To ako nakupit darceky? Hmmmm, rozmyslam co je otravnejsie a ubijajucejsie ako behanie po obchodoch a nakupovanie darcekov (obzvlast pred vianocami)…. platenie uctov? No jasne! Este na toto netreba zabudnut pred koncom sveta!
skvela lyzovacka val gardena. A aj u niektorych pekne vecerne wopice…mato. Na tych skalach nieje sneh preto lebo tie skaly su kolme….a kazdy vecer je tlacova konferencia
lubos-robim hlbkovu kontrolu tvojich mc a znovu nasiel zapotrosene veci teraz mininmalny orchester,dg 307 a este skumam aked doskumam dam na cda mozno najdem aj to dkp -modre auto
Desatoro HSPK:
1. Viac financií do kultúrnych akcií v regiónoch a školách
2. Zavedenie hudobných predmetov v školách ako Rock, SKA, Punk, alebo Funky
3. Vniesť viac kultúry aj do parlamentu, kde sa pred každým zasadnutím bude spievať hymna, alebo iná národná pieseň
4. Dostať hudbu na verejné priestranstvá, do MHD, vlakov, autobusov a tiež na zastávky a stanice.
5. Posunutie nočného kľudu až do polnoci
6. Zákonom stanoviť maximálnu cenu hudobných albumov na 5 eur
7. Koncertné poukazy pre každého
8. Chceme, aby v každom meste a obci bola aspoň raz za týždeň kultúrna udalosť
9. Zrušenie tichých zón v mestách
10. Dosťať Slovensko v rebríčku najšťastnejších krajín na svete do TOP 10. Momentálne je na 73. priečke
budem ich volit kedze je tam aj moj znamz v tej strane -jury z konfliktu -konecne niaka poriadna strana :)))))))))))
Tu sa mozte kuknut na kusok islandu pri pocuvani mojej najoblubenejsej is rockovej kapely. Na zaciatku reykjavik zhora, potom kusok ostrova a prisatie v Isafjordure (ako z Jurajovej knihy viete aj on tam chcel pristat, ale akosi sa mu to nepodarilo) – to preto, lebo kapela ma matuci nazov a nie je z Rvk, ale z tamade.
cau lubos na majle mas este 4 songy co ta poprosim vypocut a pomenovat,ak uz nestihas kvoli lyzovacke v talainsku kludne polsi odpoved aj na buduci tyzden
Chlapci ako sa volala pesnicka co ste hrali ako prvu v starej pekarni.? 3.12 .? Refren bol vygumovany..:D to je vsetko co si pametam..:D takze pomoc..:D a inak ste kvalitne hrali..:)
ranko. Kua . V italy taky riedky vzduch ze nam Jozko hnusne opuchol
Ty si si v tom tusim nasiel zalubu 😛
a este jedno na ukazku ,posledne
uz opravene obaly
lubos prosim zajtra kukni majle odo mna a daj vediet dik
ps-uz aj obaly nahravok budem upravovat opravovat fukkavice :))
nasiel som doma zabudnutu fotku
…do piči akosi rýchlo ste sa vrátili…
od vcera mam tento soft doma-chvilku potrva ked sa snim uplne zoznamim a tu je 1 ukazka- takto to vyzera aj na fukkavici na facebooku
ahoj z lazu
no to som nevedel ,viem ze robia festaky take male,dobra akcia bola aj 40 rokov doda tarkaja v modre pred rokom ,den na to vrbovske vetry
matko tu stranku maju uz dlhsie.. dodo robi akcie na kluc.
agentura hodokvas sa zobudza http://www.agenturakvas.sk/
Úvaha pri čaji.
Takže písali, že koniec sveta príde 21.12.2012?
Tak to ten rok už nejako len vydržíme.
práca 14:05
Nechcem vas sklamat, ale na Slovensku sme o 30 rokov pozadu, takze koniec sveta bude az v 2042…
Ja im sice neverim, ale pre istotu tentokrat necham nakupovanie darcekov radsej na poslednu chvilu.
Jagi alebo si radšej zober mastný úver a nakúp toľko, koľko sa ti len nehnusí.
To ako nakupit darceky? Hmmmm, rozmyslam co je otravnejsie a ubijajucejsie ako behanie po obchodoch a nakupovanie darcekov (obzvlast pred vianocami)…. platenie uctov? No jasne! Este na toto netreba zabudnut pred koncom sveta!
Par mesicu do konce sveta zbyva… http://www.youtube.com/watch?v=q4PNyivtz74
Úvaha pri káve.
