nie lubosi, nenatrafil. v polsku travim tak dva tyzdne do roka uz cca 15 rokov, mam ho obehane komplet a viem aj retrospektivne posudit co sa tam zmenilo. citil som sa tam prijemne vzdy ale coraz dalej sa tam citim prijemnejsie, su fakt dobri. a co sa napriklad cerpania tych eurofondov tyka tak o tom by som tiez vedel rozpravat. napriklad ostatne podpory v polnohospodarstve vycerpali z hladiska celej unie 75% poliaci. a napriek tomu ze som v tom pomerne doma, tak som o podobnych moznostiach ani len nezapocul. sikovni su proste, klobuk dole. kua knihy by som vedel pisat za tie roky..
Bol som 500 km vo vnutri a tam veru to nevyzeralo ze by boli lenivi…..dediny a mesta vyzeraju uzasne, vsetko upravene, pokosene, vymalovane, ciste…ked sme prekrocili v svrcinovci nasu hranicu, tak som mal taky pocit, ako ked som sa za komancov vracal zo zapadu domov…..velky rozdiel, krasne cesty, ziadne polepence
…áno súhlasím…píčem-hovorím o tých lenivých zmrdoch z oblasti tatier…
…ale povedzme si pravdu lubošu…z čoho majú tie dukáty na opravu???….cestárska soľ v potravinách…anabolické kurence…mám pokračovať???….nič polské nekupujem a dúfam, že ani nekúpim….vrátane kroviek ktoré boli fakt super!!!…a to sladké nejem…
Jaj tak preto sa nam vobec na ceste nesmykalo…..bola tam cestarska sol…..a dukaty? Asi eurofondy…..tam ich vycerpali…..
No ale je mozne ze som nadabil na kusok peknej krajiny a zbytok je na hovno
co sa triciek tyka tak samozrejme s jennym XL-kom pre acidka treba pocitat. daju sa aj detske velkosti ?? by som fredymu zebral jenno tiez, nech je fesaaaaak z neho v skolke.. =;o))))
jj, v cine som bou, kamaratov robertovych omrknut. ze kam to spejeme, kam sa to vraciame, pripravit sa na to a tak. ved to pozname – vzdy pripraveny !!! =;o))) a nezabudajme – FJK !!! aj v chine..
dnes som siel do opravy obuvy co je krizom od randalu,vojdem do vnutra a tam daky chlapik na 50mu tiahlo, mal oblecene chvm triko punk:))to sa v ba casto nevidi,okrem mna,ja vase trika nosim dost casto po ba
Misko bude robit zopar triciek na ktorych vude vylepsena verzia Fjk. Tricko bude obojstranne. Bude mat niekto zaujem? Spredu bravcove vo vlastnej stave a vzadu fjk, alebo naopak….vyjde tato limit seria asi 12 penazi
Tu je program pre posledny tyzden vo Faktory a potom… zrejme dalsi hotel. Za tych par malo rokov co to fungovalo som tam zazil kopec koncertov. Bol to dobry klub. Momentalne uz tusim len jeden z dvoch, ktore tu pravidelne robia koncerty. Havari, NASA, Hemmi og Valdi, Faktory – toto vsetko len za posledne dva roky muselo nedobrovolne ustupit turistickemu ruchu v najuzsom centre mesta. A pred piatimi rokmi nedobrovolne zatvarali aj Sirkus. : ( https://www.facebook.com/photo.php?fbid=668675259828819&set=a.274282512601431.83803.270713152958367&type=1&relevant_count=1&ref=nf
Tak jest! Ešteže som sa v nedelu pozrel po polnoci na internet,inak by som ostal bez Live aj bez peňazí za lístok,ktoré nevracali. V nedelu to bola iná zábava, Progres dohrali 5 skladieb,potom usporiadateľ oznámil,že sa blíži silná búrka,aby sa ľudia vzdialili od pódia. 12000 ľudí a nebolo sa kde skryť,len velké stromy v parku,do zámku nevpúšťali,únikový východ široký 6 metrov.
asi pred mesiacom sme boli na oslave v beckove v kurii. oproti v dome skusgla kapela. Hrali veci od MOGDORS. Tak som tam vstupil. Sami mladi chlapci. Za mikrofonom DREVKO z MOGADORS. Jbhystali sa na koncert. Nemali basaka. Tak mi dali basu do ruky. Hrali sme MOGADORS. HORKYZE SLIZE. to sa este dalo. Potom presli na TEAM. imt SMILE. Zbirku. Ine KAFE. to som uz radsej vzdal. Ale pekne hralhp
polsko je krasna krajina. Mame sa co ucit
ten moj prispevok mal byt na konci tejto disputy..
