Molone….chapimu mam nachystaneho…..ked pridem tak to zbehneme….akurat s tym budes mat kopu roboty….ma tam kopu zaujimavych prihod……NAPR… v roku 1981 sme ako extempore boli dost slavni…a ludia dokola mii stale hovorili…ste najlepsi…teda vy extempore a este aj Prazsky vyber….a to ma sralo najviac…totiz moj kamos Vilda Cok mi presne povedal ako to s tym Prazskym vyberom bolo…. kluci boli skveli jazzmeni, ale chceli hrat nieco ine…odlisit sa a tak nakupili kopu novovlnovych a punkovych platni…potom to spolu pocuvali a z kazdej vybrali nejaky kusok…. polepili to spolu a spravili ten program z ktorenho dodnes ziju…ten Kocab ma naozaj nasral…mal naviac……..tak sa teste
Ahoj, Slobodka bola ok., zle zvuk sa moc nepodaril. MADE IN CHINA. Hrali na tom podiu, kde sme hrali na splanekore. Ludi moc, nalada dobrá, pivo studene,
O pol jednej som bol doma.
Spravy z hlavneho bara mesta:Po minulotyzdnovom zatvoreni kaviarne Hemmi og Valdi, ktoru vystrieda podla mojho nazoru bud hostel, alebo obchod so suvenirmi sa dnes oznamilo zatvorenie klubu Faktory (na prizemi dve miestnosti pre DJ-ske hranie, na poschodi koncerty vseho druhu). Nahradene to ma byt hotelom.
Lubosu, ked sem naozaj prides na airwaves, tak si mozme dat kolecko po lokaloch, ktore museli urobit miesto biznisu – Sirkus, Havari, NASA, Hemmi og Valdi, Faktory. A kym sem prides do zoznamu este nieco pribudne. Aj ked kandidatov uz vela nezostava – Gaukur, Kex hostel (ti si na prizemi drzia miestnost na hranie, zatial) a pomerne nova Volta. To je vsetko. Harpa a Idno nie su v sukromnom vlastnictve.
o 18 hod vecer 38°C o 19 to zacalo a padalo do 20 hod – tenisove lopticky, rozjebane auta, aj moje, strechy na carportoch prederavene vsade plno vody – fajn leto….
Milí přátelé, milí fanoušci. Jsou zprávy, které se píšou těžko. Ani nevím, jak formulovat to, co už všichni asi víte. Bohužel, je to pravda. Je to strašná pravda, protože zasáhla náís všechny. Filip Topol nás dnes, ve 13 hodin opustil.
Romek Hanzlík, manažer Psích vojáků
Kurva kurva kurva…. do riti…..narod psich vojaku uz bez nacelnika……zaveste sem niekto ZILETKY…nech nam Filip este zaspieva…..v roku 2010 ohlasili psi vojaci koniec aktivnej cinnosti kvoli zdravotnym Filipovym tazkoztiam ale minuly rok aj tento rok ich Romek Hanzlik manageuje a znova hravali….nie tak casto, ale predsa…..jeho psychadelic spev a krvave prsty , skrvavene na piane budu chybat celemu ceskemu aj slovenskemu undergroundu
AKTUAL a MILAN KNÍŽÁK,
Palác Akropolis Praha, čtvrtek 20. června od 20 hodin
Křest CD Chovám v kleci bolševika
speciální host: Sen noci svatojánské band revival (Ústí nad Labem) http://www.palacakropolis.cz/program/2013-06-20/
Výjimečná možnost vidět a slyšet legendární kapelu, která změnila českou
hudbu!
Zakladatel českého androše a předchůdce punku s divokým frontmanem Milanem
Knížákem vás zve k poslechu starých hitů i nových provokativních písní!
Velká sestava, včetně dvou bicích souprav!
Bonusem je šílená předkapela!
Mimo nového CD Chovám v kleci bolševika a starších titulů (Děti
bolševizmu, Broken tracaks a Navrhuju krysy) bude možnost zakoupení
unikátního vinylového 2 LP Milana Knížáka Obřad hořící mysli, včetně
originální destruované desky (1991)!
Clovece mne uz pri chvaleni zakona o vyvlastnovani napadlo, ze od teraz si mozem hovorit emigrant a potom este mnohokrat. Len keby to bolo take jednoduche.
