Dobroměřicích se bude zase slavit!
K tomu od 18 hodin (na sál od 17:00) zafidlají:
ORCHESTR BISSEXT II.
THE PLASTIC PEOPLE OF THE UNIVERSE
PŮLNOC
TONY DUCHÁČEK & GARAGE
BRATŘI KARAMAZOVI
FLOWER COVER
Pivo, víno, limo, teplá i studená kuchyně! Tanec možný! Všechno je možné…
Bloncky su na fotkach dve a obe sukane frajermi. Eeeej, ale toto neboli uplne ludia podla mojho gusta. Blbe je, ze tri tyzdne spat v tom istom bejvaku som bol s komplet inym osadenstvom vratane majitelov bytu a druhy den som sa zucastnil odovzdavania klucov. : (
Ten Hossa je ale dobry magor dal zburat Tisovu vilu. Ako je mozne ze mu dali buracie povolenie? Nemam rad zbohatlikov ktori cez peniaze dokazu uplne vsetko
Roman súkromnú chalupu si môžeš kľudne zbúrať, pokiaťľ nie je zapísaná v zozname kultúrnych pamiatok, no a táto pamiatkou rozhodne nebola. Keď to chcelo mesto alebo VUC či štát využiť nejak ušľachtilo, nemalo sa to predať súkromníkovi / vieme ktorému /, potom objekt zmenil majiteľa asi 3 razy a to že teraz patrí M.Hossovi je nepodstatné. BTW ja ho nepoznám, nieto že by som sa ho chcel zastávať. Ale je mi proti srsti 1500 komentárov na FB a kade tade, aké je to hovädo že si toto dovolil, nakoľko to nie je pravda. Skôr ma serie že nedáva góly, keď už, ale že si kúpil za mega dukáty pozemok so stavbou na odstránenie od niekoho, asi nie je celkom jeho vina. Nakoniec ani predávajúceho. Chceš vedieť kto to predal do súkromných rúk ?
Ja rozbijam baliky a nie auta. : ) Ale co som pocul, tak vraj nejaky typek prvy den v robote. Jeho verzia, ze auto zaparkovane s neutralom. Velmi sa vsak tomu neveri. Aj vdaka natoceniu kolies sa prepoklada, ze typek na automate omylom zaradil spiatocnu a dupol na plyn. : ) Sef od soferov vcera kvoli tomu o tri hodky dlhsie v robote. Policia kvoli davu ludi musela zavriet cestu. Kazdy si to fotil a vraj aj chudaka sefa, ktory s tym nemal nic spolocne. : )))
Islandsky hudobny kalendar v tejto chvili vyzera takto:
11. 06. – Pixies
07. 07. – Neil Young
11. 07. – Portishead
09. 11. – Flaming Lips
Pixies nejdem, pretoze blazni hraju cez tyzden (robim). Dalsie dve veci je jasne preco zmeskam. To posledne hadam.
Projekt Modré auto vznikol v hlave Petra Kopsa, ex. DKP, ex. Ajhľa, ex. Captain Slice, ktorého deficit hudobnej produkcie dotlačil k vzniku nového hudobného projektu. Petrova prvá skladba, ktorú v tomto projekte sám vytvoril bola skladba od jeho domovskej kapely DKP, ktorá sa volala Modré auto. Spolu sme sa stretli na Pohode 2013, slovo dalo slovo, plácli sme si a odvtedy spolupracujeme. Ja, Ľuboš CHVM som sa mu do tohoto projektu nasunul, a pomenoval som ho Modré Auto na počesť prvej dokončenej legendárnej skladby z roku 1984. Peter funguje v Košiciach, ja v Trenčíne. Peter obsluhuje všetky nástroje, programing, spev, bass, klávesy. Ja dodávam basové motívy a spievam. Aby projekt nadobudol československý charakter, prizvali sme Mikoláša Chadimu z Prahy na saxofón. Mikoláš hrá v kapelách MCH Band, Dekadent fabrik, MCH Trio, Xafoo a ďalších. Post gitaristu zaujal Martin Skovajsa z CHVM a Captain Slice, ex. No More Heroes, ex. 9:5 ,ex. Lubor Martin Microstar. Kuriozitou tohoto projektu je to, že aktéri sa nikdy spolu pri tvorbe nestretli. Každý tvorí sám v teple svojho domova. Trojuholník Trenčín, Košice, Praha je snáď dobrou predzvesťou pre riadny alternatívny guláš. Príjemné počúvanie želá Ľuboš CHVM.
