Tož, strieborné kotúčiky som zopár krát potočil v prehrávači a hovorím ti nasledovné….podaril sa vám veľmi dobrý zvuk – počúval som na bedniach i cez lepšejšie sluchátka…..je fajn, že ste si spomenuli na Julka B.-/či on na vás?/ a tie jeho dva kúsky sú tiež plusové body. Prevažne klávesový Blázon kráľ ste spravili citlivo, pompézny záver vo Štvorn.šváboch je zaujímavý a nie celkom vo vašom rukopise. Vo svižnejších punkovejších kúskoch akoby som jemne počtul Ex-tip, ale, ako sme sa kedysi bavili…je dnes ťažko prísť s niečím, čo by sa na nič aspoň trochu nepodobalo…..
Veľmi som prekvapený z Modrého auta….sample a elektronika je výborná….pokiaľ nezabíja skutočnú skladbu….a to sa tu podarilo…hneď v úvodnom modrom aute cítiť skočnosť a hravosť kapely Zuby nehty, držte huby mi pripomína The Clash, v hlušine je zaujímavý, temer orientálny motív a húpavá učím sa chodiť je ďalšia výborná skladba….takže ako v jednom rozhovore povedal V.Brabenec z Plastikov…., že pořád hrajeme ty svý srágory….ani vám ešte autorská invencia nevyschla…..a doporučuje osem z desiatich ušných doktorov….a ja tiež….takže ďalej pokračujte v tom vašom ľúbivom death metale…..
Top 10 Deep Purple
http://ultimateclassicrock.com/deep-purple-songs/
Pankaci
Gbh
Všetkym Vám ďakujem za gratulácie. Na zdravie. FJK.
Secko dobre Rastick
Všetko naj, náš bubeník má dnes narodeniny. Ahoj Rastik
kuwa bol som tam a ani sa nepochválil…skurwený bubenícky pankáč!!! NAZDRAVIE Rastík!!!
tak notebook uz mam doma,zacinam opat doplnat-lubos zacinam tam kde som prestal cize kershik ,potom havrda
a prve co som zacal tak zmazal spam
Už to ide
Peto Primár je späť. Hurrra
Tož, strieborné kotúčiky som zopár krát potočil v prehrávači a hovorím ti nasledovné….podaril sa vám veľmi dobrý zvuk – počúval som na bedniach i cez lepšejšie sluchátka…..je fajn, že ste si spomenuli na Julka B.-/či on na vás?/ a tie jeho dva kúsky sú tiež plusové body. Prevažne klávesový Blázon kráľ ste spravili citlivo, pompézny záver vo Štvorn.šváboch je zaujímavý a nie celkom vo vašom rukopise. Vo svižnejších punkovejších kúskoch akoby som jemne počtul Ex-tip, ale, ako sme sa kedysi bavili…je dnes ťažko prísť s niečím, čo by sa na nič aspoň trochu nepodobalo…..
Veľmi som prekvapený z Modrého auta….sample a elektronika je výborná….pokiaľ nezabíja skutočnú skladbu….a to sa tu podarilo…hneď v úvodnom modrom aute cítiť skočnosť a hravosť kapely Zuby nehty, držte huby mi pripomína The Clash, v hlušine je zaujímavý, temer orientálny motív a húpavá učím sa chodiť je ďalšia výborná skladba….takže ako v jednom rozhovore povedal V.Brabenec z Plastikov…., že pořád hrajeme ty svý srágory….ani vám ešte autorská invencia nevyschla…..a doporučuje osem z desiatich ušných doktorov….a ja tiež….takže ďalej pokračujte v tom vašom ľúbivom death metale…..
Toto hore písal Martin mazar
…ja to yebem…nemažem!!!
Gudrun
Machacek bude mať Kurvadrat 50
https://m.youtube.com/watch?v=orl49pvN9Q0&feature=youtu.be
…to je čo?!?!?!?! …moje srdcovky v akcii…stranglers im robia predkapelu…
To máš na meniny predcasne
Zial len v Great Britain… V nemecku samostatne
chpalc ja už to sledujem cca. od marca kedy vyšlo prvé info, že budú hrať spolu…a od leta je tých 5 koncertov vypredaných…
Maťko NMH kuwa čo s tymi robotmi, furt to mažem…
Dobré Molone
….
…aha ondrej s pivom…potom si šťal celú noc…
By si sa divil…len raz
chvm – len som nemal čas to zaostrit
strana
strana
strana
finále LP modré auto
strana
strana
strana
Toto je čooooooooooooooooo?
Ruskí a čínski spam roboti sa zapojili do diskusie. Už je to v riešení.
Pankovi roboti
Spartakiada v chvm
https://m.youtube.com/watch?v=JSLiLgeyq60
http://www.thestranglers.net/?p=12701
Róbert, FJK
0,0,0
Čo tu píšu. Chcú nás kúpiť??
Modré auto
Skladačka sa skladá
Acidko
Blahoželáme novomanželom aj staromanzelom
…ywan je dorobený cez fotošop??? …kuwa jak cudzí čo sa strká do záberu..
Rastick, čo nič nepises, snad Ta neyeblo ….
U nás doma eblo polovicu osadenstva. Mňa nie…
Pekne to zosrali
No ani som nedopísal, a je to 3:0, tak asi HOWG