Ywan, navrhujjem aby si si dal tie čierne obtiahnuté kraťase a sandále na ten koncert, tak ako ftedy na hodokwase a yebni si do nich flašu z piva, alebo jaternicu….že možno napiču hráte, ale klobásu máš veľkú, ale Peťo Janda….
Lubos, ale inac ked sledujem pocet nickou ktorymi sa tu prihlasujes, tak ma napada ci to uz nahodou nie je na psychologa, alebo sem chodis z dvoch smartfonov, dvoch tabletov a troch pocitacov, na ktorych len nahodou mas na kazdom nastaveny iny nick? ; )
Nuž, keď som sa túto „skvelú“ novinku dozvedel, navrhol som, aby sme tam nehrali… 🙂 Bol som prehlasovaný… Ale vzhľadom na minuloročné smutné udalosti, keď sme tam mali hrať – a nakoniec sme nešli, sa snažím na to pozerať inou optikou… Dúfam, že sa mi podarí aspoň presvedčiť chalanov, aby sme okamžite po našom koncerte odtiaľ čo najrýchlejšie vypadli… 😛
Pre mna prva! Pre mna tam naozaj nieje nic znamejsie! : ) Ale vsimol si si, ze oni su uz taki slavni, ze spolu s Desmodom ako jedine dve kapely nie su v tom prehravaci vpravo hore??? Ti organizatori to jasne postavili na dvoch headlineroch. Najprv jeden o siestej. Potom trosku rozdychat tu vybicovanu atmosferu, ktora tam vznikla a doplnit tekutiny. Dalsich o osmej. A potom uz len doplnat tekutiny. : ))))
Safra, to ivanove bublanie mi nedotiahlo do konca. Seklo mi to pri pozdrave machacka (ked ste sa bavili o koncertovani smoxu). Skoda. : ( Ivanovi uz tusim repak celkom slusne otvoril papulu. : )
SOBOTA 6.júla 2013 asfaltová plocha štadión Vrbové
DAVID KOLLER
MŇÁGA a ŽĎORP
ABRAXAS
PARA
ZÓNA A
FUERA FONDO
ŽIVÉ KVETY
DRUŽINA
KORBEN DALLAS
ABUSUS: Krst nového CD ABUSUS3
Krst novej knihy Ako muflón Ancijáš sľub dodržal
VETROVARIETÉ: hudobno – zábavný pořad
účinkujú členovia hudobných skupín Chikiliki-tua, Vrbovskí Víťazi, Slobodná Európa, Projekty, Karpatské chrbáty,13 ty batalión minerála Jobusa, Záhradné domčeky, folklórny súbor Kriačik…. a mnoho ďalšieho nielen z dielne multiorganizácie KRIAK
V dňoch 1.až 7. júla sa vo Vrbovom uskutoční už siedmy ročník netradičného hudobno-recesistického multimediálneho festivalu Vrbovské Vetry. Tak ako po minulé roky ponúkne známe mená domácej a českej rockovej aj nezávislej scény, letné kino, besedy, či divadlo a tradične sa bude niesť v duchu jedinečného humoru bratov Jobusovcov a multiorganizácie Kriak. Od pondelka do štvrtku sa budú v centre Vrbového premietať kvalitné filmy z retro autobusu Bažant kinematograf, pred ktorými sa uskutočnia hudobné vystúpenia a besedy, ktorých presný program uvádzame nižšie. Za všetky spomeňme aspoň besedu Pod Lampou s Jurajom Kušnierikom a herečkou Zuzanou Kronerovou či koncert Vrbovských Víťazov, ktorí predstavia niekoľko noviniek, napríklad nový nástroj: hudobno-militaristický hybrid prezývaný pancierová past, základného tónu A a ráže 110 mm. Zaujimavou vsuvkou budú určite aj hasičské preteky a piatkový večer uzavrie Dyvallo spod šikmej veže s hrou Sprisahanie.