Luboš, inak Ty si už počul moju novú kapelu? bandzone.cz/rocknrur
To vychádza z tej predošlej kapely, kde bola aj tá speváčka, akurát teraz je to celé akosi iné.
Ani sme sa nenazdali a ďalší kalendárny aj účtovný rok je za nami.
Chcel by som sa úprimne poďakovať všetkým spriazneným dušiam, ktoré nám minulý kalendárny rok 2013 poslali 2 % zo svojich daní. Tieto peniažky sme neutratili, ale kumulujeme ic na na výrobu nového
CD-čka, ktoré sa tentokrát bude volať BORDELL, ktoré sme minulý rok rozbabrali a práve sme ho začali nahrávať.. Mali by tam byť o kúsok veselšie pesničky ako na poslednom CD TUNEL z roku 2009.
………………. ale bez Vašej pomoci to samozrejme nejde ………………………………
Ak máte chuť aj Vy priložiť ruku k dielu a máte možnosť nám poslať 2%, budeme Vám
povďační a isto sa k Vám dostane aj naše nove CD BORDELL.
Obchodné meno: Mechatronik, n.o.
Sídlo – obec, PSČ, ulica, číslo: Trenčín, 91101, Gen. M. R. Štefánika 42/402
Právna forma: nezisková organizácia
Identifikačné číslo prijímateľa (IČO/SID: 36 11 97 68
Ďalšie údaje:
DIČ: 2021914741
bankové spojenie: UniCredit Bank Trenčín
číslo účtu: 6624339018/1111
panu bratovi ROMANOVI secko naj k meninam…..
Aj ja prajem bratovi všetko naj……………
Dakujem uz ste na rodnej hrude ?
Ano,ano
Dobroměřicích se bude zase slavit!
K tomu od 18 hodin (na sál od 17:00) zafidlají:
ORCHESTR BISSEXT II.
THE PLASTIC PEOPLE OF THE UNIVERSE
PŮLNOC
TONY DUCHÁČEK & GARAGE
BRATŘI KARAMAZOVI
FLOWER COVER
Pivo, víno, limo, teplá i studená kuchyně! Tanec možný! Všechno je možné…
29. březen – 50. LÁBUS BIRTHDAY:
Na návsi v kulturáku v Dobroměřicích se bude zase slavit!
K tomu od 18 hodin (na sál od
Kua v italy kazdy druhy den 20 cm snehu. Taliani sa tesia ze len tak malo. Ved uz tu maju dva metre, pomaly to poodhrnaju a zivot ide dAlej…
A kde si to vlastne aj nam minuly tyzden sypalo ako z vreca
Luboško pošli nám fotku nech ten sneh aspoň vidíme
Zavesim v pondelok, cez toto fone sa mi nefa
Tam gde vy. Kusok od lienz. Sexten
Aj Sillian je velmi dobre stredisko na hranici A a I
No a idemeeeeeeeeeeeeeeee, domov!!!!!!!!!!!!!!
Doma dobre
No tak, tak,………..
lubos >odkaz kapely nasycen z facebooku > …potěšil, pozdravujte ho od nás, ať se na nás přijde někdy podívat…
Diky. Kukol som ich na bandzone…skor ale my zahrame v praze ako oni v tm
Žeby nový štátny znak ?
Perfeknéééééééééééééééééééé
Fak off???
