…pekné, kukol som až do konca…ale ako stále tvrdím…jednu na cicinu a je to úplne dokonale a môže vyraziť do wegas…ten chudý chlapček cca. 25kg, to je milošov???
Dam ti ja. Pocasie vyslo perfektne. Na zaciatku sice trosicku prudko zlialo, ale bola to len taka nahrada hasicov na schladenie plochy. Celkovo teplo, ale nie horuco. Ludi kopec uz od zaciatku (vraj cez 2000). Kapely presne rozoberat nebudem. Snad len Bigmandrake vyborna skakacka. Hrana hrala velmi kratko. Pri Zahradnych domcekoch progres pri hre na rolnickej gitare a basgitare. Pri zivych sachoch som troska postradal pointu. Inac ale sprievodny program (vratane zivych sachov) standardne uspech. V ramci obcerstvenia mi tam chybal minulorocny gulas ako zastupca „normalneho jedla“. Klobasy a ciganska to podla mna nevytrhnu. Kazdopadne vsak jeden z najuspesnejsich rocnikov a pre mna cista radost z festivalu a kamaratov.
Ako projekty hral Antracit, Jirka, Dzigi Dzabur aj… som zabudol nazov : ), ale po nich som odisiel od piva som pocul este nejake chrbaty a minimalne jednu chikiliki, ale ci viac to neviem.
Snad este, ze pocas televariete este hrala jedna kapela (jej nazov som zabudol) a fakt neviem co tam robila. Snad to vie aspon Branusko. Ale zas hrali myslim len jednu pesnicku. Jo a nebola to kapela jeho syna. Ta bola fajn.
Nitrianske zoskupenie Swingless Jazz Ensemble hrá tradičný swing, ktorý je do veľkej miery ovplyvnený hudbou Counta Basieho, či Duke Ellingtona. Počas koncertu v Od veci_FM predstaví mladý 18 – členný orchester pod vedením Martina Štourača prierez hudbou Counta Basieho z 50 rokov 20. storočia až po posledný album z roku 2009. Okrem speváčky vystúpi s orchestrom ako sólista – altový saxofonista Mário Belák. Koncert bude tento rok už ich štvrtým v poradí v rámci vystúpení v Slovenskom rozhlase. Najnovšie odohrali koncert na Radio_Head Awards Festivale.
Prekvapením na Od veci_FM Špeciáli bude pre publikum spoločné vystúpenie Swingless Jazz Ensemble s riaditeľom festivalu Pohoda Michalom Kaščákom, ktorý si s nimi zaspieva na jednom pódiu. „Bude to pre mňa zaujímavá skúsenosť, ešte som s takýmto big bandom nehral. Raz som mal podobné vystúpenie s Funny Fellows a vtedy som sa pomýlil. Dúfam, že teraz sa mi to nestane,“ vyjadril sa Michal Kaščák. Martin Štourač zo Swingless Jazz Ensemble na margo spoločného vystúpenia poznamenal: „Veľmi sa na neho tešíme. Je to úplne nová skúsenosť spolupracovať so spevákom ako je Michal Kaščák.“
Festival Vrbovské Vetry 2014 zverejňuje program na celý týždeň.
V dňoch 30.6.. až 7. 7. sa vo Vrbovom uskutoční ôsmy ročník multimediálneho festivalu Vrbovské Vetry. Okrem hlavného, sobotného večera bude centrum Vrbového žit festivalom celý týždeň, samozrejmosťou budú večerné premietania filmov Bažant kinematograf, besedy, divadlo a mnohé ďalšie predstavenia, ktorých presný program uvádzame nižšíe. Hlavný sobotný program bude nadupaný silnými menami od úplného začiatku.