Hlavný festivalový večer v sobotu 6.7. sa bude niesť v duchu noviniek, vačšina interpretov bude mať na festivale premiéru a členovia kapiel zakladateľov festivalu (Karpatské Chrbáty, Chikilikitua,Vrbovskí Víťazi, Slobodná Európa), ktoré hrávali každý rok, vystúpia tentokrát v rámci hudobno-zábavného programu Vetrovarieté , ktorý si pripravili špeciálne len pre Vrbovské Vetry a ktorý určite prinesie množstvo vtipných momentov. Napríklad svetovú premiéru tu bude mať folklórny súbor Kriačik a zatancuje tanec JEKRUTA (jednoduchý kruhový tanec ). Z kapiel ktoré v sobotu vystúpia určite potešia DAVID KOLLER, ZÓNA A, MŇÁGA a ŽĎORP, česká legenda ABRAXAS, PARA, KORBEN DALLAS či ŽIVÉ KVETY, oživením bude aj alternatívna podoba folklóru od Družiny, či SKA od Fuera Fondo. Krstiť sa bude nové CD sólového projektu Braňa Jobusa Abusus 3 a aj jeho najnovšia knižka Ako muflón Ancijáš sľub dodržal. Samozrejmosťou budú aj vtipné vsuvky z dielne multiorganizácie KRIAK. Popri klasických disciplínach ako Dostihy na húpacích koňoch či Formula 0 , prebehnú aj novinky ako Lov na vrbovské endemity alebo prvá recitácia básne z playbacku v histórií ľudstva, ktoré budú útočiť na bránice navštevníkov. Môžeme sa tešiť aj na denný a nočný ohňostroj či vyhliadkové lety vrtulníkom. Pre prípad búrky je k dispozícii krytá tribúna s dostatočnou kapacitou pre všetkých účastníkov festivalu, ktorých bude zabávať gajdošská muzika a Braňo Jobus so svojim legendárnym megafónom. Celý areál je asfaltový, čiže gumáky môžte nechať doma. K dispozícii budú po celý čas samozrejme aj zdravotníci a sanitka. V nedeľu festival ukončí každoročná Upratéka s neopakovateľnou atmosférou a výprava do stredu sveta a vesmíru spojená s prednáškou samotného minerála multiorganizácie Kriak Andreja Budislava Jobusa. A to všetko samozrejme pod záštitou samotného Preccedu Húpacého Kona !
Prvý júlový týždeň bude patriť siedmemu ročníku festivalu Vrbovské Vetry 2013.
V dňoch 1.až 7. júla sa vo Vrbovom uskutoční už siedmy ročník netradičného hudobno-recesistického multimediálneho festivalu Vrbovské Vetry. Tak ako po minulé roky ponúkne známe mená domácej a českej rockovej aj nezávislej scény, letné kino, besedy, či divadlo a tradične sa bude niesť v duchu jedinečného humoru bratov Jobusovcov a multiorganizácie Kriak. Od pondelka do štvrtku sa budú v centre Vrbového premietať kvalitné filmy z retro autobusu Bažant kinematograf, pred ktorými sa uskutočnia hudobné vystúpenia a besedy, ktorých presný program uvádzame nižšie. Za všetky spomeňme aspoň besedu Pod Lampou s Jurajom Kušnierikom a herečkou Zuzanou Kronerovou či koncert Vrbovských Víťazov, ktorí predstavia niekoľko noviniek, napríklad nový nástroj: hudobno-militaristický hybrid prezývaný pancierová past, základného tónu A a ráže 110 mm. Zaujimavou vsuvkou budú určite aj hasičské preteky a piatkový večer uzavrie Dyvallo spod šikmej veže s hrou Sprisahanie.
