Prvý júlový týždeň bude patriť siedmemu ročníku festivalu Vrbovské Vetry 2013.
V dňoch 1.až 7. júla sa vo Vrbovom uskutoční už siedmy ročník netradičného hudobno-recesistického multimediálneho festivalu Vrbovské Vetry. Tak ako po minulé roky ponúkne známe mená domácej a českej rockovej aj nezávislej scény, letné kino, besedy, či divadlo a tradične sa bude niesť v duchu jedinečného humoru bratov Jobusovcov a multiorganizácie Kriak. Od pondelka do štvrtku sa budú v centre Vrbového premietať kvalitné filmy z retro autobusu Bažant kinematograf, pred ktorými sa uskutočnia hudobné vystúpenia a besedy, ktorých presný program uvádzame nižšie. Za všetky spomeňme aspoň besedu Pod Lampou s Jurajom Kušnierikom a herečkou Zuzanou Kronerovou či koncert Vrbovských Víťazov, ktorí predstavia niekoľko noviniek, napríklad nový nástroj: hudobno-militaristický hybrid prezývaný pancierová past, základného tónu A a ráže 110 mm. Zaujimavou vsuvkou budú určite aj hasičské preteky a piatkový večer uzavrie Dyvallo spod šikmej veže s hrou Sprisahanie.
Hlavný festivalový večer v sobotu 6.7. sa bude niesť v duchu noviniek, vačšina interpretov bude mať na festivale premiéru a členovia kapiel zakladateľov festivalu (Karpatské Chrbáty, Chikilikitua,Vrbovskí Víťazi, Slobodná Európa), ktoré hrávali každý rok, vystúpia tentokrát v rámci hudobno-zábavného programu Vetrovarieté , ktorý si pripravili špeciálne len pre Vrbovské Vetry a ktorý určite prinesie množstvo vtipných momentov. Napríklad svetovú premiéru tu bude mať folklórny súbor Kriačik a zatancuje tanec JEKRUTA (jednoduchý kruhový tanec ). Z kapiel ktoré v sobotu vystúpia určite potešia DAVID KOLLER, ZÓNA A, MŇÁGA a ŽĎORP, česká legenda ABRAXAS, PARA, KORBEN DALLAS či ŽIVÉ KVETY, oživením bude aj alternatívna podoba folklóru od Družiny, či SKA od Fuera Fondo. Krstiť sa bude nové CD sólového projektu Braňa Jobusa Abusus 3 a aj jeho najnovšia knižka Ako muflón Ancijáš sľub dodržal. Samozrejmosťou budú aj vtipné vsuvky z dielne multiorganizácie KRIAK. Popri klasických disciplínach ako Dostihy na húpacích koňoch či Formula 0 , prebehnú aj novinky ako Lov na vrbovské endemity alebo prvá recitácia básne z playbacku v histórií ľudstva, ktoré budú útočiť na bránice navštevníkov. Môžeme sa tešiť aj na denný a nočný ohňostroj či vyhliadkové lety vrtulníkom. Pre prípad búrky je k dispozícii krytá tribúna s dostatočnou kapacitou pre všetkých účastníkov festivalu, ktorých bude zabávať gajdošská muzika a Braňo Jobus so svojim legendárnym megafónom. Celý areál je asfaltový, čiže gumáky môžte nechať doma. K dispozícii budú po celý čas samozrejme aj zdravotníci a sanitka. V nedeľu festival ukončí každoročná Upratéka s neopakovateľnou atmosférou a výprava do stredu sveta a vesmíru spojená s prednáškou samotného minerála multiorganizácie Kriak Andreja Budislava Jobusa. A to všetko samozrejme pod záštitou samotného Preccedu Húpacého Kona !
SOBOTA 6.júla 2013 asfaltová plocha štadión Vrbové
DAVID KOLLER
MŇÁGA a ŽĎORP
ABRAXAS
PARA
ZÓNA A
FUERA FONDO
ŽIVÉ KVETY
DRUŽINA
KORBEN DALLAS
ABUSUS: Krst nového CD ABUSUS3
Krst novej knihy Ako muflón Ancijáš sľub dodržal
VETROVARIETÉ: hudobno – zábavný pořad
účinkujú členovia hudobných skupín Chikiliki-tua, Vrbovskí Víťazi, Slobodná Európa, Projekty, Karpatské chrbáty,13 ty batalión minerála Jobusa, Záhradné domčeky, folklórny súbor Kriačik…. a mnoho ďalšieho nielen z dielne multiorganizácie KRIAK
Program 1-5.7 pred DK Vrbové o 20:00 hod.
