Viktor…..ja som psíčkár a mňa sa bojí každý pes /aj Lubošov a to sa ho bojí každý kto ho vidí/, takže na sobotu máš omluvenku, psík je psík a je prednejší……..Ywko sprav mi tam „oprav“na to množné číslo prídavných mien…..
Díky luboši za povzbuzující dvě hodiny,zvláštní dík jurajovi.
pořad jsem vyslechl na kopci . jistě jsem mohl věnovat větší pozornost,ale teplota byla jaká byla,co jsem chytil musí stačit.
Plesniví starci mají fantastický zvuk.a tunel povzbudivý text.
Nitru nestíhám.Múj pes mě potřebuje tady.Těším se příště!
lubos:Rad som ta pocul. Vedel som, ze to dopadne dobre, tak teraz ani nechvalim. Len ma prvy krat pri pocuvani Slov fm napadlo, ze vas usekli, ze toto dve hodky neboli. btw:Noha sa nelepsa? A a ako to vlastne? Drzim prsty, bo keby si sem prisiel, tak vozit ta sice budem, ale nosit nie!: )
jagi dik. Mystlim ze sme vycerpali tak 3 0 percent temy. Este 4 hodinky to chcelo…ale kto by to chcel pocuvat. Ku koncu sme to uz velmi zgeneralizovali. Ale aj tak som povdacny jurajovi ze isiel do toho a posunul nas o kusok dalej. Ked chcem dopovedat ten pribeh tak mi neostava nic ine len napisat dalsiu knizku. Vies aby ma Juraj opat pozval. A ze na tom uz pracujem tak tomu ver. Bude to kusok ioe ale stale o kapele a textoch atd. Uz zacinam mat jasnu predstavu. A nohe? Zatial to este nieje tak ako v tej pesnicke kopytovcov v ktorej stary partizan spieva ze Tuto boli volakedy nohe. Niekedy je to lepsie a inokedy horsie. Ale nohe na island este vkrocia. Neboj
Som rad, ze ides dat pokracovanie. Ked si hovoril o dotlaci, tak ma presne napadlo, ze to uz radsej druhy diel. A v artfore sa knihy vlastne vypredali? Dal si ich tam vobec vecla, alebo len par kuskov? A k tomu islandu… Hmmmm, len ci ja tu este budem. Uvidime!
———————————————————————-———————————————————————-———————————————————————-
Ivan Chvm Šmox Masarik:
Ľubo Dzúrik mi poslal takúto SMS-ku:
„Ivko, plis, napis Temovi, ze nas mrzi, ze sme mu fcera zobrali gitaru. Mirko po borovickach v tej tme si myslel, ze nesie moju basu. Tie kufre sa podobaju. Moj ma ale nalepky a Temov nie. Ked sa bude hnevat, tak mu kupime novu… Dik“ 🙂
Ivan Chvm Šmox Masarik:
Btw, ešte raz díky…! Bolo veľmi fajn a milé… 😀
Branko Temo Černák:
🙂
Ivan Chvm Šmox Masarik:
A ešte Kemrov príspevok z Diskusie na webe CHVM:
KeMr, 12. November 2011 15:25:
životné funkcie obnovené, gynobol pomaly ustupuje, pekný večier to bol až na vystrašeného Tema, ked v strese hladal kufer s telekastrom … musíme mu do Nitry doniesť niečo na upokojenie, hádam borovička by sa hodila… 🙂
Roman Fecko:
uz len borovicku temo potrebuje:))
Branko Temo Černák:
radšej whisky ked už……sedem a viac ročnú 🙂
Roman Fecko:
aj mne a sedem a viac rocnu:)
Ivan Chvm Šmox Masarik:
A to vám v kapele nestačí Whisky, ktorým už disponujete…? Však ho je dosť, nie…? 😀
Branko Temo Černák:
…tak tomuto chlapcovi tú knihu treba poslať, z extra silný zásob ju pre neho náidem, Lubošhu – nech ti pošle adresu, fukneme mu tam aj dáke cd-čko, takto vyzerajú tí správní fans……..
….a napíš mu, že my tiež už pijeme menej…..
takyto Peto mi napisal toto:
ahoj !
Neviem či Ti môžem tykat a otravovat Ťa, ale si myslím, že si v
pohode. Musel som sadnút za počítač a napísať TI, čo sa mi včera
stalo.
