Pozdravujem zo San Francisco pekne treba vidieť.
Keď sme vyhrali nad Kanadou, tak som bol práve v Toronte tak tam boli všetci smutno. Teraz ideme pozerať napriek tomu že je tu 7.00 ráno 🙂
davam do pozornosti :odsumil som Home Made-Skuska 1984 (Garaz Dzurikovcov) novym sposobom ,tymto novym sposobom primerane odsumene,aj zosilene ,uz ziadne sustaky alebo dunenie ako pri ajhle -telefon to dunenie-to opravim
Aj u nas dnes dölezity den – Christi Himmelfahrt – DEN MUZOV!!!!!! mame volno, nadherny slnecny den, trosku kosa +6°C ale inac spolu s volnym piatkom 4 dni nic nerobenia – juchuuuu.
navrat zo stretavky po 30 rokoch z gympla
Uf, to teda bola dlha stretavka! : )
A pekny den ide dalej – FC Bayern München – FC Chelsea
Pozdravujem zo San Francisco pekne treba vidieť.
Keď sme vyhrali nad Kanadou, tak som bol práve v Toronte tak tam boli všetci smutno. Teraz ideme pozerať napriek tomu že je tu 7.00 ráno 🙂
brate. Sak napis co si videl nech ti mozeme zavidiet
Sak príde kukunut
Most golden gate bridge je nádherný aj staré elektricky co jazdia do kopca a ludia z nich po bokoch visia vôbec celé mesto všade poriadok a milí ľudia
Dnes sledujeme finále slovenskoooo
tag fajin. Videl s6 vela film ale nazivo to musi byt skvele. Sak mas fotak ze?ov o san francisku
http://www.radiodratak.cz/porad/trencianske-bublanie-14-diel-110#
dnes drzime palec……….spravodlive by bolo vyhrat nad CECHMI……sag kolkokrat sme uz prehrali ?
ako tipujete?
Vyhráme 3:2
V ako victory
!
čera jeb eho prvy pokus vniesil do toho svoju povestnu ziveln ost.kusok po nom poupratujeme ten bordell a bude to ok
Len aby, bo tie jeho výtrty upratať, to bude asi ťažkééééé.
neboj…………ja viem ako na to
cesi scu finale
paradne dneska
davam do pozornosti :odsumil som Home Made-Skuska 1984 (Garaz Dzurikovcov) novym sposobom ,tymto novym sposobom primerane odsumene,aj zosilene ,uz ziadne sustaky alebo dunenie ako pri ajhle -telefon to dunenie-to opravim
hura
cesi scu finale ….
No konečne, a ideme si pre ZLATú.
ale mikuš je asi fpiči…………….slovenskóóóóóóóóóóóóóóóóó
vyhrate!
slovenskóó´´oóó´´oóóó´´oóóóó´´oóóó´´oó´´oóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
geiles Tor!!!!!!!!!!
tAG DNES PO HOKEJI laz……PRINDE AJ jEBE
Aj u nas dnes dölezity den – Christi Himmelfahrt – DEN MUZOV!!!!!! mame volno, nadherny slnecny den, trosku kosa +6°C ale inac spolu s volnym piatkom 4 dni nic nerobenia – juchuuuu.
My tu dnes tiez statny sviatok. Vraj nejaky krestansky. Ja sa uz ani nestaram. Teraz v jari to je statny sviatok skoro kazde dva tyzdne.
Dnes dvolezity deň. A ja musím poobede do BA naháňať dukaty, ani hokej ani las to vyzerá …. KIA
KIA
Kua. Nie KIA.
Pozeram, ze update stranky. Len tam nist nehra. Nevadi. Popocuvam vas niekedy nabuduce.
Yagi, čo konkrétne ti nefunguje? Nevidím žiadnu zmenu u mňa v PC.
Co myslis update?? BUBKLLANIE…????
Objavil sa mi v diskusii prehravac v pravom dolnom rohu. Alebo zeby tam bol uz predtym? : )
ten player je tu už dlhšie, funguje pri hudobných sekciách stránky, keď pri konkrétnej pesničke stlačíš šedý trojuholník.
To viem, ze bol v hudobnych sekciach. Uz som si dokonca volaco cezen pustil. Ale tu ho vidim prvykrat. : )
Bre ranko
Caw blondacik, vybuwany ?
DO ZELENA……..
Hura
Kto by to bol povedal pred MS, že dôležitý zápas budeme hrať s Francúskom. Uf, ale len tak tak………..
4-44 tu je vidieť tie slabiny, anši ani nevedeli čo sa deje, tobôž ani nehrozí aby vedeli čo je osobka…..katastrofaaaa
šatan dopiče chára do piče a neviem ešte gdo hosa jr. je už chvala bohu v piči, škoda graňaka….chvala bohu že tam máme tých mladých
pozdrav od INY BUDOVSKEJ
aha
kedysi v 1990 me boli na takejto NORSKEJ kompilacii
http://www.discogs.com/Various-17-Sekunder-Dr-Albert-Einstein-Knuse-Nevene-Sine-Man-M%C3%A5-Sove-En-Del-Man-M%C3%A5-Sove-En-Del-Hvo/master/83650
tu je obal
http://www.discogs.com/viewimages?release=1219416
Myšlienka dňa:
– Ak je naozaj každý deň darom, tak potom by ma zaujímalo, kde a komu môžem vrátiť pondelok…
Pol hodinovy zaznam najlepsieho ostrovanskeho rocku. : )
http://vimeo.com/41925821
(uz som to sem sice daval, ale nikdy nie zaznam z koncertu)
Brate konecne. A memci jedou.-
ej dostali 12 kuskov….
Skúška rozhlasu cez iPad