/v případě krásna, ale i přijatelna, se bude hrát samo venku v zahradě Pavana – všichni se také na to těšíme!!!
(pouze v případě eventuálního hnusna až nepěkna by se hrálo v sále uvnitř)
Ale naštěstí všichni víme, že bude krásně!!!
Tedy určitě, možná, snad … – prostě, bylo by fajn, kdyby bylo!
Tak přeci jen pro jistotu přihoďte ke svetru i deštník nebo slunečník, i když to bude nepochybně zbytečné/
Tradičně na PROSECKÝCH MÁJÍCH nebude samozřejmě chybět ani stánek POLÍ PĚT, s hudbou a literaturou, kterou jinde nenajdete!!!
Povoz s nealkem i ohnivou vodou, steaky a klobásami z buvola, ale i ovocným a chmelovým džusem bude rovněž na svém místě.
Legenda hudobných festivalov pokračuje.
BOX
UHOL DOPADU
MORTIMOR BAND
NÁHODNÝ WÍSKIT
DOWNSTREAM
OLD HAMMER
ŠMOX
GARAGE SURF
DJ Matwä Drappenmadchenfeller
Cca po 4? Rokoch vystupi z prachu aj stary dobry NAHODNY WISKIT. Na basu zevraj bude hrat JURKO SINKA junior. Bahno bude lem spievat. Gitary PRACHENZI a TOMAS GALLOVIC. Na bicie MALY GALLO
tak v chvm raritach v diskografii nahodene chvm-live elam 1991 a chvm bordell promo,skusky 2013 ,cez tyzden som nahodil mch band, ostavaju este dva starsie resty nahodit a to chvm 20 rokov cd 2 a listok na koncert 20 rokov chvm,a najblizsie digitalizujem dalsiu mc mchbandu
Chvm live elam z marca 1991. Mato myslim si ze kdesu existuje este jedna kazeta a tam su este zo dve tri skladby ktore sa tam nevosli na tu prvu. Isto sme hravali ZOBRALI SME VSETKY MRTVE BODY.ZAMILOVALA SA…popocuval som to nostalgicky a su tam naozaj koncertne raritne kusky ako KORIDOR.ZIARLIVY.SVEDOMIE AND ROZUM…prijembe.drze.prekvapive rytmicke zmeny…samozrejme este slabo zohrate ale odvazne. Rok aj kusok po revolucii
no zatial som ku tej druhej mc neprisiel-ale spravim aj taky vyber chvm kde budu vselijake veci,postracane,nahodou najdene,kedze vsetkz mc kazety z oboch stran nahravam do pc,potom strih a ka neviem co to je poslem ti na vypocutie,
kde ze chvm mam este kopu mc co caka na prevod do digitalu,len sa tu jebem s pridavanim chvm 20 rokov listok na koncert,to doplnanie sa dako furt dojebkava,
Mam tu este video velky tresk 2001 aj s prvym koncertom slajzov…a video 20 rokov chvm z roku 2000 aj s prvym koncertom no more heroes. Ajhla.abnormal.smox.bezladuaskladu.tritol.dkp.homemade. Z 16.12.2000
To by sa mohlo cele publikovat. Ma to uz 15 rokov kua
…pri tom množstve absolútne nereálne!!! …ja robím a finančne je to rentabilné do 50ks….tie náklady by sa vyšplhali pri jednom dvojalbume do 30 – 35-€….
…a osobne si myslím, že aj 300ks LP od lodenic je veľa nato že je to doska od chvm a modrého auta…
…bohate stačí 100ks….povedzme si otvorene, koľko ľudí si dá na dramec placku chvm, alebo cd v aute do prehrávača??? ja to vidím tak že 1 : 20…
molon tak stale plati ze za 1 lp pytas 10 eu?? uz uz mam skoro nachystane prvu vec na dodanie tebe a sup na lp ,v plane mam 4 lp ,obal a stredove nalepky si spravim u nas v robote
mato…všetko je to o množstve…aby si sa dostal do obrazu…
v nemecku a prilahlých krajinách ti jednu LP, áno dobre čítaš jednu LP neurobia pod 30-€…to len my tu na slovensku sme taký kokoti, že za 15-€/kus….takže urob si matematiku sám…§
,,,potlaťč 2ks nálepka na jednu LP je + 1-€….
…ak chceš obal, áno urobím ho, ale robím na 290g foto papier. takaže + 9-€…
…dúfam že už chápete a chápeš prečo je to malo náklad…./to čo robím/…robím kapely ktoré potrebujú 20 – 30ks…vtedy je to pre nich oki…je jedno či už 12″ alebo 7″….
