presťahované….televizu nehladajte zobral si ju mirek pod pazuchu, fčul tam máte platovú s monitorom chvm30rokof……oslávili sme v trojke maťkove narodky…česť a sláva borovičke, ktorá ma na vignete samé ocenenia, zajtra do geo3 maťko kúpi novú z tej pôvodnej na zajtra ništ neostalo.
P.S. rasťo kúpil si napiču arašídy, vôbec nie sú slané, tak sme ich zjedlyyyyyy…..
P.S.2 kemr má omluvenku ivan má absenciu!!!!!!
dnes sme sa so zarmutkom rozlucili s nasou drahou skusobnou na laze v ktorej sme boli dve tisicrocia od roku 1998. Prezili sme tam pekne chvile. Zlozili albumy Panika PankPLESNIVI STARCI a Tunel.. Naposledy na nas zastekal Ajko. Mirecek sa lucil s povestnym AHOJ KATKAAA
Manžel hovorí manželke: Čo by si spravila, keby sa stala taká náhoda, že ma nájdeš v posteli s inou?
Manželka akoby nič miesto odpovede sa pýta: A čo by si ty urobil, keby si ma našiel v posteli s iným?
Manžel hovorí: No pozor! Nemýľ si náhodu s kurvením.
caute-dost ludi sa pyta na strankach festivalov ci pozvu velke mena na svoje festivaly,a ja som sa vcera pytal na stranke grapu ci pozvete chvm-odpoved :Mato> CHVM nebudú
nic proti ale chyba tu specializovany fest na cs scenu /alternativa,underground,punk/ cisto cs zalezitost
Mato, GRAPE som riesil osobne uz davno, oni maju cielovu skupinu 18-30 rokov, volaju mlade kapely a nie vykopavky ako sme my…….maju sice stage LEGENDY, ale to je tento rok plne……….ale neboj. Niekde hrat budeme, nechaj to na nas. Nam sa tiez musi ten festival pacit…..Nakoniec my aj tak patrime do podzemia a do klubov a tam je nase miesto. Toto som uz davno pochopil…..
ja som práve objavil paradnu českú kapelu – Fru Fru – a koncerty iba v Česku; určite tam je kopa ďalšej hudby, o ktorej tu ani nepočuť; zišlo by sa to niekedy pritiahnuť tutok všetko.)
pavel fajt bude mat drum solo 17.2 koncert v muzeum obchodu v podunajskych biskupciach v blave-chystam sa tam
ku festom: kazdy tam chce mat aj nieco co dobre pozna ,v mojom pripade su to kapely od chvm az po ali ibn rachid,a popri tom chcem spoznavat aj dalsie kapely co nepoznam,ale ta klasika tam musi byt
a ved ja ani na ine festy ani nechodim-len tie moje kazdorocne pohoda,vrbovske vetry,grape, min rok som siel aj na zakovic open-ale nic proti ale niak ma neoslovil , skoda ze som nebol na ramuse…
pikoska na zaver dnes na radiu hej hrali slobodnu europu-rano 1.2.1991 🙂
na radiu dratak prave bezi Trencianske bublanie 3 diel. Je to o smoye homemade blas branuskovi slajzoch a chvm. Aj free varlata su tam. Ked scete ocuwajte. http://Www.dratak.cz tam to tusim je
Jéééééééé, Lubošhu klobúk dolu, to v geo3 sa mi páči………je to na dlhšie, či len na teraz????? Ale ajkovi budem určite chýbať!!!!!!…koho sa bude báť, keď len mňa sa bojí =:o(
Maťo ja bývam pod sokolicami hneď vedľa maxu do geo3 to mám 5 min. a po ceste krčmu do ktorej chodím……
….janáček je pri mojej mame, to mám 2 min od domu…….
….len kuwa keď už piť prestávame…..nevadí dáme kofolu…..
molon. Je to na furt. S Rastickom sme pri vine na vianocnom vecierku toto vymysleli. Enem za odmenu budeme musiet na Vianoce pre geodetov zahrat. Mozno uz tento tyden stahovacka ak sa dole stihne upratat
chlopaki. Gdo mozete v marci poslat 2 percenta z dane tak sa mi ozvite. Kasa chvm zacina zivat prazdnotou. A pred nami nove cd co sceme vydat a aj knizka
sag to to to acidko. Bude to naozaj ovela vacsi luxus na stare kolena. Furt secko rozlozene. Teplo. Kozena sedacka. Hajzel. Spevove bedne. Molon 5 min od domu. Parking. Alarm. Tos skvele. Aj psovi uz z chvm drbalo. Furt stekal.
Zdravim pankacof.
Chcem sa spytat ci poradit od vas. Synovec s kamosmi (13-14) chcu hrat a davaju dokopy kapelu. Zhanaju kombo na gitaru, asi nieco nenarocne. Viete poradit ci niekto nema nieco lacnejsie, pripadne kde kupit? Diky moc.