Takto ste ma este asi nevideli. : )
https://plus.google.com/photos/112559431644239418772/albums/5981341618260972529/5981358319808195970?pid=5981358319808195970&oid=112559431644239418772
Bin ladin?
Ale daj aj ty s tym pokoj! Len bit lazy (sa holit).
Sag sa nepajed, mozem ja za to ze vyzeras ako namestnik alkaidy?
Vsak sa nepajedim. : ) Do teraz som hovoril, ze mam bradu dlhsiu ako vlasy a cochvila bude brada dlha ako vlasy kedysi. : )
…jéééééééééééééééé KOBRA – kokotbradatý!!!!!!!!!!!!
…tá bloncky by šukala, aspoň ste ju trochu….???
Bloncky su na fotkach dve a obe sukane frajermi. Eeeej, ale toto neboli uplne ludia podla mojho gusta. Blbe je, ze tri tyzdne spat v tom istom bejvaku som bol s komplet inym osadenstvom vratane majitelov bytu a druhy den som sa zucastnil odovzdavania klucov. : (
oplatí sa pozrieť!!!
http://1vetou.sme.sk/post/76016150749/najdetailnejsi-zaber-laviny-aky-ste-kedy-videli
http://zberatelp.blogspot.sk/2014/02/nasycen-provazochodci-1989-moj-rip.html nasycen-provachodci 1989 fukkavica records
Nasycen este hraju?
obnovili sa po 20 rokoch ,www.nasycen.cz alebo http://www.bandzone.cz/nasycen
Ten Hossa je ale dobry magor dal zburat Tisovu vilu. Ako je mozne ze mu dali buracie povolenie? Nemam rad zbohatlikov ktori cez peniaze dokazu uplne vsetko
Roman súkromnú chalupu si môžeš kľudne zbúrať, pokiaťľ nie je zapísaná v zozname kultúrnych pamiatok, no a táto pamiatkou rozhodne nebola. Keď to chcelo mesto alebo VUC či štát využiť nejak ušľachtilo, nemalo sa to predať súkromníkovi / vieme ktorému /, potom objekt zmenil majiteľa asi 3 razy a to že teraz patrí M.Hossovi je nepodstatné. BTW ja ho nepoznám, nieto že by som sa ho chcel zastávať. Ale je mi proti srsti 1500 komentárov na FB a kade tade, aké je to hovädo že si toto dovolil, nakoľko to nie je pravda. Skôr ma serie že nedáva góly, keď už, ale že si kúpil za mega dukáty pozemok so stavbou na odstránenie od niekoho, asi nie je celkom jeho vina. Nakoniec ani predávajúceho. Chceš vedieť kto to predal do súkromných rúk ?
🙂
Ja si ty&pnem Branko obálka rukasak CELLER!!!!!!
nie … mufti, duce, hlavohruď, alfasamec a tato národa
🙂
Ako dopadol hokej?
Na
Ja som sa tiež až v piatok dozvedel. Keď to pôjde takto ďalej, tak už nebudeme mať nič.
Tak ešte Rusov, a ešte jeden zápas a ideme domov, ……….
Ved ja som doma
Ale Ty si doma do nedele, ale oni až potom
To bolo ako ked hra Dubodiel, alebo Soblahov ..mein god…
neverim svojim ociam
skvelé ……….. naši hrajú s veľkou chuťou
Slovinskooooo slovemskooooo sak som zmateny
Aj ja, SLOVENSKOOOOOOOOOOOOOO
http://ivanbulik.blog.sme.sk/clanok.asp?cl=348994&bk=79111hkg
Češi dobre idú, 4:0, a to nie je koniec. Veď uvidíme tých našich zajtra.
…no videli sme…
lubos tak kedy sa chystas do blavy aj dvoma taskami /krabicami/ fukkavica records ??
