lubos ak vies pristupove heslo a meno posliho na moj majl,uz dnes mozem nahodit novu vec -odsumenu a jednu vec mozem vymenit za odsumenU,potom ma caka digiatlizacia MC POLEMIC -DEMO 1990 :)))
5 MARCA vysla nova doska od STRANGLERS a este ju nemame KUA ? MOLONE…co spis ?
G I A N T S Release 5th March 2012
Date Of Release 5th March 2012
Tracklisting Another Camden Afternoon/Freedom Is Insane/Giants/ Lowlands/Boom Boom/My Fickle Resolve/Time Was Once On My Side/ Mercury Rising/Adios (Tango)/15 Steps
The Stranglers Jet Black/Jean Jacques Burnel/Dave Greenfield/Baz Warne
Additional Musicians Neil Sparkes-additional percussion
Recording Studio Charlton Farm Studios
Producers Louie Nicastro & The Stranglers
Get reviews, download links, and complete synopsis
V Trenčíne sa pripravuje v máji 2012 zaujímavé podujatie.
Môdna prehliadka alternatívnej môdnej návrharky Iny Budovskej, ktorá naposledy predvádzala svoje modely v New Yorku.
Jej mimoriadny talent stojí za to mediálne podporiť a prípadne ju objaviť pre Vašu sieť Fashion TV.
Prináša do módy niečo zaujímavé a v podstate nové v podobe kombinácie tradičnej slovenskej výšivky a čipky s moderným dizajnom odevov.
Prehliadku svojimi modelmi ozdobí aj Lea Fekete a Ina Budovská spomínala ďalšiu slovenskú módnu návrhárku, ktorá prisľúbila účasť.
Prehliadka sa uskutoční v priemyselnej hale bývalého závodu Merina Trenčín. Tieto priestory samotné pôsobia výtvarne svojim surovým kontrastom voči predvádzaným modelom. Hudbu by mala zabezpečovať slovenská undergroundová legenda skupina CHVM.
Naša spoločnosť Virtual Reality Media (slovenský výrobca simulačnej technológie a dovozca moderných LED technológii) bude zabezpečovať veľkoplošné LED obrazovky a podieľať sa na sponozringu akcie, spoločne s lokálnym dealerom Mercedes Benz. Použitá technológia bude umocňovať kontrast industriálnych priestorov.
Som presvedčený, že táto akcia stojí za pozornosť a Fashion TV by mohla:
využiť túto akciu na spropagovanie svojich produktov (FTV vodka a ďalších) a pomôcť tým zvýšiť kvalitatívne jej úroveň
využiť túto akciu na objavenie nového talentu a priniesť niečo nové a cool do medzinárodnej siete FTV
Ak vás táto informácia zaujala, ozvite sa mi na nižšie uvedené kontrakty.
—
Julius Berith
Predseda predstavenstva a.s.
Generálny riaditeľ
neviem kto je to „I“, ale iné je sťahovať a iné uploadovať, pozor je to diametrálne odlišné!!!!!!!!!nahrávanie súborov na server je niekoľkonásobne pomalšie!!!!!!
Vážení priatelia
Roky 1982-1986 boli najdôležitejším obdobím v živote fungovania našej kapely Chór vážskych muzikantov. Nastúpili sme ako spolužiaci z Gymnázia Jurija Alexejeviča Gagarina na vysoké školy do Bratislavy. Plnými dúškami sme si vychutnávali túto absolútnu slobodu. Robili sme si čo sme chceli, kedy sme chceli a ako sme chceli. Dosť dôležitým faktorom bola aj tá skutočnosť, že nám rodičia večer nemohli skontrolovať, či máme umyté zuby, alebo nie. Boli sme mladí, dospelí, draví, nahnevaní mladí muži, chceli sme strašne hrať , niečo dokázať, niečo povedať..
O tomto všetkom bude nová 100 stranová knižka UNDERPUNK o CHVM, plná úsmevných textov,historiek, fotiek a farebných ilustrácii, ktorá voľne naväzuje na tú predošlú z roku 2010 a zároveň bude obsahovať 2CD z historických koncertov v bratislavskom vysokoškolskom klube PRIMAF . Radi by sme ju krstili na POHODE 2012
Z tohto dôvodu Vás žiadam o pomoc pri financovaní tohto dielka. Úplne nám stačí ak pošlete na účet neziskovej organizácie MECHATRONIK, n.o. Vaše 2 percentá z dane, alebo len ich časť .Táto neziskovka podporuje vydanie tejto knihy.