…chlapc, to čo robím je pre „MALONÁKLAD“!!!!!!!!! …ak chcete 100 a vic kusof -….áno urobím to, ale za nekresťanské dukáty!!!
molon ja budem od teba potrebovat dat len mp3 na lp,a len 4 lp a nic viac,obal ani stredovu nalepku nebudes robit-to si spravim ja sam v robote-ved pracujem v tlaciarni
cize 15×4=60 budes pytat za lp -bez obalu a bez stredovych nalepiek.
teraz niekedy sa bude pracovat na obale,mp3 uz je,a ked to bude aktualne napisem a dodam mp3,len teraz som daky rozbehany
este by to chcelo opat aj dukla trencin aby boli majstri ,pametam ked naposledny boli majstri 2004-som sa tesil az tak ze prisla susedka co byva pod nami ze co sa deje-trieskal od radosti do stola pred televizorom:))
ps-ja som jedine vzdy dukle trencin fandil a co sa tyka futbalu ten az tak nesledujem ak ano tak len as trencin
Mato. Vinyl….molon a ini vyrezavaci vinylov robia platne len do 20 minut kazdu stranu. Chvm bordell ma 47 minut a modre auto 44. Hmm. Tak co mam z toho vyhodit? Lodenice lisuju aj taketo minutazs. Dodacia lehota je 7 mesiacov. Min naklad 500 ks. Cena dvojalbumu asi 12 e. Cize 6000 e ktore zatial nemam. Tak budeme musiet nieco vymysliet
Pisali mi chalani od petra nata…ci si s nimi nezahrame. Povedal som ze radi…ale toto bude asi iny Peto. AsI Nagy. …henti sa potom premenovali na marie rottenova. Nagyho mam rad ako fotografa. Ale cukrikove pesnicky nemusim. Naozaj nechapem zonu a a slobodku. Tos chrbaty hravaju vseliake jarmoky…a chiki liki…no co uz…je to o pocite v svojej hlave…som rad ze sme si zachovali tvar. Je fakt ze za druhe sme tak slaba kapela ze tu nas nikto nevolallub
Mato. Depressy nebol zrovna nas salek kavy…dnes to dotiahli daleko. Je to obdivuhodne. Ako oni nemuseli nas ani my ich. Sem tam sme sa stretli a respektujeme sa…kershik a ani zemezluc som v zivote nazivo nevidel
Správy o Youngových zdravotných problémoch prenikli na verejnosť až tento rok v apríli. Spevák Brian Johnson v júli v rozhovore pre britský mesačník Classic Rock uviedol, že muzikanta museli hospitalizovať. Dôvod však neprezradil. Young si chcel dať pôvodne pre chorobu od AC/DC na istý čas pauzu. Nahrávacia spoločnosť kapely však neskôr informovala, že pre jeho stav sa k formácii už nevráti.
V októbri potom Youngova rodina potvrdila správy o tom, že 61-ročný gitarista trpí demenciou. V súčasnosti sa údajne nachádza v sanatóriu v Sydney, kde mu poskytujú 24-hodinovú starostlivosť. V skupine ho nahradil jeho synovec Stevie Young, ktorý sa podieľal na novej štúdiovke Rock Or Bust. Tá vyjde 2. decembra.
už to vypuklo…
http://hudba.zoznam.sk/reportaze/26-05-2015-koncert-legendy-acdc-v-zeltwegu-ukazali-ze-v-rocknrolle-vek-nehra-rolu/
PROSECKÉ MÁJE 2015
čtvrtek 28.5. od 16:30
zahrada Pavana
ul. U prosecké školy, Praha 9, Starý Prosek
(zahrada vedle LŠU, 8min. od metra Prosek)
BBP – podzemní orchestr
FISH FLESH FIELD AND HENRY DOLLAR
HAKKA MUGGIES
POHLAVNÍ NÁDRAŽÍ
TICHÉ LODI
a stará, dobrá tradice:
VSTUP: VOLNÝ!!!
více na: http://www.bbp.cz
/v případě krásna, ale i přijatelna, se bude hrát samo venku v zahradě Pavana – všichni se také na to těšíme!!!
(pouze v případě eventuálního hnusna až nepěkna by se hrálo v sále uvnitř)
Ale naštěstí všichni víme, že bude krásně!!!
Tedy určitě, možná, snad … – prostě, bylo by fajn, kdyby bylo!