Len v krátkosti. Išiel som pre manželku do práce / 20,10 hod./.
Kedže som ju musel čakať, tak som si v aute prepínal stanice. A čo
sa nestalo.
Rádio FM – počúvam počúvam a ani neviem, kedy nasadla do auta. Bol
som unesený. Ani neviem čo mi cestou hovorila. Problém nastal
pred bytoukou, keď som nevedel, či mám ostať v aute dopočúvat to,
alebo čo. Manželka mi, že či nie som daebil, veď je kosa a benzín
drahý.
Tak nejako rýchlym presunom sme sa dostali domov a počúvali to v
obývačke aj so synom do konca. /Mohlo by ísť aj modré z neba/, bez
nároku. Diky, otvoril si mi oči, prišiel som na to, až teraz, že
som 20 rokov len robil ako muľa a pil. /nepijem už 9 mesiacov –
ambulantná liečba/. Ešte raz diky.
PS: Zažil som tú dobu. Mám 42 rokov. V 1983 v lete sa mi prevrátil
život na ruby jediným koncertom. VENTIL RG. Bol som 8smak a išiel
som na strednú umeleckú za fotografa. A to čo si včera hovoril, si
mohol hovorit aj za mňa. Dlhá ofina /popper?/ otcova košela bez
rukávov, čierna úzka kravata, maliarsky stojan , na nom škatule
/bicie/, španielky cez magiše. A boli sme kapela aj ked sme nevedeli
hrat, ale ska sa dalo, ked nie si hluchý a máš rytmiku. SUPER EX
ROCK, OXYGEN, DO ČERTA S PEKLA a po vojne ČO KOHO DO TOHO. Možno Ti
to niečo hovorí,dva koncerty /alebo 3, musím pozriet do kroniky/ sme
hrali aj z Bez Ladu a skladu, aj sme si vypili.
PS1: Tak by som Ťa chcel poprosiť samozrejme o tú knihu, keby si mi
mohol nejak posielat, alebo neviem čo. Proste chcel by som nejako
aktívny v tejto brandži. / Keďže sme ešte nevyhinuli, ha ha./
dik seckym co vydrzali az do konca. Ja sa s Jurajom vzdy dobre citim. Enem na smox ani homemade neostal cas. Mal som tam este morphine hudba praha uz jsme doma pulnoc .tak bru
Plastici vydávají nové CD!! Křest 14.12.2011 v Akropoli. Opatři si vstupenky včas.
CD se jmenuje Non Stop Opera, je to živák (velice vydařený) a celý večer bude věnován Magorovi.
lubos:Ta relacia funguje nejake dva roky. Dve hodky sa tam budete vykecavat a pustat si hudbu. Mozes so sebou zobrat knihu a precitat kusok, mozes zobrat cedecka a pustia ti ich. Vsak sa spytaj Jura, pripadne Lubosa exirskeho, ci Branuska. Ti sa tam uz vykecavali. Pripadne si to popocuvaj z webu. Posledny krat tam bol Daniel Hevier.
Suroviny: dva kila dutich čokoladovich figurkoch,
2 – 5 litre rumu
Postup:
zoberece čokoladovu figurku, odkušice jej hlavu, dolejece rum a možece
takoj konzumovac
Ps:
Lacnejši variant je bez dutych figurkoch 🙂
ja to nahram na kazetu klasicku,,lebo tiez nemam nahravac v notase a budem mat robotu s digitalizaciou mc -odsumovanim,strihanim mp3 ,nahravanim mc do pc, to bude nazivo mampravdu??
a takto je popis k udalosti slova s lubosom dzurikom na facebook udalosti:Ľuboš Dzúrik je jeden z najdôležitejších ľudí v slovenskej alternatívnej hudbe. Patrí medzi zakladateľov kapely CHVM, vytvoril vydavateľstvo Fukkavica Records, napísal knihu CHVM: Cesta od boľševika k nezávislosti. Je to rocker, má rád muziku a vie o nej veľmi zaujímavo písať aj rozprávať. V stredu večer v Slovách_FM sa sami presvedčíte.
V stredu 30.11.2012 o 20-00 na FM RADIO, relacia SLOVA FM s JURAJOM KUSNIERIKOM a LUBOSOM CHVM.
