Toto píše Viktor Dohnal
Modre auto som napočúval z kazety, takže hneďprvá ma prekvapuje.Je svižnejšia,to áno..ale ten humpolácky ťažký zadok,čo sa mi tak páčil ,preč.
Od druhej po Banánovú gala prehliadka protijedov , sviežosti ,radostnej prítomnosti , odpovedí v dobe keď hudba má miesto v životě
V Banánovej a od nej až do konca iba tiene,Po Banánovej prichádzajú dve favoritky z kazety.Prekvapenie,dobré !
K textom ,najma Kašťáková : Čo toto je ?! Vôbec tomu nerozumiem.Tak sa neodváži hovoriť,4o to myslieť ani tej najvetší blb u nás v práci..Prielom.Aj keď aj toto je iba putovné ,Renáta !
v každom momentě vlastné originálne tento náhled,tuny práce
Na jesen som vas oslovil – myslim, ze som pisal vsetkym okrem Garage, s tymi som sa chystal spojit – ze chcem robit na Pohode opat aj nas prvy rocnik, kde hrali aj vase kapely.
Doteraz som cakal na vyjadrenie skupiny Auktyon z Ruska, ktora v 1997 tiez hrala.
Zial, v tomto roku im to nevyjde, vcera som dostal finalne nie od ich manazera Sergeja. Cakal som na to od oktobra.
Je mi to luto, ale cely koncept na tom padol. Vazim si, ze ste cakali, dufam, ze som vam neprekazil ine plany.
Zaroven som sa ale so Sergejom dohodol, ze to urobime v roku 2017. Aj to je pekna symbolika – 1997 / 2017.
Chcem teda poprosit vsetky kapely z roku 1997 – Flow, CHVM, Laura a jeji tygri, Garage, MCH Band, Polemic a Bez ladu a skladu – aby si zatial rezervovali druhy julovy vikend (6/7/8 jul) v roku 2017 pre Pohodu.
Verim, ze Sergej to potvrdi uz na jesen (mozno skor) a vtedy aj upresnime den.
Myslim, ze bude prijemne urobit dva festivaly v jednom – obsahom 21. rocnika bude aj prvy.
Dakujem za trpezlivost, je mi luto, ze to odkladame o rok, ale tesim sa na to. Velmi.
Dajte mi prosim vediet, ci ste s rokom 2017 ok. Cim skor to potvrdime / dohodneme si podmienky, tym skor si budeme na istom, ja sa pokusim aj Sergeja dotlacit k definitivnemu ANO co najskor.
Pekny den
Michal
Michal Kascak
CEO/Booking
Pohoda festival s.r.o.
Takže chvm isto hra. Či s Lubos alebo bez. Určite hra. Tá kapela si to zaslúži
mládenci, vo štvrtok som váš live koncert počúval na ukrajine. slboda a tak… také milé, symbolické mi to prišlo… =;o)
Neverím, KUA
A kery koncert? Má Ukrajinu už sloboda dorazila??
saq ten z primafu, julom moderuvany. a tam sloboda nedorazi nigdaa. teda okrem totej vasej, kera tam bola se mňú.
Toto píše Viktor Dohnal
Modre auto som napočúval z kazety, takže hneďprvá ma prekvapuje.Je svižnejšia,to áno..ale ten humpolácky ťažký zadok,čo sa mi tak páčil ,preč.
Od druhej po Banánovú gala prehliadka protijedov , sviežosti ,radostnej prítomnosti , odpovedí v dobe keď hudba má miesto v životě
V Banánovej a od nej až do konca iba tiene,Po Banánovej prichádzajú dve favoritky z kazety.Prekvapenie,dobré !
K textom ,najma Kašťáková : Čo toto je ?! Vôbec tomu nerozumiem.Tak sa neodváži hovoriť,4o to myslieť ani tej najvetší blb u nás v práci..Prielom.Aj keď aj toto je iba putovné ,Renáta !
v každom momentě vlastné originálne tento náhled,tuny práce
Hov g !
Lúky mal narodeniny
https://m.youtube.com/watch?v=yeQttNu-g78
Komara live
Pragl
Prag
Praga
…
Tu sme
No, bojím sa , že u Sagana nájdu nejaké bobule. Ala , to by bolo aj u Cancelaru, ale výkon perfektný.