Hlavný festivalový večer v sobotu 6.7. sa bude niesť v duchu noviniek, vačšina interpretov bude mať na festivale premiéru a členovia kapiel zakladateľov festivalu (Karpatské Chrbáty, Chikilikitua,Vrbovskí Víťazi, Slobodná Európa), ktoré hrávali každý rok, vystúpia tentokrát v rámci hudobno-zábavného programu Vetrovarieté , ktorý si pripravili špeciálne len pre Vrbovské Vetry a ktorý určite prinesie množstvo vtipných momentov. Napríklad svetovú premiéru tu bude mať folklórny súbor Kriačik a zatancuje tanec JEKRUTA (jednoduchý kruhový tanec ). Z kapiel ktoré v sobotu vystúpia určite potešia DAVID KOLLER, ZÓNA A, MŇÁGA a ŽĎORP, česká legenda ABRAXAS, PARA, KORBEN DALLAS či ŽIVÉ KVETY, oživením bude aj alternatívna podoba folklóru od Družiny, či SKA od Fuera Fondo. Krstiť sa bude nové CD sólového projektu Braňa Jobusa Abusus 3 a aj jeho najnovšia knižka Ako muflón Ancijáš sľub dodržal. Samozrejmosťou budú aj vtipné vsuvky z dielne multiorganizácie KRIAK. Popri klasických disciplínach ako Dostihy na húpacích koňoch či Formula 0 , prebehnú aj novinky ako Lov na vrbovské endemity alebo prvá recitácia básne z playbacku v histórií ľudstva, ktoré budú útočiť na bránice navštevníkov. Môžeme sa tešiť aj na denný a nočný ohňostroj či vyhliadkové lety vrtulníkom. Pre prípad búrky je k dispozícii krytá tribúna s dostatočnou kapacitou pre všetkých účastníkov festivalu, ktorých bude zabávať gajdošská muzika a Braňo Jobus so svojim legendárnym megafónom. Celý areál je asfaltový, čiže gumáky môžte nechať doma. K dispozícii budú po celý čas samozrejme aj zdravotníci a sanitka. V nedeľu festival ukončí každoročná Upratéka s neopakovateľnou atmosférou a výprava do stredu sveta a vesmíru spojená s prednáškou samotného minerála multiorganizácie Kriak Andreja Budislava Jobusa. A to všetko samozrejme pod záštitou samotného Preccedu Húpacého Kona !
DAVID KOLLER
MŇÁGA a ŽĎORP
ABRAXAS
PARA
ZÓNA A
FUERA FONDO
ŽIVÉ KVETY
DRUŽINA
KORBEN DALLAS
účinkujú členovia hudobných skupín Chikiliki-tua, Vrbovskí Víťazi, Slobodná Európa, Projekty, Karpatské chrbáty,13 ty batalión minerála Jobusa, Záhradné domčeky, folklórny súbor Kriačik…. a mnoho ďalšieho nielen z dielne multiorganizácie KRIAK
Program 1-5.7 pred DK Vrbové o 20:00 hod.
Vstup zdarma
Pondelok 1.7
Beseda o knihách Dado Nagy, Branislav Jobus (Abusus), Peter Remiš (Slniečko)
Letné kino Bažant kinematograf:
Viditelný test
Utorok 2.7
Beseda Pod vrbovskou lampou
Moderuje: Juraj Kušnierik host: Zuzana Kronerová
Samotári
Streda 3.7
Janka Juríčková, Janko Prievozník a hostia
Fantastická operná speváčka a úžasný hráč vážnej hudby na kontrabas a ich hostia.Rodáci z Vrbového doma pred DK
Lóve
Štvrtok 4.7
Vrbovskí Víťazi
Polski film
Piatok 5.7
Hasičské preteky 11:00 za DK
Dyvallo z pod šikmej veže 20:00 v DK: Sprisahanie
Nedela 7.7
8:00 Upratéka
10:00 Výprava k Stredu sveta a vesmíru
http://www.youtube.com/watch?v=fZgbc4eJ5QE
produkt Drietomského lazu
Pekne chlapci…sledujeme vas
Bre ranko chlapci – na nedelne dopoludnie nieco krasne zo starych cias – to ma stale energiu: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dWkYNQtfCi0
:-)8lubos8lubosRichard auto maas v servise?
Molone….chapimu mam nachystaneho…..ked pridem tak to zbehneme….akurat s tym budes mat kopu roboty….ma tam kopu zaujimavych prihod……NAPR… v roku 1981 sme ako extempore boli dost slavni…a ludia dokola mii stale hovorili…ste najlepsi…teda vy extempore a este aj Prazsky vyber….a to ma sralo najviac…totiz moj kamos Vilda Cok mi presne povedal ako to s tym Prazskym vyberom bolo…. kluci boli skveli jazzmeni, ale chceli hrat nieco ine…odlisit sa a tak nakupili kopu novovlnovych a punkovych platni…potom to spolu pocuvali a z kazdej vybrali nejaky kusok…. polepili to spolu a spravili ten program z ktorenho dodnes ziju…ten Kocab ma naozaj nasral…mal naviac……..tak sa teste
ahojte. Sledujem vas. aka bola slobodka?