nie lubosi, nenatrafil. v polsku travim tak dva tyzdne do roka uz cca 15 rokov, mam ho obehane komplet a viem aj retrospektivne posudit co sa tam zmenilo. citil som sa tam prijemne vzdy ale coraz dalej sa tam citim prijemnejsie, su fakt dobri. a co sa napriklad cerpania tych eurofondov tyka tak o tom by som tiez vedel rozpravat. napriklad ostatne podpory v polnohospodarstve vycerpali z hladiska celej unie 75% poliaci. a napriek tomu ze som v tom pomerne doma, tak som o podobnych moznostiach ani len nezapocul. sikovni su proste, klobuk dole. kua knihy by som vedel pisat za tie roky..
tak som to predsa dobre odhadol
…sú to lenivý kokoti!!!…ani tatry si nevedia urobiť zo svojej strany…aj v tej tatralandii je samý polský zmrd…
Bol som 500 km vo vnutri a tam veru to nevyzeralo ze by boli lenivi…..dediny a mesta vyzeraju uzasne, vsetko upravene, pokosene, vymalovane, ciste…ked sme prekrocili v svrcinovci nasu hranicu, tak som mal taky pocit, ako ked som sa za komancov vracal zo zapadu domov…..velky rozdiel, krasne cesty, ziadne polepence
…áno súhlasím…píčem-hovorím o tých lenivých zmrdoch z oblasti tatier…
…ale povedzme si pravdu lubošu…z čoho majú tie dukáty na opravu???….cestárska soľ v potravinách…anabolické kurence…mám pokračovať???….nič polské nekupujem a dúfam, že ani nekúpim….vrátane kroviek ktoré boli fakt super!!!…a to sladké nejem…
Jaj tak preto sa nam vobec na ceste nesmykalo…..bola tam cestarska sol…..a dukaty? Asi eurofondy…..tam ich vycerpali…..
No ale je mozne ze som nadabil na kusok peknej krajiny a zbytok je na hovno
polska polievka
hodne extravagantne. vam warhol vareu ??
Vidis to ma nenapadlo, preco som ho videl pobehovat v kuchyni……
co sa triciek tyka tak samozrejme s jennym XL-kom pre acidka treba pocitat. daju sa aj detske velkosti ?? by som fredymu zebral jenno tiez, nech je fesaaaaak z neho v skolke.. =;o))))
bohovske pozdravy z opacnej strany zemekoule.. =;o)))
Aaustralia?
jj, v cine som bou, kamaratov robertovych omrknut. ze kam to spejeme, kam sa to vraciame, pripravit sa na to a tak. ved to pozname – vzdy pripraveny !!! =;o))) a nezabudajme – FJK !!! aj v chine..
pekne fotky acid nafotil v chine
de si? Ja pozdravujem z polska
Sak sa zastavte u mna cestou spat! Pridem po vas na letisko na bicykli! : )
to je to tvoje modre auto?
Teraz uz hej.
dnes som siel do opravy obuvy co je krizom od randalu,vojdem do vnutra a tam daky chlapik na 50mu tiahlo, mal oblecene chvm triko punk:))to sa v ba casto nevidi,okrem mna,ja vase trika nosim dost casto po ba
dufam ze to nebol jozo raz
taky chlapisko
juraj kusnierik
keby to bol on tak ho poznam, opravarka vravela koleginy ze ten stefan … tak sstefan sa vola
navrtene bublanie s PETOM KOPSOM. Dkp.ajhla. Cpt slice a prekvapenie projekt MODRE AUTO
Tak uz to len hodit na web! Inac som ti Lubosu poslal trickoveho mejla.
vase koncerty zo slobodnou europou v randale v ba, budu obidva dni: stvrtok,piatok 3.10 a 4.10 ci len jeden den??
Mato neviem. Oni sa rozhodnu a daju vediet….
dufam ze budete zo slobodkou piatok ak nie tak nejdem vobec,stvrtok nejdem urcite
kua 186. To nebolo lacne
…a aby si bol v obraze, len plagát, bez obrazu rámu a skla…+ 14 liber poštovné…
…ale furt lepšie ako fotka s pred 30 rokov zo svadby…
to som pochopil. Ale zrucna firma TO MUSI 7RAVIT ZA 50 EWRI
…tak vážený hodinka do konca a cena za plagát 123-libier…to som zvedavý na konečnú….
http://www.ebay.co.uk/itm/181191531987?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
Lubosu, daj mi chvilku a poslem ti objednafku do mejlu. Inak podla mna by sa hodilo fjk dopredku a kokota do zadku.
chvm na sudovke: http://chvm.sk/?p=9465
Pekne vyzeráš, ty FJK
…pekné že???….úplne ideálne nad manželské postele do spálne…
Aj ja sceeeeem ,odkial mas?