Richard secko naj k meninám
Aľbo Richardovi!
Všetko najlepšie Richardom!
mladenci a ako to vyzera s tou platnou??
Hotovo. Čoskoro dodam
tak som vam bol mladenci zrobit nejaku tu reklamu uz aj pre jojku. ked to budu vysielat tak vas ohlasim. =;o)
Tešíme.. Chvm Acidko
Jebé King
Pred 2 rokmi
Underpunk
http://www.underpunk.sk/?attachment_id=75
Nemám .pošli mi ju,Luboš do Handlové .
Moj slovenský rok
http://m.hudba.zoznam.sk/spravy/31-03-2016-po-durovi-cernom-sa-za-bicie-v-slobodnej-europe-vratil-tomas-tulen-vojtek/
Mirecek secko naj k meninám
Ďakujem velmo pekne!
sa pripajaaam a prijaaam!!! =;o)))
lubeno hod mi prosim ta do mailu este raz tie veci co potrebujes dodat. konecne sa k tomu mozem dostat.. =;o)
Dave oslavuje narodeniny
Veselé sviatky a PITE
Už nepite!!!!!!!!!!!!!
Chalani na výstave lietadiel…stranglers
Este
Ako.keby som.molona videl
End
..
..
Báz má narodky
Píše Miško Kascak
Ahojte,
Na jesen som vas oslovil – myslim, ze som pisal vsetkym okrem Garage, s tymi som sa chystal spojit – ze chcem robit na Pohode opat aj nas prvy rocnik, kde hrali aj vase kapely.
Doteraz som cakal na vyjadrenie skupiny Auktyon z Ruska, ktora v 1997 tiez hrala.
Zial, v tomto roku im to nevyjde, vcera som dostal finalne nie od ich manazera Sergeja. Cakal som na to od oktobra.
Je mi to luto, ale cely koncept na tom padol. Vazim si, ze ste cakali, dufam, ze som vam neprekazil ine plany.
Zaroven som sa ale so Sergejom dohodol, ze to urobime v roku 2017. Aj to je pekna symbolika – 1997 / 2017.
Chcem teda poprosit vsetky kapely z roku 1997 – Flow, CHVM, Laura a jeji tygri, Garage, MCH Band, Polemic a Bez ladu a skladu – aby si zatial rezervovali druhy julovy vikend (6/7/8 jul) v roku 2017 pre Pohodu.
Verim, ze Sergej to potvrdi uz na jesen (mozno skor) a vtedy aj upresnime den.
Myslim, ze bude prijemne urobit dva festivaly v jednom – obsahom 21. rocnika bude aj prvy.
Dakujem za trpezlivost, je mi luto, ze to odkladame o rok, ale tesim sa na to. Velmi.
Dajte mi prosim vediet, ci ste s rokom 2017 ok. Cim skor to potvrdime / dohodneme si podmienky, tym skor si budeme na istom, ja sa pokusim aj Sergeja dotlacit k definitivnemu ANO co najskor.
Pekny den
Michal
Michal Kascak
CEO/Booking
Pohoda festival s.r.o.
Takže chvm isto hra. Či s Lubos alebo bez. Určite hra. Tá kapela si to zaslúži
No neviem, aj aj, ale skôr to nové
Ahojte, navrhujem nacvičiť povodny repertoar z r. 1997.:-)
Nno. Neboli tam.nase najlepšie skladby. Resp neboli ešte vzniknuté. … Ale niektore určite
Dobrý článok v Sme http://kultura.sme.sk/c/20122720/spevak-sex-pistols-kralovna-je-dolezita-ako-vodic-nakladiaku-rozhovor.html?ref=tit
tour:
http://hudba.zoznam.sk/spravy/16-03-2016-slobodna-europa-vyraza-na-turne-venuje-ho-durovi-cernemu/?campaign=interlink&medium=24.3.2016-Tublatanka
Gešo
Dnes
…a kurwa, niečo sa deje, za klávesami nie je dave…!!!
Ale je
http://www.tyzden.sk/kultura/30637/posledna-pozitivna-recenzia/
Perfektný článok!!!