Brate, take iste nebezpecie, ako ked sa ten sofer na tej ceste strettne s bicyklom…ver mi, bol som tam…a stretli sme tam len jedno auto a v nom sedel nadrbany panko
Max rychlost bola 48, stale okolo 35-40 km za hodinu. Hore som ich tahal 30 tkou. Normalne bicyklove rychlosti. Je fakt ale, ze na brzdenie potrebuju trosku sirsi priestor ako bicykel.na snowboarde chodia 90km,hod.viditelnost nna ceste bola prehladna, okrem jedneho miesta a tam sme sa stretli s tym opitym soferom, ktory chcel volat na mna policajtov. Na otazku, ci nahodou nejde rovno z prilahlej krcmy,,,uz radsej nic nehovoril. A tichucko pokracoval.,,,dal mi meno PIČA
Blahozelame RICHARDOVI k opatovnemu zvoleniu a sucasne blahozelame k odchodu poslancov smeru z mestskeho zastupitelstva, ktori neboli konstruktivni a robili neplechu
lubos aj to bude-ale poprosim ta bud trpezlivy-nemam len tvoje kazety ale aj 18 vhs -s tym je este viac prace a to este nehovorim o nasich rodinnych fotkach-na vsetkom sa pracuje-striedam to ,plus zajtra celym den varim pivo ,
– z ateistu katolík
– z veksláka podnikateľ
– z podvodníka developér
– z výpalníka esbéeskár
– zo zlodeja privatizér
– z dušičiek sa stal Halloween a z deda Mráza Santa
V školách sú učitelia bez autority, po chodbách drogy.Na
uliciach streľba, bezdomovci, v alkohole metanol, v potravinách
otraviny, a v médiách hnoj…
Je obdivuhodné, že krajinu, ktorú nepustošia tornáda, nesužujú
zemetrasenia, úrodu nežerú kobylky, netrápia ju suchá, nevybuchujú
sopky, takmer 70 rokov nezažila vojnu, dokáže dostať na kolená partia
šialencov za krátkych 25 rokov.
————————————————————————————————————————————
Ja si furt citam take pitchoviny a potom pridem vyplaseny na slovensko a zistim, ze vseto normalne super! Teda az na bratislavsku hlavnu stanicu s bezdakmi.
17.11. – Večer pre všímavých v KC Dunaj, Gorila Urban Space a Klube Dole
14.11. 2014
Ještě jsme se nedohodli, Kamoško a Kokosko, Karpatské chrbáty, Chalani z chatrče, Napszyklat, Serengeti & Bonus & Mary C, Režimy, DJ Palotai + MC Zeek, Stroon, Jozef Lupták, Peter Kohout… ak by niekomu nestačila hudba, bude aj Divadlo na tahu, film Fenomén underground – Divoký východ, budú debaty s Fedorom Gálom, Martinom Šimečkom, Matúšom Kostolným a ďalšími. Ešte? Bude aj odovzdávanie cien Biela Vrana, Literárny cirkus K.K. Bagalu s Uhlárom, Keratom, Horváthom a Kopcsayom. Maľovať budú Mária Slováková a Marek Ormandík, ich obrazy si odnesie vyžrebovaný šťastlivec. Ešte? Áno, budú aj mandarínky. Príďte 17. 11. do bývalého Domu módy Dunaj na námestí SNP a oslávte s nami parádny deň – samozrejme, ak ste si ho všimli… Kompletný program večera nájdete vo Facebook evente. Začíname už o 17.11 h,
Dnes mi ZOBAK z ZPP BAND poslal ich nove CD, ktore sa vola ZURKA.nahrali ho v septembri, vyzera to tak, ze hrali vsetci naraz, pekny materialek, vyborne zahrate, zvukovo trosku slabsie.,.v blizkej dobe zavesime do fukkavice. Gdo nevie, kto su ZPP BAND, kuknite do fukkavice,kapely, su tam dve kazety od tejto kapely a po 25? Rokoch nahrali cd….
