VýBORNÉ!!! …aj keď musím povedať to čo vždy…veľmi silný vplyv zo 78-ho od Siouxie & The Banshees a ešte viac od legendy X mal deutschland, čo by som povedal po svojom, priam komplet vykradnuté!!! …teda aspoň tie skladby kde je synth použitý…ale nepoznám túto kapelu a určite je prelustrujem pretože je to z môjho súdku…lubošu ďakujem za výborný typ!!!
Mato uz sa tesim na ten koncert UNIC 1985. Veru dlho som to nepocul. Pri nahravani bol aj PALO GRMAN. Nas prvy klavesak. Sedel priamo pri kazetaku. Niekde som videl aj taku fotku. ..dost dobre sa pamatam na tento koncert. Predtym sme mali s TECHNIKOM vystupenie na MLADEJ GARDE..folklor a mna tam cakal HURVO s embeckou. Sadol som v kroji spoteny a viezol ma na MLYNY. Tam mi zavesili basu na krk a hral som v kroji. Potom aj TUBLATANKA zacala vystupovat v krojoch.
chvm rarity vo fukkavici sa prave preraba,akurat som nahodil raritu ,ktoru lubos nahral cca 1985 a zatial to okrem mna a lubosa nikto nepocul,viac tam-chvm-skuska primaf 1985
Matko. Poopravim Ta …pises ze toto okrem nas dvoch este nikto nepocul…veci z tejto nahravky su aj na cd UTEKY OD ZIVYCH…pri citani omara. A niekde inde bola TBC aj zamilovala sa…ako bonusove veci. .tak asi takto…ale je to pekna nahravka z primafu 85
do rarit pribudnu uz zdigitalizovane veci starsieho data ako chvm stuzkova 1981,gympel rock 1983,vm studio 1983,…postupne ,zajtra idem digitalizovat dalsiu raritku cely koncert chvm-live unic 1985
Tak som prebehol toto nove cd CHIKILIKI TUA. Cd ma snad jednu slabsiu skladbu. Vynikajuci muzikanti .skvele arrange. V styroch skladbach pocut king crimson. Sem tam Primus. Jedenastka je jasny DEZO URSINY. Miestami PRAZSKY VYBER na vaclavskem vaclavaku.textovo veselle…klasicki chikaci. .mne sa to paci. Vyborny zvuk basy…tos smekam klobuk pani. Pekne Vam to hra
Šup.šup všetci do športovej haly. Dnes o 17.00 môžete vzdať naživo
poctu našmu veľkému vodcovi. Možno že sa tam bude dať aj vyskúšať to
čo je na tom obrázku. FJK.
p.s. – mám zaregistrovanú domému + hosting pre fjk.sk
aj archivny chlapec aj zlokot namakane, jedine ivan z chvm,kubica,bedly,
3 kascak, este som si tak domyslel ci bude aj blas :)) ale bez bubenika a vesely bedly:)) no neviem
Anonym gdo si????….aj na pohode??? To je otazka. Poloz si ju takto..ked ma kapela 30 rokov. Mohla by vystupit na pohode?…a ked sef kapely robi aj Pohodu ..nejako logicky mi to vychadza….a tesim sa na nich
Dnes som dal trip na stvorkolke po vseliakych zablatenych terenoch…a ako obvykle vzdy nakoniec prebrodim potok Drietomica. Aby som sa oplachol od blata. Enem dnes bola vyska hladiny kua vyssi….namocil som sa po lytka…a veru voda bola fajin studena…
Vcera Kopsik geroicky vykon…od 4:00 rano do 2:00 rano neustalom procese nahravania. Mirecek skvely vykon v sam mam malo. Molon doklepal FJK. Kemr fakt skvele gitary so super zvukom…sam mam malo..zabi to..Kokry osviezil sam mam malo a Delirium…
Vd nahrate…cakame na Matka na Fjk…uz potom zmixovat a bude to…
kto vtedy hral na Slovensku punk?
Ex tip po tom, ako odišiel Ozi a Sveťo, začali hrať hard rock, potom sa rozpadli a dali sa dohromady zase až v roku 1988. Takže v tom období, myslím si, bola okrem nás iba skupina Problém 5. Prvé tri koncerty sme mali s nimi. A asi za rok vznikla skupina Tlak. A potom pár ďalších skupín. CHVM z Trenčína napríklad. Nebolo toho veľa.
chvm aids+zelene gitary komplet nanovo nahodene,odsumene ,aids dnes nahodeny zelene uz tam vysia dlhsie a samozrejme aj dobove obaly mc kaziet http://chvm.sk/chvm-aids-zelene-gitary-1986-87/
A je to tu.vyzera to na TRESTNY CIN…ale nie postriekanie Bikakovej busty, ale samotne POSTAVENIE SAMOTNEJ BUSTY…presne to je aj moj nazor. .a predseda ustavu pamati naroda v STV hodil presne teraz priklad. Ze ani HITLEROVI teraz nestavaju pomniky i ked postavil kopu dialnic….
caute chlapci. tak sme to s novou kapelou pomaly rozbehli. zatial iba tu https://www.facebook.com/boxrnr ale 7.3 ideme nahravat svoj rvy singel tak bude aj bandzone. ved sa ozvem 😉
BOX
Otvorená krabica života, v ktorej si každý z nás našiel chýbajúce kusy svojej skladačky. Role boli určené, stačilo sa iba stretnúť a hrať.