Ahoj, Slobodka bola ok., zle zvuk sa moc nepodaril. MADE IN CHINA. Hrali na tom podiu, kde sme hrali na splanekore. Ludi moc, nalada dobrá, pivo studene,
O pol jednej som bol doma.
Hrali aj hattrick? To bol Hajso? Ci kto…..newidew si?
Ahoj, ano hral tam aj Hajšo – Hatrick. Tie stare dobre rockove veci. Hrali to super.
Je to aj na mikulasa vhodne?co myslis?
Ty aj opička?
http://www.youtube.com/watch?v=_YhIkzhVkeM
P.S. : hudba mi bola pridelena
Prave cakam aj s Ivanom na ostrove
Na koncert Slobodky.Tesime sa.
Spravy z hlavneho bara mesta:Po minulotyzdnovom zatvoreni kaviarne Hemmi og Valdi, ktoru vystrieda podla mojho nazoru bud hostel, alebo obchod so suvenirmi sa dnes oznamilo zatvorenie klubu Faktory (na prizemi dve miestnosti pre DJ-ske hranie, na poschodi koncerty vseho druhu). Nahradene to ma byt hotelom.
Lubosu, ked sem naozaj prides na airwaves, tak si mozme dat kolecko po lokaloch, ktore museli urobit miesto biznisu – Sirkus, Havari, NASA, Hemmi og Valdi, Faktory. A kym sem prides do zoznamu este nieco pribudne. Aj ked kandidatov uz vela nezostava – Gaukur, Kex hostel (ti si na prizemi drzia miestnost na hranie, zatial) a pomerne nova Volta. To je vsetko. Harpa a Idno nie su v sukromnom vlastnictve.
rad by som prisiel. Ale ta kurva kyptava 9atial oedovoli
…kuwa to už ste tam lubošhu???
jo
…aktuálny, ale smutný…
Budem sa modliť, aby to raz bola pravda. ( lebo „Pravda víťazí“ zatiaľ len v pesničke.Všade inde víťazí SMER – do …..)
o 18 hod vecer 38°C o 19 to zacalo a padalo do 20 hod – tenisove lopticky, rozjebane auta, aj moje, strechy na carportoch prederavene vsade plno vody – fajn leto….
…kuwa rišo v našej izbe v noci o druhej, asi 35 stupňov…kuwa to je fpiči horko…
lubošu, máš to tam…
stiahol som, popocuvam, poriesim…..bude to fajjiin——
chystame BUBLANIE s Mikolasom CHADIMOM
…idem to zrušiť, nech nik nepočúva pokiaľ to nebude hotové…ak by si hoci čo z toho potreboval…je to otázka pár sekund a odkaz bude znovu použiteľný…
ok. Mam tu wifi
Milí přátelé, milí fanoušci. Jsou zprávy, které se píšou těžko. Ani nevím, jak formulovat to, co už všichni asi víte. Bohužel, je to pravda. Je to strašná pravda, protože zasáhla náís všechny. Filip Topol nás dnes, ve 13 hodin opustil.
Romek Hanzlík, manažer Psích vojáků
Kurva kurva kurva…. do riti…..narod psich vojaku uz bez nacelnika……zaveste sem niekto ZILETKY…nech nam Filip este zaspieva…..v roku 2010 ohlasili psi vojaci koniec aktivnej cinnosti kvoli zdravotnym Filipovym tazkoztiam ale minuly rok aj tento rok ich Romek Hanzlik manageuje a znova hravali….nie tak casto, ale predsa…..jeho psychadelic spev a krvave prsty , skrvavene na piane budu chybat celemu ceskemu aj slovenskemu undergroundu
http://www.youtube.com/watch?v=bKTSeqEeL1g
ZILETKY
http://www.youtube.com/watch?v=8P6gQwxdHzg
ziletky studio
S Psimi vojakmi sme hrali len raz na spolocnom podiu v roku 1988 vo zvolene na zimnom stadione….a este hrali na pohode asi pred 6 rokmi….