Vas, fandov Stranglers by mohlo zaujimat aky koncert sa chysta v klube, ktory uz pozna aj Kemr:
13/12 – Hugh Cornwell (vocalist/guitarist from The Stranglers) performs with band.
Pre mna je, ale veselsie, ze od dnes sa tu predava vianocne pivo. : ) Toz dnes po roku testovanie troch znaciek. : )
Hugh cornwell, mozog kapely stranglers , autor vacsiny piesni a gitarista s nezamenitelnym soundim, sialemy chemik ma skvelu kapelu, ktora silne pripomina stranglers, dovodom ne prave hugh, jeho farba hlasu a jeho stavebne hudobne postupy…jagi, ak mozes tak na to chod…m
Teeeda! Podla toho co pises by som naozaj mal ist. Lenze mne sa na tie klubovky samemu chodit nechce. Iba keby ten anonymny Kemr zorganizoval zajazd. To by som velmi rad spravil sprievodcu. Navyse tu je teraz ako bonus vianocne pivo, ktore je naozaj dobre a predava sa tu len od polovicky novembra do konca decembra! : )
vidim ze misko a spol si zobrali priklad z nasich primafackych koncertov, kde sme capivali alpsky rizling a toto praktizuju s VBPS, len cuco vymenili za kalvados a vino
Here & There: The Epic B-Sides Collection 1983-1991
2 CD ALBUM
RELEASE DATE DUE
17TH NOVEMBER 2014
UNIVERSAL MUSIC DISTRIBUTION
CAT NO.CG009
Disc 1:
1. Here & There / 2. In One Door / 3. Since You Went Away / 4. You / 5. Instead Of This / 6.
Head On The Line / 7. Achilles Heel / 8. Permission / 9. Norman Normal / 10. Dry Day / 11. Savage
Breast / 12. Hit Man / 13. Poisonality / 14. Something / 15. Pawsher / 16. Motorbike / 17. Hot
Club (instrumental) / 18. Place de Victoires (instrumental) / 19. Burnham Beeches (instrumental) /
20. Aural Sculpture Manifesto
Disc 2:
1. Midnight Summer Dream/European Female (Live in Paris, 1985) / 2. Shakin‘ Like A Leaf
(Live in Paris, 1985 – previously unreleased on CD/digitally) / 3. Uptown (Live in Orléans, 1985) / 4.
Souls (Live in Orléans, 1985) / 5. Was It You? (Live in Madrid, 1986 – previously unreleased on
CD/digitally) / 6. Strange Little Girl (Live at Reading Festival, 1987) / 7. Who Wants The World (Live
at Reading Festival, 1987) / 8. Peaches (Live in Bradford, 1990) / 9. Straighten Out (Live in
Guildford, 1990) / 10. Always The Sun (Live at Alexandra Palace, 1990)
/ 11. Nuclear Device (Live at Alexandra Palace, 1990) / 12. All Day & All Of The Night (Live at
Alexandra Palace, 1990) / 13. Punch & Judy (Live at Alexandra Palace, 1990) / 14. Hot Club (Riot
Mix) / 15. (The Strange Circumstances Which Lead To) Vladimir & Olga (Requesting Rehabilitation
In A Siberian Health Resort As A Result Of Stress In Furthering The Peoples Policies) / 16. Vladimir &
Sergei / 17. Vladimir & The Beast Part III / 18. Vladimir Goes To Havana / 19. ¡Viva Vlad! / 20.
