a ide sa na to chlapci – nalozit kastrolovu zivansku (po odbornej porade s mojim panom bratom), urobit udenu velkonocnu babu a nakoniec dnes v skory vecer su na rade original Hanacke vdolky – cesto uz cez noc krasne podrastlo…
dnes ma narodeniny LUCANO…..Richard Ty vies dobre ktory to je….Je to trenciansky maskot, ktory zameta ulice…aj v stredu ma znovu obral o 5 ewri so slovami. Lubenko, mam o chvilu narodeniny, potrebujem vinko kupit a zranicu…. pomozes mi zase??? a takto to robi 5 x do roka………ked nema narodeniny tak ma meniny…MILAN, alebo Vianoce, alebo prvy maj, alebo je leto a potrebuje na pivo. Kto nemate kam davat peniaze tak Vas rad s nim zoznamim………tag LUCANO vsetko najlepsie…..
Lubeno ja som s nim toho prezil, ze by to bolo aj na 3 knihy – je to vtak, bol to vtak a nim aj ostane – ked jho postavis vedla jeho brata Efu ani by clovek neveril, ze su brtia. Je to Trencin ten nas Lucano – bez neho by sa vela peknych a veselych momentov neudialo. A neboj sa – ked som ten 1-krat v roku doma, tak ho vzdy stretnem a on poslusne hlasi – jeeeeej Risko ako sa mas, dlho som ta nevidel – nemas pre mna nieco z Nemecka? Vzdy to bola nejaka siltovka, alebo nieco ine a popri tom nejaka papierova bankovka…..
kukal som kusok teraz rano…………najviac ma uchvatili image tejto kapely co teraz hrala…..krasne strikovane severanske svetriky. Motivy jelena, snehova vlocka atd…….hned vies ze si na severskej stranka. A priestor…to je nejaky hangar kde byvaju zaparkovane snezne pluhy a maju otvorene do polovice vsetky garazove vrata. Polovica ludi stoji vonku……….pribliz to Jagi, ako je to presne…
Chlape, ale to ti ja neviem. Ja som nielenze na tom feste nikdy nebol, ale ani v tom meste nikdaj v zivote. Je to v zapadnych fjordoch (taky ten polostrov na severo-zapade) a to je jedina mnou neprebadana cast ostrova. Inac tie svetriky su kurevsky drahe (15000 ISK – cca 91 eciek), ale jeden mam uz aj ja. : )
E e, ja totiz tie sviatocne dni extra nemusim a vianoce mi doslova lezu hore krkom. Aj ked pripustam, ze tohto roku prvy krat by som bol ochotny priletiet 23-tieho a 25-teho odletiet. A ta paska to je inac velka dobrota. Hmmm, toho roku by som mozno prvy krat aj chren zmastil. : )
michale.jurico:Net, ja rusnak! Vsak som to tu uz povedal viac krat.
Clovece ani neviem, ani ma to nezaujima. Viem len, ze od dnes az do pondelka statny sviatok a velka noc sa povie po rusnacky – páska. : ) Ale dnes som videl toto http://www.holosy.sk/receptura-na-pasku-jaka-sja-pece-na-velikden a tak sa mi zacnelo, ze som zacal slintat. Ja som na velikden doma nebol a teda tuto dobrotu nejedol uz dlhe predlhe roky rokuce.
jagi. Panacik mal medzi oblubenymi kapelami Sigur Ros. Ci ako sa to pise. Hned sme Ta zacali spominat. Takze ak Ti nebude vadit podmaz tag sa budes pocut
A vies, ze som chcel dnes oprobovat ten ztiahnuty podmaz? No ale ze to este nie je zavesene, tak som si pustil prave tu pohodu fm. : ) A panacik neviem. Tusim nic zasadne. Tusim ani nehovoril, ale hral.
Pocuvam z archivu pohodu fm s michalom k. a gesom a spomenuty juro sinka pri kresleni a pri tej kapele co tu minule mato hadzal zas „to co pre trencin chvm, tak to oni pre… cadcu tusim“. Teda ak by vas to zaujimalo.
pre neznalých John5 je bývalý gitarista Marilyn Manson-a, po odchode sa stal gitaristom ala Satriani, Malmstein a podobné typy….panáčik mu vypisoval 2 celé roky, kým sa John5 rozhodol si panáčikov výtvor pozrieť a ako to dopadlo, sa dozviete v bublaní č 13, už čoskoro….