Za 2 tydne
MARKY RAMONE+THE EXPLOITED+TOY DOLLS NA TOPFESTE 2014 -hlavne marky !!!
http://www.topfest.sk/index.php?site=1&lang=sk
Wattie z exploited zas nema dukaty a s dvoma polskymi muzikantami sa bude hrat na exploited?
markyho som videl v mmc a bola to pekna nuda
http://www.doba.sk/2014/01/17/autumnist-vyraza-na-turne-uz-dnes-predstavi-svoj-aktualny-album-sound-of-unrest/
Kokry hra teraz aj v takejto vybornej kapele, Autumnist z Trencina, spominali sme ju aj v Trencianskom bublani s misom Revilakom
http://m.hudba.zoznam.sk/recenzie/23-01-2014-slovenska-hudba-svetovych-kvalit-jednoznacne-autumnist/
Kokry…
http://autumnist.bandcamp.com/track/tiny-bit
CD AUTUMNIST
…poznáme – fakt výborné!!! …len škoda že je to komplet už počuteľné /nechcem napísať šlohnuté/ na albumoch Depeche Mode…ale ináč palec hore!!!
U nas je najnovsim hitom taketo parkovanie (na aute napis „Je balik na ceste k tebe?“):
http://www.pressan.is/frettir/lesafrett/mynd-dagsins-er-pakki-a-leidinni-til-thin-hann-kemur-ekki-alveg-strax
nevydalo, to ma aj pritodny imobilizer a lock…toto uz nikto nepohne…..
tada yagi, šak povedz že si si trochu yebel borovičky a nevydáááálo do zákruty????
Ja rozbijam baliky a nie auta. : ) Ale co som pocul, tak vraj nejaky typek prvy den v robote. Jeho verzia, ze auto zaparkovane s neutralom. Velmi sa vsak tomu neveri. Aj vdaka natoceniu kolies sa prepoklada, ze typek na automate omylom zaradil spiatocnu a dupol na plyn. : ) Sef od soferov vcera kvoli tomu o tri hodky dlhsie v robote. Policia kvoli davu ludi musela zavriet cestu. Kazdy si to fotil a vraj aj chudaka sefa, ktory s tym nemal nic spolocne. : )))
Neskaj sa to zase sype, JANKO KORIENEK, ex. CHVM, ex DKP, CAPTAIN SLICE sa dnes doziva 50. Tag secko naj JANIK………
Janko Korienkovi všetko naj…zdravíčko a veľa radisti s malým prckom…
Ďakujem Vám chlapci moji zlatí!
Vcera masaker, 50tky aj john korienek aj petulo pepa pepa king.
Vsetko najlepsie! A Miroslav riadne to oslav! : )
– Mirko, všetko najnarodeninovejšie a najokrúhlejšie Ti vinšujem..! 😉
http://www.youtube.com/watch?v=TxiUzXmKRgc
Vcera bol whisky v luci very good rozpravanie o kambodzi a cine. Najblizsoie chysta maroko kde bol minuly rok
skoda ze som newidew…….kolko lidi ?
Uplne plno sala aj bar praskali vo svikoch este aj stolicky prikladali
tam by som sa stratil…..aspon reklamu sme mu robili
Milý PUNATU, všetko najlepšie, veľa zdravia.
P.S.: Po 50 sa už aj erekcia ráta za číslo
Islandsky hudobny kalendar v tejto chvili vyzera takto:
11. 06. – Pixies
07. 07. – Neil Young
11. 07. – Portishead
09. 11. – Flaming Lips
Pixies nejdem, pretoze blazni hraju cez tyzden (robim). Dalsie dve veci je jasne preco zmeskam. To posledne hadam.
