Německá veřejnoprávní televize ARD přichystala maratón přímých přenosů z největšího open-air festivalu v německy mluvících zemích – Rock am Ring. Denně od 5.6. do 8.6.2014 mohou diváci každý večer sledovat rockové koncerty na živo ve vysílání stanice Eins Plus.
Ať už je divák fanouškem Iron Maiden, Kings of Leon, Kaiser Chiefs, Die Fantastischen Vier, Mando Diao, Jake Bugg, Woodkid nebo Maximo Park, neměl by vynechat živé koncerty po 4 dny od čtvrtka do neděle od 18:00 hodin až do pozdních nočních hodin. Na diváky čeká více než 34 hodin koncertů, interview, zpráv ze zákulisí a mnoho dalšího.
Eins Festival vysílá volně přes satelitní systém Astra, pozice 19,2°E.
Rock am Ring (online stream a v televizi na Eins Plus):
Čtvrtek 5.6.2014
19:10 tba
21:00 Iron Maiden
00:00 Special Guest
01:00 Rudimental live
Pátek 6.6.2014
18:00 Rea Garvey live
18:30 Awolnation
19:00 Volba diváků: Kasabian live nebo Gogol Bordello
20:05 John Newman / Jake Bugg
20:25 Volba diváků: Mando Diao live nebo Crystal Fighters live
21:45 Editors live
22:20 Kings Of Leon live
23:50 Best Of Freitag (nejlepší z pátku): Rival Sons, Portugal The Man, Kasabian nebo Gogol Bordello, Mando Diao nebo Crystal Fighters
Sobota 7.6.2014
18:00 Kaiser Chiefs
18:25 Aligatoah live
19:10 Opeth live
19:50 Karnivool
20:15 Heaven Shall Burn live
21:00 Die Fantastischen Vier live
22:15 Kvelertak
22:55 Linkin Park live
00:45 Highlights
01:00 tba
02:30 Highlights
Neděle 8.6.2014
18:00 Maximo Park
18:35 Volba diváků: Alter Bridge live nebo Milky Chance live
19:25 Best of Nachmittag, mj. Black Stone, Cherry, Trivium
20:05 Avenged Sovenfold live
21:25 Alter Bridge nebo Milky Chance
22:00 tba
00:20 tba
tba … bude oznámeno později
Nejlepší momenty z Rock am Ring 2014:
10.6. až 12.6.2014: 17:00 – 20:15
13.6.2014: 17:00 – 20:05
Mne zacal sekat ku koncu pc, ale kusky ako la folie, midnight summer dream, a ine pop art rocky sme live este nikdy nevideli…krasny prierez celou tvorbou aj projekcia super…pri nice n dleazy hole tety tancovsli na obrazovkach, klip z 1979…enem nemam dobry pocit z jj.burnella, sedive vlasy za dva roky…co sme ich posledne v prahe videli, zostarel o 10 rokov…a aj bubenik bol tusim zase iny
kemr:Ja uz par rokov to beriem tak, ze vsetko do styristo (v lete) je dobra cena. Ale toto co pises ma prekvapilo. To tusim z Kodane naozaj ako hovori molon vlastnym lietadlom. Inac by som asi odporucal august. Cisto kvoli pocasu. Je vacsia sanca, ze bude pekne. Aj ked toho roku zatial bolo asi tak tyzden. Leto si zazijem tusim len na slovensku. Ale tak zas v septembri nebudes mat pri kazdom potociku davy turistov. : )
…kuwa aj s vaším lietaním…ste si nevšimli že sa to volá VL ??? …šak čítajte medzi riadkami prečo je to také lacné??? …lebo treba k tomu Vlastné Lietadlo!!!! =:o))))))))
Neviem kolko stoja letenky do Kodane, ale pokial sa komplet so vsetkym zmestis na spiatocnej do 300 (a myslim, ze pri tejto by sa dalo aj do dvesto – ale to je len tip), tak si na tom uuuuplne paradne! : )
Babajacik vážne sa s tým zapodievam, ale reálna cena je okolo 300-350 za spiatočnú, taká lepšia, inak to ide cez 400 €. Ale zasa za 3 kilá by to stálo za výlet, pozeral som ubytko cez booking, tam sa to dá celkom zvádnuť … august alebo september, čo by si odporúčal ?