Obchodné meno: Mechatronik, n.o.
Sídlo – obec, PSČ, ulica, číslo: Trenčín, 91101, Gen. M. R. Štefánika 42/402
Právna forma: nezisková organizácia
Identifikačné číslo prijímateľa (IČO/SID: 36 11 97 68
DIČ: 2021914741
bankové spojenie: UniCredit Bank Trenčín
číslo účtu: 6624339018/1111
Pikosky z bara ostrova. Na zamrznutom ostrove sa nasiel horuci kandidat na idiota roka. V 30 tisicovom meste uprostred nicoho ukradol postarske auto (presne tak isto vyzerajuce ako na obrazku v linku) so zabudovanym gps-kom. Ak pri uteku prekrocil rychlost, tak este aj to mu budu vediet dokazat. : ))) http://www.visir.is/olvadur-turisti-stal-postbil-a-leifsstod/article/2012120319727
môj krásny tiež si plný elánu ako ja, sám neviem heslá, mne to raz nastavili v pc a od vtedy som nič s tým nerobil, robím to cez total comander, to je vraj na to najlepšie a čo sa týka wifi o tom to nie je to je o pripojení…..
mato, f pohode je to jednoduché, len musíš mať turbo internet, pretože tým obyčajným nič neurobíš, ja mám turbo 3 opitkal, obyčajným dsl-kom zabudni, poslať 100MB trvá cca.1 hod. na optickom 3 min….ak prídeš do tn rád ti to ukážem…..
P.S. ja by som chcel výhradne venovať bublaniu a eventuelne za rok dva vydať z toho knihu……to len tak bokom a do budúcna………
matko. Ja budem len rad ked to bude niekto robit. Molö to uz ozaj nestiha. Ale spravil kopu roboty. On Ti musi dat hesla a ty rob. Ja Ti dam pokecy k novym kapelam ktore tam niesu a mozes ist na to.
budem rad ,coskoro si kupim este jeden taky profesionalnejsi audio soft-ma to uplne chytilo praca s videom a audiom,este ak mas diaky chvmm-kludne dodaj mam skener na to i negativy,plus musim nasej kapely demace upravit opravit
teraz skor otazka na molona-tebe sa asi nebude chciet nanovo menit nahravky vo fukkavici za odsumene a zvukovo vycistene?? po zdigitalizovani vsetkych pozicanych mc sa vrhnem na odsumovanie celej fukkavice
ps-len skoda zze na ten dobry odsumovaci soft som natrafil az po zdigitaliovani fukkavice
MOLON nema cas ani na vlastne prdy..chcem od neho aby nahodil nove FUKKAVICE…YELLOW CAKE, CHVM, MIKROSTAR….a iny nema kto..k tomu este robi BUBLANIE…a aj pracuje a o MAXA sa stara,…………..
ked to vymenis Ty tag je to mozne….
mam napriklad odsumene a vycistene dkp all,kch demo,chvm-chameleon-z stv, aj ked mam este zopar mc z tvojich vypocut zdigitalizovat,+mam od klausa pekne raritky pozicane ja to kludne mozem odsumit all fukkavicu a nahodit nove veci odusmene a uplne nove veci co tu chybaju
Uf som si zapol bublanie a poviem vam, ze Lubora som po par minutach vypol. Kvalita pruser. : ( Ale ze to je Lubor, tak si to este skusim zapnut a prekusat sa cez to. Pri Bedlym parada! Len jedna vyhrada zhodna aj s Luborovym dielom. Vdaka tej hudbe v podmaze mi neustale trha okom a rukou a hladam co som to nechal zapnute a kde to vypnut.
pri Luborovi sa technika pokazila a isli sme na notebook. Jagi. Vypni si kanvicu a budes lepsie pocut. Som rad ze nas pocuvate. Ten bedly sa vydaril. Skoda ze Molonovi sa stratilo asi 5 minut rozhovoru. Ma toho moc
Co si mam vypnut? Inac Bedlyho som tiez tusim po hodine 16 vypol a isiel spat aj ked sa to dobre pocuvalo. (toto je tu viac menej pre mna poznacene kym si este pamatam odkade to nabuduce zapnut : )
Česť práci súdruhovia,
vypisujem finančnä zbierku , z ktorej výsledku zaplatíme
toho statočného súdruha, ktorí nás navždy zbaví toho červeného zmrda.