Vladimir & The Pearl (demo – previously unreleased on CD/digitally)
Dnes som popocuval koncert z roku 2012 v prahe u Rafa.,, http://chvm.sk/chvm-rarity/. Je to asi nas najlepsi klubovy koncert za poslednych 10 rokov. Vcelku fajn zahrate, mnoho novych saxifonov v DOPITE, KONIEC SVETA, PARTE, aj tazke kusky ako Prechadzky po cintorine, Bodliak, Underfround, Pravda.,,Krivak znejuci ako kapela AUKTYON z Petrohradu-pamatnici z pohody 1997to poznaju. S Kokrym sme to nazvali cele brnensky set, lebo sago je napchate skoro uplne vsade. Je to vessle, hrave a temne zaroven.,,,Mato pusti si to…aby si videl ako nahrava nahravadlo polozene vedla zvukara na stole. Klobuk dolu aj pred pAnom zvukarom, ten je skoro tak dobry ako misko revilak, krasny program plny peciek, 19 skladieb. Treba v tom trosku spravit piriadok, premenovat mp3, dat im nazvy, nejaku fotku a bude z toho krasny raritny zaznam…dufam ze si to este zopakujeme u toho RAFA
…viem o ňom, ale bolo mi povedané, že on robí hlavne 7″ dosky…a dodanie tak pol roka, čo je bieda, ja som si uneho objednal 10 LP na jar a do dnes ich nemám…
jedno cdcko by som rad dal na vinyl-a ked vravis ze ten kosican je nespolahlivy tak by som ta popprosil o jeden vinylek, vobec to nie je surne,kludne aj o rok ,bolo by to mozne???
Poriadne zmatený z tohto CD CHVM,tej prvej casti CHVM sak na to predtym nenasnacuje nic,Tritol toneni enom nazev ,ale Captain Slice takénéé
Smox skoda ze tady tento zilka ze samého zacatku sa straca
pekne Fukkavica setri !
uz zajtra ,koho tam uvidim okrem seba??
Tag. Miskovi Revilakovi secko naj k 40tke
…krása slovenského jazyka…
…ešte obrázok…
Bono spadol z bicykla…dopadol horsie ako ti skateboardisti…
Tak teda pekný záver sezóny majú tí futbalisti, taký trapas!!!!!!!!!!!!!
…a čo sa ti nepáčilo, šak dali šetky tri góle…čo je na tom zlé???
A všetci, čo prezvisko začína na H./Hološko, Hamšík, Hubočan/
…veĺmi pekná momentka s názvom – bratia…
Gde bola ta fotka???
Bolo to na Vrbovských vetroch, keď sme tam hrali so Slajzami.
Peknu knihu citaju
https://www.youtube.com/watch?v=5TVCGJ0UiB0&feature=youtu.be
bol som kameramanom, aj KATKA…….
pekne ale kua kua ked sa stretnu na takej uzkej ceste s autom tak je sofer mrchavy, kym neskoncia ako pod kolesom elektricky …..
Brate, take iste nebezpecie, ako ked sa ten sofer na tej ceste strettne s bicyklom…ver mi, bol som tam…a stretli sme tam len jedno auto a v nom sedel nadrbany panko
Max rychlost bola 48, stale okolo 35-40 km za hodinu. Hore som ich tahal 30 tkou. Normalne bicyklove rychlosti. Je fakt ale, ze na brzdenie potrebuju trosku sirsi priestor ako bicykel.na snowboarde chodia 90km,hod.viditelnost nna ceste bola prehladna, okrem jedneho miesta a tam sme sa stretli s tym opitym soferom, ktory chcel volat na mna policajtov. Na otazku, ci nahodou nejde rovno z prilahlej krcmy,,,uz radsej nic nehovoril. A tichucko pokracoval.,,,dal mi meno PIČA
oznam pre lubosa -mam aj cd live chvm z tohto koncertu
Zaves do rarities
Dnes ns stv 2. JOHN CALE o 20:00
http://kultura.idnes.cz/john-cale-zahraje-v-narodnim-divadle-db5-/hudba.aspx?c=A141029_115249_hudba_ob
Aký slušný pán.
Hral vo Velvet underground na basu, potom solo kapela. Cul ma 71 rokov
http://kultura.idnes.cz/recenze-koncertu-johna-calea-dg6-/hudba.aspx?c=A130301_104252_hudba_ob
Rastik, Tvoj oblubenec pan Paska odchadza spolu s trencianskymi mestskymi poslancami po dobre vykonanej praci…do prdky
…taký pekný wíkend…Kličko rozyebal Puleva, Riči ostal starostom a Slovan dostal v KHL opäť na piču…až ma tak hreje…júúj!!!