Presne o 13:14 festival naštartujú čerství držitelia cien Anděl pre skupinu a album roka Bratři Orffové, hneď po nich bude patriť pódium českej legende Buty. Z Čiech sa tento rok predstavia ešte Fru Fru a reggae legenda Švihadlo. Poprýkrát na festivale uvidíme mimoeurópskeho interpreta , ska-punkovú kapelu Big Mandrake z Venezuely. Z domácich mien poteší projekt Oskara Rózsu prezentujúci hudbu Mareka Brezovského – Hrana, Slobodná Európa, či projekt speváka Horkýže Slíže, Kuka – Bijouterriér. V rámci Vetrovarieté, ktoré malo vlani úspešnú premiéru sa predstavia domáce Karpatské Chrbáty, Vrbovskí Víťazi a Chikilikitua . Line up uzavrie veľký objav slovenskej alternatívnej scény Katarzia a jej frajeri. Popri klasických vtipných vsuvkách z dielne bratov Jobusovcov zaútočí na bránice návštevníkov aj novinka: Živé šachy robotnícko-roľnícke
Na festivale sa bude krstiť nové CD a DVD Vrbovských Víťazov, kniha Branislava Jobusa „Ja nič, ja muzikant“ a premiéru tu bude mať aj dokumentárny film Vrbovský Veter, ktorý sa nakrúcal počas dvoch predchádzajúcich ročníkov Vrbovských Vetrov.
Podrobný program Festivalu:
30.6-4.7 pred DOMOM KULTÚRY VRBOVÉ vždy o 20:00
PONDELOK 30.6
Historická hudba VRBOVSKÉ VŔBY
Skupina historického šermu ALDARON
UTOROK 1.7
POD VRBOVSKOU LAMPOU: Štefan Hríb vyspovedá primátorov a starostov z regiónu
Na festivale sa bude krstiť nové CD a DVD Vrbovských Víťazov, kniha Branislava Jobusa „Ja nič, ja muzikant“ a premiéru tu bude mať aj dokumentárny film Vrbovský Veter, ktorý sa nakrúcal počas dvoch predchádzajúcich ročníkov Vrbovských Vetrov.
PONDELOK 30.6
UTOROK 1.7
Ake tu vysli albumy za posledny rok? Chcem ist do cedeckarne a okrem kirschnerky a slobodky si neviem na nic spomenut. Cez rok som si to cekoval a viem, ze toho vyslo dobreho viac lenze ako vzdy ked treba mi to vysumelo z hlavy. : ( Toz poradte kamaradickovia!
Mikolasovva definicia BORDELU
On to vlastně není bordel. Je to cílená destrukce států, protože státy překážejí mafiánám, oligarchům, u nás se jim říká podnikatelé,
v tom, aby si mohli dělat co chtějí bez jakéhokoliv omezení.
Tak destruují stát a pak přicházejí a říkají zvolte mě, já mám ve firmě pořádek a udělám ho i ve státě a lidé jim naslouchají…
A pak se diví…
No chudáci Brazílčania, ale taký je svet, na jednej strane život, a na druhej prehra.
Hm. Styri kusky , ani som nedopisal aj pat
Som sa pomýlil, myslel som Nemecko
Hm, tri nula….mirecek dobry tip
No a ide sa Nemecko-Brazília, typujem to na Menecko
Ivankovi secko naj k meninam
https://www.youtube.com/watch?v=CwNIVw0US8g
…pekné, kukol som až do konca…ale ako stále tvrdím…jednu na cicinu a je to úplne dokonale a môže vyraziť do wegas…ten chudý chlapček cca. 25kg, to je milošov???
JULKIN MARILYN ONDREJ..42 kg
Na stv2 davaju HLAVU 22.