Ked scete pocuvajte. Snad zahraju aj STRANGLERS aj CHVM
Viktor…..ja som psíčkár a mňa sa bojí každý pes /aj Lubošov a to sa ho bojí každý kto ho vidí/, takže na sobotu máš omluvenku, psík je psík a je prednejší……..Ywko sprav mi tam „oprav“na to množné číslo prídavných mien…..
Díky luboši za povzbuzující dvě hodiny,zvláštní dík jurajovi.
pořad jsem vyslechl na kopci . jistě jsem mohl věnovat větší pozornost,ale teplota byla jaká byla,co jsem chytil musí stačit.
Plesniví starci mají fantastický zvuk.a tunel povzbudivý text.
Nitru nestíhám.Múj pes mě potřebuje tady.Těším se příště!
lubos:Rad som ta pocul. Vedel som, ze to dopadne dobre, tak teraz ani nechvalim. Len ma prvy krat pri pocuvani Slov fm napadlo, ze vas usekli, ze toto dve hodky neboli. btw:Noha sa nelepsa? A a ako to vlastne? Drzim prsty, bo keby si sem prisiel, tak vozit ta sice budem, ale nosit nie!: )
jagi dik. Mystlim ze sme vycerpali tak 3 0 percent temy. Este 4 hodinky to chcelo…ale kto by to chcel pocuvat. Ku koncu sme to uz velmi zgeneralizovali. Ale aj tak som povdacny jurajovi ze isiel do toho a posunul nas o kusok dalej. Ked chcem dopovedat ten pribeh tak mi neostava nic ine len napisat dalsiu knizku. Vies aby ma Juraj opat pozval. A ze na tom uz pracujem tak tomu ver. Bude to kusok ioe ale stale o kapele a textoch atd. Uz zacinam mat jasnu predstavu. A nohe? Zatial to este nieje tak ako v tej pesnicke kopytovcov v ktorej stary partizan spieva ze Tuto boli volakedy nohe. Niekedy je to lepsie a inokedy horsie. Ale nohe na island este vkrocia. Neboj
Som rad, ze ides dat pokracovanie. Ked si hovoril o dotlaci, tak ma presne napadlo, ze to uz radsej druhy diel. A v artfore sa knihy vlastne vypredali? Dal si ich tam vobec vecla, alebo len par kuskov? A k tomu islandu… Hmmmm, len ci ja tu este budem. Uvidime!
jagi. Ked nebudes tak nejdem.
? To co su za reci? Island treba vidiet!
Opäť raz z Fejsbúku… 😛
Ivan Chvm Šmox Masarik:
Ľubo Dzúrik mi poslal takúto SMS-ku:
„Ivko, plis, napis Temovi, ze nas mrzi, ze sme mu fcera zobrali gitaru. Mirko po borovickach v tej tme si myslel, ze nesie moju basu. Tie kufre sa podobaju. Moj ma ale nalepky a Temov nie. Ked sa bude hnevat, tak mu kupime novu… Dik“ 🙂
Ivan Chvm Šmox Masarik:
Btw, ešte raz díky…! Bolo veľmi fajn a milé… 😀
Branko Temo Černák:
🙂
Ivan Chvm Šmox Masarik:
A ešte Kemrov príspevok z Diskusie na webe CHVM:
KeMr, 12. November 2011 15:25:
životné funkcie obnovené, gynobol pomaly ustupuje, pekný večier to bol až na vystrašeného Tema, ked v strese hladal kufer s telekastrom … musíme mu do Nitry doniesť niečo na upokojenie, hádam borovička by sa hodila… 🙂
Roman Fecko:
uz len borovicku temo potrebuje:))
Branko Temo Černák:
radšej whisky ked už……sedem a viac ročnú 🙂
Roman Fecko:
aj mne a sedem a viac rocnu:)
Ivan Chvm Šmox Masarik:
A to vám v kapele nestačí Whisky, ktorým už disponujete…? Však ho je dosť, nie…? 😀
Branko Temo Černák:
nee
CHVM nitra 03.12.2011
1. NORMY sax
2. KONIEC SVETA sax
3. PRAVDA sax
4. UNDERGROUND sax
5. HOVNO sax
6. DENNO DENNE
7. 18-20
8. Krivak
9. HOT DOG
10. DOPITE .
11. HARMASAN
12 NO MORE HEROES .
13. BRAVCOVE
14 Z PLNYCH PLUC
15 TUNEL sax
16. PLESNIVI STARCI sax
17. UMELE HMOTY sax
18. SOMETHING BETTER CHANGE
…tak tomuto chlapcovi tú knihu treba poslať, z extra silný zásob ju pre neho náidem, Lubošhu – nech ti pošle adresu, fukneme mu tam aj dáke cd-čko, takto vyzerajú tí správní fans……..