Rado
presťahované….televizu nehladajte zobral si ju mirek pod pazuchu, fčul tam máte platovú s monitorom chvm30rokof……oslávili sme v trojke maťkove narodky…česť a sláva borovičke, ktorá ma na vignete samé ocenenia, zajtra do geo3 maťko kúpi novú z tej pôvodnej na zajtra ništ neostalo.
P.S. rasťo kúpil si napiču arašídy, vôbec nie sú slané, tak sme ich zjedlyyyyyy…..
P.S.2 kemr má omluvenku ivan má absenciu!!!!!!
neskaj som fakt nemohol, musel som pracuvat a pracujem ešte a ešte aspon do polnoci budem … a zajtra do Blavy ohladne brnkatiek … kua aj lav dis gejm
watko nmh plis hod do clankov ten o 30 rokov chvm. Link najdes v discografii 30 chvm. A lepsie bude bKED tam das pdf nech to tam je na veky
dnes sme sa so zarmutkom rozlucili s nasou drahou skusobnou na laze v ktorej sme boli dve tisicrocia od roku 1998. Prezili sme tam pekne chvile. Zlozili albumy Panika PankPLESNIVI STARCI a Tunel.. Naposledy na nas zastekal Ajko. Mirecek sa lucil s povestnym AHOJ KATKAAA
a este zamavame na rozlucku. V novej skusobni bude cistejsie teplejsie peknejsie ale isto mi tam buf chybat spolocne štanie pri plote
vystite sa pred geockom
ahoj čau . Pápá
Manžel hovorí manželke: Čo by si spravila, keby sa stala taká náhoda, že ma nájdeš v posteli s inou?
Manželka akoby nič miesto odpovede sa pýta: A čo by si ty urobil, keby si ma našiel v posteli s iným?
Manžel hovorí: No pozor! Nemýľ si náhodu s kurvením.
zajtra tj vo stvrtok stretavla 15 30 v geo3. Odtial pojdu 2 auta a stahujeme z lazu veci
17.2.2012, piatok, 19,30 hod.
http://www.fajt.cz Pavel Fajt (CZ – drums) viac info tu http://www.rockvmuzeu.sk/kontakt.php
budem tam
caute-dost ludi sa pyta na strankach festivalov ci pozvu velke mena na svoje festivaly,a ja som sa vcera pytal na stranke grapu ci pozvete chvm-odpoved :Mato> CHVM nebudú
nic proti ale chyba tu specializovany fest na cs scenu /alternativa,underground,punk/ cisto cs zalezitost
Mato, GRAPE som riesil osobne uz davno, oni maju cielovu skupinu 18-30 rokov, volaju mlade kapely a nie vykopavky ako sme my…….maju sice stage LEGENDY, ale to je tento rok plne……….ale neboj. Niekde hrat budeme, nechaj to na nas. Nam sa tiez musi ten festival pacit…..Nakoniec my aj tak patrime do podzemia a do klubov a tam je nase miesto. Toto som uz davno pochopil…..
ja som práve objavil paradnu českú kapelu – Fru Fru – a koncerty iba v Česku; určite tam je kopa ďalšej hudby, o ktorej tu ani nepočuť; zišlo by sa to niekedy pritiahnuť tutok všetko.)
FRU FRU je stara kapela, hra tam PAVEL FAJT z DUNAJA
jo, ale ja som ich objavil iba teraz:)) (hamba miˇ)
a nevedel som že tam hraje Fajt, ale Dunaj tam bolo vzdialene počuť.)
pavel fajt bude mat drum solo 17.2 koncert v muzeum obchodu v podunajskych biskupciach v blave-chystam sa tam
ku festom: kazdy tam chce mat aj nieco co dobre pozna ,v mojom pripade su to kapely od chvm az po ali ibn rachid,a popri tom chcem spoznavat aj dalsie kapely co nepoznam,ale ta klasika tam musi byt
a ved ja ani na ine festy ani nechodim-len tie moje kazdorocne pohoda,vrbovske vetry,grape, min rok som siel aj na zakovic open-ale nic proti ale niak ma neoslovil , skoda ze som nebol na ramuse…
pikoska na zaver dnes na radiu hej hrali slobodnu europu-rano 1.2.1991 🙂
ranko. Budujme ten kapitalizmus s fickovou tvarou
acidko. Ako sa ma tvoja kerka chvm na krku?
vcelku spokojne si chrochka. scela by sice kusok ozivit a zvyraznit po dobe ale vdaka liekom mojim si ešče moší počkac kúsek..
Pani, podpisom tutok mozte pomoct zachranit vyborny (a tym myslim skutocne vyborny) klub:
http://www.ipetitions.com/petition/save-nasa-rvk/
Ja vam potom ukazem ake paradne miesto to je.
ej veru Matkovi Nmh secko naj g narodkam. Sag sme cera chlipali
Nazdravie Martin !
Vďaka hoši, snáď čoskoro zapijeme.
