v sám mám málo ste vyjebali tie vokály pod mirečkovim spevom…
…čo sa týka gitary fakt nepočul som, ale viem čo som chcel a to tam nie je…jasné, že maťkovi sa to tiež nepáčilo, lebo bol proti tomu, aby to tam bolo…hold sám vojak na bojisku….môj zámer nevyšiel, alebo nebol pochopený….čo už…
…silou mocou presadzujete čtýl, že pod spevom nič, resp. čo najmenej nástrojov, žiaľ možno v tak 70 a 80-tych rokoch, s nástupom rôznych nu metalových a nu pankových kapiel, sa pod spevom dosť často používa, úderná gitara, žiadne vybrnkávanie a iné pičovinky…….ale to je jedno…
Neprekrucaj…sudis a nebol si pri tom…ta gitara bola nepouzitelna…moze sa nahrat. Mame este tyzden…a uz viem aky vokal…sne tam vsetci sedeli a ani si ho nespomenul…tos nememu abi vlastna mater nerozumie
Gitara stupajuca sa nasla. Ale mala stupajucu dynamiku. Lebo bola nahrata len pod tym solom. Tam aj je. Zosilena. V tych pasazach pod spevom sa nedala pouzit. Lebo sa postupne z ticha zosilovala…trapili sme sa s tym hodinu. Nakoniec ostala len pod solom. Inde sa to nedalo…ale je to super
Kua..nejako ma to mixovanie dostalo…nemozem zaspat.furt sa mi v hlave premietaju vsetky tie napady a upravy…ten bordell sme pripravovali4 roky…nahraval sa cely rok.resp.vymyslali sa vsdliake kudrlinky ktore by toto cele dielo mali vylepsit…snad sme to moc neprekombinovali. Modre Auto bude mat cez Pohodu 2 roky…rok a pol nam trvalo to cd…odchadzal som z dielne FUKKAVICA RECORDS spokojny…snad sa to neposerie
…kurwa smútok…vokály ste mi yebli do piče…stúpajú gitaru ste yebli do piče /čo je úplná katastrofa!!!/,,,pod sólom je na dve veci na piču a na kokot…
…?????????…
…kuwa ani nedopíšeš a už sú dvaja pod tebou…to som ja aktualizoval…to pridanie komentáru je celé na piču…opraví to len maťko nmh alebo kopsík…ja som z toho kokot…
Dnes som v meste stretol pri pive jedineho cesko slovenskeho pilota, ktory lieta (na malych lietadlach) na islande. Je z Trencina. Ale neteste sa. Vas nepozna a ani na pohode nikdy nebol. : )
…no ale už je toho veľa…maťko nmh nevieš s tým niečo urobiť??? …alebo povedz ako a ja to urobím…si mi raz spomínal, že si tu nasadil robotov proti spamom, netreba ich aktualizovať, keď sa ten worldpress aktualizoval???
…prípadne luboš opýtaj sa kopsíka, oni určite vedia čo s tým…
Existuje na to modul, vola sa Captcha (tusim). To je taka picovinka, ak chce niekto pridat prispevok, musi vyplnit jedno pole, do ktoreho zada znaky z obrazka, ktory je vedla. Bez toho system nic neulozi. Ak sa nemylim, je to aj priamo modul pre wordpress.
lebo chystame velku akciu s pacientskym zdruzenim – Od Tatier k Dunaju – pacienti so SM budu bicyklovart, niekolko etap a v niektorých etapových cieloch bude program..tak ma napadlo, ci by nechcelo CHVM hrat na podiu v TN, Rybnicek ma zastitu nad podujatim, skusili by sme ho namotat, ze by si aj zahral na bicie aspon symbolicky..myslis, ze je to uplna haluz?