( pardon, súdruha Roberta).
Ivan, „skúsime to cez vesmír“ ? Teda cez FAKEBOOK?
Som zvedavý, kedy sa prihlási nejaký súdruh z našej spriatelenej sledovacej organizácie.SIS a pod.
A potom po jednom všetkých 83 škodných.
Rasto ma pravdu. Je nakrocene k totalite. Ja na tych vysledkoch nechapem viac veci. Okrem velkeho cerveneho percenta tiez vysoky vysledok obycajnych ludi, ako je mozne, ze Sulik dostal najviac preferencnych hlasov a preco Paluda nebude v parlamente… Jedine co ma tesi je nepomer medzi preferencnymi hlasmi Zitnanskej a Dzurindu. Aj ked to im nepomoze. Dzurindu neodlepi nikto. To radsej stiahne stranu do pekla.
Prijemnu nedelu chlapci. Takze vitajte na Slovensku, ci ako to povedat, vitajte spät o par rokov dozadu? Neviem, nechcem nic kritizovat, len mala pripomienka – v Nemecku ani neskrtli o volbach na Slovensku a to som skutocne pozeral spravy na ARD, ZDF, RTL, Pro 7, N24 a este neviem kde – chcel som byt jednoducho hrdy, ze sa o nas hovori a pise, aj ked to nie je akurat to co by sme chceli. Vysledok? NULA…. Jedine co dnes hlasi Bild je toto – http://www.bild.de/news/ausland/grossbrand/vernichtet-mittelalter-burg-in-slowakei-23090444.bild.html No toz sme to dobojovali….
lubos ak vies pristupove heslo a meno posliho na moj majl,uz dnes mozem nahodit novu vec -odsumenu a jednu vec mozem vymenit za odsumenU,potom ma caka digiatlizacia MC POLEMIC -DEMO 1990 :)))
lmato. Ja hesla neviem, skusime matka nmh. Ale az zajtra. Uz som mimo prace. Ps potrebujem yellow cake
yellow cAKE JE VO FUKKAVICI ,molon dodal dakedy
pardon pomylil s yellow dodo a company 🙂 vecer poslem na majla michnu
mam na to cas aj chut:))
napis matkovi teraz. Skovajsa@geo3.sk a vysvetli ze si s nami dohodnvy
na stranke Stranglers Baz popisuje vznik kazdej skladby z albumu..pise ze si na 2 mesiace prenajali dom a tam zlozili 30 skladieb.
starí páni zo Stranglers sa uz asi vyburili, lebo vsetky skladby z nového cd sú pohodové,melodické, proste skvelé
ty to uz mas? A gdo si? starejsi… Ty tiez asi nemas 20 rokov
kuwa gde žiješ na slovensku takéto veci nekúpiš….LP verziu čakám každým dňom a cd verziu asi až v piatok, alebo pondelok…..
aj tak ta chvalim ze to budes mat. Prosim ta tomu Branovi Alexovi sprav ten Rauus novwegicus. Dik
5 MARCA vysla nova doska od STRANGLERS a este ju nemame KUA ? MOLONE…co spis ?
G I A N T S Release 5th March 2012
Date Of Release 5th March 2012
Tracklisting Another Camden Afternoon/Freedom Is Insane/Giants/ Lowlands/Boom Boom/My Fickle Resolve/Time Was Once On My Side/ Mercury Rising/Adios (Tango)/15 Steps
The Stranglers Jet Black/Jean Jacques Burnel/Dave Greenfield/Baz Warne
Additional Musicians Neil Sparkes-additional percussion
Recording Studio Charlton Farm Studios
Producers Louie Nicastro & The Stranglers
Get reviews, download links, and complete synopsis
Dobrý deň,
V Trenčíne sa pripravuje v máji 2012 zaujímavé podujatie.