A tak na periférii dedinských kopcov a priemyselného mesta, v mizérii osobných a muzikantských životov, vzniká kapela BOX.
Ako reakcia na svetový mier, spoločenské postavenie jedinca, a kvalitu a úroveň rokenrollovej hudby.
Stretli sa v nej ostrieľaný muzikant Mišák Štramák, ktorý pôsobil v kapele Anonym Kids a rytmickú sekciu obstarávajú basgitarista Miroslav Oktopus a bubeník Jean Bušo. Obaja spolu hrali v kapele Z Polovice.
Dieťa dospelo, a polovice našli svoju chýbajúcu polovicu.
Tak sme nastúpili do ringu života, pobiť sa o svoje sny.
nedavno bol update webu-a dako blbo sa teraz zle pracuje s tabulkami ked doplnam na web veci,teda presnejsie sa neda zmensit,skusal som uz vsetko,poradte prosim
zajtra nahravam do pc chvm aids,dnes si to opat musim vypocut,a na stranku nahodim cez tyzden, piatok-nedela buduci tyzden som v tn ,piatok luc klub-zlokot a buzinka kascakova-ide niekto?? ak ano vidime sa
…veď posúď…
https://www.youtube.com/watch?v=Qf5uRaV0g5o&t=114
https://www.youtube.com/watch?v=0CGnLwGnRGo
Zaujimavy islandsky punk od JAGIHO. TIEZ PLESNIVI STARCI. Molon co Ty na to?
VýBORNÉ!!! …aj keď musím povedať to čo vždy…veľmi silný vplyv zo 78-ho od Siouxie & The Banshees a ešte viac od legendy X mal deutschland, čo by som povedal po svojom, priam komplet vykradnuté!!! …teda aspoň tie skladby kde je synth použitý…ale nepoznám túto kapelu a určite je prelustrujem pretože je to z môjho súdku…lubošu ďakujem za výborný typ!!!
Ja som Jagimu pisal ze je to ako sique sique sputnik. Ale mal som na mysli Siouxie and the Banshees
Tip dal Jagi…zevraj tito pankaci maju aj nase cd od Jagiho
Klaves maju ako Ajhla v 1984
Mato uz sa tesim na ten koncert UNIC 1985. Veru dlho som to nepocul. Pri nahravani bol aj PALO GRMAN. Nas prvy klavesak. Sedel priamo pri kazetaku. Niekde som videl aj taku fotku. ..dost dobre sa pamatam na tento koncert. Predtym sme mali s TECHNIKOM vystupenie na MLADEJ GARDE..folklor a mna tam cakal HURVO s embeckou. Sadol som v kroji spoteny a viezol ma na MLYNY. Tam mi zavesili basu na krk a hral som v kroji. Potom aj TUBLATANKA zacala vystupovat v krojoch.
unic sa uz striha strana a ,vecer strana b
chvm rarity vo fukkavici sa prave preraba,akurat som nahodil raritu ,ktoru lubos nahral cca 1985 a zatial to okrem mna a lubosa nikto nepocul,viac tam-chvm-skuska primaf 1985
Matko. Poopravim Ta …pises ze toto okrem nas dvoch este nikto nepocul…veci z tejto nahravky su aj na cd UTEKY OD ZIVYCH…pri citani omara. A niekde inde bola TBC aj zamilovala sa…ako bonusove veci. .tak asi takto…ale je to pekna nahravka z primafu 85
chvm-live unic 1985 ma az 27 skladieb
Ano. Hravali sme dlhe koncerty
no ja som mal na mysli len ako nahravku celok,nie jednotlive songy,tak dnes podvecer,vecer unic 85
Oki.unic koncert bol specificky tym ze po prvykrat tu zaznel od chvm saxofon v skladbe zobrali sme vsetky mrtve body
ide sa nahrat do pc unic 85
do rarit pribudnu uz zdigitalizovane veci starsieho data ako chvm stuzkova 1981,gympel rock 1983,vm studio 1983,…postupne ,zajtra idem digitalizovat dalsiu raritku cely koncert chvm-live unic 1985
a dodam aj u rafa mp3
vcera na ct 2 https://www.youtube.com/watch?v=5q9hW5pfQFc a potom siel dokument os ex pistols
Kukali sme
https://www.youtube.com/watch?v=meIf4gp1vfU&list=PLxK3BYnOVMfiI1NvCz1h8MIeb9RAODdG5
Tak som prebehol toto nove cd CHIKILIKI TUA. Cd ma snad jednu slabsiu skladbu. Vynikajuci muzikanti .skvele arrange. V styroch skladbach pocut king crimson. Sem tam Primus. Jedenastka je jasny DEZO URSINY. Miestami PRAZSKY VYBER na vaclavskem vaclavaku.textovo veselle…klasicki chikaci. .mne sa to paci. Vyborny zvuk basy…tos smekam klobuk pani. Pekne Vam to hra
Desat rokov trvalo kym vydali nove cd
http://www.parameter.sk/sk/sekcia/spravy/2015/03/02/skupina-chiki-liki-tu-vydava-dnes-novy-album-predstavi-ho-na-turne
Šup.šup všetci do športovej haly. Dnes o 17.00 môžete vzdať naživo
poctu našmu veľkému vodcovi. Možno že sa tam bude dať aj vyskúšať to
čo je na tom obrázku. FJK.