…a ta trnava je tiez celkom cool…mlady clovek a tak trochu extremista…
Trnava je maly Rim,sama kurwa samy kmin….to hovoril moj otec na trnavu…
Paráda, iba jeden poslanec zo SMRDU. A blahoželám Rišovi, len tak ďalej.
…mam tu slabsi signal na.izbe…a kery z tych cervenych kokotv sa tam dostal???
Je to p. Horný, za Trenčín sever
To ešte neviem, KUA. FJK
poyebaní smerácky zmrdi v trenčíne dostali na piču!!! …riči go!!!
Pripomina mi to odchod sovietskych vojsk
Blahozelame RICHARDOVI k opatovnemu zvoleniu a sucasne blahozelame k odchodu poslancov smeru z mestskeho zastupitelstva, ktori neboli konstruktivni a robili neplechu
Mato. Musis vylepsit juznu pologulu, tam je ta navstevnost slaba
mch band talianske vydanie
To neznam
tusim je to to iste co mas na mc kazete len iny obal,este som to ani nepocul poriadne
Es reut mich f ?
Old europa cafe vydali aj JOE CARNATION BAND…jozef karafiat.,asi bude tiez v krabici
MCH Band-Es Reut Mich F-(Old Europa Cafe-199?-Italy-c90)
nahodene CHVM-20 ROKOV II 16.12.2000 (CD 2) V DISKOGRAFII
Pochvallla
Aj toto bolo fajin, mato
http://217.67.30.6/chvm.sk/D.html
ved vyckaj na konci-to bude jedna velka rarita -co si nahral a ja zachranil ,zdigitalizoval a mozno natrafim aj na davno stratene veci chvm,
hadzem to aj to aj na moj blog chvm a tu je zatial veskera statistika mojho blogu-vid fotku
a mozno si dakedy zahrate aj v indii:))
Som rad ze tu bude jedna velikanska zbierka
lubos aj to bude-ale poprosim ta bud trpezlivy-nemam len tvoje kazety ale aj 18 vhs -s tym je este viac prace a to este nehovorim o nasich rodinnych fotkach-na vsetkom sa pracuje-striedam to ,plus zajtra celym den varim pivo ,
Matko, som uplne trpezlivy
http://zberatelp.blogspot.sk/2014/11/chvm-20-rokov-16.html
Čo sa stalo na Slovensku za štvrťstoročie?
– z komunistu premiér,
– z úžerníka prezident
– z ateistu katolík
– z veksláka podnikateľ
– z podvodníka developér
– z výpalníka esbéeskár
– zo zlodeja privatizér
– z dušičiek sa stal Halloween a z deda Mráza Santa
V školách sú učitelia bez autority, po chodbách drogy.Na
uliciach streľba, bezdomovci, v alkohole metanol, v potravinách
otraviny, a v médiách hnoj…
Je obdivuhodné, že krajinu, ktorú nepustošia tornáda, nesužujú
zemetrasenia, úrodu nežerú kobylky, netrápia ju suchá, nevybuchujú
sopky, takmer 70 rokov nezažila vojnu, dokáže dostať na kolená partia
šialencov za krátkych 25 rokov.
————————————————————————————————————————————
Ja si furt citam take pitchoviny a potom pridem vyplaseny na slovensko a zistim, ze vseto normalne super! Teda az na bratislavsku hlavnu stanicu s bezdakmi.
no sak ich odsun niekam inam. ale nezmiznu, problem je inde 🙂
Nuz ellvis, 1. ja ich nikam odsunut nemozem, 2. problem je v tom, ze na tej stanici sa zrejme prirodzne citia ako doma.