Môdna prehliadka alternatívnej môdnej návrharky Iny Budovskej, ktorá naposledy predvádzala svoje modely v New Yorku.
Jej mimoriadny talent stojí za to mediálne podporiť a prípadne ju objaviť pre Vašu sieť Fashion TV.
Prináša do módy niečo zaujímavé a v podstate nové v podobe kombinácie tradičnej slovenskej výšivky a čipky s moderným dizajnom odevov.
Prehliadku svojimi modelmi ozdobí aj Lea Fekete a Ina Budovská spomínala ďalšiu slovenskú módnu návrhárku, ktorá prisľúbila účasť.
Prehliadka sa uskutoční v priemyselnej hale bývalého závodu Merina Trenčín. Tieto priestory samotné pôsobia výtvarne svojim surovým kontrastom voči predvádzaným modelom. Hudbu by mala zabezpečovať slovenská undergroundová legenda skupina CHVM.
Naša spoločnosť Virtual Reality Media (slovenský výrobca simulačnej technológie a dovozca moderných LED technológii) bude zabezpečovať veľkoplošné LED obrazovky a podieľať sa na sponozringu akcie, spoločne s lokálnym dealerom Mercedes Benz. Použitá technológia bude umocňovať kontrast industriálnych priestorov.
Som presvedčený, že táto akcia stojí za pozornosť a Fashion TV by mohla:
využiť túto akciu na spropagovanie svojich produktov (FTV vodka a ďalších) a pomôcť tým zvýšiť kvalitatívne jej úroveň
využiť túto akciu na objavenie nového talentu a priniesť niečo nové a cool do medzinárodnej siete FTV
Ak vás táto informácia zaujala, ozvite sa mi na nižšie uvedené kontrakty.
—
Julius Berith
Predseda predstavenstva a.s.
Generálny riaditeľ
Myšlienka dňa:
– Prarodičia volia komunistov. Rodičia volia sociálnych demokratov. Deti volia emigráciu…
neviem kto je to „I“, ale iné je sťahovať a iné uploadovať, pozor je to diametrálne odlišné!!!!!!!!!nahrávanie súborov na server je niekoľkonásobne pomalšie!!!!!!
Ja som to pisaw MOLONE
ja mam tusim od swanu net,tv
Vážení priatelia
Roky 1982-1986 boli najdôležitejším obdobím v živote fungovania našej kapely Chór vážskych muzikantov. Nastúpili sme ako spolužiaci z Gymnázia Jurija Alexejeviča Gagarina na vysoké školy do Bratislavy. Plnými dúškami sme si vychutnávali túto absolútnu slobodu. Robili sme si čo sme chceli, kedy sme chceli a ako sme chceli. Dosť dôležitým faktorom bola aj tá skutočnosť, že nám rodičia večer nemohli skontrolovať, či máme umyté zuby, alebo nie. Boli sme mladí, dospelí, draví, nahnevaní mladí muži, chceli sme strašne hrať , niečo dokázať, niečo povedať..
O tomto všetkom bude nová 100 stranová knižka UNDERPUNK o CHVM, plná úsmevných textov,historiek, fotiek a farebných ilustrácii, ktorá voľne naväzuje na tú predošlú z roku 2010 a zároveň bude obsahovať 2CD z historických koncertov v bratislavskom vysokoškolskom klube PRIMAF . Radi by sme ju krstili na POHODE 2012
Z tohto dôvodu Vás žiadam o pomoc pri financovaní tohto dielka. Úplne nám stačí ak pošlete na účet neziskovej organizácie MECHATRONIK, n.o. Vaše 2 percentá z dane, alebo len ich časť .Táto neziskovka podporuje vydanie tejto knihy.
Obchodné meno: Mechatronik, n.o.