Vstup zdarma
Pondelok 1.7
Beseda o knihách Dado Nagy, Branislav Jobus (Abusus), Peter Remiš (Slniečko)
Letné kino Bažant kinematograf:
Viditelný test
Utorok 2.7
Beseda Pod vrbovskou lampou
Moderuje: Juraj Kušnierik host: Zuzana Kronerová
Samotári
Streda 3.7
Janka Juríčková, Janko Prievozník a hostia
Fantastická operná speváčka a úžasný hráč vážnej hudby na kontrabas a ich hostia.Rodáci z Vrbového doma pred DK
Lóve
Štvrtok 4.7
Vrbovskí Víťazi
Polski film
Piatok 5.7
Hasičské preteky 11:00 za DK
Dyvallo z pod šikmej veže 20:00 v DK: Sprisahanie
Nedela 7.7
8:00 Upratéka
10:00 Výprava k Stredu sveta a vesmíru
*V obci sa rozšírilo, že starú babku niekto znásilnil na poli.* *Prišli za
ňou reportéri a pýtajú sa:* *“Tak povedzte, babka, čo bolo najstrašnejšie na
tom znásilnení ?“* *“ Ta znace, najstrašnejše na tom znasilneni bulo, kedz
me zvalili na žem, dzvihli nohy a jak mi potym furt padala tota hlina z
čižmoch do oči.“*****
Vcera krasna oslawa na hrade. Miro a Bea, spolu pe knych 100 rokov…..do toho im hrali Beatles, resp. Backwards. A fakt sa to podobalo…..tag secko najlepsie prajeme……….
Drzime palce Machackovi…zacalo mu strajkovat srdiecko. Momentalne lezi v tn nemocnici……..sakra
V Prahe to bolo skvele. Rad som Vas videl a este radsej pocul. Aj ked pri koncerte obcas bolo pocut, ako keby vypadol nejaky kanal (nuz nevypadol, on uplne chybal), aj tak to bolo stare dobre CHVM a ja som si to fakt uzival. Navyse hostovanie saxofonistov bolo fenomenalne, lebo obaja hrali, ako keby boli v CHVM uz mnoho rokov.
SRPR boli tiez vyborni, hrali ako cedecko a aj ked ich moc nepoznam, tak to bolo silno pocuvatelne. Navyse mali silnu domacu podporu, tak my sme sa silno posilnovali dobrym pivom.
Kascak bol fajn, aj ked ja takemuto pseudo-punku moc nerozumiem. Ale aspon ma spravny nazor na sport. Sport je mord!
Potom sme zakotvili v nonstopke a pri pive sme pocuvali zivotne tragedie miestnych alkoholikov a jemne melodie tvrdeho ceskeho popu. Interpretov zial nepoznam, ale znelo to, ako keby Helenka spievala pesnicky od Evy a Vaska.
Michal…nie vzdy sa stretneme tam vse tci hraci z chvm a viem ze to mas dost napocuvanne, ale taky je zivot….ti co nas videli prvykrat si nic vevsimliO:-)O:-)O:-)
To bublanie s ivanom je vesele a prijemne….aj to molonove….ti chlapci bots su taki mladi cernosi, uz sme ich raz tu preberali….kusok hives, kusok dead kennedys….je to ok….