Ja to tu nechcem spamovat, ale toto tu bohuzial musim hodit. : (
http://kultura.idnes.cz/zemrel-filip-topol-0aj-/hudba.aspx?c=A130619_173248_hudba_ob
Chtělo se mu už spát… 🙁
http://www.youtube.com/watch?v=4_ygohWL32A
AKTUAL..miestami znie ako SMOX
AKTUAL a MILAN KNÍŽÁK,
Palác Akropolis Praha, čtvrtek 20. června od 20 hodin
Křest CD Chovám v kleci bolševika
speciální host: Sen noci svatojánské band revival (Ústí nad Labem)
http://www.palacakropolis.cz/program/2013-06-20/
Výjimečná možnost vidět a slyšet legendární kapelu, která změnila českou
hudbu!
Zakladatel českého androše a předchůdce punku s divokým frontmanem Milanem
Knížákem vás zve k poslechu starých hitů i nových provokativních písní!
Velká sestava, včetně dvou bicích souprav!
Bonusem je šílená předkapela!
ROZHLASOVÝ ROZHOVOR O NOVÉ DESCE S UKÁZKAMI ZDE:
http://archiv.rockovyradio.cz/podcast/PRINC%20119%20130613.mp3
Mimo nového CD Chovám v kleci bolševika a starších titulů (Děti
bolševizmu, Broken tracaks a Navrhuju krysy) bude možnost zakoupení
unikátního vinylového 2 LP Milana Knížáka Obřad hořící mysli, včetně
originální destruované desky (1991)!
Na MIKULASA v PI-JANE 29.11.2013 vystupi aj legendarna ceska funky – alternativ kapela KRASNE NOVE STROJE
1.11 uz jsme doma v klube luc !!!
Toto bola druha najsmiesnejsia vec co som vcera na webe cital. : )
Co sa tam u vas/u nas deje??? Napadlo mi ci nestornovat letenku!
Jagi. Je to ako pred revoluciou…..vladnuca strana len jedna…..ale ob hody su plne tovaru,….len vela ludi si nemoze nic kupit
Clovece mne uz pri chvaleni zakona o vyvlastnovani napadlo, ze od teraz si mozem hovorit emigrant a potom este mnohokrat. Len keby to bolo take jednoduche.
su este dake trika fjk??rad by som jedno vlastnil-budem ho nosit nostop hlavne v okoli ..
Asi dotlacime
Aj ja scem!
Janik, nikdy by som nepovedal ze Ty raz budes hrat s kapelou……na svadbe……Predod rockoveho muzikanta na zabavoveho??? Nieco ako šušťák???????
sakra
Poviem MISKOVI nech do POHODY spravi zo 20 kuskov……ale bude treba aspon cosi zaplatit KUAAAAAAAAAAAAAAAAAa
Mato, ja nepytam nist………vsetko si financuje MISO, s nim sa treba dohonnut
no problem, povedz kolko pytas ,a to triko budem nosit asi vecne
A je v pu…..i, ten jeho kamerát je GP. FJK
Fido nas vola na takyto krasny festival posledny augustovy vikend, tag keby ste boli doma, mohli by sme ist zahrat….
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=yiDekDa4T4g&NR=1
Ja som za
http://www.youtube.com/watch?v=n3HTFyCTxc4
HEVER AND VAZELINA BAND….na skalakovom mlyne……
Tos nieje tam pekne ?????????
Tak teda poďme..! 😉
Pekny koncert. Ta ceckata teta je super. Dufam že tam bude. Ivan ju da dole.
http://www.youtube.com/watch?v=sTwW8342Zs0
zas tam budeme najvacsia popova kapela…..ak tam pojdeme
Chlopaki…vo stvrtok som mimo…….cize ja na skusku prist nemozem…tak zatial vesele prazdniny
http://i.nyx.cz/files/00/00/09/97/997599_72eae74d4e789f64e514.jpg?name=289038_10151080073549206_266144719_o.jpg
skusobna U2
kua, uz to nieje daleko od tej nasej…….
Gitarista s basistomn sa nebavia ? To nie je nič pre nás … ako by sme si štrngali ?
Už iba paravany a zásteny a je to
Ywan, navrhujjem aby si si dal tie čierne obtiahnuté kraťase a sandále na ten koncert, tak ako ftedy na hodokwase a yebni si do nich flašu z piva, alebo jaternicu….že možno napiču hráte, ale klobásu máš veľkú, ale Peťo Janda….
