tak si predstavte že dáky kokot v trenčíne dovolil asfaltovať križovatku pri hviezde – výjazd na mosty v čase špičky t.j. teraz….oni v tom vedení mesta sedia fakt úplní kokoti a piče!!!!!!…taká zápcha v tn hádam ešte nebola, ako je teraz…to je neskutočné….kokotizmus 1.triedy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Veru pekni kokoti. Pri Hviezde nachali jamu a išli do pi….
Volal som aj do Žiliny na SSC ale o pol druhej tam nebolo ani nohy. To je typická Ficovina. Ale to musel povoliť niekto z mesta. Nokokoti.
rastík písal som trom kokotom a jednej piči na mesto, tak čakám na odpoveď a ešte som si neodpustil, teraz som napísal ešte raz…to už je nonsens čo sa deje v TN, kurwa a ten Rišo tiež bieda, yebe sa neustále s dlhmi po Celerovi a mesto ide dole vodou…hrúza!!!!!!!
vsetko len dobre lubeno a zi dalej tak ako spieva Prazsky Vyber: Dál, v kulisách města, hledám skrýš Kde nikomu nevadí, že tančím jak torpédo Se síťkou ve vlasech, v saku ze záclon A s dřevěnou růží, která nevoní Ale vždy navodí tu děsně uštvanou radost vědomí
Těch našich klackovitých let Který si nedáme vzíct, i když jsou třeba už pryč A tak dál stále hledám tu skrýš Kde ti nikdo a nikdy neřekne to proklaté „hele mladej, co vyvádíš?“
Ale třeba: „Hrome, ten chlapík tancuje šíleně, Kousla ho snad tarantule, nebo co.“
Trtkajú sa dvaja buzeranti keď tu ten prehnutý trtkaný začne pičovať:
– počúvaj – strašne ma to bolí
– a ten druhý mu odpovie….kurwa vydrž, však si dáky chlap
Na hbo2 pekny film o rodert smith the cure…pekne psycho…..hrali tam aj talking heads na nejakej party. 4 huslisti, klavesy a cela kapela…..asi 10 ludi….dost mi to pripominalo chvm za mlada…..len o kusok lepsie spievali…..david byrne…:-)….vesele
…tak som si až 2x vypočul nového Stinga, hovorí sa o ňom ako o hudobnom mozartovi, či bethovenovi…ja to hodnotím klasicky…jeho nový album je na kokot a na piču…nič z toho ma nezaujalo, tak ako na jeho predošlých albumoch…suché, nudné, miestami až monotóne….ale ľudom sa to páči a preto je právom jednotka…asi tak k novému stingovi…čím starší tým viac na piču…zlatí Police…
Myslel som ze to bude o kusok viac psychadellic. Toto je pre mna priam relaxacna hudba. Mikolasove citenie rozoznam vsade. Ako aj stranglers….bude to pekny koncert. Rasrik ked tam budes navrt nejakke klipy
V utorok POVINNY LAZ priatelia
predek
Hezky …
Secko najlepsie MICHALOM K DNESNY MENINAM…
Misko bahnoDzurik, misko revilak, misko kascak, misko matz.mikulas a vsetci ostatni…..
Aj ja sa pripájam !!!!!!!!!!!! FJK
veru, aj marie rottenova dnes oslavuje svojho vzacneho clena!
aj michajil jurica
ale teda povodny zamer sem pisat bol: pripajame sa, vsetko najlepsie!
Nazor tunajsieho skladatela, preco je islandska hudobna scena taka silna.
http://www.gramophone.co.uk/blog/gramophone-guest-blog/iceland%E2%80%99s-collaborative-music-scene-refuses-to-be-restricted-by-genre-dis?fb_action_ids=10151908694024925&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210151908694024925%22%3A659482754076371%7D&action_type_map=%7B%2210151908694024925%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D
tak si predstavte že dáky kokot v trenčíne dovolil asfaltovať križovatku pri hviezde – výjazd na mosty v čase špičky t.j. teraz….oni v tom vedení mesta sedia fakt úplní kokoti a piče!!!!!!…taká zápcha v tn hádam ešte nebola, ako je teraz…to je neskutočné….kokotizmus 1.triedy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Veru pekni kokoti. Pri Hviezde nachali jamu a išli do pi….
Volal som aj do Žiliny na SSC ale o pol druhej tam nebolo ani nohy. To je typická Ficovina. Ale to musel povoliť niekto z mesta. Nokokoti.
rastík písal som trom kokotom a jednej piči na mesto, tak čakám na odpoveď a ešte som si neodpustil, teraz som napísal ešte raz…to už je nonsens čo sa deje v TN, kurwa a ten Rišo tiež bieda, yebe sa neustále s dlhmi po Celerovi a mesto ide dole vodou…hrúza!!!!!!!
zajtra ma meniny KLOBASKA. vsetko najlepsie. EDIT a dakujem pekne za nozicku z klobasky, je priam madarska..skvelo chuti
ZAJTRA LAZ chlapci. Rastick, dufam ze Ta choroba nezmohla….
Luboško ďakujem pekne
A nožička bola skoro už posledná
tak ako každý slovák, aj ja nenávidím skurvenú bratislavskú hokejovú a futbalovú čvarglu, taže toto milé vídejko ma potešilo:
http://www.youtube.com/watch?v=vUZuAIETHSM
Perfektnééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!
Super !!!
najviac sa mi pacia tie dve zeny: neplac ty pica….tak tento preklad nema chybu
-vybudovanie vytyčovacej siete
kua niecń sa sem priplietlo
…ak miško chce, ja mu pošlem originál tie fotky…
Molonko pošli mi to na gmailik
POSLI MU
Robime cca 50 kuskov
ešte tam dorobim tie stečence
…fšak fpohode, ale prečo ten kemr tak vyčnieva z dawu???
