesu. ??? Idem reklamovat
prave vratil z chocholnej-vsehochut a trencina -asi naj festivalik u mna toto leto-priroda,punk,sami dobry ludia,rodinna atmosfera…
a ku visacemu zamku-dodavaju mi vsetky cibulkove nahravky( aj ione kapely) a teraz same nahravky visaceho zamku co nahral cibulka,len to musim upravit,osekat..
na nulti rocnik cez 100 ludi najviac samozrejme na slniecko-celu akciu zvucil miso zo slniecka,dali sme sa do reci a zacnem riesit slniecko audio video 1983 -1993 vraj je toho dostatok,len remisko bol naky smadny pocas vystupenia tak to slo aj z publika k nemu male aj velke,o rok tam chcem vidiet urcite chvm aj smox,zatial naj festival u mna toto leto-pohoda az druha,ani domov sa mi nechcelo ist ved az opo 13.00 som si to nedelu nasmeroval do tn ku babke
Luboško UNDERPUNK som dočítala.
Knižku som čítala pomaličky, aby mi vydržala čo najdlhšie, no dnes padla posledná strana.
Krásny zážitok.
Veľmi pekná grafika a tvoje slová potešili moju dušu.
Najviac sa mi páčilo ako si opisoval vyrábanie a „zháňanie“ všetkého toho hudobného náčinia.
A napr. také rozpiľovanie kocky na stereo pobavilo aj toho môjho.
Tak sme sa dohodli.Nakoniec to nebolo az take hviezdnomanierove. tak to tymto potvrdujem.Okrem vas a VZ bude este nejaka kapelka a vsetko ostatne zacnem riesit az v septembri.Vsetko dam vediet aj s plagatovou vizazou. Takze 8. novembra .Keby cokolvek co by este bolo treba pre CHVM riesit,tak mi daj vediet.
Sa tesim,bude aspon trocha slnka do hnusnej jesene.
Hrá perfektne. Zatiaľ najlepší kúsok čo som vyrobil. Už som to porovnával nasucho s jedným dobrým Americkým Jazz bassom a toto moje hralo jasnejšie. Je to basa pre dobré žalúdky, lebo rezonuje jak ďábel.
smer chocholna festivalik všehochut 2012 dnes zajtra
vystupia:
LAMA n.o. Vás týmto pozýva na víkend plný skvelej hudby, zábavy, športu a oddychu. Všetkých Vás radi uvidíme a nezabudnite so sebou zobrať všetkých svojich známych a neznámych s celou rodinou a domácimi zvieratkami a poprípade aj svojich intergalaktických a medziplanetárnych priateľov 🙂
Miesto konania: Pod Tlstou Horou, 5 km od obce Chocholná – Velčice, okr. Trenčín, smer Kykula
Čas začiatku: piatok 03.08.2012 o 15:00
Vstup: ZDARMA
———————————————————————————
PROGRAM:
Piatok 03.08.2012
17.00 – 18.00 THE 77
18.45 – 19.45 UHOL DOPADU
20.30 – 21.30 DISPLAY
21.45 súťaž v pití piva
22.15 – 23.15 NO PULS
24.00 – 01.00 BADYAN (CZ)
01.00 DJ YEAH! BUT?
zapálenie vatry a voľná zábava až do rána
velka skoda ze smox tam zrusil koncert ale ved vieme preco :((( som sa tak tesil uz pekne dlho na smox -davno ich nevidel a potom hento :(((
ale aspon ze slniecko z podobneho stylu ho nahradi
KOKRY sa ani fcera nepochvalil, ale oslavu mal peknu..tag este raz mu prajeme secko naj……..a kua…sag to je uz kusok po 30-tke co oslavuje….
VCERA POHODA PARTY v ZRKALLOVOM HAJI BLAVA…….KUZELNIK TALOSTAN a CAPTAIN SLICE a pecene prasa aj pecene dive prasa, kolaciky, pivo , vino, slivovica……..pekne…ale na lodi-HAUSBOATE to byvavalo ovela magickejsie….
Neviem, či viete, ale dnes má Kokry narodky… A včera mal zase KubBasák… Tak im teda okrem zdravia, lásky a šťastia a podobných komodít poprajme aj veľa panku..! 🙂 http://www.youtube.com/watch?v=rpPaKNSh7-k
Moj najnovsi a najdokonalejsi objav v Ba! Odporucam si na to vyhradit jeden vecer a posediet pri vodke so slaninou a nechat sa viest odporucaniami majitela. Ale da sa zajst aj len tak najest sa. http://lanask.sk/
O hodku odchadzam takze od zajtra uz zasa len z ostrova. Dakujem za darceky, zasielku odvzdam. Tesilo ma pani. Len skoda, ze tak nakratko. Snad nabuduce to vyjde na dlhsie.
jagi. V knihe su dve cd
Kde? Ja ich tam nemam.