Ten Hammelov podmaz (z Po písmenku) je výborný..! 🙂 Jediná nezrovnalosť je, že nakoniec sa ten Večierok nepustil z koncertu CHVM 30, ale ten starý z 80. rokov s koncom:
Nefandím už viacej folku,
začal som mať radšej polku…
Dnes tam spievam:
Folk už viacej nemám rád,
začal som hrať underground… 😉
Molonko, to je drobnosť – málokto si to všimne… Ale práve pri uvádzaní tejto pesničky sme riešili, ktorú verziu dáme – ja som hovoril, že na tej originálnej je moc dlhé harmonikové sólo a nakoniec sme spomenuli, že pustíme radšej tú z r. 2010… Nakoniec išla tá stará… Ale nevadí, ešte raz: Good job..! 😀
– Táto malá krásavica (3-4 roky?), ktorá sa bola na nás pozrieť v piatok u Rafa, ma hneď po tom, ako som sa jej vyznal zo svojich sympatií (že je pekná, zlatá, milá atď.), uzemnila slovami: „Ty jsi muzikant? Taky se mi líbíš, ale budeme jenom kamarádi, jo?“… Keď som zisťoval príčinu, dozvedel som sa, že ešte sa neplánuje vydávať a ani sa nechce viazať… 😀 <3 Škoda, že ju na tej fotke z mobilu a bez blesku nie je vidieť lepšie – fakt bola veľmi podarená… 🙂
…vo fukkavica records, chvm & rádio, úplne naspodu máte reláciu čo robím pre draťák…je o kapele The Bots, ktorá bude tento rok na pohode, tak popočúvajte…………
Hosťom 24. dielu Trenčianskeho bublania je náš súputník, spoluhráč z kapely, textár, skladateľ, gitarista, huslista, klávesista, harmonikár, spevák, vokalista, pisateľ myšlienok, folkáč a najväčší fanúšik na svete Mark-a Zuckerberg-a aj s jeho “fakebúkom” doktor, Ivan Masarik CHVM, ŠMOX. Pri fľaške repáku sa nám Ivan M rozhovoril a podelil sa s nami o historky z jeho hudobného ale aj osobného života. Budete počuť kopec humoru a popri tom si vypočujete hudobnú produkciu tohto neprekonateľného multiinštrumentalistu a multi – narcis človeka.
Príjemné počúvanie praje ĽUBOŠ CHVM & molon
Lubos&IwanM.mp3
……..tos MOLON Ta Ivko oznacil za narcisa…..a ved nevadi………
….už pomaly legendárna relácia TRENČIANSKE BUBLANIE vám prináša nový 24.diel s Ivanom M, doktorom CHVM & ŠMOX-om
…nájdete vo fukkavica records CHVM&rádio
Prvý júlový týždeň bude patriť siedmemu ročníku festivalu Vrbovské Vetry 2013.
V dňoch 1.až 7. júla sa vo Vrbovom uskutoční už siedmy ročník netradičného hudobno-recesistického multimediálneho festivalu Vrbovské Vetry. Tak ako po minulé roky ponúkne známe mená domácej a českej rockovej aj nezávislej scény, letné kino, besedy, či divadlo a tradične sa bude niesť v duchu jedinečného humoru bratov Jobusovcov a multiorganizácie Kriak. Od pondelka do štvrtku sa budú v centre Vrbového premietať kvalitné filmy z retro autobusu Bažant kinematograf, pred ktorými sa uskutočnia hudobné vystúpenia a besedy, ktorých presný program uvádzame nižšie. Za všetky spomeňme aspoň besedu Pod Lampou s Jurajom Kušnierikom a herečkou Zuzanou Kronerovou či koncert Vrbovských Víťazov, ktorí predstavia niekoľko noviniek, napríklad nový nástroj: hudobno-militaristický hybrid prezývaný pancierová past, základného tónu A a ráže 110 mm. Zaujimavou vsuvkou budú určite aj hasičské preteky a piatkový večer uzavrie Dyvallo spod šikmej veže s hrou Sprisahanie.
Hlavný festivalový večer v sobotu 6.7. sa bude niesť v duchu noviniek, vačšina interpretov bude mať na festivale premiéru a členovia kapiel zakladateľov festivalu (Karpatské Chrbáty, Chikilikitua,Vrbovskí Víťazi, Slobodná Európa), ktoré hrávali každý rok, vystúpia tentokrát v rámci hudobno-zábavného programu Vetrovarieté , ktorý si pripravili špeciálne len pre Vrbovské Vetry a ktorý určite prinesie množstvo vtipných momentov. Napríklad svetovú premiéru tu bude mať folklórny súbor Kriačik a zatancuje tanec JEKRUTA (jednoduchý kruhový tanec ). Z kapiel ktoré v sobotu vystúpia určite potešia DAVID KOLLER, ZÓNA A, MŇÁGA a ŽĎORP, česká legenda ABRAXAS, PARA, KORBEN DALLAS či ŽIVÉ KVETY, oživením bude aj alternatívna podoba folklóru od Družiny, či SKA od Fuera Fondo. Krstiť sa bude nové CD sólového projektu Braňa Jobusa Abusus 3 a aj jeho najnovšia knižka Ako muflón Ancijáš sľub dodržal. Samozrejmosťou budú aj vtipné vsuvky z dielne multiorganizácie KRIAK. Popri klasických disciplínach ako Dostihy na húpacích koňoch či Formula 0 , prebehnú aj novinky ako Lov na vrbovské endemity alebo prvá recitácia básne z playbacku v histórií ľudstva, ktoré budú útočiť na bránice navštevníkov. Môžeme sa tešiť aj na denný a nočný ohňostroj či vyhliadkové lety vrtulníkom. Pre prípad búrky je k dispozícii krytá tribúna s dostatočnou kapacitou pre všetkých účastníkov festivalu, ktorých bude zabávať gajdošská muzika a Braňo Jobus so svojim legendárnym megafónom. Celý areál je asfaltový, čiže gumáky môžte nechať doma. K dispozícii budú po celý čas samozrejme aj zdravotníci a sanitka. V nedeľu festival ukončí každoročná Upratéka s neopakovateľnou atmosférou a výprava do stredu sveta a vesmíru spojená s prednáškou samotného minerála multiorganizácie Kriak Andreja Budislava Jobusa. A to všetko samozrejme pod záštitou samotného Preccedu Húpacého Kona !
