na Izera nedopustím…“sadni ty kokot drevený!!!“…a tak isto na stojáka….ale kuwa šak máme našich umelcov ktorí rádi doyebávajú kultúru, politiku a všedný život… http://telkac.zoznam.sk/silne-reci
Česni majú ine srdce. Tak sa ma bojovat. Nie ako tí naši mladí zmrdi. Keď si chceli valat gule tak to mohli niekde doma na rybniku a nie robit hanbu slovensku. Ale už ma aspoň naučili, že to mám úplne v piči. Môžu aj vypadnut.
vypočujte si bublanie č.17 a tu je komentár:
Škoda, že som nemohol prispieť do 17. dielu Trenčianskeho bublania. Bolo by to ešte presnejšie, zaujímavejšie a srandovnejšie. Pravdupovediac nikdy ma nenapadlo, že by to mohlo niekoho zaujímať.
a hádajte, komu tie slová patria.
ja neviem také nemastné neslané, ako by sa tí speváci predbiehali kto odspieva viac…vydržal som 15 min. potom ma to nebavilo…ale pre niekoho to môže byť super…
Ja som po ich koncerte vahal, lebo sice ma to aj bavilo a malo to aj gule, ale mali tam take sedem minutove intra a tam som sa aj nudil a nevedel som sa rozhodnut ci to maju vyspekulovane, alebo len nevedia hrat a o nieco sa tam pokusaju (fakt som vahal medzi tymito dvoma moznostami : ). Ale kupil som si cedecko zo zvedavosti (a ze podporim mladych chalanov v ich peknom konicku v najhorsom : ) a pochopil som, ze vedia hrat (aj ked solovy gitarista by mohol pekne cvicit dalej) a ze si to tak vyspekulovali. Az pri cedecku sa mi to zacalo pacit. Skoda len, ze som ich videl iba raz. btw:Neskor som si precital, ze pocas airwaves to bol objav sefredaktora Rolling stone. : )
Viktor ja si prídem kludne nakopat na jesen…tiež sme minulý rok kupovali zemiaky od chlapíka z moravy čo chodil medzi domami s káričou a predával vrecia moravských zemiakov…
Richard.dik za tip. Citil som sa ako ked sme pozeravali rockpallast… V novi katka. Pozerala robi williams, ten moc nestihal, potom pink, ta bola super, nad tanom alicecooper a rammstein, pekelna show. Mierne nazi…potom muse, zaujimave, boli aj na pohode, rano hugh laurie, dr.house..s tucnymi cernoskami a sialenou pozaunistkou..skvele
…ano ano videli sme sa…nové zemáky kg za 2-€, kuwa…tak som dnes kupil fkauflande kg/za 0,63-centof, také isté dopiči…
…kuwa jablkový mužíček * acid, nemás lepší zdroj na nové zemáky???
Lokalny farmar nakupi f kauflande zzza 0.63 a potom preda molonovi za 2,00. Tak to funguje. Pankac je ten lokalny farmar..,vyjebal s tym lepsie ako cigani…
Richard, skvele moze byt aj live alice cooper and rammstein. Supertramp in paris, minule som videl pink na hbo, skvele cirkusantsko spevacke vykony davala… Klobuk dole…sice tie skladby furt hravaji v radio, ale zdalo sa mi to kustik alternativne….dikes za tip
Ak nahodou dnes u vas tiez prsi a je psie pocasie, tak mam tip – na 3sat bezi cely den live muzika. vyvrcholeine pre mna osobne je o 20:15 – legendarny koncert Queen z 1986 z Madarska Budapest 1986. Tu mate inac cely program: http://www.3sat.de/programm/
Hovorí kandidát na poslanca v predvolebnej kampani k cigáňom:
„Vážení spoluobčania, cigáni, naša strana vám dá nové byty,
prvotriednu zdravotnú starostlivosť.
Ďalej bezplatnú rekreáciu v kúpeľoch. Na deti dostanete špeciálne
príplatky……“
Dežo počúva, prikyvuje hlavou: „Dobre hovorí! “
A kandidát pokračuje: “ Nebude nezamestnanosť! Všetci dostanete prácu !