Je zo super
17.11. – Večer pre všímavých v KC Dunaj, Gorila Urban Space a Klube Dole
14.11. 2014
Ještě jsme se nedohodli, Kamoško a Kokosko, Karpatské chrbáty, Chalani z chatrče, Napszyklat, Serengeti & Bonus & Mary C, Režimy, DJ Palotai + MC Zeek, Stroon, Jozef Lupták, Peter Kohout… ak by niekomu nestačila hudba, bude aj Divadlo na tahu, film Fenomén underground – Divoký východ, budú debaty s Fedorom Gálom, Martinom Šimečkom, Matúšom Kostolným a ďalšími. Ešte? Bude aj odovzdávanie cien Biela Vrana, Literárny cirkus K.K. Bagalu s Uhlárom, Keratom, Horváthom a Kopcsayom. Maľovať budú Mária Slováková a Marek Ormandík, ich obrazy si odnesie vyžrebovaný šťastlivec. Ešte? Áno, budú aj mandarínky. Príďte 17. 11. do bývalého Domu módy Dunaj na námestí SNP a oslávte s nami parádny deň – samozrejme, ak ste si ho všimli… Kompletný program večera nájdete vo Facebook evente. Začíname už o 17.11 h,
Dnes mi ZOBAK z ZPP BAND poslal ich nove CD, ktore sa vola ZURKA.nahrali ho v septembri, vyzera to tak, ze hrali vsetci naraz, pekny materialek, vyborne zahrate, zvukovo trosku slabsie.,.v blizkej dobe zavesime do fukkavice. Gdo nevie, kto su ZPP BAND, kuknite do fukkavice,kapely, su tam dve kazety od tejto kapely a po 25? Rokoch nahrali cd….
Vas, fandov Stranglers by mohlo zaujimat aky koncert sa chysta v klube, ktory uz pozna aj Kemr:
13/12 – Hugh Cornwell (vocalist/guitarist from The Stranglers) performs with band.
Pre mna je, ale veselsie, ze od dnes sa tu predava vianocne pivo. : ) Toz dnes po roku testovanie troch znaciek. : )
Jaj 13.12. vidim
Gaukurinn, 3.500 korún vstupné ( t.j. 4 pivá), môže byť… Letenka 350 E. Kto ide ?
Hugh cornwell, mozog kapely stranglers , autor vacsiny piesni a gitarista s nezamenitelnym soundim, sialemy chemik ma skvelu kapelu, ktora silne pripomina stranglers, dovodom ne prave hugh, jeho farba hlasu a jeho stavebne hudobne postupy…jagi, ak mozes tak na to chod…m
Teeeda! Podla toho co pises by som naozaj mal ist. Lenze mne sa na tie klubovky samemu chodit nechce. Iba keby ten anonymny Kemr zorganizoval zajazd. To by som velmi rad spravil sprievodcu. Navyse tu je teraz ako bonus vianocne pivo, ktore je naozaj dobre a predava sa tu len od polovicky novembra do konca decembra! : )
A kedy to je ? Však by sme hádam zbehli….
http://napive.sk/vydrapena-buzirka-sobotny-turbolax/
vidim ze misko a spol si zobrali priklad z nasich primafackych koncertov, kde sme capivali alpsky rizling a toto praktizuju s VBPS, len cuco vymenili za kalvados a vino
Skoro som sa dovracal. Pan Paška kázal študentom v narodnej rade o 17.novembri….. PJK.
Novinka Stranglers.
http://www.thestranglers.net/wp-content/uploads/81b3CC-ucCL._SL1500_.jpg
The Stranglers –
Here & There: The Epic B-Sides Collection 1983-1991
2 CD ALBUM
RELEASE DATE DUE
17TH NOVEMBER 2014
UNIVERSAL MUSIC DISTRIBUTION
CAT NO.CG009
Disc 1:
1. Here & There / 2. In One Door / 3. Since You Went Away / 4. You / 5. Instead Of This / 6.
Head On The Line / 7. Achilles Heel / 8. Permission / 9. Norman Normal / 10. Dry Day / 11. Savage
Breast / 12. Hit Man / 13. Poisonality / 14. Something / 15. Pawsher / 16. Motorbike / 17. Hot
Club (instrumental) / 18. Place de Victoires (instrumental) / 19. Burnham Beeches (instrumental) /
20. Aural Sculpture Manifesto
Disc 2:
1. Midnight Summer Dream/European Female (Live in Paris, 1985) / 2. Shakin‘ Like A Leaf
(Live in Paris, 1985 – previously unreleased on CD/digitally) / 3. Uptown (Live in Orléans, 1985) / 4.