Včera som sa to dozvedel a dodnes som tomu neveril….je mi to strašne ľúto….Juraj život Ti pripravil najťažšiu skúšku….musíš to zvládnuť, ustáť, prežiť….stojíme pri Tebe….kedykoľvek a kdekoľvek…neviem čo sa dá k tomu povedať…ľúbime Vás držte sa…
Vcera vo veku 23 rokov nas opustila Natalka Sinkova, strasna rana pre rodicov, Juraja , Janku, brata Jurka….ale aj pre celu nasu kapelu…
neviem co sme tejto zemeguli take zle urobili, ked nas takto tazko knokautuje….
a ja som tiež rád,že si tie moje videá s chvm aj ked točené amatersky a s obyčajnou kamerou,ktorá už aj tak doslúžila, ešte niekto občas pozrie a zaspomína si
…kuwa ale šak čítaj ti obrázky…sáčok je len so zemiakmi….najlepšie bolo keď som to povedal asi trom zamestnancom v hypernove, zasmiali sa a povedali že oni o tom vedia, ale že yebú na to…to je pank, kuwa!!!
Na Slovensku je možné skutočne čokoľvek. Svoje by o tom vedel rozprávať aj čitateľ Milan Štefánik, ktorý pri nákupe zemiakov neveril vlastným očiam. Namiesto päťkilového balenia neskorých zemiakov si do košíka vložil aj niečo navyše. V igelitovom vreci neboli len zemiaky, ale aj cibuľa. Takéto bonusové balenie zeleniny dostanete kúpiť v trenčianskych potravinách.
Balík zemiakov s bonusom navyše.
Ďalšie 2 fotografie v galérii.
Balík zemiakov s bonusom navyše.Autor: Váš čas – Tip
Nepozorný zákazník by si okrem zemiakov domov priniesol aj cibuľu.
2
Nepozorný zákazník by si okrem zemiakov domov priniesol aj cibuľu.Autor: Váš čas – Tip
Svoje úlovky z obchodov a nielen z nich, posielajte do redakcie na tip@novycas.sk
Uz ladim….
Kua proti metlakom sme vzdy bojovali….a cul kukam live IRON MAIDEN…
Hm, po 15 min vypinam, metal nemam rad, ale festak je to pekny, odhadujem 150 000 ludi
Ahojte, práve som sa dočítal
http://www.parabola.cz/zpravicky/22037/rock-am-ring-maraton-rockovych-koncertu-na-eins-plus/
Německá veřejnoprávní televize ARD přichystala maratón přímých přenosů z největšího open-air festivalu v německy mluvících zemích – Rock am Ring. Denně od 5.6. do 8.6.2014 mohou diváci každý večer sledovat rockové koncerty na živo ve vysílání stanice Eins Plus.
Ať už je divák fanouškem Iron Maiden, Kings of Leon, Kaiser Chiefs, Die Fantastischen Vier, Mando Diao, Jake Bugg, Woodkid nebo Maximo Park, neměl by vynechat živé koncerty po 4 dny od čtvrtka do neděle od 18:00 hodin až do pozdních nočních hodin. Na diváky čeká více než 34 hodin koncertů, interview, zpráv ze zákulisí a mnoho dalšího.