Lubos, ale inac ked sledujem pocet nickou ktorymi sa tu prihlasujes, tak ma napada ci to uz nahodou nie je na psychologa, alebo sem chodis z dvoch smartfonov, dvoch tabletov a troch pocitacov, na ktorych len nahodou mas na kazdom nastaveny iny nick? ; )
nickov ou ou : (
Stale sa mi uklada do pamati aj taky nick, ked sa pomylim….. v skutocnosti sem chodim cez mobil, tablet, pc praca, pc doma
V blave prave hra Whitesnake……kto tam bol?
http://parenicafest.eu/viewpage.php?page_id=4
Smox v zavese za Des.moodom…..ivko, vypytaj nam podpisy……nnnno, neviem co si maum o tom mysliet……
dešmoxd!
Nuž, keď som sa túto „skvelú“ novinku dozvedel, navrhol som, aby sme tam nehrali… 🙂 Bol som prehlasovaný… Ale vzhľadom na minuloročné smutné udalosti, keď sme tam mali hrať – a nakoniec sme nešli, sa snažím na to pozerať inou optikou… Dúfam, že sa mi podarí aspoň presvedčiť chalanov, aby sme okamžite po našom koncerte odtiaľ čo najrýchlejšie vypadli… 😛
Ivko, nist si z tohoo nerob….slajzi hraju svadby
ivko. Praveze si mozete pokecat v backqtagecat v backp¤
Resp predskokani desmodu
Ajajajajaj….sakra….kua
A jeeej, baj, baj andrgravnd! Ti uz rubu vyssie! Ale sudiac podla ivanovych reci v bublani su tam ako vasi nahradnici! : )
Ej veru,tu niesu nahradnici…..tu su naozaj. A su pre mna 2 najznamejsia kapela
Pre mna prva! Pre mna tam naozaj nieje nic znamejsie! : ) Ale vsimol si si, ze oni su uz taki slavni, ze spolu s Desmodom ako jedine dve kapely nie su v tom prehravaci vpravo hore??? Ti organizatori to jasne postavili na dvoch headlineroch. Najprv jeden o siestej. Potom trosku rozdychat tu vybicovanu atmosferu, ktora tam vznikla a doplnit tekutiny. Dalsich o osmej. A potom uz len doplnat tekutiny. : ))))
Safra, to ivanove bublanie mi nedotiahlo do konca. Seklo mi to pri pozdrave machacka (ked ste sa bavili o koncertovani smoxu). Skoda. : ( Ivanovi uz tusim repak celkom slusne otvoril papulu. : )
Yagi, skús na Dráťáku – tam som problémy nemal… 🙂
http://www.radiodratak.cz/porad/trencianske-bublanie-24-diel-152
Sak repak je mnam mnam
DAVID KOLLER
MŇÁGA a ŽĎORP
ABRAXAS
PARA
ZÓNA A
FUERA FONDO
ŽIVÉ KVETY
DRUŽINA
KORBEN DALLAS
Prvý júlový týždeň bude patriť siedmemu ročníku festivalu Vrbovské Vetry 2013.
Predpredaj vstupeniek:
http://www.ticketportal.sk
Na mieste 15 euro.
Ďalšie podrobnosti na našom webe
http://www.vrbovskevetry.sk
Podrobný program:
DAVID KOLLER
MŇÁGA a ŽĎORP
ABRAXAS
PARA
ZÓNA A
FUERA FONDO
ŽIVÉ KVETY
DRUŽINA
KORBEN DALLAS
Program 1-5.7 pred DK Vrbové o 20:00 hod.
Vstup zdarma
Pondelok 1.7
Beseda o knihách Dado Nagy, Branislav Jobus (Abusus), Peter Remiš (Slniečko)
Viditelný test
Utorok 2.7
Beseda Pod vrbovskou lampou
Moderuje: Juraj Kušnierik host: Zuzana Kronerová
Samotári
Streda 3.7
Janka Juríčková, Janko Prievozník a hostia
Fantastická operná speváčka a úžasný hráč vážnej hudby na kontrabas a ich hostia.Rodáci z Vrbového doma pred DK
Lóve
Štvrtok 4.7
Vrbovskí Víťazi
Polski film
Piatok 5.7
Hasičské preteky 11:00 za DK
Dyvallo z pod šikmej veže 20:00 v DK: Sprisahanie
Nedela 7.7
8:00 Upratéka
10:00 Výprava k Stredu sveta a vesmíru