Tak přeci jen pro jistotu přihoďte ke svetru i deštník nebo slunečník, i když to bude nepochybně zbytečné/
Tradičně na PROSECKÝCH MÁJÍCH nebude samozřejmě chybět ani stánek POLÍ PĚT, s hudbou a literaturou, kterou jinde nenajdete!!!
Povoz s nealkem i ohnivou vodou, steaky a klobásami z buvola, ale i ovocným a chmelovým džusem bude rovněž na svém místě.
VE ČTVRTEK NAVIDĚNOUUU, PŘÁTELÉ!!!
…ten jedálny lístok je fakt lákavý…buvolia klobása, môže byť…
A tu sa so mnou nikdo nebaví, či čo ???????????????????????????
Mirecek. Ale aaano. ..co mas na srcci?
uz tento piatok v LUCI
Legenda hudobných festivalov pokračuje.
BOX
UHOL DOPADU
MORTIMOR BAND
NÁHODNÝ WÍSKIT
DOWNSTREAM
OLD HAMMER
ŠMOX
GARAGE SURF
DJ Matwä Drappenmadchenfeller
Cca po 4? Rokoch vystupi z prachu aj stary dobry NAHODNY WISKIT. Na basu zevraj bude hrat JURKO SINKA junior. Bahno bude lem spievat. Gitary PRACHENZI a TOMAS GALLOVIC. Na bicie MALY GALLO
Master bordell a modre auto je na svete..
Blahoželám
N a máme aj pohár aj vítaz ligy, to trvalo
tak v chvm raritach v diskografii nahodene chvm-live elam 1991 a chvm bordell promo,skusky 2013 ,cez tyzden som nahodil mch band, ostavaju este dva starsie resty nahodit a to chvm 20 rokov cd 2 a listok na koncert 20 rokov chvm,a najblizsie digitalizujem dalsiu mc mchbandu
Chvm live elam z marca 1991. Mato myslim si ze kdesu existuje este jedna kazeta a tam su este zo dve tri skladby ktore sa tam nevosli na tu prvu. Isto sme hravali ZOBRALI SME VSETKY MRTVE BODY.ZAMILOVALA SA…popocuval som to nostalgicky a su tam naozaj koncertne raritne kusky ako KORIDOR.ZIARLIVY.SVEDOMIE AND ROZUM…prijembe.drze.prekvapive rytmicke zmeny…samozrejme este slabo zohrate ale odvazne. Rok aj kusok po revolucii
no zatial som ku tej druhej mc neprisiel-ale spravim aj taky vyber chvm kde budu vselijake veci,postracane,nahodou najdene,kedze vsetkz mc kazety z oboch stran nahravam do pc,potom strih a ka neviem co to je poslem ti na vypocutie,
Ok
do pohody mi nachystaj tie vhs a kotuce,zatial viem ze do idem az na pohodu,keby sa nieco z terminom do zmenilo dam ti vediet
Vhs mam.kotuce zatial nie
Dodam ked budes v tn
asi az na pohode
A co tam mame este ake raritky?
este pribudne dnes chvm-elam live 1991 a bordel promo,skusky-upravene, od chvm zatial vse,a vecer nahravam,upravujem..dalsiu mc kazetu od mch bandu
Tag dobre. Vyzera ze chvm sme vycerpali. Onedlho budeme vesat nove cd bordell
kde ze chvm mam este kopu mc co caka na prevod do digitalu,len sa tu jebem s pridavanim chvm 20 rokov listok na koncert,to doplnanie sa dako furt dojebkava,
To zvladnes
Mam tu este video velky tresk 2001 aj s prvym koncertom slajzov…a video 20 rokov chvm z roku 2000 aj s prvym koncertom no more heroes. Ajhla.abnormal.smox.bezladuaskladu.tritol.dkp.homemade. Z 16.12.2000
To by sa mohlo cele publikovat. Ma to uz 15 rokov kua
a dodaj mi vhs dam ju na dvd a sem
upravujem,a opravujem akurat fukkavicu records-kapely ktore som zatial ja pridal,+ dodam uz aj chvm cd 2 20 rokov a dalsie uz hotove chvm rarity
Mato. Plis a na titulku chvm kapely daj obrazok mchband…tu kracajucu postavu. Nie ten pokec
do fukavice pridane mch band http://chvm.sk/mch-band/ ,cez vikend pokracujem vo vesani
Mato. Bolo by dobre aby ten obal sa dal citat
citat sa da,len musis nan kliknut-vtedy sa otvori vadsi
Na mobile to tak akosi nefunguje
Aaaaa uz funguje
Marilyn…secko naj k meninam
Molon. Ja sim tie pocty kusov uvadzal…to je minimum co ponukali. Staci aj 30 kusof
Molon co navrhuje ohladne tych vinylov?