Odtnite mu hlavu. Nech nevytrca z davu…..
Hovoril som s miskom….pouzil fotky zo sekcie clenovia…..kemra a ivana zameni, nech maju hlavu len polovicnu….chyba tam ten tien….vymenit plis
Chrbat trika, alebo predok trika…..
Dalsi chrbat alebo predok mate tu o kusok dole,…..chvm fjk bordell…..pripomienky?
vsetko len dobre lubeno a zi dalej tak ako spieva Prazsky Vyber: Dál, v kulisách města, hledám skrýš Kde nikomu nevadí, že tančím jak torpédo Se síťkou ve vlasech, v saku ze záclon A s dřevěnou růží, která nevoní Ale vždy navodí tu děsně uštvanou radost vědomí
Těch našich klackovitých let Který si nedáme vzíct, i když jsou třeba už pryč A tak dál stále hledám tu skrýš Kde ti nikdo a nikdy neřekne to proklaté „hele mladej, co vyvádíš?“
Ale třeba: „Hrome, ten chlapík tancuje šíleně, Kousla ho snad tarantule, nebo co.“
richard prajem secko naj k narodkam
Lubos aj ja ti gratulujem k tvojmu. Aj ked neviem k akemu. : )
Ale zato viem k akemu gratulujem Richardovi! Vsetko najlepsie! : )
jagi. Dakujem. Misko tu zavesi triko chvm fjk ą bordell. Tag este raz objednavajte tie trika
A neprezradis k comu som ti to zagratuloval? : )
Na tie trika mi uz prisla mala staznost, ze este nedosli. : ) Som zvedavy na navrhy. : )
No a to sa nestazujem teraz len ja, dokonca i manzelka uz, a to viete ake to je, i ked podstata ju netrapi len chce tricko 🙂
jagi. Dnes je LUBOSKA-
Lubosko, vsetko najlepsie Ti prajem, nech sa dari v com sa darit ma a zdravie nech sluzi najviac co to da.
matik. Dakujem pekno. Budem sa snazit
http://www.konstantin.cz/proseckemaje/2013/
pekne fotos od KONSTANTINA..prosecke maje.PRAHA…..BBP, CHVM, KRASNE NOVE STROJE a PRETLAK VEKU…a ini….
jeden na ráno
Trtkajú sa dvaja buzeranti keď tu ten prehnutý trtkaný začne pičovať:
– počúvaj – strašne ma to bolí
– a ten druhý mu odpovie….kurwa vydrž, však si dáky chlap
krasne fotky od OTTA z BBP———PODVINI, PLASTICI, BBP, ZUBY NEHTY-…..aj EVA na bass , Ivanova tajna LOWE dost dobre vyzera…
http://www.konstantin.cz/podvini/podvini2013/index.htm
takto predek?
Daj aj zadok
Aj mne,……………FJK
mne sa libi
ahńj klobi
Luboško ešte som ti po Tonkovi poslala pár objatí a bozkov
dakujem. Prevezmem si. Kde ste boli spńlu?
Tonko bol s Trenčanmi v lodenici na súťaži v kajaku a máte aj medaily 🙂
Takto to bolo. Tak super….vidis ako sa ten underground preplera…nebol som s nim tyden
smox
Luboško posielam ti pozdrav z Komárna a jednu nožičku klobásky 🙂
MCH je na chirurgii, drzte mu palce
Čo sa deje ?
operacia. Mocove kamene
DNES LAZ 16-00
Laz bol ok….aj skkrtnuty prisiel…odtrhnuty z retaze….punk ako ma byt
dnes o 19 whisky premieta v luci
whisky mal zevraj krasne vesele prihody a pekne obrazky……na buduce urcite pojdem…aj ked vrtulnikom
misko vyrobi pekne navrhy na trika chvm
Na hbo2 pekny film o rodert smith the cure…pekne psycho…..hrali tam aj talking heads na nejakej party. 4 huslisti, klavesy a cela kapela…..asi 10 ludi….dost mi to pripominalo chvm za mlada…..len o kusok lepsie spievali…..david byrne…:-)….vesele
…kuwa nie robert smith, ale sean penn pár exelác herec…je to o „skapatom“ gothic-ovi….
predstavoval sa ako john smith. Preto som myslel ze je to o robertńvi z cure. Aj sa velmi podobal
…tak som si až 2x vypočul nového Stinga, hovorí sa o ňom ako o hudobnom mozartovi, či bethovenovi…ja to hodnotím klasicky…jeho nový album je na kokot a na piču…nič z toho ma nezaujalo, tak ako na jeho predošlých albumoch…suché, nudné, miestami až monotóne….ale ľudom sa to páči a preto je právom jednotka…asi tak k novému stingovi…čím starší tým viac na piču…zlatí Police…
A co chadima bublanie?
richard. Bude babie let0?
ej cely tyzden teploty najviac okolo 15°C, pocasie striedave ale dost mokre. od buduceho pondelka sa splhame na 19°C a slnecno.
Dajte report gdo bol na chadimovi
20 ludi v luci. Nikto z chvm. Mijtolas mi pisal ze si tmwo uzili
mikolas
Ja som nebol, bo so mal návštevu, kua. FJK
Aby ste vedeli do čoho idete
http://www.youtube.com/watch?v=ABULRVTtehA
Myslel som ze to bude o kusok viac psychadellic. Toto je pre mna priam relaxacna hudba. Mikolasove citenie rozoznam vsade. Ako aj stranglers….bude to pekny koncert. Rasrik ked tam budes navrt nejakke klipy