Predpredaj vstupeniek:
http://www.ticketportal.sk
Na mieste 15 euro.
Ďalšie podrobnosti na našom webe
http://www.vrbovskevetry.sk
Podrobný program:
SOBOTA 6.júla 2013 asfaltová plocha štadión Vrbové
DAVID KOLLER
MŇÁGA a ŽĎORP
ABRAXAS
PARA
ZÓNA A
FUERA FONDO
ŽIVÉ KVETY
DRUŽINA
KORBEN DALLAS
ABUSUS: Krst nového CD ABUSUS3
Krst novej knihy Ako muflón Ancijáš sľub dodržal
VETROVARIETÉ: hudobno – zábavný pořad
účinkujú členovia hudobných skupín Chikiliki-tua, Vrbovskí Víťazi, Slobodná Európa, Projekty, Karpatské chrbáty,13 ty batalión minerála Jobusa, Záhradné domčeky, folklórny súbor Kriačik…. a mnoho ďalšieho nielen z dielne multiorganizácie KRIAK
Program 1-5.7 pred DK Vrbové o 20:00 hod.
Vstup zdarma
Pondelok 1.7
Beseda o knihách Dado Nagy, Branislav Jobus (Abusus), Peter Remiš (Slniečko)
Viditelný test
Utorok 2.7
Beseda Pod vrbovskou lampou
Moderuje: Juraj Kušnierik host: Zuzana Kronerová
Samotári
Streda 3.7
Janka Juríčková, Janko Prievozník a hostia
Fantastická operná speváčka a úžasný hráč vážnej hudby na kontrabas a ich hostia.Rodáci z Vrbového doma pred DK
Lóve
Štvrtok 4.7
Vrbovskí Víťazi
Polski film
Piatok 5.7
Hasičské preteky 11:00 za DK
Dyvallo z pod šikmej veže 20:00 v DK: Sprisahanie
Nedela 7.7
8:00 Upratéka
10:00 Výprava k Stredu sveta a vesmíru
http://zberatelp.blogspot.sk/2013/06/chor-vazskych-muzikantov-skuska-ii-moj.html chvm-skuska II
slobodka v tn 21.06.2013 Trenčín, Pláž na ostrove
Žúr na pláži, support: HATTRICK, začiatok o 19:00
Dame pifko ?
Nechcete nahodou niekto cosi specialne z bara ostrova? Do odletu uz len dva tyzdne.
Staci ked dovezies seba
Je dnes Laz..? 🙂
Prepácte , ale dnes mi to nevislo, bol som na madaroch, iiigen
Dnes mirecek cestoval volagde smer hungary a tag sme to zrusili
Tonkovi secko naj g dnesnym meninam
http://zberatelp.blogspot.sk/2013/06/chor-vazskych-muzikantov-skuska-i-moj.html nahodil odsumene a upravene chvm -skuska 1
ok mato
Julo pre Hospodárske noviny:
http://tv.hnonline.sk/successstory/c1-60054350-zacali-kalkulackami-dnes-ucia-lietat-cely-svet-video
…Július je proste šikovný…kuwa ale mohol povedať a za toto šetko vďačím chvm, že robím vrtulníky bez motora…
A sak volakedy povie……ale je to sikulka
Pridal som pár filmových foto z PH http://chvm.sk/praha-31-05-2013-chvm-v-uliciach/
Matko a ta posledna fotka, to si Ty? Inde Ta nevidim…………Tie CB fotos su take drsne…..dobre
predposledna
Na tej predposlednej je Šagy, nie som ani na jednej, lebo som bol za foťákom 🙂 Fotil na citlivejší film, preto sú také „drsnejšie“ zrnitejšie.
matko. Myslel som na toho neznamehwn dochodcu
Klobaska, ako u vas f komarne? Este jazdite na clnoch po uliciach? Daj report….
jedon na dnes..