…pri tom množstve absolútne nereálne!!! …ja robím a finančne je to rentabilné do 50ks….tie náklady by sa vyšplhali pri jednom dvojalbume do 30 – 35-€….
…a osobne si myslím, že aj 300ks LP od lodenic je veľa nato že je to doska od chvm a modrého auta…
…bohate stačí 100ks….povedzme si otvorene, koľko ľudí si dá na dramec placku chvm, alebo cd v aute do prehrávača??? ja to vidím tak že 1 : 20…
Ano. Ja som mal v plane snad 50 ks
ok tak necham to na vas tie lp chvm a auto
molon tak stale plati ze za 1 lp pytas 10 eu?? uz uz mam skoro nachystane prvu vec na dodanie tebe a sup na lp ,v plane mam 4 lp ,obal a stredove nalepky si spravim u nas v robote
mato…všetko je to o množstve…aby si sa dostal do obrazu…
v nemecku a prilahlých krajinách ti jednu LP, áno dobre čítaš jednu LP neurobia pod 30-€…to len my tu na slovensku sme taký kokoti, že za 15-€/kus….takže urob si matematiku sám…§
,,,potlaťč 2ks nálepka na jednu LP je + 1-€….
…ak chceš obal, áno urobím ho, ale robím na 290g foto papier. takaže + 9-€…
…dúfam že už chápete a chápeš prečo je to malo náklad…./to čo robím/…robím kapely ktoré potrebujú 20 – 30ks…vtedy je to pre nich oki…je jedno či už 12″ alebo 7″….
…chlapc, to čo robím je pre „MALONÁKLAD“!!!!!!!!! …ak chcete 100 a vic kusof -….áno urobím to, ale za nekresťanské dukáty!!!
molon ja budem od teba potrebovat dat len mp3 na lp,a len 4 lp a nic viac,obal ani stredovu nalepku nebudes robit-to si spravim ja sam v robote-ved pracujem v tlaciarni
cize 15×4=60 budes pytat za lp -bez obalu a bez stredovych nalepiek.
teraz niekedy sa bude pracovat na obale,mp3 uz je,a ked to bude aktualne napisem a dodam mp3,len teraz som daky rozbehany
A sme majstri. Nech žije AS.
este by to chcelo opat aj dukla trencin aby boli majstri ,pametam ked naposledny boli majstri 2004-som sa tesil az tak ze prisla susedka co byva pod nami ze co sa deje-trieskal od radosti do stola pred televizorom:))
ps-ja som jedine vzdy dukle trencin fandil a co sa tyka futbalu ten az tak nesledujem ak ano tak len as trencin
nie nadarmo sa o nmne hovori polovicny trencan:))
Paráda, a dnes som fandil Slopanu, až mi to divnééé
Hurra. Skvele…cerni aj bieli…hraju skvele
Aj s Kubbom pripijame na vas pani!
Hosi. Tag na zdravie
Mato. Vinyl….molon a ini vyrezavaci vinylov robia platne len do 20 minut kazdu stranu. Chvm bordell ma 47 minut a modre auto 44. Hmm. Tak co mam z toho vyhodit? Lodenice lisuju aj taketo minutazs. Dodacia lehota je 7 mesiacov. Min naklad 500 ks. Cena dvojalbumu asi 12 e. Cize 6000 e ktore zatial nemam. Tak budeme musiet nieco vymysliet
a co tak 2 lp bordel a 2 lp modre auto limited editoin ala molon?
Kto to zaplati molonovi?? Resp. To by chcelo 2lp a dva single
to je na vas co date von ci aj lp ci cd,ja preferujem lp
Varianta je chvm 500 ks. 3000 ewri. To je uz realnejsie. Uvidime co na to sponzori
Take som nasiel:
http://hn.hnonline.sk/slovenske-vyrobky-ktore-odolali-casu-a-konkurencii-768280?obrazok=5
No si predstav , bororo, no toto
Matko. Co robia avizovane fukkavice?
zatalnic,ked to bude aktualne (vesat asi az cez vikend) nestiham robit 100 veci naraz,+este treba daco dorobit
ako lp bordel+modre auto??
podla majlu mozem dodat aj mch band-a to ostatne co pisal je klidek tabacek
Kludne zaves mch band
Master MODREHO AUTA je pomalicky tiez pri konci. Takze vyzera to ze kazdu chvilku ibeme do lisu. Bordell aj Modre auto..2000 ks
Ahoj CHVM , nenašel jsem Vás na plakátku “ Hradčovic “ . Přijedete ? Díky Zdenek .