Sídlo – obec, PSČ, ulica, číslo: Trenčín, 91101, Gen. M. R. Štefánika 42/402
Právna forma: nezisková organizácia
Identifikačné číslo prijímateľa (IČO/SID: 36 11 97 68
DIČ: 2021914741
bankové spojenie: UniCredit Bank Trenčín
číslo účtu: 6624339018/1111
Ďakuje Vám ĽUBOŠ z CHVM
Pikosky z bara ostrova. Na zamrznutom ostrove sa nasiel horuci kandidat na idiota roka. V 30 tisicovom meste uprostred nicoho ukradol postarske auto (presne tak isto vyzerajuce ako na obrazku v linku) so zabudovanym gps-kom. Ak pri uteku prekrocil rychlost, tak este aj to mu budu vediet dokazat. : )))
http://www.visir.is/olvadur-turisti-stal-postbil-a-leifsstod/article/2012120319727
Kua jagi. Mne sa to dost blbo cita………..
Aj ty rozumies len prvu vetu? (link som sem daval kvoli fotke)
môj krásny tiež si plný elánu ako ja, sám neviem heslá, mne to raz nastavili v pc a od vtedy som nič s tým nerobil, robím to cez total comander, to je vraj na to najlepšie a čo sa týka wifi o tom to nie je to je o pripojení…..
ved total comander na ftp tiez potrebujem pristupove heslo a meno:))
tak zistite niekto tie hesla prosim-potrebujem aby som mal pristup na fukkavicu
tak kludne posli heslo,meno na majla-a zajtra mozem vymenit dkp za odsumene
som na wifine doma,ale ak bude problem urobim to cez domaci pc-ved uvidim,do tn idem predca 16.3 to je povinnost chvm+slobodka:))
mato, f pohode je to jednoduché, len musíš mať turbo internet, pretože tým obyčajným nič neurobíš, ja mám turbo 3 opitkal, obyčajným dsl-kom zabudni, poslať 100MB trvá cca.1 hod. na optickom 3 min….ak prídeš do tn rád ti to ukážem…..
P.S. ja by som chcel výhradne venovať bublaniu a eventuelne za rok dva vydať z toho knihu……to len tak bokom a do budúcna………
100 mega mi stiahne orange mobil internet za 100 sekund
myslienka dna-Malo by sa uzakonit ze zeny do 16 rokov by sa nemali vydavat a po 50tke by sa vydate mali povinne rozviezt. Nasa babka
matko. Ja budem len rad ked to bude niekto robit. Molö to uz ozaj nestiha. Ale spravil kopu roboty. On Ti musi dat hesla a ty rob. Ja Ti dam pokecy k novym kapelam ktore tam niesu a mozes ist na to.
budem rad ,coskoro si kupim este jeden taky profesionalnejsi audio soft-ma to uplne chytilo praca s videom a audiom,este ak mas diaky chvmm-kludne dodaj mam skener na to i negativy,plus musim nasej kapely demace upravit opravit
ale investicia na tieto veciky na digitalizaciu,upravu,softy sa vyplati
dalsi z JULOVYCH krasnych 3D obrazov
kua. Neda sa prilepit
Myšlienka dňa:
– K demokracii patrí jednoducho i fakt, že pri volebnej urne majú väčšiu váhu dvaja idioti než jeden akademik…
V skusobni sa nam zlozila ZONA A……..mozeme si zahrat na pankacskych aparatoch,,,,,,,,,,,,,,
lubos este jeden majl mas odo mna :))
teraz skor otazka na molona-tebe sa asi nebude chciet nanovo menit nahravky vo fukkavici za odsumene a zvukovo vycistene?? po zdigitalizovani vsetkych pozicanych mc sa vrhnem na odsumovanie celej fukkavice
ps-len skoda zze na ten dobry odsumovaci soft som natrafil az po zdigitaliovani fukkavice
tak sa vyjadrite dik
Matko, isto na FUKKAVICI nebudeme nic menit…….staci to tam ako to je. Energiu musime setrit na dalsie aktivity…..
ok,ale keby sa to robilo postupne? je to na vas
MOLON nema cas ani na vlastne prdy..chcem od neho aby nahodil nove FUKKAVICE…YELLOW CAKE, CHVM, MIKROSTAR….a iny nema kto..k tomu este robi BUBLANIE…a aj pracuje a o MAXA sa stara,…………..
ked to vymenis Ty tag je to mozne….
mam napriklad odsumene a vycistene dkp all,kch demo,chvm-chameleon-z stv, aj ked mam este zopar mc z tvojich vypocut zdigitalizovat,+mam od klausa pekne raritky pozicane ja to kludne mozem odsumit all fukkavicu a nahodit nove veci odusmene a uplne nove veci co tu chybaju
mozme vyskusat na skusku -hram sa troska aj tvorbou webu-takze by som to vedel vymenit-tak ako?