Brate, toto chysta Dasa Cveckova – celoslovensky projekt pre pacientov so SM, takze ci mas ty osobne a kapela zaujem, termin zistim
Este jedna vesela o Lucanovi. Niekedy v roku 1997 ked sa naplno rozbiehala vystavba dialnic sedeli sme u nas vo firme na Starej trznici s asi 7 ludmi od diialnic…mali sme priechodzie kancelarie. Zrazu sa rozleteli dvere a vovali sa Lucano s nabuchanym Mucinom,,,rozumej stoporenym penisom…..a za neustaleho kruzenia s Mucinom krici…Lubino aha,zas som ho nabuchal…..ej to sa potom tazko vysvetlovalo tym ludom
Lukyho poznám od 15 rokov keď som bol. S ním A bandou na cudndri.. Lúky nás.učil všeličo. Piť fajčiť. Bekhend.foriem. Nuda pláž…často K nám chodil pre peniaze. Vždy vrátil. Ale vrátil presne. V deň.keď mal narodeniny alebo meniny..aby nemusel vrátiť…
v sám mám málo ste vyjebali tie vokály pod mirečkovim spevom…
…čo sa týka gitary fakt nepočul som, ale viem čo som chcel a to tam nie je…jasné, že maťkovi sa to tiež nepáčilo, lebo bol proti tomu, aby to tam bolo…hold sám vojak na bojisku….môj zámer nevyšiel, alebo nebol pochopený….čo už…
…silou mocou presadzujete čtýl, že pod spevom nič, resp. čo najmenej nástrojov, žiaľ možno v tak 70 a 80-tych rokoch, s nástupom rôznych nu metalových a nu pankových kapiel, sa pod spevom dosť často používa, úderná gitara, žiadne vybrnkávanie a iné pičovinky…….ale to je jedno…
Neprekrucaj…sudis a nebol si pri tom…ta gitara bola nepouzitelna…moze sa nahrat. Mame este tyzden…a uz viem aky vokal…sne tam vsetci sedeli a ani si ho nespomenul…tos nememu abi vlastna mater nerozumie
Sam vojak v poli…zajtra si to povieme a uz tolko nevyplakavaj
zajtra ti poviem, prave si odisiel ked sme rozoberali s petom vokal…
No vidis…tak to ste spravili vy dvaja. Ja som o tom nevedel. Tak mosis napisat ze vyhodili SME vokal…
A hotovo
Nemal som tam meno
MIRECEK PRESPIEVAL……je skvely
Kesáččččččččččččččččččč
Mirko…ze by kecàs????
Definitivne skoro dorazene. Zajtra este Mirecek spev. Nejake drobne upravy a opravy a BORDELL AJ MODRE AUTO mozs do lisu…mam dojem ze to bude pjekny
…a gitara stupajuca???
Molon. Ta gitara bola ako na hupacke, Bolo to hrozne. Na zaciatku useku bola o 30 percent tiksia ako na konci.
A este ake vokaly sme Ti ebli do P ?
………..
A Ani Matkovi sa to tam nelubilo moc. Je fakt ze zle to nebolo. A ani tato verzia NIEJE vobec zla
Gitara stupajuca sa nasla. Ale mala stupajucu dynamiku. Lebo bola nahrata len pod tym solom. Tam aj je. Zosilena. V tych pasazach pod spevom sa nedala pouzit. Lebo sa postupne z ticha zosilovala…trapili sme sa s tym hodinu. Nakoniec ostala len pod solom. Inde sa to nedalo…ale je to super
Kua..nejako ma to mixovanie dostalo…nemozem zaspat.furt sa mi v hlave premietaju vsetky tie napady a upravy…ten bordell sme pripravovali4 roky…nahraval sa cely rok.resp.vymyslali sa vsdliake kudrlinky ktore by toto cele dielo mali vylepsit…snad sme to moc neprekombinovali. Modre Auto bude mat cez Pohodu 2 roky…rok a pol nam trvalo to cd…odchadzal som z dielne FUKKAVICA RECORDS spokojny…snad sa to neposerie
NEPOCUL si a uz hodnotis.. Pod solom je to vyborne a ma to gradujuci efekt…by si sa divil
…kurwa smútok…vokály ste mi yebli do piče…stúpajú gitaru ste yebli do piče /čo je úplná katastrofa!!!/,,,pod sólom je na dve veci na piču a na kokot…
…?????????…
Lubko všetko najlepšie, hlavne zdravíčko nech slúži ako má
Dakujem Merylin
Modre auto zmixovane…alternativ.psychodelic.elektronic.. .punk…a co ja viem este
🙂
chvm-rarity su po novom v diskografii
prave nahodil chvm mlada garda live 1988
Matko. Asi nemas cely koncert. Urcite predtym ako sme zacali hrat skladbu aids fobia sme zAhrali 12 skladieb…45 minut
tot je mc mlada garda,co tam bolo je tu,zatial to takto necham,a ked nahodou najdem aj dakde zvysnu cast spojim to,zatial pocuvaj,te
Jes
Bordell sme prebehli. Zajtra Modre auto. Potom este pripomienky od zaujemcov. Vo stvrtok koncime
Nechcete? Za nejakych 200 tis. eur. : ) Vyborna lokalita. Sice troska daleko od slovenska, ale blizko Rvk. Chodil by som sa vam o to starat a vy by ste sa mohli navstevam chvalit s fotkami. : )
http://www.mbl.is/english/news/2015/04/07/bjork_sells_summer_house/
Nooo, pekná lokalita … porozmýšľam. nepotrebuje posudek ?
Keby to bolo bližšie, KUA
Mne sa to libi
Dnes zaciname mixovat. Gdo ma bejake speci pripomienjy nech pride do geo. Predtym volajte
Niečo som tam nainštaloval proti spamu, hádam pomôže. Keď nie, musí to vyriešiť už len tvorca stránky.
Zatial to fungujeo
Nno. Uvidime ci sa sem Ti robori budu este unuvat
…kuwa ani nedopíšeš a už sú dvaja pod tebou…to som ja aktualizoval…to pridanie komentáru je celé na piču…opraví to len maťko nmh alebo kopsík…ja som z toho kokot…
…idem mazať…kuwa…
Furt utocia
Fuck off spam
Ty kokso, to čo je ???????????????????