*V obci sa rozšírilo, že starú babku niekto znásilnil na poli.* *Prišli za
ňou reportéri a pýtajú sa:* *“Tak povedzte, babka, čo bolo najstrašnejšie na
tom znásilnení ?“* *“ Ta znace, najstrašnejše na tom znasilneni bulo, kedz
me zvalili na žem, dzvihli nohy a jak mi potym furt padala tota hlina z
čižmoch do oči.“*****
smox ma koncert na vsehochuti 2013 chocholna 19 alebo 20.7 presne neviem ,musel by som kuknut vas oblubeny fc,inac naj festivalik
Ok….machacek sa stabilizuje….nech hraju smoxaci kolko vladzu
Dochtor Kardio vravel že Machaček ma dobre vyhliadky … držíme palčeky aj cikuke
Cikulka j e gdo?
zas sa to plní..
http://kultura.sme.sk/c/6832064/zomrel-arturo-vega-umelecky-riaditel-skupiny-ramones.html
..svatá pravda…
Hehe pozdrav z kosic
Vcera krasna oslawa na hrade. Miro a Bea, spolu pe knych 100 rokov…..do toho im hrali Beatles, resp. Backwards. A fakt sa to podobalo…..tag secko najlepsie prajeme……….
Drzime palce Machackovi…zacalo mu strajkovat srdiecko. Momentalne lezi v tn nemocnici……..sakra
fot
co?? machu drz sa
No prepol som radšej na Fantomasa, veď to sa nedá dívaťťťťť
zase kecali ze sme papierovo silnejsi a mame kopu hviezd, Pankac, skrtel, depetris, holosko……tos. ja som nekukal..ako to dopadlo???
No bohovéééé, iba sme začali, a už prehrávame jedna nula.
tonko fotograf. Dnes som si dovolil ho odfotit
Vsetkym ROBERTOM len TO NAYLEPSIE…………kua, to je meno…….
Dnes na laze pauza, ved sme si f Prage nadrobili……..
od buduceho tyzdna BORDELL….
molone toho mikolasa chadimu je tam 30 minut. Vcelku fajn pikosky. Ostatne dorobime doma.
V Prahe to bolo skvele. Rad som Vas videl a este radsej pocul. Aj ked pri koncerte obcas bolo pocut, ako keby vypadol nejaky kanal (nuz nevypadol, on uplne chybal), aj tak to bolo stare dobre CHVM a ja som si to fakt uzival. Navyse hostovanie saxofonistov bolo fenomenalne, lebo obaja hrali, ako keby boli v CHVM uz mnoho rokov.
SRPR boli tiez vyborni, hrali ako cedecko a aj ked ich moc nepoznam, tak to bolo silno pocuvatelne. Navyse mali silnu domacu podporu, tak my sme sa silno posilnovali dobrym pivom.
Kascak bol fajn, aj ked ja takemuto pseudo-punku moc nerozumiem. Ale aspon ma spravny nazor na sport. Sport je mord!
Potom sme zakotvili v nonstopke a pri pive sme pocuvali zivotne tragedie miestnych alkoholikov a jemne melodie tvrdeho ceskeho popu. Interpretov zial nepoznam, ale znelo to, ako keby Helenka spievala pesnicky od Evy a Vaska.
Vdaka za koncert a tesime sa nabuduce.
Michal…nie vzdy sa stretneme tam vse tci hraci z chvm a viem ze to mas dost napocuvanne, ale taky je zivot….ti co nas videli prvykrat si nic vevsimliO:-)O:-)O:-)
To bublanie s ivanom je vesele a prijemne….aj to molonove….ti chlapci bots su taki mladi cernosi, uz sme ich raz tu preberali….kusok hives, kusok dead kennedys….je to ok….