Mily Mirecek sa zajtra dozije 50 rokov, ako pise nas kamarat Otto
… Z padesatky neni cesta spatky… Prajjjeme mu vsetko naj naj naj…a zajtra po kalisku
BLAHOZELAME .a k tomu POHLADNICA, takato pekna…….od MISKA BAHNA….
kusok posypalo v ARRABE ITALY
kto je zvedavy co sa pecie, tag tutok cosi.
http://bandzone.cz/_76052
Projekt Modré auto vznikol v hlave Petra Kopsa, ex. DKP, ex. Ajhľa, ex. Captain Slice, ktorého deficit hudobnej produkcie dotlačil k vzniku nového hudobného projektu. Petrova prvá skladba, ktorú v tomto projekte sám vytvoril bola skladba od jeho domovskej kapely DKP, ktorá sa volala Modré auto. Spolu sme sa stretli na Pohode 2013, slovo dalo slovo, plácli sme si a odvtedy spolupracujeme. Ja, Ľuboš CHVM som sa mu do tohoto projektu nasunul, a pomenoval som ho Modré Auto na počesť prvej dokončenej legendárnej skladby z roku 1984. Peter funguje v Košiciach, ja v Trenčíne. Peter obsluhuje všetky nástroje, programing, spev, bass, klávesy. Ja dodávam basové motívy a spievam. Aby projekt nadobudol československý charakter, prizvali sme Mikoláša Chadimu z Prahy na saxofón. Mikoláš hrá v kapelách MCH Band, Dekadent fabrik, MCH Trio, Xafoo a ďalších. Post gitaristu zaujal Martin Skovajsa z CHVM a Captain Slice, ex. No More Heroes, ex. 9:5 ,ex. Lubor Martin Microstar. Kuriozitou tohoto projektu je to, že aktéri sa nikdy spolu pri tvorbe nestretli. Každý tvorí sám v teple svojho domova. Trojuholník Trenčín, Košice, Praha je snáď dobrou predzvesťou pre riadny alternatívny guláš. Príjemné počúvanie želá Ľuboš CHVM.
PS : Textovo nás obšťastnuje RENáTA KAščáKOVá
Fajné, teším sa 🙂 Dnes môže Peťo zas nahrávať, som mu zošteloval basu akurát.
aaa, KUBBKO, akurat sme hovorili s PETROM o TEBE, ci si totok uz pocul,,,,,,,,a teda asi pocul…..tag fajiiin
Luboš, inak Ty si už počul moju novú kapelu? bandzone.cz/rocknrur
To vychádza z tej predošlej kapely, kde bola aj tá speváčka, akurát teraz je to celé akosi iné.
Kukol som. Recenziu mas na bandzonr
kuknem
Milí priatelia
Ani sme sa nenazdali a ďalší kalendárny aj účtovný rok je za nami.
Chcel by som sa úprimne poďakovať všetkým spriazneným dušiam, ktoré nám minulý kalendárny rok 2013 poslali 2 % zo svojich daní. Tieto peniažky sme neutratili, ale kumulujeme ic na na výrobu nového
CD-čka, ktoré sa tentokrát bude volať BORDELL, ktoré sme minulý rok rozbabrali a práve sme ho začali nahrávať.. Mali by tam byť o kúsok veselšie pesničky ako na poslednom CD TUNEL z roku 2009.
………………. ale bez Vašej pomoci to samozrejme nejde ………………………………
Ak máte chuť aj Vy priložiť ruku k dielu a máte možnosť nám poslať 2%, budeme Vám
povďační a isto sa k Vám dostane aj naše nove CD BORDELL.
Dáta neziskovej organizácie najdete tu dole:
Ďakuje Vám Ľuboš Dzúrik z CHVM
http://www.chvm.sk
Obchodné meno: Mechatronik, n.o.
Sídlo – obec, PSČ, ulica, číslo: Trenčín, 91101, Gen. M. R. Štefánika 42/402
Právna forma: nezisková organizácia
Identifikačné číslo prijímateľa (IČO/SID: 36 11 97 68
Ďalšie údaje:
DIČ: 2021914741
bankové spojenie: UniCredit Bank Trenčín
číslo účtu: 6624339018/1111
Ja som najprv precital, ze pobabrali. : ) Potom som si precital este raz a docvaklo mi, ze ho pobabrete az tento rok. : )))