….a napíš mu, že my tiež už pijeme menej…..
PETO je zo SPISSKEJ. Normalne az tam to bolo ocut
MOLONE.ADRES MAM…..zajtra mu posleme veci. Dones BOOK. Ja uz nemam kua…….
takyto Peto mi napisal toto:
ahoj !
Neviem či Ti môžem tykat a otravovat Ťa, ale si myslím, že si v
pohode. Musel som sadnút za počítač a napísať TI, čo sa mi včera
stalo.
Len v krátkosti. Išiel som pre manželku do práce / 20,10 hod./.
Kedže som ju musel čakať, tak som si v aute prepínal stanice. A čo
sa nestalo.
Rádio FM – počúvam počúvam a ani neviem, kedy nasadla do auta. Bol
som unesený. Ani neviem čo mi cestou hovorila. Problém nastal
pred bytoukou, keď som nevedel, či mám ostať v aute dopočúvat to,
alebo čo. Manželka mi, že či nie som daebil, veď je kosa a benzín
drahý.
Tak nejako rýchlym presunom sme sa dostali domov a počúvali to v
obývačke aj so synom do konca. /Mohlo by ísť aj modré z neba/, bez
nároku. Diky, otvoril si mi oči, prišiel som na to, až teraz, že
som 20 rokov len robil ako muľa a pil. /nepijem už 9 mesiacov –
ambulantná liečba/. Ešte raz diky.
PS: Zažil som tú dobu. Mám 42 rokov. V 1983 v lete sa mi prevrátil
život na ruby jediným koncertom. VENTIL RG. Bol som 8smak a išiel
som na strednú umeleckú za fotografa. A to čo si včera hovoril, si
mohol hovorit aj za mňa. Dlhá ofina /popper?/ otcova košela bez
rukávov, čierna úzka kravata, maliarsky stojan , na nom škatule
/bicie/, španielky cez magiše. A boli sme kapela aj ked sme nevedeli
hrat, ale ska sa dalo, ked nie si hluchý a máš rytmiku. SUPER EX
ROCK, OXYGEN, DO ČERTA S PEKLA a po vojne ČO KOHO DO TOHO. Možno Ti
to niečo hovorí,dva koncerty /alebo 3, musím pozriet do kroniky/ sme
hrali aj z Bez Ladu a skladu, aj sme si vypili.
PS1: Tak by som Ťa chcel poprosiť samozrejme o tú knihu, keby si mi
mohol nejak posielat, alebo neviem čo. Proste chcel by som nejako
aktívny v tejto brandži. / Keďže sme ešte nevyhinuli, ha ha./
tag kemrix ok
neskaj neveziem nikoho, idem do Nitry, odtál rovno na laz
dik seckym co vydrzali az do konca. Ja sa s Jurajom vzdy dobre citim. Enem na smox ani homemade neostal cas. Mal som tam este morphine hudba praha uz jsme doma pulnoc .tak bru
Lubos: http://213.215.116.181:8001/fm/2011-11-30/954-Slova_FM-20-00.mp3
diky zuza
elvik. Picni to este do odkazovaca plis
máš to tam.
diky elvik
Pekne Luboško … aj som Ti začapkal 😉
dobre sa pocuvalo a kams a chystas najblizsie lubos debatovat ??:))
este skus ist do radia regina ,pista z vandalov tam ma relaciu o knihach ,hudbe,minule tam bol aj jeho kamarat datra z rozporu
…už 100 rokov som nepočúval rádio 2 hodiny, pekné to bolo Lubošhu, rýchlo ubehli tie dve hodiny…
pocuvame pocuvame!!
http://www.rozhlas.sk/radio-fm/ako-nas-pocuvat-internet
Plastici vydávají nové CD!! Křest 14.12.2011 v Akropoli. Opatři si vstupenky včas.