Eins Festival vysílá volně přes satelitní systém Astra, pozice 19,2°E.
technické parametry:
• SD: freq. 10,744 GHz, pol. H, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, FTA
• HD: freq. 11,053 GHz, pol. H, SR 22000, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, FTA
Rock am Ring (online stream a v televizi na Eins Plus):
Čtvrtek 5.6.2014
19:10 tba
21:00 Iron Maiden
00:00 Special Guest
01:00 Rudimental live
Pátek 6.6.2014
18:00 Rea Garvey live
18:30 Awolnation
19:00 Volba diváků: Kasabian live nebo Gogol Bordello
20:05 John Newman / Jake Bugg
20:25 Volba diváků: Mando Diao live nebo Crystal Fighters live
21:45 Editors live
22:20 Kings Of Leon live
23:50 Best Of Freitag (nejlepší z pátku): Rival Sons, Portugal The Man, Kasabian nebo Gogol Bordello, Mando Diao nebo Crystal Fighters
Sobota 7.6.2014
18:00 Kaiser Chiefs
18:25 Aligatoah live
19:10 Opeth live
19:50 Karnivool
20:15 Heaven Shall Burn live
21:00 Die Fantastischen Vier live
22:15 Kvelertak
22:55 Linkin Park live
00:45 Highlights
01:00 tba
02:30 Highlights
Neděle 8.6.2014
18:00 Maximo Park
18:35 Volba diváků: Alter Bridge live nebo Milky Chance live
19:25 Best of Nachmittag, mj. Black Stone, Cherry, Trivium
20:05 Avenged Sovenfold live
21:25 Alter Bridge nebo Milky Chance
22:00 tba
00:20 tba
tba … bude oznámeno později
Nejlepší momenty z Rock am Ring 2014:
10.6. až 12.6.2014: 17:00 – 20:15
13.6.2014: 17:00 – 20:05
Jj ma nejaku sedivu hlavu, sag ani my nemladneme
chlapci veľmi pekné!!! vrele odporúčam ak ich tento rok neuvidíme, prípadne si s nimi nezahráme….
https://www.youtube.com/watch?v=bRhxjfT0txE
Ahoj Molon,
to vyšlo na DVD ?
nie to nahrávali počas koncertu, možno to časom vijde…ale pozrel som to celé a je to super koncert!!!
Mne zacal sekat ku koncu pc, ale kusky ako la folie, midnight summer dream, a ine pop art rocky sme live este nikdy nevideli…krasny prierez celou tvorbou aj projekcia super…pri nice n dleazy hole tety tancovsli na obrazovkach, klip z 1979…enem nemam dobry pocit z jj.burnella, sedive vlasy za dva roky…co sme ich posledne v prahe videli, zostarel o 10 rokov…a aj bubenik bol tusim zase iny
presne toto som si všimol aj ja jjb kuwa ošedivel!!! a bubeník je nový….
Talto pred 5 rokmi sme, ako chvm mali zaverecnu plenarnu schodzu po nahrati cd tunel. Dufam ze coskoro budeme mat schodzu aj po BORDELLI
Ako sa da ist na island karavanom?…
Tak, ze sa nalodis (tusim) v Norsku a po tyzdni vylodis na ostrove. : )
Alebo poletis tri hodky a potom na letisku (snad) nasadnes do niecoho takeho (draheho). : )
http://www.campericeland.is/fleet/
Hm….tos, tag nist
kemr:Ja uz par rokov to beriem tak, ze vsetko do styristo (v lete) je dobra cena. Ale toto co pises ma prekvapilo. To tusim z Kodane naozaj ako hovori molon vlastnym lietadlom. Inac by som asi odporucal august. Cisto kvoli pocasu. Je vacsia sanca, ze bude pekne. Aj ked toho roku zatial bolo asi tak tyzden. Leto si zazijem tusim len na slovensku. Ale tak zas v septembri nebudes mat pri kazdom potociku davy turistov. : )
…kuwa aj s vaším lietaním…ste si nevšimli že sa to volá VL ??? …šak čítajte medzi riadkami prečo je to také lacné??? …lebo treba k tomu Vlastné Lietadlo!!!! =:o))))))))
Pani, wow air vyhodil akciove ceny leteniek Londyn (Kodan) – Reykjavik od 100 eur takze ak by ste chceli… : )
http://www.vletenky.com/island-s-wow-air-od-97-eur
kamarat ja som to kukal. ale nakolko odlet z kodane kua tak to rovnaka picovina akokeby dali 2 eura zlavu na odlet z vienne.. =;o(
Do cobenhagenu to das na bike a potom za lacno do rejkiaviku
Jasneeeee! Sak kupeu, uz musi mat natrenuvane! : ))))
Neviem kolko stoja letenky do Kodane, ale pokial sa komplet so vsetkym zmestis na spiatocnej do 300 (a myslim, ze pri tejto by sa dalo aj do dvesto – ale to je len tip), tak si na tom uuuuplne paradne! : )
Babajacik vážne sa s tým zapodievam, ale reálna cena je okolo 300-350 za spiatočnú, taká lepšia, inak to ide cez 400 €. Ale zasa za 3 kilá by to stálo za výlet, pozeral som ubytko cez booking, tam sa to dá celkom zvádnuť … august alebo september, čo by si odporúčal ?