SEx na starobu už nebude o pocitoch, ale o predstavách.
doma 15:33
Luboško, posielam pozdrav do bezsnehového raja a opatrne carvuj.
a dnes uz je sneh az po vajca
…tak aspoň pijete???
skvela lyzovacka val gardena. A aj u niektorych pekne vecerne wopice…mato. Na tych skalach nieje sneh preto lebo tie skaly su kolme….a kazdy vecer je tlacova konferencia
no ja som myslel na zjazdovke
na zjazdovkach asi 40 cm.ale da sa. Pustia aj preteky svetoveho pohara
a neskaj taktok
no snehu je tam jak mandariniek za sociku
kusok dalej iny svet. Val gardena ako v zime vyzera
Bre ranko – ale kied sa zamyslis a pozries na datum – vyzera to dobre na hovno a ty curimrdi sa nechcu v Afrike dohodnut…..
lubos-robim hlbkovu kontrolu tvojich mc a znovu nasiel zapotrosene veci teraz mininmalny orchester,dg 307 a este skumam aked doskumam dam na cda mozno najdem aj to dkp -modre auto
Charta 2012!!!
Tak v banskej stiavnici mame uz 15cm a lad..vsade..
darcek nabalim az vo stvrtok. Som nestihaw
Tatry 30 cm nového prašáku….
kua snegu tu nula cm. Pozdrav z canazei
Nikde ho nei – moc teplo vsade – kdeze je ten minuly rok….
Oravska lesna 30cm ta try-10cm
http://www.livemusic.sk/clanok/do-parlamentu-sa-tlacia-aj-horkyze-slize-hudba-bude-zniet-odvsadial/1969
Desatoro HSPK:
1. Viac financií do kultúrnych akcií v regiónoch a školách
2. Zavedenie hudobných predmetov v školách ako Rock, SKA, Punk, alebo Funky
3. Vniesť viac kultúry aj do parlamentu, kde sa pred každým zasadnutím bude spievať hymna, alebo iná národná pieseň
4. Dostať hudbu na verejné priestranstvá, do MHD, vlakov, autobusov a tiež na zastávky a stanice.
5. Posunutie nočného kľudu až do polnoci
6. Zákonom stanoviť maximálnu cenu hudobných albumov na 5 eur
7. Koncertné poukazy pre každého
8. Chceme, aby v každom meste a obci bola aspoň raz za týždeň kultúrna udalosť
9. Zrušenie tichých zón v mestách
10. Dosťať Slovensko v rebríčku najšťastnejších krajín na svete do TOP 10. Momentálne je na 73. priečke
budem ich volit kedze je tam aj moj znamz v tej strane -jury z konfliktu -konecne niaka poriadna strana :)))))))))))
žeby som predsa len išiel k voľbám ….. chalani sú zrelí na koalíciu s FJK
Dobre promo pre turne. Kazdy o tom pise ako o senzacii. : )
asi to fakt budem volit !!!!!!!
http://vimeo.com/33353483
Tu sa mozte kuknut na kusok islandu pri pocuvani mojej najoblubenejsej is rockovej kapely. Na zaciatku reykjavik zhora, potom kusok ostrova a prisatie v Isafjordure (ako z Jurajovej knihy viete aj on tam chcel pristat, ale akosi sa mu to nepodarilo) – to preto, lebo kapela ma matuci nazov a nie je z Rvk, ale z tamade.
neboj. .uz som dostatocne namlsany
Co? Ja som tu zavesil video a nie salonky.
jaj sa nak zamotala klavesnica ze pisem preklepy
cau lubos na majle mas este 4 songy co ta poprosim vypocut a pomenovat,ak uz nestihas kvoli lyzovacke v talainsku kludne polsi odpoved aj na buduci tyzden
nes iham
ranko kua
– Viete ako naseriete muchu?
– Zavriete ju do fľašky a začnete pred ňou lízať hovno…
skuska
Ľubko z Gurunu… 😀
lukas.bukai@facebook.com A dalsi plusovy bod odomna za tu Diskografiu.
posli mi do mailu tvj post adres. Ako ti na majl poslem cd?
Hotovo..
Chlapci ako sa volala pesnicka co ste hrali ako prvu v starej pekarni.? 3.12 .? Refren bol vygumovany..:D to je vsetko co si pametam..:D takze pomoc..:D a inak ste kvalitne hrali..:)
posli adres. Poslem cd
Normy. Dik za podporu. Ps ty si pil?
Dik..Tak nedalo sa odolat capovanemu pivku v Kriglu.:)