…neni moje na ebay-ji dražia….včera bolo 31 libier + poštovné…
Misko bude robit zopar triciek na ktorych vude vylepsena verzia Fjk. Tricko bude obojstranne. Bude mat niekto zaujem? Spredu bravcove vo vlastnej stave a vzadu fjk, alebo naopak….vyjde tato limit seria asi 12 penazi
ja by som ho chcel mať naopak, dole hlavou. aby to bolo čitateľné, keď budeš visieť za gule.
Tebe moze aj gule namalovat ked sces
bude … a bude ich vácej
ja mam zaujem ,tak 12 euro ok
zajtra smer hruda
No konecne v pohode pocasie
No co Lubos, daaaa sa zit aj v teplom prostredííííííííííííííí
a túto poznáte?
http://www.youtube.com/watch?v=X0EA7a5LqDg
a mne sa smejete ked som chcel spravit punlový remake Diridondy …
ty kokso, ze aky playboji
Ľuboš vždy, ako aj Ty, človeče. FJK
Tos plej ako plej….odtal ppotal
Aha aky blog o islandskej hudbe som nasiel!!! : )
http://icelandicmusicmuseum.blogspot.com/2010/11/12-q4u.html
V. Kokolia teraz na čt 24.
kua. Tu len HR1
Je teplucko vtn?
Určíte, teraz je štvrtok 19,00 a je 35 celzia
Tu je program pre posledny tyzden vo Faktory a potom… zrejme dalsi hotel. Za tych par malo rokov co to fungovalo som tam zazil kopec koncertov. Bol to dobry klub. Momentalne uz tusim len jeden z dvoch, ktore tu pravidelne robia koncerty. Havari, NASA, Hemmi og Valdi, Faktory – toto vsetko len za posledne dva roky muselo nedobrovolne ustupit turistickemu ruchu v najuzsom centre mesta. A pred piatimi rokmi nedobrovolne zatvarali aj Sirkus. : (
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=668675259828819&set=a.274282512601431.83803.270713152958367&type=1&relevant_count=1&ref=nf
Nefejsbukarom sa ospravedlnujem za spam.
Pre nefejsbukarov.
Deep Purple Slavkov. V nedelu nás búrka premočených zahnala domov, v pondelok už hardrock klasika.
Tagze ste tam boli 2x?
Tak jest! Ešteže som sa v nedelu pozrel po polnoci na internet,inak by som ostal bez Live aj bez peňazí za lístok,ktoré nevracali. V nedelu to bola iná zábava, Progres dohrali 5 skladieb,potom usporiadateľ oznámil,že sa blíži silná búrka,aby sa ľudia vzdialili od pódia. 12000 ľudí a nebolo sa kde skryť,len velké stromy v parku,do zámku nevpúšťali,únikový východ široký 6 metrov.
tak sa mi tu majte, odchod na dovo.. =;o)))
Gde ide acidko?
kokzy n a skalákově mlýně s groove 42 ?
Ahoj viktor. To si sa gde o tom docital?
těžko vylepšovat
program: http://www.freemusic.cz/konec-leta-2013/
Ivko tag secko najlepsie k narodeninam
A neviete ako som sa dostal domov ???????????????????
Mirecek sak ta Tonko viezow….si este7 wolagde odbehol? Ved o 22 00 bolo este secko ok
Dobre som si pamätal, len si opakujem
: ))) Tak tuto vetu si musim zapamatat! Toto budem pouzivat! : ))))
Saq pekne teda….ved si bow hotovy mladenec…:-) ppozdrav iz umaga
Ej tutok 35
poslusne hlasim – slniecko okolo 30°C a hlasia to na cely august – bude nam veselo….
asi pred mesiacom sme boli na oslave v beckove v kurii. oproti v dome skusgla kapela. Hrali veci od MOGDORS. Tak som tam vstupil. Sami mladi chlapci. Za mikrofonom DREVKO z MOGADORS. Jbhystali sa na koncert. Nemali basaka. Tak mi dali basu do ruky. Hrali sme MOGADORS. HORKYZE SLIZE. to sa este dalo. Potom presli na TEAM. imt SMILE. Zbirku. Ine KAFE. to som uz radsej vzdal. Ale pekne hralhp
drevko klasik. Stale v monterkach
pekna akcia 2km od dŕietomskych lazov. Hudba tanec kujobasa. Hokejisti starsie rocniky . Chlapi z odevy. Pekne¤zdeno c. Brano j. Jozko d. Prima zabava
Fido…..
http://www.fullmoonzine.cz/clanky/cim-blbejsi-tim-drazsi-fido-krakoran