sam vies ako napicu sa sklbuju tieto terminy..
Ale je pravda, ze tak zadarmo ako to na prvy pohlad vyzera to nieje.
Ďakujem, veď vy viete za čo ……
snad ta enegria keru priebezne vysielame na dialku aspon kusok pomaha..
Ďuri, ja som síce na pohrebe nebol, ale myslím na vás všetkých od pondelka každý deň…
A začo ?
Jurko…nedakuj…
Ahojte,
Knižku som prečítal jedným dychom.
Je fajn.
Len jedna drobnosť, ten text „Nechcem žiť len preto“ je odo mňa.
S pozdravom,
jk
Práve som si tretíkrát vypočul CD Tunel, ktoré mi poslal Tono.
Cez deň dvakrát po sebe na bedne a teraz večer na slúchadlá.
Klobúk dole, je to fakt dobré. Je to rok 2009. Čo máte nového ?
jk
od WHISKYHO TLACOVA SPRAVA
http://www.vrbovskevetry.sk/
Kde? : )
Nedala sa zavesit
Kemr je mi to uprimne luto, drzte sa
Včera som sa to dozvedel a dodnes som tomu neveril….je mi to strašne ľúto….Juraj život Ti pripravil najťažšiu skúšku….musíš to zvládnuť, ustáť, prežiť….stojíme pri Tebe….kedykoľvek a kdekoľvek…neviem čo sa dá k tomu povedať…ľúbime Vás držte sa…
Laťko diky, vážim si Tvoje slová
Uprimnu sustrast Kemr, vela sily. Nie je myslim nic pre rodicov horsie ako ked preziju svoje deti.
Máš recht, ja to niečo hrozné
Vcera vo veku 23 rokov nas opustila Natalka Sinkova, strasna rana pre rodicov, Juraja , Janku, brata Jurka….ale aj pre celu nasu kapelu…
neviem co sme tejto zemeguli take zle urobili, ked nas takto tazko knokautuje….
fuuuu, hnusný pocit, zimomriavky tu máme obaja. zo srdca úprimnú sústrasť kamarát, držte sa všetci… =;o(((
24, bohužiaľ ostatné je pravda…… Nikomu to neprajem a budem vás potrebovať.
Juraj, ťažko sa hľadajú slová. Úprimnú sústrasť …
Juraj kurwa do piče!!! …mladí ľudia nemajú umierať!!! …to nie je spravodlivé…
Nie je to spravodlivé, je to hrozné….
Ďuri, úprimnú sústrasť. Niečo podobné som zažil pred 28 rokmi, ale toto je predsalen ešte smutnejšie… 🙁 Držte sa!