Souls (Live in Orléans, 1985) / 5. Was It You? (Live in Madrid, 1986 – previously unreleased on
CD/digitally) / 6. Strange Little Girl (Live at Reading Festival, 1987) / 7. Who Wants The World (Live
at Reading Festival, 1987) / 8. Peaches (Live in Bradford, 1990) / 9. Straighten Out (Live in
Guildford, 1990) / 10. Always The Sun (Live at Alexandra Palace, 1990)
/ 11. Nuclear Device (Live at Alexandra Palace, 1990) / 12. All Day & All Of The Night (Live at
Alexandra Palace, 1990) / 13. Punch & Judy (Live at Alexandra Palace, 1990) / 14. Hot Club (Riot
Mix) / 15. (The Strange Circumstances Which Lead To) Vladimir & Olga (Requesting Rehabilitation
In A Siberian Health Resort As A Result Of Stress In Furthering The Peoples Policies) / 16. Vladimir &
Sergei / 17. Vladimir & The Beast Part III / 18. Vladimir Goes To Havana / 19. ¡Viva Vlad! / 20.
Vladimir & The Pearl (demo – previously unreleased on CD/digitally)
Pjekne…paci sa mi ze manazeri a obchodnici okolo stranglers furt nieco riesia a nedopraju oddych fanusikom a zberatelom
Dnes som popocuval koncert z roku 2012 v prahe u Rafa.,, http://chvm.sk/chvm-rarity/. Je to asi nas najlepsi klubovy koncert za poslednych 10 rokov. Vcelku fajn zahrate, mnoho novych saxifonov v DOPITE, KONIEC SVETA, PARTE, aj tazke kusky ako Prechadzky po cintorine, Bodliak, Underfround, Pravda.,,Krivak znejuci ako kapela AUKTYON z Petrohradu-pamatnici z pohody 1997to poznaju. S Kokrym sme to nazvali cele brnensky set, lebo sago je napchate skoro uplne vsade. Je to vessle, hrave a temne zaroven.,,,Mato pusti si to…aby si videl ako nahrava nahravadlo polozene vedla zvukara na stole. Klobuk dolu aj pred pAnom zvukarom, ten je skoro tak dobry ako misko revilak, krasny program plny peciek, 19 skladieb. Treba v tom trosku spravit piriadok, premenovat mp3, dat im nazvy, nejaku fotku a bude z toho krasny raritny zaznam…dufam ze si to este zopakujeme u toho RAFA
molon jeden kosican takto vyraba malom pocte grind… lp na tom stroji co mas doma http://avinyl.sk/
…viem o ňom, ale bolo mi povedané, že on robí hlavne 7″ dosky…a dodanie tak pol roka, čo je bieda, ja som si uneho objednal 10 LP na jar a do dnes ich nemám…
aha,lebo som chcel si dat tiez nieco spravit u neho, u teba sa bude dat ??
…jasné…do konca týždňa by som to chcel spojazdniť…
jedno cdcko by som rad dal na vinyl-a ked vravis ze ten kosican je nespolahlivy tak by som ta popprosil o jeden vinylek, vobec to nie je surne,kludne aj o rok ,bolo by to mozne???
Poriadne zmatený z tohto CD CHVM,tej prvej casti CHVM sak na to predtym nenasnacuje nic,Tritol toneni enom nazev ,ale Captain Slice takénéé
Smox skoda ze tady tento zilka ze samého zacatku sa straca
pekne Fukkavica setri !
Netusim o com pises
Matovi,vsecko najlepsi,hodne Fukkavice
poradsne vzkrmenuu
diky
Chcem sa stat pojistovakom ,co poradis ,Molone_-
…yeb na to…ja to robím už 23 rokov a tiež ma tu už riadne yebe..
Vsetkym Matkom secko naj, k zajtrajsim meninam
Dakujem Lubko!
diky