p.s. – mám zaregistrovanú domému + hosting pre fjk.sk
RASTIK, paráááda, FJK
…práve som si dal na nos, plavecký štipec a jazyk namočil do mexickej chilli papriky…sa teším…vraj bonus má byť ficova riť!!!!!!!
Bezo slov…
Veselo na lazoch…spomienka na zimu
https://www.youtube.com/watch?v=spnDIAgPmj4&feature=youtu.be
Kusok sme tu rolu rozryli
chysta sa digitalizacia chvm live unic 1985 bratislava
lubos priprav predslov k tomu to koncertu
Ked to bude aktualne. Tak napisem. Aby si to nestratil ako minule Aids
Aka bola buzirka v Luci??
namakana,miso extra rychlo triskal
aj archivny chlapec aj zlokot namakane, jedine ivan z chvm,kubica,bedly,
3 kascak, este som si tak domyslel ci bude aj blas :)) ale bez bubenika a vesely bedly:)) no neviem
Tolko Blasu bude tento rok…dockas sa
Anonym gdo si????….aj na pohode??? To je otazka. Poloz si ju takto..ked ma kapela 30 rokov. Mohla by vystupit na pohode?…a ked sef kapely robi aj Pohodu ..nejako logicky mi to vychadza….a tesim sa na nich
Aj na pohode?
Dnes som dal trip na stvorkolke po vseliakych zablatenych terenoch…a ako obvykle vzdy nakoniec prebrodim potok Drietomica. Aby som sa oplachol od blata. Enem dnes bola vyska hladiny kua vyssi….namocil som sa po lytka…a veru voda bola fajin studena…
Kopsik aj Lubko diky za podporu, máte odmakane na tri roky dopredu…
Jirajix. Hral si ako mlady pankac…skvele to bude
Bordell donahravany…
Vcera Kopsik geroicky vykon…od 4:00 rano do 2:00 rano neustalom procese nahravania. Mirecek skvely vykon v sam mam malo. Molon doklepal FJK. Kemr fakt skvele gitary so super zvukom…sam mam malo..zabi to..Kokry osviezil sam mam malo a Delirium…
Vd nahrate…cakame na Matka na Fjk…uz potom zmixovat a bude to…
…foto z posledného dňa…vo fotogalérii
Dnes vecer VYDRAPENA BUZIRKA v Luci
Kus, zavčasu som zbadal….
Tak o chvilu ideme na to. Podohravat posledne skraboty do Bordellu. Snad sa to podari
Jagi. Uz si nasiel pracu??
Konyk pise o zaciatkoch punku.
kto vtedy hral na Slovensku punk?
Ex tip po tom, ako odišiel Ozi a Sveťo, začali hrať hard rock, potom sa rozpadli a dali sa dohromady zase až v roku 1988. Takže v tom období, myslím si, bola okrem nás iba skupina Problém 5. Prvé tri koncerty sme mali s nimi. A asi za rok vznikla skupina Tlak. A potom pár ďalších skupín. CHVM z Trenčína napríklad. Nebolo toho veľa.