Hosťom relácie Trenčianske bublanie 13 diel je kreatívny mladý výtvarník, umelec, hudobník Tomáš Moravanský zvaný PANÁČIK, ktorý vystúpi na tohtoročnej POHODE. Panáčik sa venuje elektronickej hudbe. Jeho zatiaľ málopočetné koncerty sú umocňované bláznivým performance a skvelou projekciou, ktorej je Panáčik autorom. Na youtube má zavesených kopu skvelých klipov k nielen svojim pesničkám.Určite si pozrite tento: http://www.youtube.com/watch?v=y7UDd8Zd1vM&feature=related
Pevne verím že o Panáčikovi z Trenčína budeme ešte veľa počuť.
a ide sa na to chlapci – nalozit kastrolovu zivansku (po odbornej porade s mojim panom bratom), urobit udenu velkonocnu babu a nakoniec dnes v skory vecer su na rade original Hanacke vdolky – cesto uz cez noc krasne podrastlo…
dnes ma narodeniny LUCANO…..Richard Ty vies dobre ktory to je….Je to trenciansky maskot, ktory zameta ulice…aj v stredu ma znovu obral o 5 ewri so slovami. Lubenko, mam o chvilu narodeniny, potrebujem vinko kupit a zranicu…. pomozes mi zase??? a takto to robi 5 x do roka………ked nema narodeniny tak ma meniny…MILAN, alebo Vianoce, alebo prvy maj, alebo je leto a potrebuje na pivo. Kto nemate kam davat peniaze tak Vas rad s nim zoznamim………tag LUCANO vsetko najlepsie…..
Lubeno ja som s nim toho prezil, ze by to bolo aj na 3 knihy – je to vtak, bol to vtak a nim aj ostane – ked jho postavis vedla jeho brata Efu ani by clovek neveril, ze su brtia. Je to Trencin ten nas Lucano – bez neho by sa vela peknych a veselych momentov neudialo. A neboj sa – ked som ten 1-krat v roku doma, tak ho vzdy stretnem a on poslusne hlasi – jeeeeej Risko ako sa mas, dlho som ta nevidel – nemas pre mna nieco z Nemecka? Vzdy to bola nejaka siltovka, alebo nieco ine a popri tom nejaka papierova bankovka…..
Tuna mate priamy prenos z festivalu na severozapade. Odporucam! : )
http://www.inspiredbyiceland.com/
kukal som kusok teraz rano…………najviac ma uchvatili image tejto kapely co teraz hrala…..krasne strikovane severanske svetriky. Motivy jelena, snehova vlocka atd…….hned vies ze si na severskej stranka. A priestor…to je nejaky hangar kde byvaju zaparkovane snezne pluhy a maju otvorene do polovice vsetky garazove vrata. Polovica ludi stoji vonku……….pribliz to Jagi, ako je to presne…
Chlape, ale to ti ja neviem. Ja som nielenze na tom feste nikdy nebol, ale ani v tom meste nikdaj v zivote. Je to v zapadnych fjordoch (taky ten polostrov na severo-zapade) a to je jedina mnou neprebadana cast ostrova. Inac tie svetriky su kurevsky drahe (15000 ISK – cca 91 eciek), ale jeden mam uz aj ja. : )
Myšlienka dňa:
– Ženské prsia sú dôkazom toho, že muži sa predsalen dokážu sústrediť na dve veci naraz…
haha. Mas pravdu Ivko
toto je zaujimava stranka a je tam kopa dalsich odkazov…
medzi inymi aj fukkavica records
https://sites.google.com/site/popesass/odkazy-na-dobre-weby-kapely
E e, ja totiz tie sviatocne dni extra nemusim a vianoce mi doslova lezu hore krkom. Aj ked pripustam, ze tohto roku prvy krat by som bol ochotny priletiet 23-tieho a 25-teho odletiet. A ta paska to je inac velka dobrota. Hmmm, toho roku by som mozno prvy krat aj chren zmastil. : )
michale.jurico:Net, ja rusnak! Vsak som to tu uz povedal viac krat.
ok. Tak nazdravie m
Tak teda na!
jagi. V tieto sviatocne chvile sa ti niekedy nezacnie za domovom? Slzicka nevypadne? Alebo si uz uplne oproti tomu obrneny?
jagi. Sak teraz si mohol popocuvat a nist nove este nemame
Neboj, na vsetko raz pride. Vsak som si aspon popocuval cosi ine prijemne.
a ako pREbieha na islande Velka noc?
Clovece ani neviem, ani ma to nezaujima. Viem len, ze od dnes az do pondelka statny sviatok a velka noc sa povie po rusnacky – páska. : ) Ale dnes som videl toto http://www.holosy.sk/receptura-na-pasku-jaka-sja-pece-na-velikden a tak sa mi zacnelo, ze som zacal slintat. Ja som na velikden doma nebol a teda tuto dobrotu nejedol uz dlhe predlhe roky rokuce.