Ten Hammelov podmaz (z Po písmenku) je výborný..! 🙂 Jediná nezrovnalosť je, že nakoniec sa ten Večierok nepustil z koncertu CHVM 30, ale ten starý z 80. rokov s koncom:
Nefandím už viacej folku,
začal som mať radšej polku…
Dnes tam spievam:
Folk už viacej nemám rád,
začal som hrať underground… 😉
Aj na Dráťáku to ma celkom slušný úspech – zatiaľ rekord v počte ľudí, ktorí to odporúčajú na Facebooku… 8)
http://www.radiodratak.cz/porad/trencianske-bublanie-24-diel-152
ivko uz 58 odporucani.rekord na DRATAKU
Ľubko, ľudia proste nie sú blbí – vedia, čo je kvalita… 😉 😛 O:)
miso revilak mal 26
…iwko zobral som tie verzie čo si mi dal…tak sorry, ak som to poplietol……….
Molonko, to je drobnosť – málokto si to všimne… Ale práve pri uvádzaní tejto pesničky sme riešili, ktorú verziu dáme – ja som hovoril, že na tej originálnej je moc dlhé harmonikové sólo a nakoniec sme spomenuli, že pustíme radšej tú z r. 2010… Nakoniec išla tá stará… Ale nevadí, ešte raz: Good job..! 😀
dobre si to zmastil……….
kua fcelku sa tesim ze byvame na kopci…….
https://www.youtube.com/watch?v=DKj_rviv0ls
pred pa rokmi som tu bil na krasnych namestiach a restauraciach,,a cul 2 metre vody
http://www.youtube.com/watch?v=F4FrDi72IAA
– Táto malá krásavica (3-4 roky?), ktorá sa bola na nás pozrieť v piatok u Rafa, ma hneď po tom, ako som sa jej vyznal zo svojich sympatií (že je pekná, zlatá, milá atď.), uzemnila slovami: „Ty jsi muzikant? Taky se mi líbíš, ale budeme jenom kamarádi, jo?“… Keď som zisťoval príčinu, dozvedel som sa, že ešte sa neplánuje vydávať a ani sa nechce viazať… 😀 <3 Škoda, že ju na tej fotke z mobilu a bez blesku nie je vidieť lepšie – fakt bola veľmi podarená… 🙂
Ywan ty pedofil!!!…dufam, že si ju našiel cez fakebúk…
Lajko
…už je to aj na dratak-u
oki. Zajtra taham. Kua na laze blbne net
…vo fukkavica records, chvm & rádio, úplne naspodu máte reláciu čo robím pre draťák…je o kapele The Bots, ktorá bude tento rok na pohode, tak popočúvajte…………
Aj toto picni na dratak….fido bude rad….
…to je tam už dávno, som ti hovoril, že to počúval 5x za sebou tak sa mu to páčilo…
Aha….celkom fajin….napocuvam aj ja
TRENČIANSKE BUBLANIE 24.díl
Hosťom 24. dielu Trenčianskeho bublania je náš súputník, spoluhráč z kapely, textár, skladateľ, gitarista, huslista, klávesista, harmonikár, spevák, vokalista, pisateľ myšlienok, folkáč a najväčší fanúšik na svete Mark-a Zuckerberg-a aj s jeho “fakebúkom” doktor, Ivan Masarik CHVM, ŠMOX. Pri fľaške repáku sa nám Ivan M rozhovoril a podelil sa s nami o historky z jeho hudobného ale aj osobného života. Budete počuť kopec humoru a popri tom si vypočujete hudobnú produkciu tohto neprekonateľného multiinštrumentalistu a multi – narcis človeka.
Príjemné počúvanie praje ĽUBOŠ CHVM & molon
Lubos&IwanM.mp3
……..tos MOLON Ta Ivko oznacil za narcisa…..a ved nevadi………
Nevadí – práve naopak..! 😛 😀
Jedna jitka, ktora bola v prahe pocuva vsetky drataky, cize robota to nieje marna
Jitka, si na Facebooku..? 😉 😛
tu je
….už pomaly legendárna relácia TRENČIANSKE BUBLANIE vám prináša nový 24.diel s Ivanom M, doktorom CHVM & ŠMOX-om
…nájdete vo fukkavica records CHVM&rádio
molone, picni to aj na dratak plis….
jes…
Jes..! B)
oooooooooo…molon uz maka…….sa teime………
Jaaaj, tak toto mu bolo! Bublanie s Masarikom musel chystat! : )
😉 😛