kukni v ODKAZOVACI odkaz na MUZIKA KOMUNIKA. tam su vyfotene
kua sak su nalepene v priesvitnych obaloch zvnutra na obale knihy.. Tam kde su tie kostry je DEDINA SPIEVA a NB KONCI SU SNY V PRHLAVE. fakt tam niesu. ??? Idem reklamovat
I ja som docital knizku a vcera stihol popocuvat aj Panacika. Toz podla mna takto:
1. Knizka – fasa!
2. Cedecko – fasa!
spomienka na minule leto
prave vratil z chocholnej-vsehochut a trencina -asi naj festivalik u mna toto leto-priroda,punk,sami dobry ludia,rodinna atmosfera…
a ku visacemu zamku-dodavaju mi vsetky cibulkove nahravky( aj ione kapely) a teraz same nahravky visaceho zamku co nahral cibulka,len to musim upravit,osekat..
kolko ludi bolo?
na nulti rocnik cez 100 ludi najviac samozrejme na slniecko-celu akciu zvucil miso zo slniecka,dali sme sa do reci a zacnem riesit slniecko audio video 1983 -1993 vraj je toho dostatok,len remisko bol naky smadny pocas vystupenia tak to slo aj z publika k nemu male aj velke,o rok tam chcem vidiet urcite chvm aj smox,zatial naj festival u mna toto leto-pohoda az druha,ani domov sa mi nechcelo ist ved az opo 13.00 som si to nedelu nasmeroval do tn ku babke
Luboško UNDERPUNK som dočítala.
Knižku som čítala pomaličky, aby mi vydržala čo najdlhšie, no dnes padla posledná strana.
Krásny zážitok.
Veľmi pekná grafika a tvoje slová potešili moju dušu.
Najviac sa mi páčilo ako si opisoval vyrábanie a „zháňanie“ všetkého toho hudobného náčinia.
A napr. také rozpiľovanie kocky na stereo pobavilo aj toho môjho.
dakujem. Tesim sa.
Luboško pozdravuje ťa aj HUši, ale má teraz problém, lebo sa zacyklil v oblasti chladničky.
dik za pozdravy. Zmastil som 15 broskyn ktore sa maju do zajtra pokazit. Som zacykleny nad ovalnym porcelanom. Kua zdrava strava
furt to hovorím a tvrdím, ešte jednu na cikulu a má to vyhraté!!!!!!!
sag my mame doma cirkusanta………tos po kom to dieta je ????
http://www.youtube.com/watch?v=gQo0NKeowOs
Ahoj Luboš, ja som musel žmýkať gaťky. Renata si svrkla od úžasu.
Máte zázračné dieťa. SUPER.
Blahoželáme Maťkovi.
matko dakuje. Ked bude v tv tag tie gatky po nom hodte
a sag aj totok
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=6Zsw0GwOJks&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=I-m-W1HLAL0&feature=channel&list=UL
KUBBA normalne sa zivis vyrabanim gitar ?
Pozdrav od JOZEFA……koncert VISACI ZAMEK v RANDALI
Tak sme sa dohodli.Nakoniec to nebolo az take hviezdnomanierove. tak to tymto potvrdujem.Okrem vas a VZ bude este nejaka kapelka a vsetko ostatne zacnem riesit az v septembri.Vsetko dam vediet aj s plagatovou vizazou. Takze 8. novembra .Keby cokolvek co by este bolo treba pre CHVM riesit,tak mi daj vediet.
Sa tesim,bude aspon trocha slnka do hnusnej jesene.
a kdoze to tocil ,ani som si nevsimel
lubko skovajsa
vo gallery / videách máte celý koncert CHVM – UNPLUGGED, tak pekné pozeranie a pekné spomienky…………
Luboško, no kto? Ja som to vyrobil. Stroje som si voľajaké pokúpil už na to aj náradie špeciálne, tak sa cez víkendy hrám 🙂
moc hezky. Aj dobre hra?
Hrá perfektne. Zatiaľ najlepší kúsok čo som vyrobil. Už som to porovnával nasucho s jedným dobrým Americkým Jazz bassom a toto moje hralo jasnejšie. Je to basa pre dobré žalúdky, lebo rezonuje jak ďábel.
tak super. Si sikovny. Skvele
mato daj raport z chocholnej. Bol som o dolinu vesla. Tam hrali clash, parpli, kollegium a offspring. z reprakov…..tag idem spat
Luboško, ďakujem za tričko a za knižku, tá mi bodla, lebo svju som nechal v Praze.
Inak pozri na nový prírastok 🙂
fender jazz bass mexiko?
Žiadne Mexiko, ani Japonsko, ani USA, ale Košice 🙂
hezky….To gdo????