Kukam yossariana
Kdo bol na vetroch? Dahjte rrepirt
Dam ti ja. Pocasie vyslo perfektne. Na zaciatku sice trosicku prudko zlialo, ale bola to len taka nahrada hasicov na schladenie plochy. Celkovo teplo, ale nie horuco. Ludi kopec uz od zaciatku (vraj cez 2000). Kapely presne rozoberat nebudem. Snad len Bigmandrake vyborna skakacka. Hrana hrala velmi kratko. Pri Zahradnych domcekoch progres pri hre na rolnickej gitare a basgitare. Pri zivych sachoch som troska postradal pointu. Inac ale sprievodny program (vratane zivych sachov) standardne uspech. V ramci obcerstvenia mi tam chybal minulorocny gulas ako zastupca „normalneho jedla“. Klobasy a ciganska to podla mna nevytrhnu. Kazdopadne vsak jeden z najuspesnejsich rocnikov a pre mna cista radost z festivalu a kamaratov.
niekde som čítal že chiki tam zahrali iba jednu pesničku, to fakt?
Ako projekty hral Antracit, Jirka, Dzigi Dzabur aj… som zabudol nazov : ), ale po nich som odisiel od piva som pocul este nejake chrbaty a minimalne jednu chikiliki, ale ci viac to neviem.
Snad este, ze pocas televariete este hrala jedna kapela (jej nazov som zabudol) a fakt neviem co tam robila. Snad to vie aspon Branusko. Ale zas hrali myslim len jednu pesnicku. Jo a nebola to kapela jeho syna. Ta bola fajn.
Diky jagi
http://chvm.sk/festival-pohoda-2014-je-blizko/
TONKOVE GEODETICKE FOTOS
Navrat na hrudu….
dodatocne secko naj seckym petrom a pavlom, specialne Kokrymu, Focovi, Petovi Kopsovi, Petovi Sedlakovi, Petovi pepakingovi a Palovi Grmanovi
…a kuwa gogot je doma a s albumom sa nepohlo zas bude pičung…tak teda wythaj pankáč…
kua, .neny kedy ????????
sag sa dorobi.VOLAKEDY…….
Lubošu popohode hoci kedy, ja som na slovensku, len Maťko má toho akosi veľa…kopsík tu po pohode neostane na pár dní???
KOPSIK po POHODE je tu tyden
Vitaaaaaj
dakujem………….pochopil som zivot kamionistu…….
si na garaváne bou ??
No konečne sa to Cevendisovi vrálito, čo urobil minulý rok nejakému Nemcovi v špurte, Sagi v pohode druhý
…kuwa to je fotbalik…nie ako ta srcka nemecko/france
No konečne Brazília zabrala, ale ináč pekný fotbálek
…a neymar je fpiči…a tým pádom aj brazilia
Kua a čo tu tak ticho?
nedalo mi to neodfotit pre vas chlapci. pekny víkend 🙂
A to kde bolo ?
Vetry mam v umagu….
Pride zajtra niekto na vetry?
…mám ich v gaťoch, žral som fazulu…
Nevadi! Aj tak tam mam tento rok nachystanu specialnych ludi. A Ivan snad pojde tiez. : )
A teraz nemám s kým sa baviť o futbale, tak potom osobne, kua.
mireček so mnou môžeš ja kukám úplne všetky fotbale…môj typ na dnes…brazília čistá jednotka a nemci-france čistá 0…
Brazília neskaj dostane nakladačku. Kolumbii ide karta..
Chudáci Švajčiari, škoda ich
Chlapci neskaj som si na vás silno spomínal rozvaleny pri bazéne vo vegas. Kua teším sa už na vás kamaráti..
…šak kurwa platíme ti to my…ty si hviezda na stv1 so stromkami a my z koncesií, ti potom platíme takéto zájazdy…
Kua molon neuveris ale nemám z toho ani cent. Len a len náklady.. Ale fajn ze ocenujes môj prínos. =;o)
Tak si to tam uži, aj za nás, kua. FJK
Mirecku diky moc. A šanuj sa na mňa.. =;o)
odporúčam…proste skvelé!!!
https://www.youtube.com/watch?v=aOpFwenbV3o
Molon pocuva. Metáiku??? Kua som newedew
…kuwa už dávno…resp. od čierneho albumu…
https://www.youtube.com/watch?v=NYGyness988
Patalia Moravske Lieskove novy klip
v zenskych ulohach spevacok Hanka a Lucka Dzurikove
Pelny klip….presne na prazdniny, klip o prazdninach, …ked si volagdo klikne v googli ze prazdniny, tak mu vypadne tento klip
http://www.pohodafestival.sk/sk/novinka?i=4271&%e2%80%8bareal-je-vykolikovany-
Dnes prvá návšteva na Pohode – opäť medzi priateľmi, skvelé.