…kuwa…
http://www.topky.sk/cl/100314/1295533/Sok-pre-gitaristu-Black-Sabbath–Rakovina-
Martinovi secko naj zo zafucanej skaly a ked sa dostanem domov, tak aj pifko si dam na teba! : )
Ďakujem, dám si s tebou, na diaľku 🙂
na ct2 jana hlavsova a aj mejla. Muchomurky. Plastici. Zeny charty 77
uo stvrtok prestahujeme veci z lazu do geo
nová skúšobna ?
ci aj kusok nazad
pekny clanok o JULOVI JEBE…
kuknite hlavne poslednu vetu
http://profit.etrend.sk/biznis/neskutocna-simulacia-reality-2.html
ved aj dalsi clen chvm je spomenuti,inac mojej mami brat robi tiez u berita -asi vam to meno nic nehovori -Marian Ignačák,to len ci nahodou nepoznate
Ja len ze sa tam pise , ze JEBE a PALO zalozili CHVM, kde neskor hrali bratia KASCAKOVCI a aj BRANUSKO JOBUS…to pekne skomolil ten znaly reporter…..
možno ich poplietol ten výpočet členstva v knihe
minimálne braňuško a mišo kaščák tam sú (ako hostia:))
ano asi preto to je
jj tiez som si to vsimol:))
Trencianske bublanie 3….o SMOXE, HOMEMADE, BLAS, FREEVARLATA atd…a aj CHVM nech sa paci
http://www.radiodratak.cz/porad/trencianske-bublanie-3-dil-68#
kua prazdniny skoncili a snehu je hned plna rit..ide0sa frezovat
na radiu dratak prave bezi Trencianske bublanie 3 diel. Je to o smoye homemade blas branuskovi slajzoch a chvm. Aj free varlata su tam. Ked scete ocuwajte. http://Www.dratak.cz tam to tusim je
Juraj tu mas cely album – http://www.filesonic.com/file/2006104234/www.NewAlbumReleases.net_Grouplove%20-%20Never%20Trust%20A%20Happy%20Song%20%282011%29.rar A odporucam vsetkym – to je ta grupa z predosleho prispevku..
nabuchane a vymakane – vravia o nich, ze su novy Pixies – chcete link?http://vimeo.com/29594896
Jéééééééé, Lubošhu klobúk dolu, to v geo3 sa mi páči………je to na dlhšie, či len na teraz????? Ale ajkovi budem určite chýbať!!!!!!…koho sa bude báť, keď len mňa sa bojí =:o(
Maťo ja bývam pod sokolicami hneď vedľa maxu do geo3 to mám 5 min. a po ceste krčmu do ktorej chodím……
….janáček je pri mojej mame, to mám 2 min od domu…….
….len kuwa keď už piť prestávame…..nevadí dáme kofolu…..
ajka budem vozit do tn a naucim ho aby ta do riti pokusal
molon. Je to na furt. S Rastickom sme pri vine na vianocnom vecierku toto vymysleli. Enem za odmenu budeme musiet na Vianoce pre geodetov zahrat. Mozno uz tento tyden stahovacka ak sa dole stihne upratat
chlopaki. Gdo mozete v marci poslat 2 percenta z dane tak sa mi ozvite. Kasa chvm zacina zivat prazdnotou. A pred nami nove cd co sceme vydat a aj knizka
prakticke kua cez zimu. lepsia dostupnost, viacej krciem v okoli, viacej domacich zasob ostane.. =;o)))
sag to to to acidko. Bude to naozaj ovela vacsi luxus na stare kolena. Furt secko rozlozene. Teplo. Kozena sedacka. Hajzel. Spevove bedne. Molon 5 min od domu. Parking. Alarm. Tos skvele. Aj psovi uz z chvm drbalo. Furt stekal.
molon 5 min od domu?? ved molon ma do 5 min krcmu u janacka:)) a geo je troska dalej ,ale asi si to myslel autom
mato. Ja viem dobreKDE BYVA molon. Ty vies kde byva jeho mama.on byva pri maXE
som si to pomylil
Oznamujeme Vam, ze skusobna na LAZE sa po 14 rokoch presuva do zasadacky GEO3 na Stefanikovej ……… panks not det….
katka zavelila ze sa stahujete?? :))
nie. Budewe jej chybat
ja odporucam big music v banskej bystrici-ceny celkom ok,dost mily predavaci ,vedia poradit a rozvos po celopm slovensku http://www.bigmusic.sk
Zdravim pankacof.
Chcem sa spytat ci poradit od vas. Synovec s kamosmi (13-14) chcu hrat a davaju dokopy kapelu. Zhanaju kombo na gitaru, asi nieco nenarocne. Viete poradit ci niekto nema nieco lacnejsie, pripadne kde kupit? Diky moc.
Rado
ej veru raduz asi my ti nepomozeme. Ale tu dolu ta hlava od brana motovskeho bola skvela kupa
KuaWork …. a zase až do Vianoc … nech
jo jo. kusok popracovat, potom dochtorke, opat popracovat a vecer popit co-to..
tag do prace pankaci