CD se jmenuje Non Stop Opera, je to živák (velice vydařený) a celý večer bude věnován Magorovi.
Na FM radiu už chodí reklama na večerného Luboša
ranko kluci..
Lubos: netreba to nahravat, starsie relacie su automaticky na stiahnutie na webe radia fm ako mp3, takze zaznam budes mat tak ci tak.
skvele. Dik
lubos:Ta relacia funguje nejake dva roky. Dve hodky sa tam budete vykecavat a pustat si hudbu. Mozes so sebou zobrat knihu a precitat kusok, mozes zobrat cedecka a pustia ti ich. Vsak sa spytaj Jura, pripadne Lubosa exirskeho, ci Branuska. Ti sa tam uz vykecavali. Pripadne si to popocuvaj z webu. Posledny krat tam bol Daniel Hevier.
dik. Jagi. Juraj mi vsetko hovoril. Cd beriem. A pocuvat nebudem aby som sa po nich neopakoval.len som to chcel nahrat
Ty si s tym nepocuvanim nedas pokoj? : ) A ja, ze ta tam Juraj konecne donuti popocuvat vasich islandskych suputnikov! : )
to moze skusit
RYCHLA RUMOVA PRALINKA
Suroviny: dva kila dutich čokoladovich figurkoch,
2 – 5 litre rumu
Postup:
zoberece čokoladovu figurku, odkušice jej hlavu, dolejece rum a možece
takoj konzumovac
Ps:
Lacnejši variant je bez dutych figurkoch 🙂
ranko. ..snad poprosim matka nmh keby mohol nech to navrci. On je vzdy spolahlivy. Uvidime kam sa to vsetko uberie a aky priestor nam daju
ja to nahram na kazetu klasicku,,lebo tiez nemam nahravac v notase a budem mat robotu s digitalizaciou mc -odsumovanim,strihanim mp3 ,nahravanim mc do pc, to bude nazivo mampravdu??
Ľuboš, bohužiaľ to nemôžem nahrať, nemám doma žiadne nahrávadlo, iba mp3 prehrávač s obmedzenou kapacitou záznamu.
mato:Link samotny nie, lebo starsie relacie tam nie su. Sa tam pozri.
ak nezabudnem a budem mat po ruke tak to nahram,ale neslubujem
a takto je popis k udalosti slova s lubosom dzurikom na facebook udalosti:Ľuboš Dzúrik je jeden z najdôležitejších ľudí v slovenskej alternatívnej hudbe. Patrí medzi zakladateľov kapely CHVM, vytvoril vydavateľstvo Fukkavica Records, napísal knihu CHVM: Cesta od boľševika k nezávislosti. Je to rocker, má rád muziku a vie o nej veľmi zaujímavo písať aj rozprávať. V stredu večer v Slovách_FM sa sami presvedčíte.
a udalost ma velku fotku teba lubo -tusim zo stranky:)
Nieco o PICF
http://hudba.zoznam.sk/spravy/2011-11-28-picf-2011-ked-sa-z-nostalgie-rodi-nova-tradicia-reportaz-foto
tak aby si nepindal ty vol punkacsky -vse naj a daj sa na jelena molon k tomu vcerajsiemu sviatku kurva
V stredu 30.11.2012 o 20-00 na FM RADIO, relacia SLOVA FM s JURAJOM KUSNIERIKOM a LUBOSOM CHVM.
Ked scete pocuvajte. Snad zahraju aj STRANGLERS aj CHVM
Na konecne dostal rozum ten Duro! Opocuvam, ale len zo zaznamu. Ked vy sa budete vykecavat, ja budem makat! Dedek Mraz na to zasek serka.
kde byva taky zaznam?
Na druhy den je v archive na webe radia fm. Sice neviem co a ako je mozne, ale mozno by to niekto mohol aj nahrat a zavesit i semkaj.
nestaci ti link na podcast fm /archiv /?? baba
sehr schön, budeme kukat … aj očúvat
zapisujem a niak sa roztrhlo vrece s tebou radio dratak,pohoda in door diskusia,fm radio
ranko kua. . Tag do prace
molonisko secko naj. Akuqat tu bol dedko milan a svagor milan. Aj tebe teda na zdravie…
Tak, tak – vo štvrtok… 😉
Molon, potraseme rukou vo štvrtok v pankovej, nazdravie 🙂