Ty rus?
jagi. Panacik mal medzi oblubenymi kapelami Sigur Ros. Ci ako sa to pise. Hned sme Ta zacali spominat. Takze ak Ti nebude vadit podmaz tag sa budes pocut
A vies, ze som chcel dnes oprobovat ten ztiahnuty podmaz? No ale ze to este nie je zavesene, tak som si pustil prave tu pohodu fm. : ) A panacik neviem. Tusim nic zasadne. Tusim ani nehovoril, ale hral.
molon strika a strika. Najskor marie rottenova potom Mario Michna Wxchytawacs potom Jano Korienek a Dkp a az potom Panacik. Molon ako si na tom?
striha…oprava
V pohode. Vsak molon sa tym nezivi. Navyse ja mam teraz pat dni volna, takze casu na pocuvanie budem mat habadej.
Chlapci kuknite si – pan Manson sa rozbieha – uz sa moooooc tesim na cely album – tu prva singlovka: http://www.dailymotion.com/video/xpwro5_marilyn-manson-no-reflection-hd_music
richardovi este raz secko naj
Ze moc pekne dakujem – http://zena.sme.sk/meniny_ma/richard/
Pocuvam z archivu pohodu fm s michalom k. a gesom a spomenuty juro sinka pri kresleni a pri tej kapele co tu minule mato hadzal zas „to co pre trencin chvm, tak to oni pre… cadcu tusim“. Teda ak by vas to zaujimalo.
a co vypraval panacik?
pre neznalých John5 je bývalý gitarista Marilyn Manson-a, po odchode sa stal gitaristom ala Satriani, Malmstein a podobné typy….panáčik mu vypisoval 2 celé roky, kým sa John5 rozhodol si panáčikov výtvor pozrieť a ako to dopadlo, sa dozviete v bublaní č 13, už čoskoro….
Hosťom relácie Trenčianske bublanie 13 diel je kreatívny mladý výtvarník, umelec, hudobník Tomáš Moravanský zvaný PANÁČIK, ktorý vystúpi na tohtoročnej POHODE. Panáčik sa venuje elektronickej hudbe. Jeho zatiaľ málopočetné koncerty sú umocňované bláznivým performance a skvelou projekciou, ktorej je Panáčik autorom. Na youtube má zavesených kopu skvelých klipov k nielen svojim pesničkám.Určite si pozrite tento:
http://www.youtube.com/watch?v=y7UDd8Zd1vM&feature=related
Pevne verím že o Panáčikovi z Trenčína budeme ešte veľa počuť.
LUBOS CHVM a MOLON
Molon, daj do koncertov
SLOBODNA EUROPA A CHVM 14.4.2012 TOPOLCANY bar-BAR
Miško K. ide…
http://krimi.cas.sk/clanok/220830/zrazka-na-priechode-pre-chodcov-kascak-svedkom-nehody.html
panacik toho moc nenahovoril. Ale volaco sme z neho vytiahli. A aj kopu srandy tam bolo
tak z tohto som kokot aj za triezva…..???????????
poslal som ti plagatik na tu merinu live 3.5. Mas to v mejli. Robil to nas misko. Je to kusok sex pistols. Daj to do odkazovaca a diskusie. Dik
molon za ues sem tu merinu plis
neskaj Panacik bublanie 13
pozor 13 !!!
a dobre citate moje meno !!! to je nazov mojho bocneho hudobneho projektu-a styl extrem mega styl
choť do piče ty paštéka!!!!!!!! sa tu yebeš s nikom…nabudúce napíš kokot z bratislavy…a už sem zase sjetej……
a kua. Vidim ze sa mame oa co tesit. Mato a uz vesias fukkavicu?
ohladom fukkace ti napisem na email
a co molonko dneska si nemal den ci vela prace za malo penazi ked penis??:)))
pardon fukkavice
kuwa až teraz sa mi podarilo spojazdniť notbúk, kuwa niečo sa s ním deje, idem zálohovať, lebo keď to yebne tak to bude šecko fpiči!!!
kua a na tej karte to uz nemas? kua syndrom Ivana zo studia?
Nazdar chlapci, dalsia vyborna vec na svete – novy album od The Shins – http://newalbumreleases.net/44247/the-shins-port-of-morrow-2012/
molon ako stojis s bublaniami?
dnes Tonko nafotil artefakty do knihy. Zacina to uz byt realne
http://www.pohodafestival.sk/index.php/news/5263/158/Teoria-odrazu-po-dvadsiatich-rokoch/
Na FM RADIU je POHODA DEN…..misko Kascak a Mario Gesvantner uvadzaju slovenskych umelcov, Cad,PANACIK a seligdo iny…….ked scete tag si naladte….
aj puding pani elvisovej dnes oficialne ,no pre mna je to uz skoro 3 tyzdne stara sprava, stvrtok bude pohodova rozbiehacka lou red,plastici,puding:))
Richardom secko naj k meninam
Presne tak! Aj odo mna!
molon. Pridaj plis do koncertov 14.4. Topolcany chvm a slobodna europa . Bar bar 21 00
zabudol som na promo..
prvá várka fotiek z koncertov, teraz púchov
skuska. Konecne prva skladba podla mojho gusta na cd bordel