Zdendo. Bohuzial nie. Zdravotne a ine problemy nam zatial kapelu koncertne pribrzdili. Ani nevies ako nam to vsetkym uz chyba
Neva , najdu si Vás jinde a jindy , hlavně zdraví vinšuju . Držte se !!
Diky. Cca za mesiac ta navstivi nove 2cd
Zdendo. Nieco vymyslime….
Fííha , ani nezasloužím . Ale pokud můžu poprosit , tak na dobírku , ať přispěju na kapky proti zlým nemocem !!
…ako hlboko dokáže niekto klesnúť, keď sú ftom dukáty…chrbáty, slobodka, zóna a Peter Nagy a Indigo!!!
http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/3081/dance-with-air
…do piče kam to tie kapely dopracovali…
http://www.openrock.sk spoluorganizator
no pekne to upada
Na to si prisiel len teraz? Oni takto hraju uz davno.
Pisali mi chalani od petra nata…ci si s nimi nezahrame. Povedal som ze radi…ale toto bude asi iny Peto. AsI Nagy. …henti sa potom premenovali na marie rottenova. Nagyho mam rad ako fotografa. Ale cukrikove pesnicky nemusim. Naozaj nechapem zonu a a slobodku. Tos chrbaty hravaju vseliake jarmoky…a chiki liki…no co uz…je to o pocite v svojej hlave…som rad ze sme si zachovali tvar. Je fakt ze za druhe sme tak slaba kapela ze tu nas nikto nevolallub
Pekne napísané. FJK
PJK !!!!
Richard. Zle som to pochopil s tym angusom. Tak super. Bez neho by to bol pruser
Presne tak, bez neho by to museli zabalit.
http://zberatelp.blogspot.sk/2015/05/depresykershikzemezluc-klub-luc-trencin.html tu je to prekvapnie-video zaznam depresy+kershik+zemezluc klub luc 31.8. 1991 ,organizator mario michna ,ja som digitalizoval video
Mato. Depressy nebol zrovna nas salek kavy…dnes to dotiahli daleko. Je to obdivuhodne. Ako oni nemuseli nas ani my ich. Sem tam sme sa stretli a respektujeme sa…kershik a ani zemezluc som v zivote nazivo nevidel
kershik si len vydal kazetu, a zemezluc vzdy ked bol v ba som bol na inom koncerte
Ano. Kershik boli mariove kone. Trosku sme to pomahali distribuovat. Zemezluc boli super. Ta skladba kde brusia kosu sa mi najviac libila
http://dwd.cz/article/na-par-slov-s-kapelou-box
Rozhovor s BOX
http://www.rocker.sk/box-chceme-nahrat-chory-album-aby-sme-spolocnosti-nastavili-zrkadlo/724
Este jeden o boxe
Chalani sa rozvypravali
BB King is déd…89 čárok…
On ale nebol pankac…ci??
…ale bol 6 najlepsi gitarista sveta….
Ano. Videl som v tv
Správy o Youngových zdravotných problémoch prenikli na verejnosť až tento rok v apríli. Spevák Brian Johnson v júli v rozhovore pre britský mesačník Classic Rock uviedol, že muzikanta museli hospitalizovať. Dôvod však neprezradil. Young si chcel dať pôvodne pre chorobu od AC/DC na istý čas pauzu. Nahrávacia spoločnosť kapely však neskôr informovala, že pre jeho stav sa k formácii už nevráti.
V októbri potom Youngova rodina potvrdila správy o tom, že 61-ročný gitarista trpí demenciou. V súčasnosti sa údajne nachádza v sanatóriu v Sydney, kde mu poskytujú 24-hodinovú starostlivosť. V skupine ho nahradil jeho synovec Stevie Young, ktorý sa podieľal na novej štúdiovke Rock Or Bust. Tá vyjde 2. decembra.
Ac dc v rici…kua
My máme zas dementa na úrade vlády ….
Ale ved to nie je nic nove a funguju dalej. Kukni http://www.acdc.com/de/tour/rock-or-bust-world-tour 19.06.2015 idem na nich do Köln
Ale angus nehra…bude to ako queen bez Freddyho
Lubeno nie Angus ale jeho brat Malcolm je zial chory, ma tazku demenciu. Angus masti o zivot.
31.8.1991 klub luc ,bol niekto vtedy v klube luc?? ak ano dnes vecer vas caka prekvapko,nechajte sa prekvapit
lubos /co chvila pribudne nova kapela do fukkavice a samozrejme dalsie uz hotove chvm vecicky
Prezrad!!!