Do prdele, Kemr, toto mi je neskutocne luto. Som soknuty. Uprimnu sustrast. : (((
Jurko, sme s Vami, mozes sa spolahnut
a ja som tiež rád,že si tie moje videá s chvm aj ked točené amatersky a s obyčajnou kamerou,ktorá už aj tak doslúžila, ešte niekto občas pozrie a zaspomína si
Lubko,ale ved to bolo super. Pelne si to zrobil….diky
https://www.youtube.com/watch?v=WlTg3NoYYwA
hm toto bolo s odstupom casu naozaj srandovne
lubosko to bolo uuzasnee. rad sa na to pozeram i s odstupom casu.. =;o)
http://www.fullmoonzine.cz/cim-blbejsi-tim-drazsi-fido-krakoran
Fido, nas kamo
Molone.sak v sacku niekedy byva aj mrkva aj petrzel aj zenaky, cibula….secko na polievku
…kuwa ale šak čítaj ti obrázky…sáčok je len so zemiakmi….najlepšie bolo keď som to povedal asi trom zamestnancom v hypernove, zasmiali sa a povedali že oni o tom vedia, ale že yebú na to…to je pank, kuwa!!!
Robim si prd el, chapes ty makova hlavo?
kua mi tu detekuje zduplovane reakcie na cosi na co som este nereagoval..
ivkooo ??
Mm, ivko tuto stranku neservisuje. Priam na nu serie odkedy ma fakbuk
Skus len jedenkrat stlacit ODOSLAT a nist nezduplujes
mojich 5 min. slávy dnešnom bulvári…
http://vas.cas.sk/clanok/9802/kupite-si-zemiaky-pridete-domov-postavite-vodu-na-polievku-a-v-sekunde-vam-budu-tiect-krokodilie-slzy.html?utm_source=cas.sk&utm_medium=homepage&utm_campaign=cross&utm_content=clanok
Na Slovensku je možné skutočne čokoľvek. Svoje by o tom vedel rozprávať aj čitateľ Milan Štefánik, ktorý pri nákupe zemiakov neveril vlastným očiam. Namiesto päťkilového balenia neskorých zemiakov si do košíka vložil aj niečo navyše. V igelitovom vreci neboli len zemiaky, ale aj cibuľa. Takéto bonusové balenie zeleniny dostanete kúpiť v trenčianskych potravinách.
Balík zemiakov s bonusom navyše.
Ďalšie 2 fotografie v galérii.
Balík zemiakov s bonusom navyše.Autor: Váš čas – Tip
Nepozorný zákazník by si okrem zemiakov domov priniesol aj cibuľu.
2
Nepozorný zákazník by si okrem zemiakov domov priniesol aj cibuľu.Autor: Váš čas – Tip
Svoje úlovky z obchodov a nielen z nich, posielajte do redakcie na tip@novycas.sk
Z pankaca KUCHARIK BUCHTICKA A NOVINAR
molon ty seelebrita !!
Jedna fotka z centra Rvk. Uz aj Molon moze prist. Kurna, mne to do teraz ani neprislo zvlastne. Len dnes mi tuklo. : )
v takom už sme boli fprahe….
Som spravil dve a pridavam aj link, aby ste vedeli na co je ta reklama. : ) http://www.phallus.is/en/
Cikulove muzeum?
Jo, jo. Vedel som o nom sice, ale nevedel som, ze maju reklamu vycapenu rovno v strede mesta. : )
Tak domov chlapci hokejisti
Kua samco, furt hras v trencine
druhý raz v živote=))
keby niečo a nebolo s kým si večer hrknúť borovičku, túto sobotu hráme v trenčianskom boogiebare=)
Pentagramcek?
tak tak; asi aj samčo solo
do toho !
Včera večer zomrel bubenik skupiny Team. 52 rokov, infarkt.
Tak sa Rastík nerozčuluj, bo dostal infarkt, že vraj !!!!!!!!!!
mosite vidiet !! =;o)))
http://novohrad.sme.sk/c/7167673/najlepsi-smutocny-obrad-na-prehliadke-predviedol-kolektiv-z-revucej.html
…jeden hokejový z rána s francúzkom
http://www.lokaltv.sk/majstri-sveta-2014-francuzsko/613/3
Hmmmm, chlapci hrali dnes pekny hokej