V tom si Dežo odpľuje : “ Teraz to pojebal, kokot! „
ved som pisal malakusova vyroba,ja si tam spravim daku lp /uz mam aj vybranu nahravku, len musi kamos dat suhlas/ 1 lp 12, 10 skladieb ,33 minut bez obalu,bez etikety v strede a zo sackom 25 eu ,obal si vytlacim upravim,narezem,zmontujem v robote +aj stredove etikety
Lubo, to co sme vcera hudobne vystrajali bola taka nadhera, euforia, radost, ze pre mna sa to radi medzi moje zivotne najvacsie zazitky. Som cely presiaknuty radostou, toto bola a je zem na ktorej stojime, zemegula sa tak paradne skrtla! Mam Ta rad, tata! Dakujem!m
Podľa mňa je HEX úplne v pohode – keby bol celý slovenský poprock taký, určite by som si občas aj rádio pustil… 🙂 Yagi, tú tvoju analógiu s preafektovaným Táslerom ale neberiem – HEX by bol u mňa úplne inde než IMT SMILE aj bez toho, že Yxa & spol. mám rád i ľudsky… 🙂
bezkonkurenčne najlepšia scénka Izera!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=Cijwee3zYH0
Mam rad tuto scenku
http://www.videohumor.cz/kategorie/
namiesto hokeja pozrite si vsetky diely na stojaka, alebo zdenka izera…vacsia sranda ako hokej
S tým Izerom máš úplnú pravdu, len na tej Prime to už skončilo.
Sak kukni link, mas tam kopu izeriv
na Izera nedopustím…“sadni ty kokot drevený!!!“…a tak isto na stojáka….ale kuwa šak máme našich umelcov ktorí rádi doyebávajú kultúru, politiku a všedný život…
http://telkac.zoznam.sk/silne-reci
Česni majú ine srdce. Tak sa ma bojovat. Nie ako tí naši mladí zmrdi. Keď si chceli valat gule tak to mohli niekde doma na rybniku a nie robit hanbu slovensku. Ale už ma aspoň naučili, že to mám úplne v piči. Môžu aj vypadnut.
Hmmmm, slovensko, blbe
A mladé a nepučitelné pušky zhasli. Len aby tam kdo zhasnúť???????????
A mladé a nepučitelné pušky zhasli. Len aby tam kdo zhasnúť???????????
lubos- a uz si nasiel obe krabice mc kaziet??
ok
MATKO, mam hekticke obdobie, ked to skonci, budm sa venovat krabici
nieco pre lubosa http://adam.azet.sk/clanky/17845/zabudnite-na-stvorkolky-teraz-frci-kolies-sest.html
Ano. Presne takeho, len 4 kolesoveho polarisa 850 ccm prehanam po grunoch
vypočujte si bublanie č.17 a tu je komentár:
Škoda, že som nemohol prispieť do 17. dielu Trenčianskeho bublania. Bolo by to ešte presnejšie, zaujímavejšie a srandovnejšie. Pravdupovediac nikdy ma nenapadlo, že by to mohlo niekoho zaujímať.
a hádajte, komu tie slová patria.
Jan KullA, legendarny textar….ktory v roku 1985 predpovedal pAd berlinskeho muru…texty…plesnivi starci, cAkanie na godota, pravda, chameleon…a ine
No tie mladé pušky dobre hrajú, uvidíme ako to skončí
Sak sme nekukali, ake to bolo?
Včera a aj dnes. Kuwa.
Mlade pušky to trochu dojebali. Howgh.