Boli aj vtedy diturvit dr zetor.spray.direkt,…..roky 1983-1985 nitra.ba.malacky…to len kratkosti
No vidis. Tychto zaves do fukkavice ak sa to podari
veru zavesim,inac tych kapiel punk za sociku u nas bol,o dost ,len sa o nich moct nevie,len ja mam to stastie ze mam aj nahravky..a to som jediny :))
http://www.drevenacikada.cz/index.php?main_page=index&manufacturers_id=22
Keby ste zhanali produkty fukjavice tak su tu
aj u konyka v distre knizky
Milan (45) – nech ti stoji vo dne v noci, nech ti stoji bez pomoci, nech ti stoji do sto roku, krasna zena po tvem boku… HB2Y!!!
molonko punks not dead k 45
Secko nay Mollone
chvm aids+zelene gitary komplet nanovo nahodene,odsumene ,aids dnes nahodeny zelene uz tam vysia dlhsie a samozrejme aj dobove obaly mc kaziet http://chvm.sk/chvm-aids-zelene-gitary-1986-87/
Ok. Pripomienky v mejli
Je autorom niekto z tunajsich? : )
http://style.hnonline.sk/digital-132/fico-bol-oznaceny-vulgarizmom-na-googli-takto-sme-to-odstranili-664113
btw:Uz viac nie som postarom.
no neviem … veľa podozrivých, ale my používame skratku
http://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=20634 17.4. piatok olympic v piane,uz zapisne v kalendare,
lubos-upravuje sa aids..
Ahojte, práve čítam toto
http://www.sme.sk/c/7660158/odhaleny-pomnik-bilakovi-natreli-cervenou-farbou.html?ref=trz
Dúfam , že raz naše deti toto urobia aj Robertovi.
FJK
Lubos Lorenz je Kubov bratranec?
Brat
Sakra. Oni su normalne chori…ved ani Hitlerovi nestabaju dnes pomniky. Nejako tomu nerozumiem
A je to tu.vyzera to na TRESTNY CIN…ale nie postriekanie Bikakovej busty, ale samotne POSTAVENIE SAMOTNEJ BUSTY…presne to je aj moj nazor. .a predseda ustavu pamati naroda v STV hodil presne teraz priklad. Ze ani HITLEROVI teraz nestavaju pomniky i ked postavil kopu dialnic….
Jojo H. odhaloval … no čo už
caute chlapci. tak sme to s novou kapelou pomaly rozbehli. zatial iba tu https://www.facebook.com/boxrnr ale 7.3 ideme nahravat svoj rvy singel tak bude aj bandzone. ved sa ozvem 😉
Tag sme zvefavo kam sa to bude uberat. Chalanisko s basou ma vlasy ako z chilli peppers…ziaden punk?
Tagze o kapele BOX budeme cul este ocut
BOX
Otvorená krabica života, v ktorej si každý z nás našiel chýbajúce kusy svojej skladačky. Role boli určené, stačilo sa iba stretnúť a hrať.
A tak na periférii dedinských kopcov a priemyselného mesta, v mizérii osobných a muzikantských životov, vzniká kapela BOX.
Ako reakcia na svetový mier, spoločenské postavenie jedinca, a kvalitu a úroveň rokenrollovej hudby.
Stretli sa v nej ostrieľaný muzikant Mišák Štramák, ktorý pôsobil v kapele Anonym Kids a rytmickú sekciu obstarávajú basgitarista Miroslav Oktopus a bubeník Jean Bušo. Obaja spolu hrali v kapele Z Polovice.
Dieťa dospelo, a polovice našli svoju chýbajúcu polovicu.
Tak sme nastúpili do ringu života, pobiť sa o svoje sny.
BOX s Vami priatelia.
nedavno bol update webu-a dako blbo sa teraz zle pracuje s tabulkami ked doplnam na web veci,teda presnejsie sa neda zmensit,skusal som uz vsetko,poradte prosim
Update webu? Co pod tym myslis? Browser Update alebo System (Windows) Update?
pozdrav z oslian. kamaradi ako sa mate kua, davno som vas nevideu, nepocul, necital. piste vsetci kratke infos. =;o)
Acidko. Stale mame cd ckove prazdniny…ani my sme sa navzajom uz dlho nevideli. Ale to sa zmeni…molon nahrava vinyly..secko dobre dopanne s tym cd
Hlasim navrat na hrudu
zajtra budes mat cas vecer ??na mc kazetechvm aids su aj ine veci chvm ktore asi budem potrebovat pomoc s urcenim co to je,teraz to pocuvam
Posli
vecer poslem
lubos zacal som opat na fukkavici pracovat-doopravujem mnou uz nahodne veci a zase daku mc dodam do mp3
prerabam chvm 20 rokov II POTOM OPRAVUJEM FUKKAVICU
zajtra nahravam do pc chvm aids,dnes si to opat musim vypocut,a na stranku nahodim cez tyzden, piatok-nedela buduci tyzden som v tn ,piatok luc klub-zlokot a buzinka kascakova-ide niekto?? ak ano vidime sa
Na buduci vikend sa dohrava chvm bordell
rovno sa hlasim u teba o cd a u molona o lp bordell,dnes bude chvm 20 rokov cd 2 nanovo nahodene a upravene
Gratulujeme…hm aj Dodenko kusok zostarel