Pozname … moc hezke
http://www.youtube.com/watch?v=vgpLmq9wUag tu nové dačo
kuknem na pc. V mobile mi to neplaje. A tesim sa panacik ze aj sem davas infos a nielen na fakebuk.
tak, tak……lubošu ty nemáš jotúb na mobile, šak to má dnes každý mobil, dopiči!!!!!!!!
mam jutub ale chndi to dobre len cez wifi. Inak skoro nechodi
smer chocholna festivalik všehochut 2012 dnes zajtra
vystupia:
LAMA n.o. Vás týmto pozýva na víkend plný skvelej hudby, zábavy, športu a oddychu. Všetkých Vás radi uvidíme a nezabudnite so sebou zobrať všetkých svojich známych a neznámych s celou rodinou a domácimi zvieratkami a poprípade aj svojich intergalaktických a medziplanetárnych priateľov 🙂
Miesto konania: Pod Tlstou Horou, 5 km od obce Chocholná – Velčice, okr. Trenčín, smer Kykula
Čas začiatku: piatok 03.08.2012 o 15:00
Vstup: ZDARMA
———————————————————————————
PROGRAM:
Piatok 03.08.2012
17.00 – 18.00 THE 77
18.45 – 19.45 UHOL DOPADU
20.30 – 21.30 DISPLAY
21.45 súťaž v pití piva
22.15 – 23.15 NO PULS
24.00 – 01.00 BADYAN (CZ)
01.00 DJ YEAH! BUT?
zapálenie vatry a voľná zábava až do rána
Sobota 04.08.2012
13.00 volejbalový turnaj
14.30 – 15.00 FOR(N)EVER
15.30 – 16.00 GARAGE SURF
16.00 Všehoolympiáda (súťaže medzi vystúpeniami kapiel)
17.00 – 18.00 EVERLONG
18.45 – 19.45 JAZZERO
20.30 – 21.30 ANONYM KIDS
21.45 vyhodnotenie Všehoolympiády
22.15 – 23.15 SLNIEČKO
23.30 Tombola – 1.cena vyhliadkový let lietadlom
24.00 – 01.00 PATÁLIA
a nedela az streda u babky v tn -makacka v zahrade,v dome
velka skoda ze smox tam zrusil koncert ale ved vieme preco :((( som sa tak tesil uz pekne dlho na smox -davno ich nevidel a potom hento :(((
ale aspon ze slniecko z podobneho stylu ho nahradi
o 9 start
ej kriváň je krásny………..
ale sag aj totok je fajin
dobré ráno slovensko, lubošhu si v robote?
tutok som
vymyslel som oblozeny chleba
j
Na Facebooku to zožalo celkom slušný úspech… 😉
richard kedy dorazi na slovensko?
richard startuje 3.augusta a ozve sa…
zdenek. Ja tu byvam detekovany skoro stale a to som od teba o 5 rokov mladsi
.. díky -) ( půl deci do nás )
KOKRY sa ani fcera nepochvalil, ale oslavu mal peknu..tag este raz mu prajeme secko naj……..a kua…sag to je uz kusok po 30-tke co oslavuje….
VCERA POHODA PARTY v ZRKALLOVOM HAJI BLAVA…….KUZELNIK TALOSTAN a CAPTAIN SLICE a pecene prasa aj pecene dive prasa, kolaciky, pivo , vino, slivovica……..pekne…ale na lodi-HAUSBOATE to byvavalo ovela magickejsie….
Neviem, či viete, ale dnes má Kokry narodky… A včera mal zase KubBasák… Tak im teda okrem zdravia, lásky a šťastia a podobných komodít poprajme aj veľa panku..! 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=rpPaKNSh7-k
molon totok je aka kapela? Moc good
Btw, viete niekto identifikovať, kto to hrá..? Podľa mňa to znie ako Sex Pistols – a ten spevák sa tuším aj podobá na Johnnyho Rottena, nie..? 🙂
navrat z wlesefestu Metalcore..festival- tu je ukazka co vcera hralo po pici kapela http://www.youtube.com/watch?v=312Sb-2PovA&feature=share
ps -nedivte sa z e som sa namotal na metal core!!!
Moj najnovsi a najdokonalejsi objav v Ba! Odporucam si na to vyhradit jeden vecer a posediet pri vodke so slaninou a nechat sa viest odporucaniami majitela. Ale da sa zajst aj len tak najest sa.
http://lanask.sk/
Report zo Žákovica:
http://www.tyzden.sk/reportaz/zakovic-open.html
slajzi su v kurZe
MISKO REVILAK je nielen sikovny zvukar ale aj muzikant…a aj moja basa 5 strunovka stara sa predstavila na HC festivale
KUKNIT
http://www.youtube.com/watch?v=xw3PNMnSsSg
O hodku odchadzam takze od zajtra uz zasa len z ostrova. Dakujem za darceky, zasielku odvzdam. Tesilo ma pani. Len skoda, ze tak nakratko. Snad nabuduce to vyjde na dlhsie.
pa pa. A pis co nove na ostrovoch
Chlapci a dnes prve vystupenie: o 15:30 hod. USA-Francuzsko basketball.