Nitrianske zoskupenie Swingless Jazz Ensemble hrá tradičný swing, ktorý je do veľkej miery ovplyvnený hudbou Counta Basieho, či Duke Ellingtona. Počas koncertu v Od veci_FM predstaví mladý 18 – členný orchester pod vedením Martina Štourača prierez hudbou Counta Basieho z 50 rokov 20. storočia až po posledný album z roku 2009. Okrem speváčky vystúpi s orchestrom ako sólista – altový saxofonista Mário Belák. Koncert bude tento rok už ich štvrtým v poradí v rámci vystúpení v Slovenskom rozhlase. Najnovšie odohrali koncert na Radio_Head Awards Festivale.
Prekvapením na Od veci_FM Špeciáli bude pre publikum spoločné vystúpenie Swingless Jazz Ensemble s riaditeľom festivalu Pohoda Michalom Kaščákom, ktorý si s nimi zaspieva na jednom pódiu. „Bude to pre mňa zaujímavá skúsenosť, ešte som s takýmto big bandom nehral. Raz som mal podobné vystúpenie s Funny Fellows a vtedy som sa pomýlil. Dúfam, že teraz sa mi to nestane,“ vyjadril sa Michal Kaščák. Martin Štourač zo Swingless Jazz Ensemble na margo spoločného vystúpenia poznamenal: „Veľmi sa na neho tešíme. Je to úplne nová skúsenosť spolupracovať so spevákom ako je Michal Kaščák.“
Festival Vrbovské Vetry 2014 zverejňuje program na celý týždeň.
V dňoch 30.6.. až 7. 7. sa vo Vrbovom uskutoční ôsmy ročník multimediálneho festivalu Vrbovské Vetry. Okrem hlavného, sobotného večera bude centrum Vrbového žit festivalom celý týždeň, samozrejmosťou budú večerné premietania filmov Bažant kinematograf, besedy, divadlo a mnohé ďalšie predstavenia, ktorých presný program uvádzame nižšíe. Hlavný sobotný program bude nadupaný silnými menami od úplného začiatku.
Presne o 13:14 festival naštartujú čerství držitelia cien Anděl pre skupinu a album roka Bratři Orffové, hneď po nich bude patriť pódium českej legende Buty. Z Čiech sa tento rok predstavia ešte Fru Fru a reggae legenda Švihadlo. Poprýkrát na festivale uvidíme mimoeurópskeho interpreta , ska-punkovú kapelu Big Mandrake z Venezuely. Z domácich mien poteší projekt Oskara Rózsu prezentujúci hudbu Mareka Brezovského – Hrana, Slobodná Európa, či projekt speváka Horkýže Slíže, Kuka – Bijouterriér. V rámci Vetrovarieté, ktoré malo vlani úspešnú premiéru sa predstavia domáce Karpatské Chrbáty, Vrbovskí Víťazi a Chikilikitua . Line up uzavrie veľký objav slovenskej alternatívnej scény Katarzia a jej frajeri. Popri klasických vtipných vsuvkách z dielne bratov Jobusovcov zaútočí na bránice návštevníkov aj novinka: Živé šachy robotnícko-roľnícke
PONDELOK 30.6
UTOROK 1.7
/Vrbové,Piešťany,Trebatice,Krakovany,Šterusy,Šípkové,Prašník/
Hudobný hosť: Vrbovské talenty
STREDA 2.7
Dado Nagy a hostia Branislav Jobus /nová kniha Ja nič,ja muzikant/
Whisky a jeho cestovanie
Hudobný hosť Jozef Ľupták
Bažant kinematograf: EŠTÉBÁK
ŠTVRTOK 3.7
HERCI VETROM
Dado Nagy vyspovedá slovenských hercov.