Katke a Júlijusovi fšetko naj…hlavne zdravie a Katke zvášť strpenia s kyptavým manželom… kuwa šak panksnotdéd…
Tos a zaroven zajtra 50 …JEBE….vsetko najlepsie…,julius
Hmmm, nasa Katka z drietomskych lazov….zajtra…padesat, kurvadrat….secko naj vinsujem aj na tomto fooore
https://www.youtube.com/watch?v=XOg9khoYs8I
pozvanka na gympelrock patalia moravske lieskove
Pekne
Vidis brate, aj tvoje decka hraju na gympelrocku, ako aj ty…cas leti, zemegula sa toci
Schvalne pankaci, co poviete na tychto mladikov?
https://www.youtube.com/watch?v=z7hc7Wsmjfs
OK, ja viem, ze len pol hodka a ja som si nazor spravil az po normalnom koncerte a plus celom cedecku, ale aj tak hodte. : )
ja neviem také nemastné neslané, ako by sa tí speváci predbiehali kto odspieva viac…vydržal som 15 min. potom ma to nebavilo…ale pre niekoho to môže byť super…
Ja som po ich koncerte vahal, lebo sice ma to aj bavilo a malo to aj gule, ale mali tam take sedem minutove intra a tam som sa aj nudil a nevedel som sa rozhodnut ci to maju vyspekulovane, alebo len nevedia hrat a o nieco sa tam pokusaju (fakt som vahal medzi tymito dvoma moznostami : ). Ale kupil som si cedecko zo zvedavosti (a ze podporim mladych chalanov v ich peknom konicku v najhorsom : ) a pochopil som, ze vedia hrat (aj ked solovy gitarista by mohol pekne cvicit dalej) a ze si to tak vyspekulovali. Az pri cedecku sa mi to zacalo pacit. Skoda len, ze som ich videl iba raz. btw:Neskor som si precital, ze pocas airwaves to bol objav sefredaktora Rolling stone. : )
Zajtra si pustim. Doma mi to v mobile nejde
Ja vim. : ( Sak ona sa napravi! : )
Jagi milerad by som isiel, ale kyptava noha ma na to iny nazor….hmmm,kua
To je pub. Prid a zajdeme tam na pivo (mimochodom jedine co sa tu da nazvat pivom).
Hmmm, sak dobre. Aj kusok imdergroundu…najviac sa mi paci ten priestor na hranie
Viktor ja si prídem kludne nakopat na jesen…tiež sme minulý rok kupovali zemiaky od chlapíka z moravy čo chodil medzi domami s káričou a predával vrecia moravských zemiakov…
Som rad ze na pankacskej sstranke preberane aj cenu zemiakov
chlapci neda mi to, musim.. =;o)))
https://www.youtube.com/watch?v=v57q9dcN6l8
výborné!!! 322 like up – som ja ….!!! perfektné!!!…asi sa dám na hewymetal….!!!
popiči im to vyšlo! =;o)))
Richard.dik za tip. Citil som sa ako ked sme pozeravali rockpallast… V novi katka. Pozerala robi williams, ten moc nestihal, potom pink, ta bola super, nad tanom alicecooper a rammstein, pekelna show. Mierne nazi…potom muse, zaujimave, boli aj na pohode, rano hugh laurie, dr.house..s tucnymi cernoskami a sialenou pozaunistkou..skvele
Vidél som kusky mc cartneyho, dylana, queenov..,no parada
Ako bolo v prvomájovom sprievode? Ja som tam bol a bol tam jarmok, aspoň som kúpil priesady domov. A videl som tam aj Molona.
…ano ano videli sme sa…nové zemáky kg za 2-€, kuwa…tak som dnes kupil fkauflande kg/za 0,63-centof, také isté dopiči…
…kuwa jablkový mužíček * acid, nemás lepší zdroj na nové zemáky???
kua molone kamoska ma asi 30 ci 40 hektarov zemaakov v malenoviciach pri zline kua kua ale takieto skore pochybujem. oni este vlanajsie predavaju..
to som bou ja kua..
pici preco si ma to nepamat, ivko zariad to uz prosim konecne..