Uf som si zapol bublanie a poviem vam, ze Lubora som po par minutach vypol. Kvalita pruser. : ( Ale ze to je Lubor, tak si to este skusim zapnut a prekusat sa cez to. Pri Bedlym parada! Len jedna vyhrada zhodna aj s Luborovym dielom. Vdaka tej hudbe v podmaze mi neustale trha okom a rukou a hladam co som to nechal zapnute a kde to vypnut.
pri Luborovi sa technika pokazila a isli sme na notebook. Jagi. Vypni si kanvicu a budes lepsie pocut. Som rad ze nas pocuvate. Ten bedly sa vydaril. Skoda ze Molonovi sa stratilo asi 5 minut rozhovoru. Ma toho moc
Co si mam vypnut? Inac Bedlyho som tiez tusim po hodine 16 vypol a isiel spat aj ked sa to dobre pocuvalo. (toto je tu viac menej pre mna poznacene kym si este pamatam odkade to nabuduce zapnut : )
VYPNI SI KANVICU NA VODU.ta Ti doma piska
Česť práci súdruhovia,
vypisujem finančnä zbierku , z ktorej výsledku zaplatíme
toho statočného súdruha, ktorí nás navždy zbaví toho červeného zmrda.
( pardon, súdruha Roberta).
Ivan, „skúsime to cez vesmír“ ? Teda cez FAKEBOOK?
Som zvedavý, kedy sa prihlási nejaký súdruh z našej spriatelenej sledovacej organizácie.SIS a pod.
A potom po jednom všetkých 83 škodných.
kvalita zvuku je neporovnatelne lepsia,je to pravdaže o technike
lubos rano cekuj v geocku majle odo mna,dik
jes. Bude ich tam 150
Trencianske bublanie 8.diel sa vydaril ,je to super.
Uz to nesusti ako minule?
chlapci zo zony a maju smolu. Idu z tour na vychode. Auto sa im posralo pri povazskej bystrici. Klasicky ich zachranuje $agy. Ako aj minule.
Dnes v noci som mal krásny sen… 🙂
krásne, ja som mal vidinu, že ako ho tak vyhadzujú, tak ho yebnú do tých žiariviek a on by ešte aj zasvietil….
Rasto ma pravdu. Je nakrocene k totalite. Ja na tych vysledkoch nechapem viac veci. Okrem velkeho cerveneho percenta tiez vysoky vysledok obycajnych ludi, ako je mozne, ze Sulik dostal najviac preferencnych hlasov a preco Paluda nebude v parlamente… Jedine co ma tesi je nepomer medzi preferencnymi hlasmi Zitnanskej a Dzurindu. Aj ked to im nepomoze. Dzurindu neodlepi nikto. To radsej stiahne stranu do pekla.
Prijemnu nedelu chlapci. Takze vitajte na Slovensku, ci ako to povedat, vitajte spät o par rokov dozadu? Neviem, nechcem nic kritizovat, len mala pripomienka – v Nemecku ani neskrtli o volbach na Slovensku a to som skutocne pozeral spravy na ARD, ZDF, RTL, Pro 7, N24 a este neviem kde – chcel som byt jednoducho hrdy, ze sa o nas hovori a pise, aj ked to nie je akurat to co by sme chceli. Vysledok? NULA…. Jedine co dnes hlasi Bild je toto – http://www.bild.de/news/ausland/grossbrand/vernichtet-mittelalter-burg-in-slowakei-23090444.bild.html No toz sme to dobojovali….
risko. Sa Ti machruje za ciarou…
Schvalne som si otvoril islandske noviny a o volbach sice ani ciarka, ale ine tam bolo!
http://www.mbl.is/frettir/erlent/2012/03/11/kastali_i_bjortu_bali/
fčera som tam ešte do urny pridal dva lístečky, kuknite na ne, no niesú krásne???