Hudobný hosť: Martina Kostolanská a Marek Balog
Bažant kinematograf:KANDIDÁT
PIATOK 4.7
Bábkové divadlo HALIGANDA: HROCH KAROL
Svetová premiéra filmu VRBOVSKÝ VETER
Uvítanie do života CD/DVD VRBOVSKÍ VÍTAZI: Priemyselný folklór
Bažant kinematograf: FAIR PLAY
SOBOTA 5.7 2014 štadión VRBOVÉ, asfaltová plocha
13:14 14:05 BRATŘI ORFFOVÉ
14:30 15:30 BUTY
15:30 15:55 SLÁVNOSTNÉ OTVORENIE A ZATVORENIE FESTIVALU
15:55 16:45 FRU FRU
16:45 17:15 ZÁHRADNÉ DOMČEKY
Velká Vrbovská /dostihy na húpacích konoch/
17:15 18:10 ŠVIHADLO
18:10 18:30 ŽIVÉ ŠACHY robotnícko-roľnícke
18:30 20:00 VETROVARIETÉ
20:00 20:30 FORMULA NULA
20:30 21:25 HRANA: Rózsa, Valihora, Minárik, Šarišský
21:50 22:40 BIJOUTERRIÉR
23:05 23:55 BIG MANDRAKE /VENEUZUELA/
00:15 01:05 SLOBODNÁ EURÓPA
01:15 02:00 KATARZIA
PONDELOK 30.6
UTOROK 1.7
/Vrbové,Piešťany,Trebatice,Krakovany,Šterusy,Šípkové,Prašník/
Hudobný hosť: Vrbovské talenty
zajtra moj prvy topfest a o 19.00 zajtra po 3 krat MARKY RAMONE ,este jedna palicka mi chyba
potom este vetry a pohoda
Ake tu vysli albumy za posledny rok? Chcem ist do cedeckarne a okrem kirschnerky a slobodky si neviem na nic spomenut. Cez rok som si to cekoval a viem, ze toho vyslo dobreho viac lenze ako vzdy ked treba mi to vysumelo z hlavy. : ( Toz poradte kamaradickovia!
Vitazi ze vrbooveho
To mi predsa napalis! : )
Pekla, z mobilu mi tu neberie podpis. : /
Pekla, z mobilu mi tu neberie podpis. : /
Všetkým JÁNOM všetko naj k meninám Julény, Korienek, Kanaba, ….
Ďakujem!
Vcera som stretol Mata v elektricke. Ale najprv som ho prehliadol a vsimol som si ho az neskor vdaka underpunkovemu tricku. : )
Matovi dik za reklamu a vernost
asi som jediny co to nosi po blave nostop,ale raz videl jedneho chlapika vo vasich rokoch v tricku pank chvm
Seckym jankom z nasho okolia a z nasej kapely secko naj….janko juleny, janko korienek, janko kulla
Banda co novieho??
Fotbal, wimbledon, pohoda sa ide vytycovat, cd sa natahuje ako sopel, …nevideli sme sa uz dva mesiace…
Ja ešte kade tade kua ale velmo už na vás teším.. =;o)
Mikolasovva definicia BORDELU
On to vlastně není bordel. Je to cílená destrukce států, protože státy překážejí mafiánám, oligarchům, u nás se jim říká podnikatelé,
v tom, aby si mohli dělat co chtějí bez jakéhokoliv omezení.
Tak destruují stát a pak přicházejí a říkají zvolte mě, já mám ve firmě pořádek a udělám ho i ve státě a lidé jim naslouchají…
A pak se diví…
Vše důsledek neoliberální ekonomické školy…
Anarchie matka pořádku! 🙂
Mikolas