odporůčam Vysočinu,Napr.ZD Březiny(info)
min.rok 200KČ za cent (ale trba si je sám nakopat do pytle)
Viktor myslel 200kc za 100 kilov, ze? U nas je cent teraz nieco ine
mléko kravské-dnešní 1l – 10 Kč
sakra 12 sorry
Eeeej, molon, tak ty nepodporujes svojho lokalneho farmara, ale globalneho oneho? Aky si ty pankac? : )
Lokalny farmar nakupi f kauflande zzza 0.63 a potom preda molonovi za 2,00. Tak to funguje. Pankac je ten lokalny farmar..,vyjebal s tym lepsie ako cigani…
Ale toto nie je lokalny farmar, ale lokalny smejd. : )
Hmm, skoncil mek kartny a ide kleptn
Richard, skvele moze byt aj live alice cooper and rammstein. Supertramp in paris, minule som videl pink na hbo, skvele cirkusantsko spevacke vykony davala… Klobuk dole…sice tie skladby furt hravaji v radio, ale zdalo sa mi to kustik alternativne….dikes za tip
Ak nahodou dnes u vas tiez prsi a je psie pocasie, tak mam tip – na 3sat bezi cely den live muzika. vyvrcholeine pre mna osobne je o 20:15 – legendarny koncert Queen z 1986 z Madarska Budapest 1986. Tu mate inac cely program: http://www.3sat.de/programm/
Tu krasne
prestalo prsat, sem tam slnko a teplo je moc – opravil som 2 bicykle aby mladez mohla ist von (oni uz take cosi nevedia) a ja kukam live – je to fine.
Vesely sviatok prace….nech zije…kdo sce…len nieKSČ
Hovorí kandidát na poslanca v predvolebnej kampani k cigáňom:
„Vážení spoluobčania, cigáni, naša strana vám dá nové byty,
prvotriednu zdravotnú starostlivosť.
Ďalej bezplatnú rekreáciu v kúpeľoch. Na deti dostanete špeciálne
príplatky……“
Dežo počúva, prikyvuje hlavou: „Dobre hovorí! “
A kandidát pokračuje: “ Nebude nezamestnanosť! Všetci dostanete prácu !
V tom si Dežo odpľuje : “ Teraz to pojebal, kokot! „
http://www.klubluc.sk/klub/1141/30_4_2014/sviatok-prace-s-vrbovskymi-vitazmi.html
Iveta bartoska to ma za sebou…kua…psycho nieje ziadna sranda
Další úspech českej žurnalistiky … aj slovenskej trošku.
Rastik, máš to foto s Ivetou z Breziny?
Zo vcera?
psycho /nazov songu paradox/zona a,najdete to na tych starych nahravkach zony a co som digitalizoval
http://avinyl.sk/ malokusova vyroba platni v kosiciach,
Zaujimave….no ale myslim ze kvalita zvuku takejto lp je uplne inde ako nomalny liaovavy vinyl…a aj cena
kvalita je lepšia ako pri bežnom vinyle (je to ryté), cena je dosť v pohode, iba ide o veľmi malokusovú výrobu, zisťoval som od nich.
ved som pisal malakusova vyroba,ja si tam spravim daku lp /uz mam aj vybranu nahravku, len musi kamos dat suhlas/ 1 lp 12, 10 skladieb ,33 minut bez obalu,bez etikety v strede a zo sackom 25 eu ,obal si vytlacim upravim,narezem,zmontujem v robote +aj stredove etikety
Toš hoši…som rad, ze sa akcia vydarila. Velmi zriedka chodim z akcie domov rano o 10:00. Dakujem Vam, nabili ste ma energiou.
nnnnnnnnn
…………..
..
… tak, bola to udalosť storočia, len aby sa Miško neurazil že zatienila Pohodu 🙂
Lubo, to co sme vcera hudobne vystrajali bola taka nadhera, euforia, radost, ze pre mna sa to radi medzi moje zivotne najvacsie zazitky. Som cely presiaknuty radostou, toto bola a je zem na ktorej stojime, zemegula sa tak paradne skrtla! Mam Ta rad, tata! Dakujem!m
………………..
Podľa mňa je HEX úplne v pohode – keby bol celý slovenský poprock taký, určite by som si občas aj rádio pustil… 🙂 Yagi, tú tvoju analógiu s preafektovaným Táslerom ale neberiem – HEX by bol u mňa úplne inde než IMT SMILE aj bez toho, že Yxa & spol. mám rád i ľudsky… 🙂
,,,,,,,,,,
Ľupko, veľmi pekný, milý a príjemný úvod víkendu to včera (dnes) bol! Ešte raz – ďakujem… 😀
mmmmmmmmmmmmmm