Za chvilu nas zozeru
Dnes som v meste stretol pri pive jedineho cesko slovenskeho pilota, ktory lieta (na malych lietadlach) na islande. Je z Trencina. Ale neteste sa. Vas nepozna a ani na pohode nikdy nebol. : )
Tak to je isto volajaky Drietoman
…no ale už je toho veľa…maťko nmh nevieš s tým niečo urobiť??? …alebo povedz ako a ja to urobím…si mi raz spomínal, že si tu nasadil robotov proti spamom, netreba ich aktualizovať, keď sa ten worldpress aktualizoval???
…prípadne luboš opýtaj sa kopsíka, oni určite vedia čo s tým…
Ano. Peter je cul vo vlaku do Tn. O 15:00 je tu. Od uterka mixujeme v geo3 BORDELL aj MODRE auto
Existuje na to modul, vola sa Captcha (tusim). To je taka picovinka, ak chce niekto pridat prispevok, musi vyplnit jedno pole, do ktoreho zada znaky z obrazka, ktory je vedla. Bez toho system nic neulozi. Ak sa nemylim, je to aj priamo modul pre wordpress.
Branusovi secko naj k dnesnym narodkam
…po pankáčsky…choď do piče…celebrita…
Panacik?
https://www.youtube.com/embed/qybUFnY7Y8w
Skvele domino
Perfektné, to dalo roboty to vyrobit
kuwa 5 zmažem, jeden nabehne…
ja som prave tiez mazal
Tušim sa nam tu naburala nejaka Al Kaida . Alebo KGB? Asi to bude FJK?
Ja som tiež nevedel čo to je, že by FJK
To Lucano
nestiham mazat spamy,zacalo to vcera na 1 aprila
nizsieuvedena akcia je 21.4. v TN
lebo chystame velku akciu s pacientskym zdruzenim – Od Tatier k Dunaju – pacienti so SM budu bicyklovart, niekolko etap a v niektorých etapových cieloch bude program..tak ma napadlo, ci by nechcelo CHVM hrat na podiu v TN, Rybnicek ma zastitu nad podujatim, skusili by sme ho namotat, ze by si aj zahral na bicie aspon symbolicky..myslis, ze je to uplna haluz?
Brate, toto chysta Dasa Cveckova – celoslovensky projekt pre pacientov so SM, takze ci mas ty osobne a kapela zaujem, termin zistim
1 april a uz cey 8 spamov robotov som tu musel vymazat
Este jedna vesela o Lucanovi. Niekedy v roku 1997 ked sa naplno rozbiehala vystavba dialnic sedeli sme u nas vo firme na Starej trznici s asi 7 ludmi od diialnic…mali sme priechodzie kancelarie. Zrazu sa rozleteli dvere a vovali sa Lucano s nabuchanym Mucinom,,,rozumej stoporenym penisom…..a za neustaleho kruzenia s Mucinom krici…Lubino aha,zas som ho nabuchal…..ej to sa potom tazko vysvetlovalo tym ludom
pridane chvm-vm studio 1983 a Chvm-Máš Ešte Dosť Času? 1984
po velkej noci pridam aj chvm-live elam a mlada garda co mam mometalne rozpracovane stale
Mato. Rozmyslam ze celu sekciu chvm rarity prehodime do diskogrsafie….co ty na to?
je to prehodene do diskografie, a yellow nedame tiez aj weco ked ho dodam?? do diskografie
Ano
Chvm-Live Unic 1985 komplet nahodeny v chvm-rarity
na dnes stacilo,zase zajtra daco
Mato tak toto ma naozaj potesilo
Tie zobrali sme všetky mŕtve body to bola V 1985 riadna undergroundova nakladačka
aj chvm stuzkova 1981 nahodena
Lukyho poznám od 15 rokov keď som bol. S ním A bandou na cudndri.. Lúky nás.učil všeličo. Piť fajčiť. Bekhend.foriem. Nuda pláž…často K nám chodil pre peniaze. Vždy vrátil. Ale vrátil presne. V deň.keď mal narodeniny alebo meniny..aby nemusel vrátiť…
dal som si na chvilu pauzu od digitalizacie,upravy..chvm kaziet a idem urobit update chvm.sk
nanovo nahodene Chvm-Live u Rafa Praha 21.4.2012-upraveny playlist
otagovane
cele na stiahnutie aj tu http://zberatelp.blogspot.sk/2014/12/chvm-live-in-praha-21.html
dalej dalsia vec Chvm-Live Unplugged Pohoda Festival 7.7.2012 ale to uz je nanovo nahodene ale cele na stiahnutie je tu:http://zberatelp.blogspot.sk/2014/12/chvm-live-unplugged-pohoda-festival-7.html